Bütün sayfaları okuyamadım sonra okuyacağım canım çok sıkkın dün akşam çok kötüydüm nübelime şiddetli iki ağrı gşrdi sanki belimi kırıyorlar gibi canimı sıkan durum ise bugun yarın nerdeyse doğum yapacakken eşim iş için bir daha ki cmrtesi şehir dışına çıkmak zorunda okuşu gerçi 1 veya 2 gün olmuyacak ama ya o yokken gelirse diye çok korkuyorum aklıma geldiçe sinirden ağlıyorum pazartesi doktora gidicem alttan muayene var bakalım doktor ne diyecek canım çok sıkkın çok o yanımda olmazza ben hayatta normal doğuramam gibi geliyor ağlamaktan hiç bir şey yapamam herhalde.
cnm çok sıkkın eşimle tartıştık moralim allak bullak oda çıktı gitti çok stres yaşıyorum bu aralar oda anlamıyo gibi yada ben mi çok abarttim bilmiyorum bi yere çıkmak yasak ama ben çıkmak gezmek istiyorum bunaldım iyice gezeli diyorum oda bunu sölüyo çıkmamız yasak diye ama bende götürmek istemiyrsun diyorum sonra da tartışma bagırdı bana gitti bende gittiğinden beri ağlıyorm moralim çok bozuk
Neredeyse aynı tartışmayı biraz önce eşimle yaşadım. O da bunaldı zaten uzun zamandır buluşmadığı bi arkadaşıyla buluşacak. Çıkmamız yasak diyor doktor ben ısrar ediyorum. Hadi gel barışalım dedi en son barıştık. Sürekli laf sokma modundaydım dünden beri. Artık bıktırdım adamı. Ağlama boşver üzme bebişini de herşey düzelir. Eşin de bunun hamileliğe bağlı olduğunu biliyordur. Biraz şımarıyoruz bence.
Evet keşke bağırmasaymış, eminim o da üzülecektir. Biz çok zor şeyler yaşıyoruz. Bizim yaşadıklarımızı anlamaları çok zor. İnşallah düzelir, sen üzülme, çok da kırılma eşine. Güzel zamanlarınızı düşün. Tartışmalar hepimizde oluyor. Bebek yokken de oluyordu, çok büyütme gözünde, barıştık diye mesajlarını bekliyoruz.belkide ama cnm yinede bagırması hata ben zaten stresliyim bayram bitti bi gezip dolaşamadık ki hep evde hep evde bunaldım...
Neredeyse aynı tartışmayı biraz önce eşimle yaşadım. O da bunaldı zaten uzun zamandır buluşmadığı bi arkadaşıyla buluşacak. Çıkmamız yasak diyor doktor ben ısrar ediyorum. Hadi gel barışalım dedi en son barıştık. Sürekli laf sokma modundaydım dünden beri. Artık bıktırdım adamı. Ağlama boşver üzme bebişini de herşey düzelir. Eşin de bunun hamileliğe bağlı olduğunu biliyordur. Biraz şımarıyoruz bence.
Kizlar doktordan simdi ciktim. Bebek dört kiloya yakin, catim cok zorlayacakmis. Bebegin omuzlari iriymis. Pazartesi sezeryan önerdi. Aklim allak bullak oldu
Feysteki Gruba hoşgeldin canım. tunguu epiduralle normal doğum yaptı geçen cumartesi. Ondan öncekileri biliyorsundur zaten.
Kızlar 5 sefer üstüste sancım oldu 2 dk sürdü 10ar dakika arayla, hadi hayırlısı :), şimdi dinleniyorum ishal de olmuşum. İnşallah ishale bağlıdır. Tüm gün kasıklarımda ağrı vardı. Gündüz sancım olmadı.
Bebegim yine ters dönmüs kizlar , kafasini 2 günden beri yukarda hissediyordum yanilmamisim
Bir kontrol randevusu daha verdiler ve simdiden sezeryan randevusunuda...
Tansiyon tam sinirda ..
Dua edin kizlar dönsü. Yavrum tekrardan ...
Gerci hersyin hayirlisi normal olmazsa saglikli olsun böyle olsun
7 .11 sezeryan günü olarak kayit ettiker , hayirlisi rabbimden ..
Erken doğumu tetikliyor karnı okşamak da tetikliyor. Doktorlar göğüslerinize de karnınıza da pek dokunmayın diyor.
selam kızlar. kasılmaları onleyıcı nidilat ılac kullanmama ragmen 2gundur karnım cok sertlesıyor.bıe artık elımı ust kısma koyunca ıce gocuyo.ust kısım bombos.asagı ınmıs galıba.ıns.pzt.ye kadar bısey olmaz umarım.randevumuz var.
Kizlar doktordan simdi ciktim. Bebek dört kiloya yakin, catim cok zorlayacakmis. Bebegin omuzlari iriymis. Pazartesi sezeryan önerdi. Aklim allak bullak oldu
Merhaba kızlar,ben bir süredir sizleri sadece okuyorum ama bu gece yazmaya karar verdim,34. haftamdayım,26. haftada erken doğum riskim oluştu ilaçlar serumlar hastaneler derken açılma olmadığı için durdurdular,o günden beri de raporluyum zaten işe gitme dedi doktor.Bende evde bekliyorum şu anda herşey yolunda gibi ama o kadar korktum ki o zaman herşeyi kafama takmaya başladım.sizlerin birbirnize olan desteğinizde çok güzel,beni de aranıza alır mısınız?
