valla bi bak derim çok çirkinleşmişama doğumdan sonra uzunca bir süre bakmam çok kötü bişeyle karşılaşmakdan korkuyorum
Allahimmmmmmm mucizeye bakinnn.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152277788333242
Allah uzun ömür versin, bahti güzel olsun insaallahArkadaşlar şöyle bir baktım son iki güne herşey geride kalmış benim için.12 Ekim de suyumun azar azar gelmesi,ardından da nişanın gelmesiyle doktora gittik,ama tabii insan bir acabayla gidiyor yinede.bayram tatilinin ilk günü olduğu için doktoru bulamayacağımızı düşündük ve devlete gittik.önce nst de sancıları gördük sonra doktor muayenesi ve doğum başlamış bir cm lik açık varmış.ilk sorum epidural var mı oldu.yok cevabını duyunca başladım ağlamaya , en kötüsü de eşimi yanıma almıyorlar ve yanımda başka kimse de yok.eşimle konuştuk ne yapalım diye bi de benim doktoru arayalım dedik ve güzel haber bizi çağırdı.sonrası saat birde yattık ve yedi buçuk da epidural normal doğumla DURUM dünyaya geldi.aceleci kızım 2820 ve 50 cm doğdu.darısı hepinizin başına
Şimdiden hepinize iyi bayramlar kizlar
Kızlar alemsiniz ya gülmekten öldüm. Ben baksamda göremiyorum zaten göbekten :) Aynadan da tam anlaşılmıyor...
teşekkür ederim,allah nasip ederse 14 kasımdahoşgeldin aramıza kasımın kaçında doğumun
ne demek canım hoşgeldiiinnn:))kaç haftalıksın
hoşgeldin aramıza kasımın kaçında doğumun
Kizlar ne zamandir soyliim diyorum unutuyorum hep, aklima gelince yaziim dedim hemen : ben bos zamanlarimda kiymali- patatesli- peynirli borekler sardim koydum poset poset dondurucuya, sonra kek yaptim bir kalip, dilimleyip koydum. Kurabiye yaptim dondurma kabina koydum attim dondurucuya. Yarin bir dolu et gelecek diye dondurucudaki kiymalardan pide harci hazirladim, esim firina goturdu yaptirdi getirdi, posetlere 3'er 3'er koyup attim dolaba, sonra icli kofte ve manti yaptircam haftaya onlari da aticam :) bebekle birbirimize alismaya calisirken pratik olsun bir de mutfakta yemekle ugrasmiyim, gelen giden olacak bebek gormeye onlara ikram ederiz.
Arkadaşlar şöyle bir baktım son iki güne herşey geride kalmış benim için.12 Ekim de suyumun azar azar gelmesi,ardından da nişanın gelmesiyle doktora gittik,ama tabii insan bir acabayla gidiyor yinede.bayram tatilinin ilk günü olduğu için doktoru bulamayacağımızı düşündük ve devlete gittik.önce nst de sancıları gördük sonra doktor muayenesi ve doğum başlamış bir cm lik açık varmış.ilk sorum epidural var mı oldu.yok cevabını duyunca başladım ağlamaya , en kötüsü de eşimi yanıma almıyorlar ve yanımda başka kimse de yok.eşimle konuştuk ne yapalım diye bi de benim doktoru arayalım dedik ve güzel haber bizi çağırdı.sonrası saat birde yattık ve yedi buçuk da epidural normal doğumla DURUM dünyaya geldi.aceleci kızım 2820 ve 50 cm doğdu.darısı hepinizin başına
Kizlar ne zamandir soyliim diyorum unutuyorum hep, aklima gelince yaziim dedim hemen : ben bos zamanlarimda kiymali- patatesli- peynirli borekler sardim koydum poset poset dondurucuya, sonra kek yaptim bir kalip, dilimleyip koydum. Kurabiye yaptim dondurma kabina koydum attim dondurucuya. Yarin bir dolu et gelecek diye dondurucudaki kiymalardan pide harci hazirladim, esim firina goturdu yaptirdi getirdi, posetlere 3'er 3'er koyup attim dolaba, sonra icli kofte ve manti yaptircam haftaya onlari da aticam :) bebekle birbirimize alismaya calisirken pratik olsun bir de mutfakta yemekle ugrasmiyim, gelen giden olacak bebek gormeye onlara ikram ederiz.
Arkadaşlar şöyle bir baktım son iki güne herşey geride kalmış benim için.12 Ekim de suyumun azar azar gelmesi,ardından da nişanın gelmesiyle doktora gittik,ama tabii insan bir acabayla gidiyor yinede.bayram tatilinin ilk günü olduğu için doktoru bulamayacağımızı düşündük ve devlete gittik.önce nst de sancıları gördük sonra doktor muayenesi ve doğum başlamış bir cm lik açık varmış.ilk sorum epidural var mı oldu.yok cevabını duyunca başladım ağlamaya , en kötüsü de eşimi yanıma almıyorlar ve yanımda başka kimse de yok.eşimle konuştuk ne yapalım diye bi de benim doktoru arayalım dedik ve güzel haber bizi çağırdı.sonrası saat birde yattık ve yedi buçuk da epidural normal doğumla DURUM dünyaya geldi.aceleci kızım 2820 ve 50 cm doğdu.darısı hepinizin başına
Benim yaramaz kızım yine iş başında bügün nst vardı düzenli sancılarım vardı yinehissetmedim 10 dk içinde 4 ten fazla 60 sancı vardı sezeryan bile olacak olsam alttan muayeneden kurtulamadım ve başka doktor etti kendi dr izinde olunca ondada acılmam varmış serum yedik yine döndük ama ay sonunu beklemeyecekte bari ev işlerini bitirene kadar dayansa kuzum ......
selam kızlar baş ağrısından uyyuyamadım ama öyle böyle değil benim arada tutar hap içmeden yada o ağrıyla uyuyabilirsen uyumadan geçmez o ilacı hamilelikte alamıyorum baskada bişey fayda etmiyor migren falan yanında halt etmiş öldürsünler beni diyorum o derece ;( tansiyonum çıktı normalde 11 6 dır hep 15 9 a çıktı 5 dkda bir ölçtüm 15 20 dkda düştü 12 13 gibi artsaydı hastaneye gidicektim mahfoldum bugün allaha şükür agrı azaldı ama okadar ağrıdı ki suanda kafam taş gibi ağır yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?