2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Benim kocam da gitti arkadaşıyla buluşmaya, bütün kocalar dışarıda bu akşam sanırım. Üzülme daha bir kasıma çok var.

Ne olursa olsun ben bunun savunulacak bir yani yada sebebi oldugunu dusunmuyorum kızçelerim bu bebekler sadece bizim degil ayni oranda onların da bize yasak ise gezmek oda bizimle otursun bir zahmet zaten maksimum 2 haftalik bir surec o kadar rahat olmamalilar simdi ven bunları yazıyorum benim kocam basimda mi bekliyor :44: evet suan evde uyuyor ama yarin ise gidecek diye yoksa Sizinkiler gibi arkadaslariyla cikar gezer tozar ama ben gecen gun dedim sen gezmedeyken bu cocuk gelsin ne sana haber veririm bede konusurum seninle bir daha yedi mi bilnem ama ben soyledim QUOTE=dramasanat;32312112]Kizlar eslerimiz bizim kadar dusunceli olamayabiliyor, bizde de alinganlik ust duzdyde bu donemde bence... bebislerimiz icin uzulmemek gerek, onlari dusunup sakinlesmeli... bu arada benim az once sandalyeden kalkinca suyum geldi, gunluk pek, camasir citcitli badyden cikip pantolonumu islatti... ama ondan sonra bi daha olmadi, sancim da yok... yarin kontrolum var bakalim doktorum ne dicek...[/QUOTE]
Canim bencede en azindan doktorunu ara söyle belki hemen gel falan der

Maksimum 2 haftalık süreç diyosun ya. Ben 2.5 aydır eve mahkumum , ben tek başıma mıyım eşim de benle hapis, 2.5 aydır ilk kez çıkıyor, o yüzden birşey demiyorum ama sona doğru göndermem hiç bir yerlere...

benim günüm geldi, 39 dayim. artik bir hafta daha 300 gr alsa iyimi olur bilmiyorum. o kadar da kilolu olmasin yaaaa:))

Oyyy seninki hakikaten zor durumdaymis :44: ben onu bizim gibi normal zamanında olanlara dedim hani bugun yarin dogumu gercekleseceklere

kizlarrrrr, kv deler bitti eslere sarildi bu gece:)) ama ne yalan söyleyim hepiniz haklisiniz, tsmaam haklisiniz da bu isler öyle yürümüyor iste. Erkek ler farkli yaratiklar, yani ne kadar isterseniz isteyin asla memnun kalmiyorsunuz:))) Benim esim beni bir dk yalniz birakmak istemez bisi olcak diye, ise bile gitmeye korkuyor, ama öyle baska seyleri varki menun kalamiyorum:)) demek istedigim insanogluyuz, ne olsa baska bisi isticez. O yüzden cok fazla dert etmeyin ama cokda boslamayin. Gec olgunlasiyorlar diye sorumluluklarindan kacmasinlar...

Üzülüpte minicik yavrucuklarida üzmeyin kizlar ...
Bende cocukla gezilmez diyenleri bir türlü anlamis degilim .. Az kaldi ailecek acisin cikartacaginiz günler yakinda insallah ...

Kizlar sezeryan tarihinin neden tahmini dogum tarihinden erkene (10 gün kadar oluyor genelde ) verildigini sordum dün doktora
Sanci baslamasi su gelmesi gibi olaylar sezeryanla olacak dogumlarda bebegi strese sokup komplikasyonlara sebep olabiliyormus .. O yüzden de doktorlar biraz garantici davranmak istiyorlarmis ..

o yüzden benimkinide 9 gün önce aliyor. Selaycim bisi sorcam sezeryan da kac gün kaliniyor hastanade. ikincisi ultrasonun bebegin kilosunda yanilma payi ne kadardir?

o yüzden benimkinide 9 gün önce aliyor. Selaycim bisi sorcam sezeryan da kac gün kaliniyor hastanade. ikincisi ultrasonun bebegin kilosunda yanilma payi ne kadardir?

Selaya sordun ama ben de cevaplayayım. artı eksi 400 gr. Kilo konusu çok net değil. Geçen yıl kuzenime 2400 dedikleri günün ertesinde doğum yaptı çocuk 2750 doğdu. Ayrıca doktorlar da yanılma payı yüksek diyor. Sezaryen konusuna gelince Almanyada farklıdır ben bilmem :)

Son düzenleme:
artı eksi 400 gr. Kilo konusu çok net değil. Geçen yıl kuzenime 2400 dedikleri günün ertesinde doğum yaptı çocuk 2750 doğdu. Ayrıca kendileri de diyor. Sezaryen konusu Almanyada farklıdır ben bilmem :)

simdi bir topikte okudum, doktor 3800 demis, dogum olmus bebek 2900 cikmis.. böyle bir yanilma payi valla cok sama geldi bana...

bende burada sezerxyan yaptirmadim daha seker, bende bilmiyom:))

benim doktor pazartesi klinige gelin saat ücte dedi. Bende giyiniyordum bagirdim icerden neden ki diye. sandim test yapicak. Sezeryan yapicaz dedi. elimdeki ic camasirim yere düstü, sormasam tamam desek oralarda düsüp bayilcaktim artik:)))o nedenle bende bilmem:)

Miamorecim sezeryan sonrasi 5-7 gün dedi doktor annenin bebegin sagligina bagliymis ...
500 g a kadar yanilma payi oldugunu duymustum .. Kiloyu kemikleri ölcüp cikartiyorlar , yanlis ölcümde kiloda hayli fark olabiliyor ..

