Kizlar doktordan simdi ciktim. Bebek dört kiloya yakin, catim cok zorlayacakmis. Bebegin omuzlari iriymis. Pazartesi sezeryan önerdi. Aklim allak bullak oldu
Kizlar doktordan simdi ciktim. Bebek dört kiloya yakin, catim cok zorlayacakmis. Bebegin omuzlari iriymis. Pazartesi sezeryan önerdi. Aklim allak bullak oldu
peki ultrason ölçüleri kesin net dogrumu hata payı yokmu bu ultrasonlarda ? başka bıyerde dahamı gırsen ultrasona
Ikinci doktora da gittim. Oda bebegin iri oldugunu bu hafta digurmam gerektigini yoksa zorlasacagini söyledi. Omuzlari cikarken sakatlanabilirmis, ayrica bagsur olma ihtimalim yüksekmis. Yani hayirlisi diyorumm. Simdi ikinci sorun narkoz mu epüdral mi
Ikinci doktora da gittim. Oda bebegin iri oldugunu bu hafta digurmam gerektigini yoksa zorlasacagini söyledi. Omuzlari cikarken sakatlanabilirmis, ayrica bagsur olma ihtimalim yüksekmis. Yani hayirlisi diyorumm. Simdi ikinci sorun narkoz mu epüdral mi
Hayırlısı olsun canım, bebişine kavuşmana az kalmış :)Kizlar doktordan simdi ciktim. Bebek dört kiloya yakin, catim cok zorlayacakmis. Bebegin omuzlari iriymis. Pazartesi sezeryan önerdi. Aklim allak bullak oldu
ben ilk doğumumu genel anesteziyle yaptım, ama bu hangisi iyi hangisi kötü diye bişey yok, kişiye göre değişir,ablam bence narkoz alma benim kuzenim aldı hiç memnun degil hiçbirşey anlamadım doğumdan diyor
Kizlar dun bel agrim ve sancim vardi cok, bugun iyiyi gecti ama dunden beri karnim cok sertlesti, prensesim sanki ortada top gibi oldu ve dunden beri hareketleri cok azaldi, neredeyse hic oynamiyor... sizce bu normal mi, cok korkuyorum bebisime bisey olur diye
Kizlar dun bel agrim ve sancim vardi cok, bugun iyiyi gecti ama dunden beri karnim cok sertlesti, prensesim sanki ortada top gibi oldu ve dunden beri hareketleri cok azaldi, neredeyse hic oynamiyor... sizce bu normal mi, cok korkuyorum bebisime bisey olur diye
Bence hiç tereddüt etme sezaryen konusunda doktorunu dinlemelisin, hayırlısı böyleymiş.
Benim bebek de biraz iri doktorum haftasını doldurur ve 4 kıloya yaklasırsa sezaryen önerırım diğer türlüsü riskli olur demişti, ben risk kelimesinden nefret edıyorum bu aralar
Bugun wcye gittigimde sarımtrak jole kıvamında bir miktar akıntı gördüm nişan mı acaba diye şüphelenip doktora sordum kahve ya da pembe renkte olması gerektıgını söyledi, büyük ihtimal akıntıdır dedi yine de camasırını ıslatck kadar devam ederse haber ver dedi ve daha sonra devam etmedi :26: ayrıca bazen su da gelebilir dedi :18:
Herkese hayirli cumalar kizlar.. Dualarimiz kabul olsun insaalllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?