Ben de ayriyeten derin dondurucu aldim, yoksa benimkine de sigmaz birseyohh ohhh maşşallah kıs azda bana yolla senin dolapda yer kalmamıştır şimdi ben onları çok güzel muhafaza ederim
benim buzluguma bu kadar şeyi koysam çöküşe ugrar valla saolsun kocam dolabı alırken hiç düşünmemiş dondurucusu derin olsun falan diye maşallahh iki bi şey koysam hemen doluyo
megilara valla maşallah şekerim ne iyi yapmışssın bizde tık yok aklıma bile gelmedi hiç.....
Her kontrolumde suyun normal diyor sadecekizlar her randevunuzda dr amniyon sivisina bakiyor mu? bana 36+3 te normalin az ustu dedi. bu durumda olan var mi?
kizlar her randevunuzda dr amniyon sivisina bakiyor mu? bana 36+3 te normalin az ustu dedi. bu durumda olan var mi?
Kizlar ne zamandir soyliim diyorum unutuyorum hep, aklima gelince yaziim dedim hemen : ben bos zamanlarimda kiymali- patatesli- peynirli borekler sardim koydum poset poset dondurucuya, sonra kek yaptim bir kalip, dilimleyip koydum. Kurabiye yaptim dondurma kabina koydum attim dondurucuya. Yarin bir dolu et gelecek diye dondurucudaki kiymalardan pide harci hazirladim, esim firina goturdu yaptirdi getirdi, posetlere 3'er 3'er koyup attim dolaba, sonra icli kofte ve manti yaptircam haftaya onlari da aticam :) bebekle birbirimize alismaya calisirken pratik olsun bir de mutfakta yemekle ugrasmiyim, gelen giden olacak bebek gormeye onlara ikram ederiz.
tek kelimeyle bravooo:) pratik kadin baska oluyor canim:))
Ben geldim kızlar ama önceki yazılar yine çok birikmiş okuyamadım. iyiyim daha doğurmadım merak eden varsa :) :)
Sizler ne yapıosunuz? aklım burada ama giremedim temizlik alış veriş vs. daha işlerim bitmedi.
Sizden ne var ne yok? doğum var mı? yada günü belli olan?
Öptüm hepinizi tek tek.
kizlar her randevunuzda dr amniyon sivisina bakiyor mu? bana 36+3 te normalin az ustu dedi. bu durumda olan var mi?
dünürüm dayannn, limonlu su ic. Tansiyonu düsürüyor... bak bayram temizligi dogum temizligi yapiyorum, senin ki erken gelmezse bize gelirsin bayrama:))
Arkadaşlar şöyle bir baktım son iki güne herşey geride kalmış benim için.12 Ekim de suyumun azar azar gelmesi,ardından da nişanın gelmesiyle doktora gittik,ama tabii insan bir acabayla gidiyor yinede.bayram tatilinin ilk günü olduğu için doktoru bulamayacağımızı düşündük ve devlete gittik.önce nst de sancıları gördük sonra doktor muayenesi ve doğum başlamış bir cm lik açık varmış.ilk sorum epidural var mı oldu.yok cevabını duyunca başladım ağlamaya , en kötüsü de eşimi yanıma almıyorlar ve yanımda başka kimse de yok.eşimle konuştuk ne yapalım diye bi de benim doktoru arayalım dedik ve güzel haber bizi çağırdı.sonrası saat birde yattık ve yedi buçuk da epidural normal doğumla DURUM dünyaya geldi.aceleci kızım 2820 ve 50 cm doğdu.darısı hepinizin başına
Arkadaşlar şöyle bir baktım son iki güne herşey geride kalmış benim için.12 Ekim de suyumun azar azar gelmesi,ardından da nişanın gelmesiyle doktora gittik,ama tabii insan bir acabayla gidiyor yinede.bayram tatilinin ilk günü olduğu için doktoru bulamayacağımızı düşündük ve devlete gittik.önce nst de sancıları gördük sonra doktor muayenesi ve doğum başlamış bir cm lik açık varmış.ilk sorum epidural var mı oldu.yok cevabını duyunca başladım ağlamaya , en kötüsü de eşimi yanıma almıyorlar ve yanımda başka kimse de yok.eşimle konuştuk ne yapalım diye bi de benim doktoru arayalım dedik ve güzel haber bizi çağırdı.sonrası saat birde yattık ve yedi buçuk da epidural normal doğumla DURUM dünyaya geldi.aceleci kızım 2820 ve 50 cm doğdu.darısı hepinizin başına
Kizlar ne zamandir soyliim diyorum unutuyorum hep, aklima gelince yaziim dedim hemen : ben bos zamanlarimda kiymali- patatesli- peynirli borekler sardim koydum poset poset dondurucuya, sonra kek yaptim bir kalip, dilimleyip koydum. Kurabiye yaptim dondurma kabina koydum attim dondurucuya. Yarin bir dolu et gelecek diye dondurucudaki kiymalardan pide harci hazirladim, esim firina goturdu yaptirdi getirdi, posetlere 3'er 3'er koyup attim dolaba, sonra icli kofte ve manti yaptircam haftaya onlari da aticam :) bebekle birbirimize alismaya calisirken pratik olsun bir de mutfakta yemekle ugrasmiyim, gelen giden olacak bebek gormeye onlara ikram ederiz.
Hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler.aklımdasınız zaten hepiniz için dua ediyorum bol bol.aslında foto da koyardım ama beceremiyorum bi türlü.aklımda kalan sorularınıza cevap vereyim biraz.bebeğim tam 36+6 haftalık doğdu.çok şükür şimdilik bir şikayetimiz yok.kızım içerde mışıl mışıl uyuyor.dün ilk gecemiz zordu biraz.biraz alışma süresi gerekiyor.epidural süper birşeyimi bence.ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşadım .iki doz vuruldum.ilkinin etkisi iki saat sürdü.ağrılar tekrar başladı ikinci doz vuruldu bir saat içinde doğurdum.gözümüzü korkutmak istemem,her insanın ağrı eşiği farklıdır ama epiduralsiz nasıl olurdu bilemiyorum.bir de ilk başlarda vajinaya bir krem ya da ilaç gibi birşey koydular.açılmayı hızlandırmak için.benîm ki çok hızlı açıldı.
kizlar ben bugün yine hareketi tavan yaptirdim. Temizlik yaptik annemle, alisverise gittik... Sancim cok, basim agriyor, boynum agriyor.. Simdi geldim eve yemek yapicam sonra dusa gircem cünkü kizartma yapicam kokuyum:))
bebek telsizimiz geldi birde filli gece lambasi geldi. tavana yildizlar ve ay yapiyor ve harika bir müzigi var.:_))
Allahimmmmmmm mucizeye bakinnn.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152277788333242
Şimdiden hepinize iyi bayramlar kizlar
meraba canım.bende elıfcım nerdekı dıyodum.bı bebısımız daha oldu.bebısler geldıkce benı heyecan sarıyo.sıra banada gelıyo dıye.
Biz geldik yine, daha hastaneye yatmadik cok sükür. Doktor bu haftayi da gecirelim dedi
Bebegi simdiden almak icin bir sebep yokmus ama haftaya kesin sezeryan olucam daha günü
Belli degil.
Oglusum 10 gündür yerinde sayiyordu ama bu hafta cok sükpr 300 gr almis icim rahatladi.
Tansiyonum tam sinirda ilaclara devam. Su bir haftayi da bir gecirebilseydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?