Benim oglusum yone tepinme modunda , demin bir hareketinde kaburgamdan kirt diye sses geldi :)))
Dönesimi var poposunu yedigimin :))

Insaalllahhh. Bana dönecek gibi geliyor canimmm:))

birde sezeryanda kullanilan yöntem epidural degilmis..
Burda ismine spinal anestezi diyorlar , ignesi daha inceymis..
Epiduraldan daha cabuk ve daha kuvvetl oldugu icinsezeryanlarda bu yöntemi kullaniyorlarmis s

Miamore , nasilsin canim ? Az önce okudum , doktorun sezeryan önermis galiba , bizim doktorda beni cok sinir ediyor bu ara en son gittigim kontrolde bebege bakmadi bile , simdilik normal gözüküyor ama bebek nasil irimi zaYifmi kilosu ne?? Hic bir bilgim yok bundan 3 yada 4 hafta önce hastaneye gitmistim sancim var diye , en son orda gördüm oglumu.. Simdi yine diyorum bi hastane macerasimi yasasam agrim var diye gitsem diyorum , ordada en kac saat inceliyolar , alttan muayene felan ... Cok yoruldum artikk

Selayhus , sen nasilsin canim ?? Annelik iznine ciktinmi?? Oglun nasil kardesini heyecanla bekliyormu ?? Bu arada kardeside insallah dönerde rahat edersin annesi ,ben artik cok yoruldumm , her gece ayaktayim 4 gün önce doguruyorum sandim , bel agrisi ,bide sancilar girmeyd baslayinca .. Simdi tüm agrilar kesildi arada bir kasilmalarim var sanki hicc dogurmayacakmisim gibi

Birgül nerelerdesin yaaaaaa. En azindan ses ver böyle arada. Benim doktor dan bisey ögrenemeyimce baska doktora gittik. Hemen hemen ayni seyleri söyledi. Diger dr da cok kiskandi. Mutterpass dan görüyor:)) persembe randevum vardi adam baska doktorda doguadigimi görünce geldi göbegimi öptü, sok oldum.:))) evet canim sezeryan dedi, bebek cok iri normal denemesi yaparsan kendinede bebegede gereksiz eziyet edersin dedi. Bagsurla ugrasirsin senelerce, bebegin omuzlarinin takilma ihtimali var dedi. Biliyorsun sezeryani kolay kolay önermezler. O yüzden ok dedim. Nasip olursa pazartesi günü saat 3 de terminim var. Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun insallah. Habersiz birakma sende. Az kaldi dayan, sancilar benimde ayni. Bazen aha doguruyorum saniyorum, bazende arabaya atlayip saattlerce sehirde geziyorum. Acaip bisi:))€

birde sezeryanda kullanilan yöntem epidural degilmis..
Burda ismine spinal anestezi diyorlar , ignesi daha inceymis..
Epiduraldan daha cabuk ve daha kuvvetl oldugu icinsezeryanlarda bu yöntemi kullaniyorlarmis s

Selaycim hic bir fikrim yok neyle yapmayi düsünüyor. Persembe sezeryandan bahsedince uyuyamam ben epüdral olsun dedim tamam demisti. Benim dr aciklama yapmaz uygular:))) pazartesi ögrenicez insaallah:€)

Kizlar eve gelen mektupla vajinal mantar oldugunu ogrendim bugun Orta duzeyde yaziyor. Kasinti yoktu bende. Gebelik basindan beri beyaz renkli akintim var. Tedavisi fitil mi? Bilen var mi?

Bir de karinda top gibi sisme ve yamulma yapan yalanci kasilmalar, nefes darligi da yapiyor. Sizde gunde kac kez oluyor mesela biz 38+0 iz bugun aksamlari saatte 3-4 tane oluyor bazen. Suresi onemli diorlar bide. Sizde nasil?

Oncelikle herkezin geçmiş bayramı mübarek olsun, Rabbim sevdiklerinizle yavrularınızla nice bayramlar nasip etsin inşallah.

Miamor ablacim Hayırlisi olsun, normal doğumu nekadar istediğini cümle alembiliyor, demek Rabbim ssenin için bunu hayırlı kılmış. Pazartesi ooohhh alcan yavrunu kollarina hayırlısı ile.

Selayhussum senin oğlanda yaramazlik yapmış donuvermis ama sanki tekrar dönecek gibi geliyor bana, inşallah hayırlısı nasilsa senin içinde öyle olsun canim.

Bayramın 2.gunu doğum yapan arkadaşim nicini unuttum :-( seninde gözün aydın olsun en kisa surede kuvezden çıkar yuvanizi senlendirir inşallah.

El şişmesi konuşulmuş, 3 haftadir bendede var, hamilelikte normal ödem oluşuyor tuzu azalt dedi, bende normalde az tuzlu yerken son zamanlarda tuzlu şeylere çok düştüm.

Bel ağrıları azaldi ama kasilma ve adet sancisi gibi olan sanci full devam. Bugün birde vajinada ağrı iğne batmasi gibi bişey oluyor o nedir onu anlamadim. Dün kontrolümüz vardi herşey yolunda dedi carsamba gününe tekrar kontrol verdi. Bizde durumlar böyle kizlar ve onlarin küçük prens ve prenseslerini opuyoruz kuzumla

Günaydın canim mantar konusunda yardimci olamayacagim :-( ama kasilma bende çok oluyor 3-4-5 hakgetire valla doktora her söylediğim de normal diyor, dün nst de 2kez oldu 20 dakkada doktor baktı normal dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…