Kızlar çok heyecanlıyım ben son haftalar artık. Bir akrabamız var uzaktan yaşımız da aynı, gebelik haftamız da aynı. Doğum iznine yeni çıkmıştı. Hatta pazartesi çıkacaktı. Bugün suyu gelmiş. Eşofmanı ıslanmış baya bi. Yatırmışlar hastaneye sancısı yokmuş. 24 saat içinde normal doğum olmazsa sezaryen yapacaklarmış. Çok heyecanlıyım ya. Allahım sağ salim sağlıklı evlatlarımızı zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Selayhus geçmiş olsun. İnşallah döner bebişin tekrar. Ama dönmese de hiç takma. Sağlıklı olsun da sezaryen de olsa katlanacağız.
Kizlar doktordan simdi ciktim. Bebek dört kiloya yakin, catim cok zorlayacakmis. Bebegin omuzlari iriymis. Pazartesi sezeryan önerdi. Aklim allak bullak oldu
Kizlar doktordan simdi ciktim. Bebek dört kiloya yakin, catim cok zorlayacakmis. Bebegin omuzlari iriymis. Pazartesi sezeryan önerdi. Aklim allak bullak oldu
Sen ne düsünüyorsun ??
Oglumda iri dogmustu normal yolla ..
Pda yi sordunmu canim ??
Eben ne diyor ??
walla ben normal dogum diye cok inanmistim. cok hayal kirikligi oldu. Cumartesi gittigim diger doktor demisti zaten bu hafta dogurmalisin diye. Simdi kendi doktorum omuzlarinda cikamazsa hem sana hem bebege zarar gelebilir dedi. Riske atmayalim diyor.. Bilemedim, ama zaten bebek kilo aldikca ben cok korkmaya baslamistim. Pazartesiye kadar dört kilo olur, sonrasinda zaten riske girer dedi. üffff bilmiyorum
ayy canım üzüldüm ama hayırlısı buymuş diyerekde düşünmek lazım normal olsaydı belki bebekde sende çok zorlanacaktınız. kızın sana gelmeden küçük bi süpriz daha yapmak istemiş anlaşılanayyy sezeryan olursan ne kaldıki pazartesiye şurda ayy çok heyecanlııı
Canimcim bilmiyecek birsey yok, doktoruna itimat edeceksin, o ne diyorsa o olacak. Hadi hayirlisi, benden once dogurcan
canım dondunmu hastaneden merak ettim
Merhaba kızlar,ben bir süredir sizleri sadece okuyorum ama bu gece yazmaya karar verdim,34. haftamdayım,26. haftada erken doğum riskim oluştu ilaçlar serumlar hastaneler derken açılma olmadığı için durdurdular,o günden beri de raporluyum zaten işe gitme dedi doktor.Bende evde bekliyorum şu anda herşey yolunda gibi ama o kadar korktum ki o zaman herşeyi kafama takmaya başladım.sizlerin birbirnize olan desteğinizde çok güzel,beni de aranıza alır mısınız?
Merhaba kızlar,ben bir süredir sizleri sadece okuyorum ama bu gece yazmaya karar verdim,34. haftamdayım,26. haftada erken doğum riskim oluştu ilaçlar serumlar hastaneler derken açılma olmadığı için durdurdular,o günden beri de raporluyum zaten işe gitme dedi doktor.Bende evde bekliyorum şu anda herşey yolunda gibi ama o kadar korktum ki o zaman herşeyi kafama takmaya başladım.sizlerin birbirnize olan desteğinizde çok güzel,beni de aranıza alır mısınız?
döndümmm, moralim bozulduuuu
ne demek canım hosgeldın.benımde 28.haftada bı erken dogum rıskım oldu.ıgne,antıbıyotık ılaç kullandım.yaklasik 3haftadır yenıden rıskım ortaya cıktı.serum ıgne sımdıde kasılmaları onleyıcı ılac kullanıyorum.ama 2gundur zorlanmaya basladım.bakalım nolcak.hepımız ve bebıslerımız hakkında hayırlısı olsun.bol bol yat bence.ve kuzunla konus.anlıyolar dıye dusunuyorum.ve bence ıse yarıyo.
evet hepimiz hakkında hayırlısı olsun ama sen 37. haftana gelmişsin maşallah,inşallah herşey yolunda gider.kuzuyla konuşmak ne demek resmen yalvardım duuuur daha gelmeee diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?