2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım daha niye ev işini düşünüyosun sen yaa? yat dinlen bekle bari ay sonuna kadar. kıyamam yaaa.
dikkat et. hakkınızda hayırlısı.

Ev isi dedigim benim yapacagim degil insaat sal bayram araya girince aksadi isler bebek geldiktenvsonra evde usta olsun istemiyorum bitmisolsun istedigimden

herkese iyi bayramlarr... Allah bebeislerinizin el öptügü bayramlari görmeyi nasip etsoin insalllahhh, bayramliklar aldigimiz bayramlar:)))

Herkese iyi bayramlar
.:-D

Kızlar biraz gülün bana gece saat 5lerde uyumaya çalışırken faceste grup kurduğunuzu gördüm başvurdum sonra uyuyakalmışım rüyamda da görümcem mesaj atıyo kk ya üyeymişsin hiç bilmiyodum sogansuyu diyo ;-) ne diycemi şaşırıyorum hemen onunla kv.le ilgili yazdığım şeyleri silmeye çalışıyorum bi türlü açamıyorum pcyi o zamana kadar herkes öğreniyo eşim de dahil. Uyanınca ilk işim mesajlara bakmak oldu düşünün :-D

ahahahaha, alem bir rüya olmuss.. iyi korkutmus seniii:)) Allah hayirlara getirsin diyelim:)

Yaaa K.validelerin arkasindan atip tutarsaniz boyle kabusunuz olurlar :))))

günaydınnn
kurban bayramımız mübarek olsun kızlar.
minik prensesimde ellerinizden öper. artık seneye harclıgımızı ister

ahahahaha, alem bir rüya olmuss.. iyi korkutmus seniii:)) Allah hayirlara getirsin diyelim:)

Yaaa K.validelerin arkasindan atip tutarsaniz boyle kabusunuz olurlar :))))

Sogansuyu;
ben böyle kabus görmedim ay Allah korusun :)
şaka bi.tarafa hayırlara gelsin canım

Sormayın yaa kadının yüzüne nasıl bakcam bilmiyorum bugün :-D vallahi allah korusun ama yoook daha atıp tutmam rüyası bile ders oldu varın siz düşünün :-D

Kizlar herkese iyi bayramlar..
Farkettim de karnimin solu daha dolgun sagi daha az. Bole olan var mi?

sanada iyi bayramlar canım.
benimde tam tersi sagım dolgun solum boş bu da bebegin ne tarafa agırlık verdigine baglı canım normal yani

ayyy canım.harikasın yaa.adın yazmıyor zaten.rumuzun var.kim tanıyacak seni:)))

Hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar inşallah bir dahi ki bayramı miniklerimizle geçirmeyi nasip etsin rabbim

Çok çok tebrikler canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)ya bişey sorabilirmiyim benim akıntım çok arttı beyaz bi akıntı bazende jel kıvamında oluyor tırsmaya başladım nişan mı acaba bu ya yada nişan nasıl oluyor kızlar ..pazara kadar beklese iyi olacak sıpacık.. Herkesin Bayramı'nı kutluyorum seneye inşallah minnoşları kucağımızda kutlarız

herkese iyi bayramlar kızlar... ınşallah bi daha ki bayramda bebişlerimiz kucaklarımızda olacak hayırlısıyla... :)

Sağlıklı huzurlu musmutlu bayramlarınız olsunnn
Dün gece uyudum uyandım rüyalar gördüm kızlar
Suyum geliyodu ilkinde dogum basladı dıye panıklıyorum bi kalkıyorum yatak sırılsıklam ben de öyle sonra gözümü bi açtım ruyaymıs. Kalktım su içtim tekrar yattım yine rüyalara daldım bu sefer de feci sekilde kanamam vardı bebeğe bişi olcak diye endişeleniyorum falan korkma bu kadar kanamadan zarar görmez diyorlar sonra yine korkuyla uyandım wc ye koştum hemen kontrol ettim ruyanın etkısınde kalıp
İnşallah hayırlısıyla dogum yapıp bebişlerimizi kucagımıza alıcaz, yaklaştıkca tedirginlik hat safhada bende...

ben gecenlerde bi rahatsizligimdan bahsetmistim saolsun bi kakc arkadas cvb verdi ayni sorunu olan ama ben doktora sordum ve arastirdim normal bisi olmadigiini ogrendim kasik kemiginin agrisini pudinmi ne diyolarmis oraya zor ve iri dogumlarda cikiyomus piyasaya ben 1 sene ara ile kaldim hamile cogu seyler yasaklandi mumkun oldunca yatiicam ayaklarimi birlestirim bisiy itmiycem ki hergun cocuk arabasi itiyordum kendinize dogru bi poset dai cekmiycekmisiniz agrisi olan varsa bi cok egzersiz var 2 gundur iyiydim dune kadar dun gezmeye ciktik alisverise gene basladi agrim hayirlisi dogumdan sonrada ilac ve egzersizlere baslancak herkzein allah yardimcisi olsun eger boyle bi sikintisi olan varsa gece bile donerken apis arasinda kutleme kemik sesi ve inanilmaz bi aci agri varsa mutlaka doktora basvursun amelyata kadar gidiyomus ama onceden onlemini alirsan ufak bi egzersiz ve ilacla ortadan yok oluyomus o acilma

çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…