2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Hemencik doğurmuşsun maaşallah, uzun ömürler versin Allah evladına, darısı başımıza...
Uzun hikayeni yazarsan seviniriz. Ağrılar nasıldı, neler hissettin falan. Tabi kızından fırsat kalırsa. Eve ne zaman döneceksiniz?

ayyy canım çook sevindim.hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlıklı bi şekilde analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişinizi.bişey sorcam epidural rahat oldunmu rahat ıkınabildinmi sonrasında bel ve baş ağrıları çok oluyomuş.sende oldumu öyle bişey?

canım biz ertesi gün öğlen evimize döndük.normal doğumun faydaları, nerdeyse hiç yatmadım.doğumu kısa kestim.benim için epidural olmasına rağmen zordu.altı buçuk saatte 1 cm den 10 cm çıktı açılma ve doğum oldu.baya kısa bir süre aslında.suni sancı da verdiler,belki ondan ısa sürdü.

Selam kizlar esimle focaya kahvaltiya gittik cok guzel oldu. Belki bebek karninda son gezmemiz dedi esim. Bu arada disim ve basim 2 gündür cok agriyo ki hayatımda bas ağrısı nedir bilmem ben.

Öncelikle geçmiş olsun cnm ama Foçaya gelip niye haber vermiyon bakayım :) Basardım ben sizi kahvaltıda :) Sema da Foçaya geldi, onunla buluştuk akşamüstü. Bi daha ki sefere seninle de buluşalım...

Gule gule buyut canim.Bayram sekerin gelmis ne mutlu sana.Darisi bizlere insallah

canimmm maaaslalllahhh. cok s evindim. Hayirli olsunnn. Dikis var mi? 10 cm acilmasi icin bisi yapildi mi kendiligindem mi acildi???

Öncelikle geçmiş olsun cnm ama Foçaya gelip niye haber vermiyon bakayım :) Basardım ben sizi kahvaltıda :) Sema da Foçaya geldi, onunla buluştuk akşamüstü. Bi daha ki sefere seninle de buluşalım...

Kale cafeye gittik. Vallahi aklıma geldi de arayayım lemok u diye ama erken saat diye haber vermedim. Deniz kenarında biraz yürüdük. Karşıdan hamile biri geldi. Bana baktı, eşim dedi ki bu senin foçadaki arkadaşın olmasın. Yok o değil, Facebooktan arkadaşım ben onu tanıyorum o da beni tanır dedim.

Son düzenleme:
kizlar ben bugün yine hareketi tavan yaptirdim. Temizlik yaptik annemle, alisverise gittik... Sancim cok, basim agriyor, boynum agriyor.. Simdi geldim eve yemek yapicam sonra dusa gircem cünkü kizartma yapicam kokuyum:))

bebek telsizimiz geldi birde filli gece lambasi geldi. tavana yildizlar ve ay yapiyor ve harika bir müzigi var.:_))

Maşallah ya. Darısı başımıza.

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. İsmi de pek güzelmiş maşallah.

ay canım hayırlı olsun bebeğin çok sevindim. darısı bize inşallah.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyileşirsin.

Senin kız yaramaz maşallah :) İşleri bitiremedin tabi kız yardıma geliyor :) Şaka bir yana inşallah biraz daha sabreder.

neden serum verdi ki? erken dogum sayilmiyor artik. Neden durdurdular?

canım iyi günlerde kullansın meleğin.senin kız inat etti gelmicek.canı istediği zaman gelcek galiba:)yerinden memnun.

Alemsiniz kizlar yaaa, hic aklima gelmemisti oraya bakmak :))))

Hayirli haberlerle donersin insallah cnm

valla bi bak derim çok çirkinleşmiş ama doğumdan sonra uzunca bir süre bakmam çok kötü bişeyle karşılaşmakdan korkuyorum

gözünaydın canımm. darısı başımıza inşallahhh Allah analı babalı büyütsünnn resimlerini bekliyorum ben çok meraklıyımmm

Gozun aydin cnm masallah size. Darisida ins bize

Rabbim yavrunu hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin insallah, kizin sana cok guzel bi bayram hediyesi olmus... bizlerede hayirli kolay dogumlar nasip etsin insallah rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…