Herkese merhabalar bayramınız mübarek olsun inşallah...ben sabırsız oğlumu doğurdum bayramın 2. günü 34+3 haftalık oldu 2460gr olarak geldi dünyaya sağlığımız yerinde sadece solunumundan dolayı küvezde dualarınızı eksik etmeyin kızlar sağlıkla çıksın inş. oğlum doğum hikayeme gelince en kısa zamanda sayfada onuda paylaşıcam...şimdiden herkese allah razı olsun...
[h=3]WEE BABY Manuel Göğüs Pompası aldım ben anne lütfenden şimdi kargo bedava hemen gönderiyorlar ama yine de en erken salı günü falan gelir. Benim kuzenim önerdi. Memnun kalmış o. İndirimde hem 17,69 TL.[/h]
Kizlar süt sagma makinasindan konu acilmisken bir sorayim sizce manuel mi elektriklimi önerirsiniz.
Ben aventin elektrikli olanindan düsünüyordum ama tam karar veremedim.
canim benimmmm, ben avent in aldim. Ama tr de durumlar ne bilmiyorummm. otomatik almadim elle pompalanan aldim, daha ucuzdu tabiiki...
Vallahi manuel çok kötü uğraş uğraş zor oluyor diyen de var, elektrikliyle hiç yapamıyorum diyen de var. Ben manuel aldım olmazsa sonra elektrikli alırım. Zaten ilk aylarda hep evde olacağız.Kizlar süt sagma makinasindan konu acilmisken bir sorayim sizce manuel mi elektriklimi önerirsiniz.
dünürüm 47 km hastane ev arasi. öte yandan orada da esya cok tutmak istemyiorum. Esim hergün gelip gider getirir diye cok bisi lamadim. iki gecelik aldim. aslinda dolasmaya cikarsam normal kiyafet de alsam mi ki.. bebek icinde esya koyuyum biraz daha. eee iyi ben acliga asla dayanamam yeyimde gideyim hastane yemekleri igrenccc... hele aksam iki dilim ekmek ve peynir geliyor yaa deliriyourmmm:)
Kizlar süt sagma makinasindan konu acilmisken bir sorayim sizce manuel mi elektriklimi önerirsiniz.
ben de önce ara kalmistim ama sonra düsündüm eger sütüm gelirse kullanmiycam, cok nadir kullancam. eger olaki insallah olmaz cok sik lazim olursa elektiriklisinden alirim dedim. arada cok fiyat farki vardi
Miamorecim pda =periduralanestesi yani türkiyede epidural denen sey ...
Iremneva senin neden sezeryan canim ??
Kizlar ellerdeki bu sislikler neden olyormus doktor ne diyor ???
Kan sivilastirici hap kullansn arkadaslar biraktinizmi sizde brn iki gün önce biraktim , doktor 35. haftaya kadar demisti
Herkese merhabalar bayramınız mübarek olsun inşallah...ben sabırsız oğlumu doğurdum bayramın 2. günü 34+3 haftalık oldu 2460gr olarak geldi dünyaya sağlığımız yerinde sadece solunumundan dolayı küvezde dualarınızı eksik etmeyin kızlar sağlıkla çıksın inş. oğlum doğum hikayeme gelince en kısa zamanda sayfada onuda paylaşıcam...şimdiden herkese allah razı olsun...
slm kızlar
:2: ben çok hastayım bogazlarım çok fena oldu iltihap her yere dagıldı boynumu falan oynatamıyorum diş etlerim kulaklarımın içi aşırı derecede kaşanıyo deli ediyo beni.
gece hiç uyuyamadım çok terledim bide acayip rüyalar gördüm hastalagın etkisiydi galiba ama şükürki ateşim yok.
Öncelikle geçmiş olsun canım. Enfeksiyonun baya ilerlemiş bence doktoruna Danış bir kulak burun boğaz doktoruna git.
Ben de aşırı sıcak kaloriferden gece terlerim durdum. 2gündür burnum tıkalıydı bugün de akıyor.boğazlarıma inmez inşallah.
Son günler artık bişey olmadan ağlatırız inşallah ama sen muhakkak ara sor
dünürümmm bende epidrual a karar verdim sanirim... Ama doktorum pazartesiye randevu verdi saat 3 e ama herseyi yiyebilirim icebilirim alkohol alma dedi. ac gitmem gerekmiyormuydu, yoksa ertesi güne mi birakicak.. bilemedim
Ben 34. Haftadayım 39 da Sezeryan olucam Dr bişi demedi bana
kızlar bana acil olarak;
manuel, kullanışlı ve fiyat olarak da hesaplı süt sağma makinesi önermenizi istiyorum...
alanlar ya da önceden kullananlardan tavsiye alanlar lütfen yardım etsin. yarın almam gerekiyor....
Miamorecim pda =periduralanestesi yani türkiyede epidural denen sey ...
Iremneva senin neden sezeryan canim ??
Kizlar ellerdeki bu sislikler neden olyormus doktor ne diyor ???
Kan sivilastirici hap kullansn arkadaslar biraktinizmi sizde brn iki gün önce biraktim , doktor 35. haftaya kadar demisti
Slm annisler bugun kontrokumuz vardi kiCem usluydu bu sefer eger boyle devam ederse 1 kasim sezeryan gunumuz.........
Darısı başına inşallah canım.Dilem cnm hayırlı olsun hemencik cikar inşallah solunundan kilosuda iyi masallah bugün de burda 2 aile taburcu icin bebeklerini almaya geldiler cok mutlu oluyorum inşallah bizimde haftaya evde olcak bebegimiz bir maraton başlıyor çok heyecanlıyım
slm kızlar
:2: ben çok hastayım bogazlarım çok fena oldu iltihap her yere dagıldı boynumu falan oynatamıyorum diş etlerim kulaklarımın içi aşırı derecede kaşanıyo deli ediyo beni.
gece hiç uyuyamadım çok terledim bide acayip rüyalar gördüm hastalagın etkisiydi galiba ama şükürki ateşim yok.
Sabah aynı şeyi benn de sana soracaktım hala alamadım. İnternetten sipariş vereceğim ama alan biri varsa bize yardım etsiiiinnn...
Aynen bende biksc kitspciya sordum bulamadim.hepsiburada da bebegin guncesi var abc yayinlarinin onu almayi düşünüyorum ama ici ne kadar iyidir bilemiyom...
Canim dünürüm sezeryanla cokta fazla dolasacagini zannetmiyorum ama bi tane esofman tarzinda birseyler koyabilirsin.
Evet canim hastane yemekleri bizim damak tadimiza hiccc uygun degil, bi dilim ekmege doyulurmu hem.
Artik annecigin yapar sana evde yemek getirir. Uzakmis baya hastane. Bende hastaneye daha karar veremedim. Gecen seneki hastaneyi istemiyorum kötü anilari var bende. Kücük bir hastane daha var, yani frauenklinik ama orda da yogun bakim ünitesi yok
Eger bir sorun cikarsa ordan nakletmeleri gerekiyor. Bilemedim bende, pazartesi bakalim doktor ne diyecek.
Kaca aldin canim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?