2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

gözün aydın cnm bebişin erken gelmiş ama nasip tabiki miamore cnm takılma sende nasip bizimde ne olacagımız belli değil bugun yine ağrım hat safhada belli olmaz akşama acile gidebilirim rabbim bu mubarek günlerin hürmetine nasılolursa olsun bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş...

Kizlar süt sagma makinasindan konu acilmisken bir sorayim sizce manuel mi elektriklimi önerirsiniz.
Ben aventin elektrikli olanindan düsünüyordum ama tam karar veremedim.

Kizlar süt sagma makinasindan konu acilmisken bir sorayim sizce manuel mi elektriklimi önerirsiniz.

canim benimmmm, ben avent in aldim. Ama tr de durumlar ne bilmiyorummm. otomatik almadim elle pompalanan aldim, daha ucuzdu tabiiki...

wee baby fiyatı güzelmiş bi bakayım bende bulabilirmiyim?
elektiriklinin kullanımının daha pratik ve hızlı olacağından eminim ama şuan ona ayırabileceğim bütçem yok... hiç olmazsa ucuz yollu bir manuel alayım ihtiyaç halinde kullanırım, yok başaramazsam bi şekilde elektiriklisini alırım artık ne yapayım...
umarım hiç birimiz bu makinalara muhtaç kalmayız bebeklerimiz şokur şokur emer de boşuna almışım diye söyleniriz

yarın almaya çıkacağım daha da öneri ve uyarılarınıza açığım kızlar...

Vallahi manuel çok kötü uğraş uğraş zor oluyor diyen de var, elektrikliyle hiç yapamıyorum diyen de var. Ben manuel aldım olmazsa sonra elektrikli alırım. Zaten ilk aylarda hep evde olacağız.

Canim dünürüm sezeryanla cokta fazla dolasacagini zannetmiyorum ama bi tane esofman tarzinda birseyler koyabilirsin.
Evet canim hastane yemekleri bizim damak tadimiza hiccc uygun degil, bi dilim ekmege doyulurmu hem.
Artik annecigin yapar sana evde yemek getirir. Uzakmis baya hastane. Bende hastaneye daha karar veremedim. Gecen seneki hastaneyi istemiyorum kötü anilari var bende. Kücük bir hastane daha var, yani frauenklinik ama orda da yogun bakim ünitesi yok
Eger bir sorun cikarsa ordan nakletmeleri gerekiyor. Bilemedim bende, pazartesi bakalim doktor ne diyecek.

ben de önce ara kalmistim ama sonra düsündüm eger sütüm gelirse kullanmiycam, cok nadir kullancam. eger olaki insallah olmaz cok sik lazim olursa elektiriklisinden alirim dedim. arada cok fiyat farki vardi

Ben 34. Haftadayım 39 da Sezeryan olucam Dr bişi demedi bana

canım hayırlı ugurlu olsun.rabbım sana ve bebısıne saglık sıhhat versın.

Allah bagislasin uzun ömür versin , cabuk toparlanir cikar kavusursunuz insaallah,

slm kızlar
:2: ben çok hastayım bogazlarım çok fena oldu iltihap her yere dagıldı boynumu falan oynatamıyorum diş etlerim kulaklarımın içi aşırı derecede kaşanıyo deli ediyo beni.
gece hiç uyuyamadım çok terledim bide acayip rüyalar gördüm hastalagın etkisiydi galiba ama şükürki ateşim yok.

