2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar doktordan simdi ciktim. Bebek dört kiloya yakin, catim cok zorlayacakmis. Bebegin omuzlari iriymis. Pazartesi sezeryan önerdi. Aklim allak bullak oldu

peki ultrason ölçüleri kesin net dogrumu hata payı yokmu bu ultrasonlarda ? başka bıyerde dahamı gırsen ultrasona

kızlar selam hepinize...
gece gece ancak girebildim merakla doğuran var mı diye.
bayram işleri ve gezmeleri hayli yorucu geçiyor, karnım kasım kasım kasılıyor doktor önemseme dedi, gerçek sancıları anlarsın dedi bende önemsemiyorum.
Kizlar doktordan simdi ciktim. Bebek dört kiloya yakin, catim cok zorlayacakmis. Bebegin omuzlari iriymis. Pazartesi sezeryan önerdi. Aklim allak bullak oldu

canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..güzel düşün ve bence ebenle ve başka bir doktorla daha görüşerek önerilerini dikkate al derim.

Ablam üzme kendini vardır bundada bi hayır bazem bazen hayatta hersey planladığımız gibi gitmiyır
Bence hiç,riske atma

hayırlı geceler kızlar kasılmalarım devam ediyor dünde sancım vardı biraz daha sabretse bari minnak kızımm(

peki ultrason ölçüleri kesin net dogrumu hata payı yokmu bu ultrasonlarda ? başka bıyerde dahamı gırsen ultrasona

Ikinci doktora da gittim. Oda bebegin iri oldugunu bu hafta digurmam gerektigini yoksa zorlasacagini söyledi. Omuzlari cikarken sakatlanabilirmis, ayrica bagsur olma ihtimalim yüksekmis. Yani hayirlisi diyorumm. Simdi ikinci sorun narkoz mu epüdral mi

canım bir arkadaşım yeni sipinalle yaptı doğumunu çok memnun...

ablam bence narkoz alma benim kuzenim aldı hiç memnun degil hiçbirşey anlamadım doğumdan diyor

Hayırlısı olsun canım, bebişine kavuşmana az kalmış :)

ablam bence narkoz alma benim kuzenim aldı hiç memnun degil hiçbirşey anlamadım doğumdan diyor
ben ilk doğumumu genel anesteziyle yaptım, ama bu hangisi iyi hangisi kötü diye bişey yok, kişiye göre değişir,
benim sinirsel bir rahatsızlığım var, yoğun heyecan ve acı çekmemem gerekiyor, o yüzden genel oldum, bu doğumdada
öyle olacak,
ama isterdim ilk ağlamasını duymak, sarıp yanıma vermeleri muhteşem olurdu ama kader işte olsun bebişim iyi olsunda
yarım saat sonra göreyim

ama epidural olup yıllarca bel ağrısı çekende çok var

Kizlar dun bel agrim ve sancim vardi cok, bugun iyiyi gecti ama dunden beri karnim cok sertlesti, prensesim sanki ortada top gibi oldu ve dunden beri hareketleri cok azaldi, neredeyse hic oynamiyor... sizce bu normal mi, cok korkuyorum bebisime bisey olur diye

Bebegini saglicakla kucagina al da gerisi onemli degil... normal dese bile son anda bi suru aksilik olabilirdi, onemli olan bebegin icin hangisinin iyi oldugu... rabbim insallah hayirlisi ile bebginle kavusmayi nasip etsin

hepinizi tek tek okudum cok gecmis olsun hakkinizda hayirlisini versin Allahim. dun gece oturuyordum orgu yapiyordum bi kalktim ki pijamam islak altima kacirdim sandim baktim yok farkettimki suyum gelmis gece 1:30 saat. esim yok komsu yok cok korktum. sizin yazilarinizi okudum tesaduf yazmistiniz berrak falan deyince baktim ayni. uzanirken az ama kalkinca sanki akiyo elimi surdum resmen kokusuz su. neyse esim geldi sabahi zor ettim.doktorumu aradim anlattim hemen git ebeler baksin dogum baslamis olabilir gerek duyarlarsa beni ararlar dedi. nasil olsa benim dr. yok diye dn yakin devlete gittim. bi kagit koydular alttan iyice bastirdi icime cikardi bu suyun degil dedi akinti olabilir dedi. nst ye de bagladilar iyi dediler gonderdiler. 34 haftalik oldugum icin cok korktum omrumden omur gitti resmen. ama icime sinmedi bayram sonrasi kendi dr uma gidecem. akinti olmadigina eminim ama o gelen suyum degilse neydi. su 4 gun nasil gececek hiiiiic bilmiyorum

canim bana normal gibi geldi ama hicte bilgim yok. bende oluyordu oyle sertlesmeler. sinmiyorsa icine bi nst baksinlar rahatlarsin hic olmazsa. gecmis olsun

Günde on kere kipirdamasi lazim. Takip et say. Cikolata ye kipirdar hemen

Bence hiç tereddüt etme sezaryen konusunda doktorunu dinlemelisin, hayırlısı böyleymiş.
Benim bebek de biraz iri doktorum haftasını doldurur ve 4 kıloya yaklasırsa sezaryen önerırım diğer türlüsü riskli olur demişti, ben risk kelimesinden nefret edıyorum bu aralar
Bugun wcye gittigimde sarımtrak jole kıvamında bir miktar akıntı gördüm nişan mı acaba diye şüphelenip doktora sordum kahve ya da pembe renkte olması gerektıgını söyledi, büyük ihtimal akıntıdır dedi yine de camasırını ıslatck kadar devam ederse haber ver dedi ve daha sonra devam etmedi :26: ayrıca bazen su da gelebilir dedi :18:

Hayirlisi olsun, insaallah saglikla kucagina alirsin.

moralim cok bozulmustu ama okuukca, düsündükce daha iyi hissediyorum. Iri bebek normal dogumlarda bagsur olabiliyormussun, ve bu yillarca sorun yaratiyormus, ameliyatlar falan. Bebegin omuzlari takilabiliyormus ve bu bebege zarar verirmis. Ben kesilen alani saymiyorum bile. Hayirlisi artik, nasipde ne varsa o. Pazartesiye kadar normal olursa olur, olmazsa ne yapalim...hepimiz icin elbettew

Günaydin kizlar ..
Canim seninle dün ayni duygilari yasadik tamamyla ...
Senin icinde düsündüm dün gece ama bebegini riske atma madem iki doktorda ayni seyi dediler ...
Bana dün sezeryani anlattiklatinda sadece epidural yöntemi anlattilar ..
Tam narkoz yapmiyoruz dedi ..
Bende secmek zorunda kalsam olsa sadece pda secerdim , tam narkozdan ayilmasi cok kötü birsey ...

Dünden beri yqzilar okuyorum soncta sezryan olan okadar kadin var ...
Dedim ya canim hayirlisi allahtan..
Bitdeki uzuntu nun sebebi jenfimizi normale hazirkamamiz .. Takma kafana ..
Insallah sag salim minik melegini alirsin kollarina patartesi günü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…