2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günler yaklaştıkça uykusuz geceler çoğalıyor,bu geceyide prensesimle uykusuz geçirdik :) herkes kızın doğana kadar uyu doğunca uyuyamayacaksın diyor oysa biz şimdiden nöbetteyiz :)

canim bana normal gibi geldi ama hicte bilgim yok. bende oluyordu oyle sertlesmeler. sinmiyorsa icine bi nst baksinlar rahatlarsin hic olmazsa. gecmis olsun

Günde on kere kipirdamasi lazim. Takip et say. Cikolata ye kipirdar hemen

Kizlar prensesim bugun daha cok oynuyor hatta beni o uykudan uyandirdi, sanirim kasilmalar sirasinda o da yoruldugu icin hareketleri azdi... cok sukur rabbime bize bu hisleri yasatiyor... hem bayram hem cuma, bu mubarek gunde dualarimiz kabul olsun insallah... rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasamayida nasip etsin

Günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar. Bayram telaşını atlattık evde oturuyoruz kızımla. Ağrılar sızılar artık üst düzeyde. Ellerim, bileklerim çok ağrıyor. Benim bu kadar ağrıyorsa 2-3 hafta ilerde olanları düşünüyorum da Allah kolaylık versin hepinize.

Canım kendini çok hazırlamıştın ama hayırlısı böyleymiş demek. Sağlıklı olduktan sonra kendini üzecek birşey yok. Pazartesiye birşey kalmadı sana zaman hiç geçmiyordur artık. Biz bile çok heyecanlandık okurken.

Canım ben senin yerinde olsam evde korkuyla bekleyeceğime giderim acile nst ye girer içimi rahatlatırım.

Günaydın. Hayırlı cumalar...

Aynen hayırlısı bence, bana da sezaryen deseler benim de biraz moralim bozulacak. Ama yapacak birşey yok. Çok sık yapılan bir ameliyat. Hiç üzme kendini bebeğin ve sen iyi olun gerisi yalan. Sezaryenin de olumlu yanları var. Ağrı çekmeyeceksin. Bebek sıkışmayacak... gibi

Benim öyle top gibi olmuyor hiç yani ağrım oluyor ama karnım hep aynı sertlikte, zaten bebeğin suyu az diyedir belki. Mesela poposunun olduğu yerde hiç su yokmuş. Ondan mı acaba. Yoksa bende hiç yalancı sancı olmuyor mu?

sorma, çok fena artık elimle birşeyleri kavrayamıyorum. Elimden su şişesini kaç kere düşürüyorum gün içinde bilseniz. Parmaklarım çok şişti. Buzlu suya soktum sabah kalktığımda. Neyse bunlar geçici şeyler. Kolay değil, can taşıyoruz.

Evet canım haklısın. Az kaldı ama sanki zaman da hiç geçmiyor :)
Aklıma ne geldi şimdi, bebek anı defteri alcaktık ya naptın onu? Ben bayramda bütün kitapçıları gezdim ama tam istediğim gibi birşey bulamadım. El ayaz izi çıkartılanlardan istiyorum.

öyle Selaycimmm. Rabbim hangisini hayirli kildiysa öyle olsun. Benim hala umudum var pazartesiye kadar belki normal olur diye ama doktor simdi bile normal denesen sezeryan dönmek zorunda kaliriz dedi. Demek ki böyle olmasi gerekiyor, doktordan daha iyi bilecek degilim. Tek tesellim burada para kazanmak adina suursuzca szeryan diretmiyorlar. Gercekten gerekliyse öneriyorlar. Pda nedir? bende dün hep sezeryan okudum, o kadar sartlndirmisim ki normsal doguma hic sezeryan dogum okumadigimi fark ettim...

