Günaydın canim mantar konusunda yardimci olamayacagim :-( ama kasilma bende çok oluyor 3-4-5 hakgetire valla doktora her söylediğim de normal diyor, dün nst de 2kez oldu 20 dakkada doktor baktı normal dedi canım
Bende de aksamalari cok oluyor. Nefes kesiyor. artik 38de daha da artar diye dusunuyorum. DUn gece bide biraz uzun surdu korktuk esimle. Bazen 15-2+ dk da bazen 30 dk da oluyor aksamlari. Sende 38+ sin demi. Bugun 38+0 iz.
Oncelikle herkezin geçmiş bayramı mübarek olsun, Rabbim sevdiklerinizle yavrularınızla nice bayramlar nasip etsin inşallah.
Miamor ablacim Hayırlisi olsun, normal doğumu nekadar istediğini cümle alembiliyor, demek Rabbim ssenin için bunu hayırlı kılmış. Pazartesi ooohhh alcan yavrunu kollarina hayırlısı ile.
Selayhussum senin oğlanda yaramazlik yapmış donuvermis ama sanki tekrar dönecek gibi geliyor bana, inşallah hayırlısı nasilsa senin içinde öyle olsun canim.
Bayramın 2.gunu doğum yapan arkadaşim nicini unuttum :-( seninde gözün aydın olsun en kisa surede kuvezden çıkar yuvanizi senlendirir inşallah.
El şişmesi konuşulmuş, 3 haftadir bendede var, hamilelikte normal ödem oluşuyor tuzu azalt dedi, bende normalde az tuzlu yerken son zamanlarda tuzlu şeylere çok düştüm.
Bel ağrıları azaldi ama kasilma ve adet sancisi gibi olan sanci full devam. Bugün birde vajinada ağrı iğne batmasi gibi bişey oluyor o nedir onu anlamadim. Dün kontrolümüz vardi herşey yolunda dedi carsamba gününe tekrar kontrol verdi. Bizde durumlar böyle kizlar ve onlarin küçük prens ve prenseslerini opuyoruz kuzumla
bebeğimin herşeyi tamam yıkanacak sadece kendime bi eşofman almıştım fermuarlı başkada bişeyim hazır değil geçen hastaneye giderken tutuştum napıcam diye :)Benimki de tam hazır değil doğum odasına götürdüklerimi hazırladım bir tek. Acil birşey olursa annem ya da eşim geri kalanı toplar. Bebek bezini anne lütfenden sipariş vermiştim gelmedi, pazartesi gelir herhalde prima primum care ın 0 numara 1 numara ve 2 numarasından 2 şer tane koyacağım. Paketlerin geri kalanı da arabanın bagajında durur. Pazartesi herşeyi tam olarak hazırlayayım artık.
Günaydın kizlar. Gece 3e kadar dis ağrısı cektim o kadar kötüydum ki esim ne yapacagini sasirdi basim oyle kotu ağrıdı ki ömrümde boyle agri görmedim . Esim özel dis kliniğini aradi. 8.5 aylik hamileye hicbirsey yapamayiz demisler. Parol aldım Bir tane buzla baski yaptim biraz azaldı ağrı. Sanirim disetlerim de şişti. Allah hepimize sabir versin. Hala başım ağrıyor. Dua ediyorum hep Allahim sen bana yardim et diye.
Gunaydin kizlarafedersiniz de son haftalarda ishalle ilgili bilgisi olan var mi ben nette bazen vucut dogumdan bir kac gun once bagirsaklari temuzler ishal olunabilir diye bisey ojudum birde nst ye girdigimde biri daha vardi sezeryan olacak doktor ishal var mi diye sormustu :18::18::18:
Bak işte ailesini geçindirme derdinde eşin. Size daha iyi bir hayat sunabilmek için iş değiştirmeye çalışıyor. Ama yanlışı şu ki sana sadece maddi olarak değil manevi olarak da destek olması lazım. Bence ''çok sinirlisin biraz sakin olmaya çalış diye, senmi gebesin benmi anlamıyorum'' demişsin ya bunu bir kaç kere daha söyle ama sakin bir şekilde mesela yemek yerken ya da aranız iyiyken yumuşatarak söyle. Eminim o da daha iyi davranmaya başlar. Bugünler geçecek yara almadan kurtulmak lazım. İş stresi çok büyük bir stres eşim 3 ay işsiz kalmıştı gerçekten zor bir dönemdi çok şükür hepsi geçti.
Kizlar eslerimiz bizim kadar dusunceli olamayabiliyor, bizde de alinganlik ust duzdyde bu donemde bence... bebislerimiz icin uzulmemek gerek, onlari dusunup sakinlesmeli... bu arada benim az once sandalyeden kalkinca suyum geldi, gunluk pek, camasir citcitli badyden cikip pantolonumu islatti... ama ondan sonra bi daha olmadi, sancim da yok... yarin kontrolum var bakalim doktorum ne dicek...