Öncelikle geçmiş olsun canım. Enfeksiyonun baya ilerlemiş bence doktoruna Danış bir kulak burun boğaz doktoruna git.
Ben de aşırı sıcak kaloriferden gece terlerim durdum. 2gündür burnum tıkalıydı bugün de akıyor.boğazlarıma inmez inşallah.
Son günler artık bişey olmadan ağlatırız inşallah ama sen muhakkak ara sor

çok saol canım. benim bünyem çok zayıftır hemen grip falan olayim her tarıma dagılır böyle beyaz beyaz iltihaplar çıkar bogazımda. gecenlerde hamile bi arkadaşımda böyle hasta olmuştu dr (aynı drlarımız) hamilesin bişey veremem demiş nane limon falan iç demişti işte ateşim de olmayınca fazla korkmuyorum.
inşallah canım şu 1 ayıda bi atlataydım şükür az kaldı koskoca 8 ay gecmiş 1 ay mı gecmez demi

Dilem cnm hayırlı olsun hemencik cikar inşallah solunundan kilosuda iyi masallah bugün de burda 2 aile taburcu icin bebeklerini almaya geldiler cok mutlu oluyorum inşallah bizimde haftaya evde olcak bebegimiz bir maraton başlıyor çok heyecanlıyım

dünürümmm bende epidrual a karar verdim sanirim... Ama doktorum pazartesiye randevu verdi saat 3 e ama herseyi yiyebilirim icebilirim alkohol alma dedi. ac gitmem gerekmiyormuydu, yoksa ertesi güne mi birakicak.. bilemedim

Ben 34. Haftadayım 39 da Sezeryan olucam Dr bişi demedi bana

Birdahaki kontrolde sor istersen canim .. Hem hastane hemde kendi kadin doktorum birak dedi bana

Miamore canim bana sezeryan icin sabah 7.30 da gel gece 12 den sonrada birsey yeme denildi ...

Nikiyy cok gecmis oldun doktora git bu durumda baya artmis ...

Canım gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynıydı, heyecanlandım ben de şimdi :)

Ben Lansinohun manuel olanını aldım netten, 47 TL idi. Bakalım memnun kalacak mıyım?

Canım benim ellerim hem şiş hem de eklem yerlerim acıyor. Doktoruma sordum hemen kan idrar tahlili istedi. Gebelik zehirlenmesinden şüphelendi sanırım ama sonuçlarda bişey çıkmadı şükür. Tansiyonum genelde düşük zaten. Kan sulandırıcı iğneyi sordum (ama başka doktora) doğuma kadar kullan dedi. Ama ben kendi doktoruma sorucam yine önümüzdeki hafta kontrole gidince, yazarım yine.

Slm annisler bugun kontrokumuz vardi kiCem usluydu bu sefer eger boyle devam ederse 1 kasim sezeryan gunumuz.........

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Haftaya gittiğimizde belki bizim de belli olur sezeryan tarihimiz. Heyecan basıyor düşündükçe :)

Darısı başına inşallah canım.

Çok geçmiş olsun canım. Sen yine de ihmal etme bi doktoruna danış istersen.

Sabah aynı şeyi benn de sana soracaktım hala alamadım. İnternetten sipariş vereceğim ama alan biri varsa bize yardım etsiiiinnn...

Aynen bende biksc kitspciya sordum bulamadim.hepsiburada da bebegin guncesi var abc yayinlarinin onu almayi düşünüyorum ama ici ne kadar iyidir bilemiyom...

Aynen bende biksc kitspciya sordum bulamadim.hepsiburada da bebegin guncesi var abc yayinlarinin onu almayi düşünüyorum ama ici ne kadar iyidir bilemiyom...

Ben D&R da gördüm aynısını. Baktıklarımın içinde en iyisi oydu. Eğer başka bulamazsam bende onu alıcam, hepsiburada dan. Ama alan arkadaşlardan tavsiye bekliyoruz!!!

canimm benim o kadar kötümseri düsünme. Bisi lazoim olursa helikopter geliyor aliyor gidiyor. Bencede kadin klinigini düsün derim, bende öyle yapicam. katoliklerin klinigi. Ama önemli olan sadece dogum klingi olmasi bence. Baska hastalar olmucak...Hemsireler doktorlar sadece dogum icin ilgililer falan...

anneme dedim bende her gelisinde yemek getir ama zeytinyagli olsunn, tost olsun, mayali sikma yap peynirli falan dedimm- Allahimmm bogaz icin verdim tüm direktifleri:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…