Dün büyük gelinle konustuk, dedi ki; kac kere mucizeylere sahit oluyoruz ki, epüdral ol bebegin dogusunu gör dedi. Uyuturlarsa bebek baska bir yerden kollarina verilmis gibi hissedersin dedi. Epüdral ehli kisilerce yapilirsa hic yan etkisi yokmus, kismet artik ehil kislere mi düsücez... Benim hastanedem sadece dogum hastanesi o yüzden dsünüyorum isinin ehli kisilerdir herhalde, anastezi uzmanlari sadece doguma giriyorlar hep diyorum ama Allah hayirlisini versin...Dün cok üzülmüstüm ama simdi biraz daha iyiyimmm

Sabah aynı şeyi benn de sana soracaktım hala alamadım. İnternetten sipariş vereceğim ama alan biri varsa bize yardım etsiiiinnn...

valla henüz heyecani saramadi canim. Hala sancim geliversin normali deneyim diye bekliyom:))) Yarin baslar belkide, simdi acaba sezeryan icin cantadaki malzemeleri degistirmem mi lazim ki??? daha fazla kalicam hastanadee acaba bir iki takim daha alsam mi. gerci esim hergün eve gidicek getirir.

canimm bende ayni durumdayim, catal bicak kavrayamaz hale geldim. Bende soguk suya tutuyordum ama simdi elerim catladi yara oldu. Masaj yap soguk seylerle cok temas ettirme bence..

günaydın anneler nasılsnız bakalım...dün kızım beni korkuttu akşam gezmede bi baktım peçetede kan allahm dedim doğum mu başlıyo gizlice erken doğum yapan arkadaşımı aradım sonra hastaneyi ebe gel bakalım dedi gittik nst ye taktılar 2 sancı varmış ben bişey hissetmedim yada anlamıyorum arada hareket ettiğinde yada vurduğun da oluyo ama ne bileyim acemilik sonra o doğum sandalyesine aldılar bi daha ona çıkmak istemiyorum açılma falan yok dedi ama canımı çok yaktı akciğeri gelişsin diye iğne yapıldı bide serum yedik gece 2 buçuk ta geldik eve sezeryan istiyorummmmm emin oldum evde yalnızken yada ansızın gelmesinden korkuyorum... rabbim hepimize hayırlısıyla ve kolayca kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah...sağlıklı sıhhatli bir şekilde:)

Son düzenleme:

Benim de sezeryan olacak, ben 3 gecelik bir pijama koydum. Az gelirse eve dönmek zorunda kalmayım, uzak çünkü. Göğüs pompamı da koydum çantama, göğüs ucu çıkarıcı mı da :) Arkadaşım tavsiye etmişti. Onun dışında ekstra bişey yok. 2 çanta oldu bizim, kızımın ayrı benim ayrı :) Herşey tamam bir tek kızımın kırmızı saç bandı eksik, sipariş verdim gelecek :)

Son düzenleme:

benim daha çantam bile hazır değil kendim için alacaklarım var pazartesi ilk iş bunları halletmeliyim ....çok geç kalmışım ya

canimm bende ayni durumdayim, catal bicak kavrayamaz hale geldim. Bende soguk suya tutuyordum ama simdi elerim catladi yara oldu. Masaj yap soguk seylerle cok temas ettirme bence..

Haklısın soğuk çatlatır elleri. Doğumdan sonra hepsi geçecek ya ona seviniyorum ben de. Bu arada uzaktan akrabamız sezaryen ile doğum yapmış. Benimle aynı hafta demiştim ya, suyu gelmişti dün, işte o. Kızı oldu. Kilosunu tam bilmiyorum (3 kilonun üstüymüş ama), sağlıklıymış maaşallah...

benim daha çantam bile hazır değil kendim için alacaklarım var pazartesi ilk iş bunları halletmeliyim ....çok geç kalmışım ya

Merak etme canım bir günlük iş. Ben de daha dün son halini verdim. Bayramda bir gecelik-sabahlık takım almıştım dün yıkayıp ütüledim. Artık hazırım.

Benimki de tam hazır değil doğum odasına götürdüklerimi hazırladım bir tek. Acil birşey olursa annem ya da eşim geri kalanı toplar. Bebek bezini anne lütfenden sipariş vermiştim gelmedi, pazartesi gelir herhalde prima primum care ın 0 numara 1 numara ve 2 numarasından 2 şer tane koyacağım. Paketlerin geri kalanı da arabanın bagajında durur. Pazartesi herşeyi tam olarak hazırlayayım artık.

Slm annisler bugun kontrokumuz vardi kiCem usluydu bu sefer eger boyle devam ederse 1 kasim sezeryan gunumuz.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…