2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Allah uzun ömür versin, bahti güzel olsun insaallah

Kızlar alemsiniz ya gülmekten öldüm. Ben baksamda göremiyorum zaten göbekten :) Aynadan da tam anlaşılmıyor...

Kizlar ne zamandir soyliim diyorum unutuyorum hep, aklima gelince yaziim dedim hemen : ben bos zamanlarimda kiymali- patatesli- peynirli borekler sardim koydum poset poset dondurucuya, sonra kek yaptim bir kalip, dilimleyip koydum. Kurabiye yaptim dondurma kabina koydum attim dondurucuya. Yarin bir dolu et gelecek diye dondurucudaki kiymalardan pide harci hazirladim, esim firina goturdu yaptirdi getirdi, posetlere 3'er 3'er koyup attim dolaba, sonra icli kofte ve manti yaptircam haftaya onlari da aticam :) bebekle birbirimize alismaya calisirken pratik olsun bir de mutfakta yemekle ugrasmiyim, gelen giden olacak bebek gormeye onlara ikram ederiz.

ohh ohhh maşşallah kıs azda bana yolla senin dolapda yer kalmamıştır şimdi ben onları çok güzel muhafaza ederim
benim buzluguma bu kadar şeyi koysam çöküşe ugrar valla saolsun kocam dolabı alırken hiç düşünmemiş dondurucusu derin olsun falan diye maşallahh iki bi şey koysam hemen doluyo

Ben geldim kızlar ama önceki yazılar yine çok birikmiş okuyamadım. iyiyim daha doğurmadım merak eden varsa :) :)
Sizler ne yapıosunuz? aklım burada ama giremedim temizlik alış veriş vs. daha işlerim bitmedi.
Sizden ne var ne yok? doğum var mı? yada günü belli olan?
Öptüm hepinizi tek tek.

ooooyyy kuzucummm benimmm.. şimdi okudum gözün aydın. çok sevindim. iyisiniz dimi?
kızın yanında mı? kıyamam yaa. ne güzel kavuştunuz valla. Biraz erken davranmış Durucuk ama olsun önemli olan sağlığı.
Öptüm ikinizide.

megilara valla maşallah şekerim ne iyi yapmışssın bizde tık yok aklıma bile gelmedi hiç.....

canım birde epidural ile kolay mı oldu? faydasını gördün mü? anlatabilir misin?

canım daha niye ev işini düşünüyosun sen yaa? yat dinlen bekle bari ay sonuna kadar. kıyamam yaaa.
dikkat et. hakkınızda hayırlısı.

Geçmiş olsun canım. bi ağrı kesici al istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…