Miamorecim pda =periduralanestesi yani türkiyede epidural denen sey ...
Iremneva senin neden sezeryan canim ??
Kizlar ellerdeki bu sislikler neden olyormus doktor ne diyor ???
Kan sivilastirici hap kullansn arkadaslar biraktinizmi sizde brn iki gün önce biraktim , doktor 35. haftaya kadar demisti
Herkese merhabalar bayramınız mübarek olsun inşallah...ben sabırsız oğlumu doğurdum bayramın 2. günü 34+3 haftalık oldu 2460gr olarak geldi dünyaya sağlığımız yerinde sadece solunumundan dolayı küvezde dualarınızı eksik etmeyin kızlar sağlıkla çıksın inş. oğlum doğum hikayeme gelince en kısa zamanda sayfada onuda paylaşıcam...şimdiden herkese allah razı olsun...
Herkese merhabalar bayramınız mübarek olsun inşallah...ben sabırsız oğlumu doğurdum bayramın 2. günü 34+3 haftalık oldu 2460gr olarak geldi dünyaya sağlığımız yerinde sadece solunumundan dolayı küvezde dualarınızı eksik etmeyin kızlar sağlıkla çıksın inş. oğlum doğum hikayeme gelince en kısa zamanda sayfada onuda paylaşıcam...şimdiden herkese allah razı olsun...
Bas yukarda canim o yuzden, hasbam basasagi sevmedi
Kan sivilastirici hap kullansn arkadaslar biraktinizmi sizde brn iki gün önce biraktim , doktor 35. haftaya kadar demisti
Haklısın soğuk çatlatır elleri. Doğumdan sonra hepsi geçecek ya ona seviniyorum ben de. Bu arada uzaktan akrabamız sezaryen ile doğum yapmış. Benimle aynı hafta demiştim ya, suyu gelmişti dün, işte o. Kızı oldu. Kilosunu tam bilmiyorum (3 kilonun üstüymüş ama), sağlıklıymış maaşallah...
Slm annisler bugun kontrokumuz vardi kiCem usluydu bu sefer eger boyle devam ederse 1 kasim sezeryan gunumuz.........
miamore
Canim hic moralini bozma, demek senin ve kizin icin hayirlisi buymus. Biliyorsun burdaki doktorlar
Hiccc sezeryan taraftari degiller bir gerek görmeseler sana önermezdiler.
Sadece sana demek istedigim narkosu bence pek düsünme, kizinin dogdugu ani onunun ilk dünyaya gelisini
Aglamasini kacirma, tabiki sen bilirsin bu sadece benim fikrim.
kızlar bana acil olarak;
manuel, kullanışlı ve fiyat olarak da hesaplı süt sağma makinesi önermenizi istiyorum...
alanlar ya da önceden kullananlardan tavsiye alanlar lütfen yardım etsin. yarın almam gerekiyor....
kızlar bana acil olarak;
manuel, kullanışlı ve fiyat olarak da hesaplı süt sağma makinesi önermenizi istiyorum...
alanlar ya da önceden kullananlardan tavsiye alanlar lütfen yardım etsin. yarın almam gerekiyor....
Allah anali babali buyutsun.En kisa zamanda kavustursun sizi canim.gule gule buyut oglusunuHerkese merhabalar bayramınız mübarek olsun inşallah...ben sabırsız oğlumu doğurdum bayramın 2. günü 34+3 haftalık oldu 2460gr olarak geldi dünyaya sağlığımız yerinde sadece solunumundan dolayı küvezde dualarınızı eksik etmeyin kızlar sağlıkla çıksın inş. oğlum doğum hikayeme gelince en kısa zamanda sayfada onuda paylaşıcam...şimdiden herkese allah razı olsun...
dünürümmm bende epidrual a karar verdim sanirim... Ama doktorum pazartesiye randevu verdi saat 3 e ama herseyi yiyebilirim icebilirim alkohol alma dedi. ac gitmem gerekmiyormuydu, yoksa ertesi güne mi birakicak.. bilemedim
Hayir canim ac gitmen gerekmiyor. Ben gecen sene spinal olmustum ve iki saat icinde karar vermislerdi ameliyata
Ondan önce yedim ictim yani. Ama kendini ve cantani en az 5 gün hastane yatisi icin hazirla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?