2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ben de ayriyeten derin dondurucu aldim, yoksa benimkine de sigmaz birsey

megilara valla maşallah şekerim ne iyi yapmışssın bizde tık yok aklıma bile gelmedi hiç.....

Hazir daha bos vaktiniz varsa yapin valla
kizlar her randevunuzda dr amniyon sivisina bakiyor mu? bana 36+3 te normalin az ustu dedi. bu durumda olan var mi?
Her kontrolumde suyun normal diyor sadece

kizlar her randevunuzda dr amniyon sivisina bakiyor mu? bana 36+3 te normalin az ustu dedi. bu durumda olan var mi?

Benim 27. haftadan beri suyum sızıntı şeklinde geldiğinden beri hep normalin alt sınırında maalesef, yatıyorum hep bir de bol su içiyorum. Sırt üstü yatıyorsan yatma, o da bebeğe giden kan miktarını azaltır, dolayısıyla az beslenir, ayrıca suyu azalır...

tek kelimeyle bravooo:) pratik kadin baska oluyor canim:))

meraba canım.bende elıfcım nerdekı dıyodum.bı bebısımız daha oldu.bebısler geldıkce benı heyecan sarıyo.sıra banada gelıyo dıye.

Biz geldik yine, daha hastaneye yatmadik cok sükür. Doktor bu haftayi da gecirelim dedi
Bebegi simdiden almak icin bir sebep yokmus ama haftaya kesin sezeryan olucam daha günü
Belli degil.
Oglusum 10 gündür yerinde sayiyordu ama bu hafta cok sükpr 300 gr almis icim rahatladi.
Tansiyonum tam sinirda ilaclara devam. Su bir haftayi da bir gecirebilseydik.

dünürüm dayannn, limonlu su ic. Tansiyonu düsürüyor... bak bayram temizligi dogum temizligi yapiyorum, senin ki erken gelmezse bize gelirsin bayrama:))

Canim tansiyon ilaci kullaniyorum iyi simdi biraz daha tansiyonum, bide ben heycan yaptim sabah ondan da cikmis
Olabilir. Haftaya benim dogum hala günü belli degil. Kendi doktorum pazartesi dönecek memleketinden günü ancak
O zaman belli olacak.

Gözün aydin canim, allah hayirlisiyla büyütmeyi nasip etsin. Darisi basimiza.

gözün aydın canım darısı biz kalanların başına

Hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler.aklımdasınız zaten hepiniz için dua ediyorum bol bol.aslında foto da koyardım ama beceremiyorum bi türlü.aklımda kalan sorularınıza cevap vereyim biraz.bebeğim tam 36+6 haftalık doğdu.çok şükür şimdilik bir şikayetimiz yok.kızım içerde mışıl mışıl uyuyor.dün ilk gecemiz zordu biraz.biraz alışma süresi gerekiyor.epidural süper birşeyimi bence.ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşadım .iki doz vuruldum.ilkinin etkisi iki saat sürdü.ağrılar tekrar başladı ikinci doz vuruldu bir saat içinde doğurdum.gözümüzü korkutmak istemem,her insanın ağrı eşiği farklıdır ama epiduralsiz nasıl olurdu bilemiyorum.bir de ilk başlarda vajinaya bir krem ya da ilaç gibi birşey koydular.açılmayı hızlandırmak için.benîm ki çok hızlı açıldı.

bravo diyorum ve de kıskanıyorum....tek kelimeyle harikasın... :)

canım çok tebrik ederim..ben doğumdan ziyade meleğini kucağına ilk aldığın anı merak ediyorum...bilmiyorum ilk doğumun mu ama ne hissettin nasıl emzirdin altını aldın...ben doğumdan çok, sonraki bir hafta için heyecanlanıyor ve korkuyorum...

canım ellerine sağlık aynen bende çalışırken hep öyle yapıyordum. hatta yaptığım yemeklerden de kalanları koyuyordum. eşim ertesi gün aynı yemeği yemediğinden bende buzluğa atıp vaktim olmadığında yada eve geç geldiğimde yapıyordum. hala bir takım sigara böreği, mantı vs. var ama eskisi kadar değil. kek vs. 5dk mı alıyor hallediyorum böreklerde buzluktan.
Ama iyi yapmışsın tekrar elinze sağlık. afiyetle yiyin inş.

ellerine sağlık yine birsürü koşturmuşsun. afiyet olsun ve sıhatler olsun. birde aldıkların hayırlı olsun güle güle kullanın canım.
bende de bi oyuncak fil var koca göbişli. göbişinde ay yıldızlar falan var hem ışıklı hem müzikli hemde hikaye anlatıyo. acaba seninde öyle bişey mi?

banada suyla ilgili bişey demedi yani fazla falan demedi. herşey normal dedi.
ama fazla dediklerini başkalarında duymuştum. normal az üstü olunca sıkıntı olmuyor diye biliyorum canım. yanlış bilgi vermek istemem.

meraba canım.bende elıfcım nerdekı dıyodum.bı bebısımız daha oldu.bebısler geldıkce benı heyecan sarıyo.sıra banada gelıyo dıye.

canım tşk. ederm. merak edilmek güzel şey. koşturmalar çok oluyor bu aralar. eşimde evde tatil olunca sürekli net başında olamıyorum. bebek gibi oluyorlar ilgi gerekiyor :) bide alış verişler ev işleri vs. evde yanlız olduğumdaki gibi rahat olamıyorum tabii.
Ebet Duru bebişimiz gelmiş. haberleri aldıkça beni de iyice heyecan sarıyor :)
giderken kesin titreye titreye giderim ben hastaneye. çünkü bi çok sinirlenince titrer ağlarım bide heyecanlanınca :)
hakkımızda hayırlısı. Ama şükür ki riskli dönemleri geride bıraktık artık.
Kolay doğumlar olsun hepimize inş.

hayırlısı olsun canım. olsun 1 hafta 1 haftadır söyle oğluşuna beklesin. ne güzel kiloda almış kıyamam ben ona.
ilaçlarını düzenli al yat dinlen bari. bizi yine haberdar et.
Öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…