2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım aynı heycan e bırazda korku bende de var.hayırlısıyla cok az kaldı.

Kizlar doktordan simdi ciktim. Bebek dört kiloya yakin, catim cok zorlayacakmis. Bebegin omuzlari iriymis. Pazartesi sezeryan önerdi. Aklim allak bullak oldu

Kizlar doktordan simdi ciktim. Bebek dört kiloya yakin, catim cok zorlayacakmis. Bebegin omuzlari iriymis. Pazartesi sezeryan önerdi. Aklim allak bullak oldu

Sen ne düsünüyorsun ??
Oglumda iri dogmustu normal yolla ..
Pda yi sordunmu canim ??
Eben ne diyor ??

ayy canım üzüldüm ama hayırlısı buymuş diyerekde düşünmek lazım normal olsaydı belki bebekde sende çok zorlanacaktınız. kızın sana gelmeden küçük bi süpriz daha yapmak istemiş anlaşılan ayyy sezeryan olursan ne kaldıki pazartesiye şurda ayy çok heyecanlııı

Sen ne düsünüyorsun ??
Oglumda iri dogmustu normal yolla ..
Pda yi sordunmu canim ??
Eben ne diyor ??

walla ben normal dogum diye cok inanmistim. cok hayal kirikligi oldu. Cumartesi gittigim diger doktor demisti zaten bu hafta dogurmalisin diye. Simdi kendi doktorum omuzlarinda cikamazsa hem sana hem bebege zarar gelebilir dedi. Riske atmayalim diyor.. Bilemedim, ama zaten bebek kilo aldikca ben cok korkmaya baslamistim. Pazartesiye kadar dört kilo olur, sonrasinda zaten riske girer dedi. üffff bilmiyorum

Canimcim bilmiyecek birsey yok, doktoruna itimat edeceksin, o ne diyorsa o olacak. Hadi hayirlisi, benden once dogurcan

öyle düsünmeye calisiyorum ne yapayim artik. bilemedim.

Merhaba kızlar,ben bir süredir sizleri sadece okuyorum ama bu gece yazmaya karar verdim,34. haftamdayım,26. haftada erken doğum riskim oluştu ilaçlar serumlar hastaneler derken açılma olmadığı için durdurdular,o günden beri de raporluyum zaten işe gitme dedi doktor.Bende evde bekliyorum şu anda herşey yolunda gibi ama o kadar korktum ki o zaman herşeyi kafama takmaya başladım.sizlerin birbirnize olan desteğinizde çok güzel,beni de aranıza alır mısınız?

canım son karar senın.ama doktor genede en ıyısını bılır.bebıs sıkısadabılır sonucta.onun ıcın en uygun olanı secmelısın.

Hoşgeldin:))))))))

döndümmm, moralim bozulduuuu

Moralini bozma ya her işte bir hayır var ben direkt Sezeryan istedim bak :)

ne demek canım hosgeldın.benımde 28.haftada bı erken dogum rıskım oldu.ıgne,antıbıyotık ılaç kullandım.yaklasik 3haftadır yenıden rıskım ortaya cıktı.serum ıgne sımdıde kasılmaları onleyıcı ılac kullanıyorum.ama 2gundur zorlanmaya basladım.bakalım nolcak.hepımız ve bebıslerımız hakkında hayırlısı olsun.bol bol yat bence.ve kuzunla konus.anlıyolar dıye dusunuyorum.ve bence ıse yarıyo.

evet hepimiz hakkında hayırlısı olsun ama sen 37. haftana gelmişsin maşallah,inşallah herşey yolunda gider.kuzuyla konuşmak ne demek resmen yalvardım duuuur daha gelmeee diye :))

evet hepimiz hakkında hayırlısı olsun ama sen 37. haftana gelmişsin maşallah,inşallah herşey yolunda gider.kuzuyla konuşmak ne demek resmen yalvardım duuuur daha gelmeee diye :))

evet canım.zor oldu ama allaha sukur geldık bu haftaya kadar.senınde az kalmıs 2hafta sonra artık rahatlarsın.

Iyi taraflarını düşün sadece 3gun sonra melegin kollarinda olacak ve kilosu boyu sağlığı yerinde gerisini düşünme hersey nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…