2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

gecmis olsun canim benimm. Bogazin icin adacayi demle sogut devamli gargara yap. iltihap icinde balli zencefilcayi ic..

Selaycim esim aramis doktoru biz yanlismi anladik diye, herseyi yeyip icebilir alkol almasin sadece demis...

allah hayırlı uğurlu etsin. sağlıkla evine çıksin inş.
bende bayramın 2. günü doğmuşum çok istedim benim oğluşumda o gün gelsin diye ama yerinde mutlu herhalde:)

ben ilk doğumumda lansinohun manuelini almıştım.çokta memnun kaldım canım. içinde nerdeyse her parçadan 2şer tane yedek malzemeleri var .fiyatıda 40-50 gibi bişiy sanırım

Acildeyiz. Ilk kez alttan spekulumla muayene oldum aktif su gelisi yok çok sukur su seviyesi de biraz artmis sonra elle muayene etti rahim ağzı kapali dediler nst biraz kötü cikti actim çünkü birseyler yedim bir daha bağlanacak. Muayeneler korktugum kadar acitmadi. Nst de iyi cikar da evimize doneriz insallah.

slmlrr...
kızlar iki gündür iyi değilim karnımın alt kısmı kasığım çok fena acıyor geceleri uyuyamıyorum sağ sola dönerken kasığıma kıramp giriyor acıdan kıvranıyorum.. yavrumda karnımda direniyor yeri daraldı sanırım iyice canımı çok acıtıyor.. biran evvel doğurmak istiyorumm kasıklarımdaki bu acı çekilir gibi değil. hast.yede gitmedim dayanıyorum şimdilik benimle aynı haftada olanlar ne durumdasınız :26:

geçmiş olsun canım inşallah iyi çıkar nst. ne olduda acile gittin bende kötüyüm ikigündür:26:

Merhaba dramsanat mesajini aldim fakat mesaj atma hakkim olmadigi icin burdan yaziyorum. Kasim ayi icin planlamis oldugum sehir disi seyahatimi iptal ettim. Kasimda sorunsuz senin dogumuna girebilirim. Bana gondermis oldugun sayfa acilmiyor bilgin olsun. Telefon numarami yazmak istiyorum fakat bu alan uygun degil. Seninle nasil iletisime gecicem bilemedim:))

Daha birkaç saat önce burda yazışıyorduk ne oldu birden canım? İnşallah bir problem yoktur nst iyi çıkar. Haberdar et bizleri.

Handecim geçmiş olsun, azcık daha dayan... Az kalmış.

canım hoşgeldin.....inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına...

hayilrisi diyorum zaten. simdide epüdral mi full narkoz mu derdine düstümm. ayyy delircemm

canım hakkında hayırlısı olsun...stres yapma en sağlıklısı bu...ne mutlu sana bu aşamaya kadar geldin ve pazartesi gecesi bebişinle uyuyacaksın..

geçmiş olsun tatlım...korkuttun beni de...bekler inşallah bebişlerimiz...

olsun üzülme suyun yükselmis. erken dogum riskin azalmis... Rahimde kapaliymis bu sana bir hafta rahat nefes aldiriri.

Gerenimos hayirdir canim acile neden gittin?? Agrinmi vardi ?
Insallah iyi cikar nst ..

Morpheus sanada gecmis olsun canim ..

Hande 71 belki pozisyon degistirmistir canim agrin o yüzdendir , cok rahatsiz ediyorsa gitsen doktora , randevun tekrardan nezaman ?

tatlim benimm bebek kanala gelmis kasiklarin ondan agriyor. dogum pozisyonu aiyor vücudun yeni seye adapte oluyor. azicik daha dayannn tatlimmmmmm

canım cok gecmıs olsun.bı doktoruna gorun ıstersen.ıltıhap yayıldıysa antıbıyotık verebılır.
canım cok gecmıs olsun.ama suyun artmıs,acıklıgında yokmus.bence bu ıyı bısey.bıraz daha dayanır ıns.bebısın.

Bütün sayfaları okuyamadım sonra okuyacağım canım çok sıkkın dün akşam çok kötüydüm nübelime şiddetli iki ağrı gşrdi sanki belimi kırıyorlar gibi canimı sıkan durum ise bugun yarın nerdeyse doğum yapacakken eşim iş için bir daha ki cmrtesi şehir dışına çıkmak zorunda okuşu gerçi 1 veya 2 gün olmuyacak ama ya o yokken gelirse diye çok korkuyorum aklıma geldiçe sinirden ağlıyorum pazartesi doktora gidicem alttan muayene var bakalım doktor ne diyecek canım çok sıkkın çok o yanımda olmazza ben hayatta normal doğuramam gibi geliyor ağlamaktan hiç bir şey yapamam herhalde.

ama aglama, moralini yok ediyorsun..Herseyi yapabilirsin, insallah esin yaninda olurda esinle birlikte yaparsiniz ama üzme artik kendini... Rabbim herseyi bilir ona göre verir. Sakin üzme kenidni dua et, bizde ederiz senin icin..Bebisinide mi üzmek istiyorsun bide bölye düsün..

Allah razı olsun kısmette ne varsa artık inşallah istediğim gibi olur.

Daha birkaç saat önce burda yazışıyorduk ne oldu birden canım? İnşallah bir problem yoktur nst iyi çıkar. Haberdar et bizleri.

Handecim geçmiş olsun, azcık daha dayan... Az kalmış.
geçmiş olsun canım inşallah iyi çıkar nst. ne olduda acile gittin bende kötüyüm ikigündür:26:
olsun üzülme suyun yükselmis. erken dogum riskin azalmis... Rahimde kapaliymis bu sana bir hafta rahat nefes aldiriri.

Yok problemimiz çok şükür. Keyfim de yerine geldi. Bayramın ilk günü yine suyum gelmişti ya, o zaman muayene olmadan kaçmıştım hani. Bugün gittik 3 günde bir NST çekilmesi lazım bana ya. Poliklinikler kapalı olduğundan acile gittim. 2. çekilen NST güzel çıktı, ilkinde nabzı çok düşüktü kuzumun. Sancı da yok. Bu sefer kaçamadım muayeneden. Ama içim çok rahatladı. O kadar kötü değil muayene ama normal doğum yerine epiduralle normal doğumu düşünmeye başladım.
Hiç üzülme ve korkma, Allah başedemeyeceği dert vermezmiş insana. İnşallah doğum olmaz. Ama olsa bile biz yanındayız. Telefondan filan belki yazışırsın bizimle. Biz yanındayız.

Her ne olursa olsun kendini üzme canim , inan bebekte cok hissediyor bunu ..
Direk bebege yansiyor bu üzüntü ..

Benim gecen cumartesi moralim bozuktu diger oglum hastaydi , kafama taktigim bazi seyler yuzunden gece boyunca uyuyanadim , jarnimda yavrum 4 saati geckin süre cok harrketliydi hisseti yavrusum (.
Ve o gece o kadar eminimki ters döndügüne .. Simdi geri dönmrzse sezeryan olcak ..
O yüzden sakn olmaya calis , insallah rabbim istedigin sekilde dogurmayi esin yanindayken dogurmak nasip eder ..
Üzme miniginide kendinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…