Kızlar herkese günaydın. Cepten giriyorum ama bi anlam veremedimbirazdan bilg. Geçerim. Hepinizi öptüm. İyi bayramlar canlarım
..!
canım daha niye ev işini düşünüyosun sen yaa? yat dinlen bekle bari ay sonuna kadar. kıyamam yaaa.
dikkat et. hakkınızda hayırlısı.
Herkese iyi bayramlar
.:-D
Kızlar biraz gülün bana gece saat 5lerde uyumaya çalışırken faceste grup kurduğunuzu gördüm başvurdum sonra uyuyakalmışım rüyamda da görümcem mesaj atıyo kk ya üyeymişsin hiç bilmiyodum sogansuyu diyo ;-) ne diycemi şaşırıyorum hemen onunla kv.le ilgili yazdığım şeyleri silmeye çalışıyorum bi türlü açamıyorum pcyi o zamana kadar herkes öğreniyo eşim de dahil. Uyanınca ilk işim mesajlara bakmak oldu düşünün :-D
Herkese iyi bayramlar
Kızlar biraz gülün bana gece saat 5lerde uyumaya çalışırken faceste grup kurduğunuzu gördüm başvurdum sonra uyuyakalmışım rüyamda da görümcem mesaj atıyo kk ya üyeymişsin hiç bilmiyodum sogansuyu diyo ;-) ne diycemi şaşırıyorum hemen onunla kv.le ilgili yazdığım şeyleri silmeye çalışıyorum bi türlü açamıyorum pcyi o zamana kadar herkes öğreniyo eşim de dahil. Uyanınca ilk işim mesajlara bakmak oldu düşünün :-D
ahahahaha, alem bir rüya olmuss.. iyi korkutmus seniii:)) Allah hayirlara getirsin diyelim:)
Yaaa K.validelerin arkasindan atip tutarsaniz boyle kabusunuz olurlar :))))
Sogansuyu;
ben böyle kabus görmedim ay Allah korusun :)
şaka bi.tarafa hayırlara gelsin canım
Kizlar herkese iyi bayramlar..
Farkettim de karnimin solu daha dolgun sagi daha az. Bole olan var mi?
Herkese iyi bayramlar
Hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler.aklımdasınız zaten hepiniz için dua ediyorum bol bol.aslında foto da koyardım ama beceremiyorum bi türlü.aklımda kalan sorularınıza cevap vereyim biraz.bebeğim tam 36+6 haftalık doğdu.çok şükür şimdilik bir şikayetimiz yok.kızım içerde mışıl mışıl uyuyor.dün ilk gecemiz zordu biraz.biraz alışma süresi gerekiyor.epidural süper birşeyimi bence.ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşadım .iki doz vuruldum.ilkinin etkisi iki saat sürdü.ağrılar tekrar başladı ikinci doz vuruldu bir saat içinde doğurdum.gözümüzü korkutmak istemem,her insanın ağrı eşiği farklıdır ama epiduralsiz nasıl olurdu bilemiyorum.bir de ilk başlarda vajinaya bir krem ya da ilaç gibi birşey koydular.açılmayı hızlandırmak için.benîm ki çok hızlı açıldı.
sanada iyi bayramlar canım.
benimde tam tersi sagım dolgun solum boş bu da bebegin ne tarafa agırlık verdigine baglı canım normal yani
ben gecenlerde bi rahatsizligimdan bahsetmistim saolsun bi kakc arkadas cvb verdi ayni sorunu olan ama ben doktora sordum ve arastirdim normal bisi olmadigiini ogrendim kasik kemiginin agrisini pudinmi ne diyolarmis oraya zor ve iri dogumlarda cikiyomus piyasaya ben 1 sene ara ile kaldim hamile cogu seyler yasaklandi mumkun oldunca yatiicam ayaklarimi birlestirim bisiy itmiycem ki hergun cocuk arabasi itiyordum kendinize dogru bi poset dai cekmiycekmisiniz agrisi olan varsa bi cok egzersiz var 2 gundur iyiydim dune kadar dun gezmeye ciktik alisverise gene basladi agrim hayirlisi dogumdan sonrada ilac ve egzersizlere baslancak herkzein allah yardimcisi olsun eger boyle bi sikintisi olan varsa gece bile donerken apis arasinda kutleme kemik sesi ve inanilmaz bi aci agri varsa mutlaka doktora basvursun amelyata kadar gidiyomus ama onceden onlemini alirsan ufak bi egzersiz ve ilacla ortadan yok oluyomus o acilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?