Herkese merhabalar bayramınız mübarek olsun inşallah...ben sabırsız oğlumu doğurdum bayramın 2. günü 34+3 haftalık oldu 2460gr olarak geldi dünyaya sağlığımız yerinde sadece solunumundan dolayı küvezde dualarınızı eksik etmeyin kızlar sağlıkla çıksın inş. oğlum doğum hikayeme gelince en kısa zamanda sayfada onuda paylaşıcam...şimdiden herkese allah razı olsun...
slm kızlar
:2: ben çok hastayım bogazlarım çok fena oldu iltihap her yere dagıldı boynumu falan oynatamıyorum diş etlerim kulaklarımın içi aşırı derecede kaşanıyo deli ediyo beni.
gece hiç uyuyamadım çok terledim bide acayip rüyalar gördüm hastalagın etkisiydi galiba ama şükürki ateşim yok.
cnm çok sıkkın eşimle tartıştık moralim allak bullak oda çıktı gitti çok stres yaşıyorum bu aralar oda anlamıyo gibi yada ben mi çok abarttim bilmiyorum bi yere çıkmak yasak ama ben çıkmak gezmek istiyorum bunaldım iyice gezeli diyorum oda bunu sölüyo çıkmamız yasak diye ama bende götürmek istemiyrsun diyorum sonra da tartışma bagırdı bana gitti bende gittiğinden beri ağlıyorm moralim çok bozuk
Benim kocam da gitti arkadaşıyla buluşmaya, bütün kocalar dışarıda bu akşam sanırım. Üzülme daha bir kasıma çok var.kızlarrrr menimde moralim çok bozuk
kocam arkadaşına içmeye gitti beni böle bırakıp
tamam sancım filan yok ama belli mi olur bir anlık birşey bu
çok üzgünüm
insan karısını bu durumda bırkırmı yaaaa
Benim kocam da gitti arkadaşıyla buluşmaya, bütün kocalar dışarıda bu akşam sanırım. Üzülme daha bir kasıma çok var.
evet canım çok var ama bellide olmazki,hem olmasada gitmemeliri gerekmezmi benmi mi çok duygusalım
sen nasıl oldun bu arada evdesin dimi şimdi
Ben iyiyim ben evdeyim yalnızım eşim çok uzakta değil şuanda. Gel desem 15-20 dakikaya gelir. Sen nasılsın? Üzmeyin kendinizi ne olur. Gitmeseler hep yanımızda olsalar daha iyi ama ben bile kendime katlanamıyorum bazen. Çok çekilmez oldum. O yüzden biraz geri adım atmaya aklıma her geleni söylememeye çalışıyorum. Umarım bu alınganlığım şımarıklığım ve çekilmez huylarım hamilelik sonrası geçer :44:
iyim canım bir sıkıntım yok çok şükür benimki ucakta 40 dk ancak gelir
ama bendede tam tersi bir durum var sanki eşim hamile ben onu idare ediyorum acayip sinirli, herşeye bir anda parlıyo barınıyo sürekli, bende hiç sesimi çıkartmıyorum öle çoğunlukla nötr haldeyim hep içime atıyorum yada oğlumdan çıkartıyorum sinirimi, oğluşum hiç haketmiyo, bende haketmiyorum
keşke bende öle sinirli kaprisli olsam diyorum sizleri okudukça o bana çaktiricene ben ona çektirsem üstelik hakediyorda
Sakin bir zamanında konuşmayı denedin mi? Eminim denemişsindir ama onu çok suçlamadan zor zamanlar yaşıyorum sen böyle davrandığında daha da üzülüyorum dedin mi? Onlar için de zor büyük sorumluluk baba olmak da kolay değil.
hayır canım konuşmadım sadece söyledim çok sinirlisin biraz sakin olmaya çalış diye, senmi gebesin benmi anlamıyorum dedim o kadar oda gülümsedi bana
evet onu çok iyi anlıyrum zor zamanlar geçiriyo ben doğumun heycanındayken o sitresini yaşıyo, nasıl geçinicez nasıl bakıcam onlara diye düşünüyo şimdi birde iş değiştirmeye uğraşıyo onunda sitresi var üzerinde, çalıştığı yer çok az veriyor maşını bir sürü şey yaşıyo anlıyorum ben onu ama aynı anlayışı bende ondan bekliyorum, nasıl başkalarına karşı kendinizaptedebiliyorsa sinirini sitresini yansıtmıyorsa banada yansıtmamalı diye düşünüyorum
bilmiyorum yaaaaa
Kizlar eslerimiz bizim kadar dusunceli olamayabiliyor, bizde de alinganlik ust duzdyde bu donemde bence... bebislerimiz icin uzulmemek gerek, onlari dusunup sakinlesmeli... bu arada benim az once sandalyeden kalkinca suyum geldi, gunluk pek, camasir citcitli badyden cikip pantolonumu islatti... ama ondan sonra bi daha olmadi, sancim da yok... yarin kontrolum var bakalim doktorum ne dicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?