2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

yok yarin resmini yüklerim unutmazsa. müzik caliyor isik yanincada tavanda ay ve yildizlar oluyor..

kızlar ya ben şimdiden arada nefes darlığı çekiyorum özellikle uzanınca...normal mi sizce....

Okudum canım allah kabul etsin.

agri gecti ama ben hala uyuyamadimmm.((

Ben de uyuyamıyorum bel ve bacak ağrısından ölücem sanki ve tüm kemiklerim kaskatı özellikle bacak arası.. 2gündür çok yordum kendimi onun acısı biliyorum. Allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi..

Günaydın kızlar. Bayramınız mübarek olsun. Bebişlerimiz bir dahaki bayramda kucağımızda olacak inşallah.

:13::132:

kızlar ya ben şimdiden arada nefes darlığı çekiyorum özellikle uzanınca...normal mi sizce....
Çok normal artık 34. haftdasın. Yüksek yastıkta yat artık. Bir de evi bol bol havalandır. Oksijenlensin bebişin.

Eklentiler

• $bayram.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 22
canım gözün aydın bayram şekerini aldın kucağına rabbim sağlıkla sıhhatle uzun ömürler nasip etsin .darısıda bize inş.

Herkese mutlu bayramlar bayramınız mübarek olsun çok acıkmışım ben açlıktan miğdem kazınıyor yiyorum asit reflü Ne yapacağımı şaşırdım #Diren hamile son 25 gün işallah

Kızlar herkese günaydın. Cepten giriyorum ama bi anlam veremedim birazdan bilg. Geçerim. Hepinizi öptüm. İyi bayramlar canlarım
..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…