2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Herkese merhabalar bayramınız mübarek olsun inşallah...ben sabırsız oğlumu doğurdum bayramın 2. günü 34+3 haftalık oldu 2460gr olarak geldi dünyaya sağlığımız yerinde sadece solunumundan dolayı küvezde dualarınızı eksik etmeyin kızlar sağlıkla çıksın inş. oğlum doğum hikayeme gelince en kısa zamanda sayfada onuda paylaşıcam...şimdiden herkese allah razı olsun...

Miamorecim pda =periduralanestesi yani türkiyede epidural denen sey ...

Iremneva senin neden sezeryan canim ??

Kizlar ellerdeki bu sislikler neden olyormus doktor ne diyor ???

Kan sivilastirici hap kullansn arkadaslar biraktinizmi sizde brn iki gün önce biraktim , doktor 35. haftaya kadar demisti

Bas yukarda canim o yuzden, hasbam basasagi sevmedi

Gözünüz aydin cnim sen nasilsin ???
Rabbim biran önce kavustursun oglusuna seni ..sag salim kucagina almak nasip olur insallah

Gözün aydin canim, allah tez vakitte kucagina almayi nasip etsin.

Canim ben ASS yi 32. haftada biraktim ondan beri clexane 20 mg igne yapiyorum. Ve dogumdan bir gün öncesine kadar
Bu igneyi yapicam.

miamore
Canim hic moralini bozma, demek senin ve kizin icin hayirlisi buymus. Biliyorsun burdaki doktorlar
Hiccc sezeryan taraftari degiller bir gerek görmeseler sana önermezdiler.
Sadece sana demek istedigim narkosu bence pek düsünme, kizinin dogdugu ani onunun ilk dünyaya gelisini
Aglamasini kacirma, tabiki sen bilirsin bu sadece benim fikrim.

Kizlar herkese hayirli cumalar insallah herkes iyidir, hemen konuya daldim :).

Su son günler cok zor gelmeye basladi bana, minnacik oglum sanki 10 kilo gibi
Agir gelmeye basladi bana. Gitgide asagiya baski daha fazlalasti, tuvalete zor kalkip
Gidiyorum, pazartesi bir gelsede sezeryan günümüzü belirlesek artik.

3250 doğurmuş şimdi öğrendim 7 kasımmış beklenen tarihi ama sabırsız kız beklememiş. O da kasım annesi olamayanlardan oldu yani. Ufak tefek kızın ufak tefek karnından nasıl 3250 çıkıyor ya .

Şişlikler ödemden diye düşünüyorum. Hamilelikte ödem normal tabi. Pazartesi kendi doktoruma sorarım. Bugün NST ve kan testi için gideceğiz. İnşallah yine hastaneye yatıralım demezler.

Hayırlı olsun.
Allah bir an önce kavuşmayı nasip etsin. Sezaryen mi normal mi oldu.

canım sağlıkla sıhhatle büyüsün de tez vakitte kucağınızda evinizde olsun inşallah

kızlar bana acil olarak;

manuel, kullanışlı ve fiyat olarak da hesaplı süt sağma makinesi önermenizi istiyorum...

alanlar ya da önceden kullananlardan tavsiye alanlar lütfen yardım etsin. yarın almam gerekiyor....

Ayyy canim benimmm Rabbim yardimciniz olsun, hayilrisiyla sagligina kavussunda ciksin insalllah....

dünürümmm bende epidrual a karar verdim sanirim... Ama doktorum pazartesiye randevu verdi saat 3 e ama herseyi yiyebilirim icebilirim alkohol alma dedi. ac gitmem gerekmiyormuydu, yoksa ertesi güne mi birakicak.. bilemedim

canim benimmmm, ben avent in aldim. Ama tr de durumlar ne bilmiyorummm. otomatik almadim elle pompalanan aldim, daha ucuzdu tabiiki...

[h=3]WEE BABY Manuel Göğüs Pompası aldım ben anne lütfenden şimdi kargo bedava hemen gönderiyorlar ama yine de en erken salı günü falan gelir. Benim kuzenim önerdi. Memnun kalmış o. İndirimde hem 17,69 TL.[/h]

Allah anali babali buyutsun.En kisa zamanda kavustursun sizi canim.gule gule buyut oglusunu

dünürümmm bende epidrual a karar verdim sanirim... Ama doktorum pazartesiye randevu verdi saat 3 e ama herseyi yiyebilirim icebilirim alkohol alma dedi. ac gitmem gerekmiyormuydu, yoksa ertesi güne mi birakicak.. bilemedim

Hayir canim ac gitmen gerekmiyor. Ben gecen sene spinal olmustum ve iki saat icinde karar vermislerdi ameliyata
Ondan önce yedim ictim yani. Ama kendini ve cantani en az 5 gün hastane yatisi icin hazirla.

Hayir canim ac gitmen gerekmiyor. Ben gecen sene spinal olmustum ve iki saat icinde karar vermislerdi ameliyata
Ondan önce yedim ictim yani. Ama kendini ve cantani en az 5 gün hastane yatisi icin hazirla.

dünürüm 47 km hastane ev arasi. öte yandan orada da esya cok tutmak istemyiorum. Esim hergün gelip gider getirir diye cok bisi lamadim. iki gecelik aldim. aslinda dolasmaya cikarsam normal kiyafet de alsam mi ki.. bebek icinde esya koyuyum biraz daha. eee iyi ben acliga asla dayanamam yeyimde gideyim hastane yemekleri igrenccc... hele aksam iki dilim ekmek ve peynir geliyor yaa deliriyourmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…