beimde ilk canım :)handecim 3.doğum olacak inş,senin?
İşte ben kızlar :) meraklısına :) öptüm sizi.... Eki Görüntüle 831227
ellerine sağlık yine birsürü koşturmuşsun. afiyet olsun ve sıhatler olsun. birde aldıkların hayırlı olsun güle güle kullanın canım.
bende de bi oyuncak fil var koca göbişli. göbişinde ay yıldızlar falan var hem ışıklı hem müzikli hemde hikaye anlatıyo. acaba seninde öyle bişey mi?
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 24 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım.. hepinizden allah razı olsun
agri gecti ama ben hala uyuyamadimmm.((
Çok normal artık 34. haftdasın. Yüksek yastıkta yat artık. Bir de evi bol bol havalandır. Oksijenlensin bebişin.kızlar ya ben şimdiden arada nefes darlığı çekiyorum özellikle uzanınca...normal mi sizce....
canım gözün aydın bayram şekerini aldın kucağına rabbim sağlıkla sıhhatle uzun ömürler nasip etsin .darısıda bize inş.Arkadaşlar şöyle bir baktım son iki güne herşey geride kalmış benim için.12 Ekim de suyumun azar azar gelmesi,ardından da nişanın gelmesiyle doktora gittik,ama tabii insan bir acabayla gidiyor yinede.bayram tatilinin ilk günü olduğu için doktoru bulamayacağımızı düşündük ve devlete gittik.önce nst de sancıları gördük sonra doktor muayenesi ve doğum başlamış bir cm lik açık varmış.ilk sorum epidural var mı oldu.yok cevabını duyunca başladım ağlamaya , en kötüsü de eşimi yanıma almıyorlar ve yanımda başka kimse de yok.eşimle konuştuk ne yapalım diye bi de benim doktoru arayalım dedik ve güzel haber bizi çağırdı.sonrası saat birde yattık ve yedi buçuk da epidural normal doğumla DURUM dünyaya geldi.aceleci kızım 2820 ve 50 cm doğdu.darısı hepinizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?