Canim bencede en azindan doktorunu ara söyle belki hemen gel falan der[/QUOTE]Ne olursa olsun ben bunun savunulacak bir yani yada sebebi oldugunu dusunmuyorum kızçelerimbu bebekler sadece bizim degil ayni oranda onların da bize yasak ise gezmek oda bizimle otursun bir zahmet zaten maksimum 2 haftalik bir surec o kadar rahat olmamalilar simdi ven bunları yazıyorum benim kocam basimda mi bekliyor :44: evet suan evde uyuyor ama yarin ise gidecek diye yoksa Sizinkiler gibi arkadaslariyla cikar gezer tozar ama ben gecen gun dedim sen gezmedeyken bu cocuk gelsin ne sana haber veririm bede konusurum seninle bir daha yedi mi bilnem ama ben soyledim QUOTE=dramasanat;32312112]Kizlar eslerimiz bizim kadar dusunceli olamayabiliyor, bizde de alinganlik ust duzdyde bu donemde bence... bebislerimiz icin uzulmemek gerek, onlari dusunup sakinlesmeli... bu arada benim az once sandalyeden kalkinca suyum geldi, gunluk pek, camasir citcitli badyden cikip pantolonumu islatti... ama ondan sonra bi daha olmadi, sancim da yok... yarin kontrolum var bakalim doktorum ne dicek...
Günaydın kizlar. Gece 3e kadar dis ağrısı cektim o kadar kötüydum ki esim ne yapacagini sasirdi basim oyle kotu ağrıdı ki ömrümde boyle agri görmedim . Esim özel dis kliniğini aradi. 8.5 aylik hamileye hicbirsey yapamayiz demisler. Parol aldım Bir tane buzla baski yaptim biraz azaldı ağrı. Sanirim disetlerim de şişti. Allah hepimize sabir versin. Hala başım ağrıyor. Dua ediyorum hep Allahim sen bana yardim et diye.
tatlim benimm bebek kanala gelmis kasiklarin ondan agriyor. dogum pozisyonu aiyor vücudun yeni seye adapte oluyor. azicik daha dayannn tatlimmmmmm
geçmiş olsun canım sanadaYok problemimiz çok şükür.Keyfim de yerine geldi. Bayramın ilk günü yine suyum gelmişti ya, o zaman muayene olmadan kaçmıştım hani. Bugün gittik 3 günde bir NST çekilmesi lazım bana ya. Poliklinikler kapalı olduğundan acile gittim. 2. çekilen NST güzel çıktı, ilkinde nabzı çok düşüktü kuzumun. Sancı da yok. Bu sefer kaçamadım muayeneden. Ama içim çok rahatladı. O kadar kötü değil muayene ama normal doğum yerine epiduralle normal doğumu düşünmeye başladım.
Hiç üzülme ve korkma, Allah başedemeyeceği dert vermezmiş insana. İnşallah doğum olmaz. Ama olsa bile biz yanındayız. Telefondan filan belki yazışırsın bizimle. Biz yanındayız.
Kizlar eve gelen mektupla vajinal mantar oldugunu ogrendim bugunOrta duzeyde yaziyor. Kasinti yoktu bende. Gebelik basindan beri beyaz renkli akintim var. Tedavisi fitil mi? Bilen var mi?
Bir de karinda top gibi sisme ve yamulma yapan yalanci kasilmalar, nefes darligi da yapiyor. Sizde gunde kac kez oluyor mesela biz 38+0 iz bugun aksamlari saatte 3-4 tane oluyor bazen. Suresi onemli diorlar bide. Sizde nasil?
Kizlar eve gelen mektupla vajinal mantar oldugunu ogrendim bugunOrta duzeyde yaziyor. Kasinti yoktu bende. Gebelik basindan beri beyaz renkli akintim var. Tedavisi fitil mi? Bilen var mi?
Bir de karinda top gibi sisme ve yamulma yapan yalanci kasilmalar, nefes darligi da yapiyor. Sizde gunde kac kez oluyor mesela biz 38+0 iz bugun aksamlari saatte 3-4 tane oluyor bazen. Suresi onemli diorlar bide. Sizde nasil?
canım gece oğum uyandı gelemedim bida kusura bakma,
benden sonrada sohbet baya koyulaşmış maşallah
evetbende zor olduğunu anlıyorum ama dediğin gibi bunlar gelip geçici bıraktıkları kalıcı olucak o yüzden kendilerini kontrol edebilmeliler bence, birde benimkine hergün ortam olsun her gün gider affedemiyorum o yüzdende
evet zati benimde doğum başlasa bende çağırmıycam onu gidicem tek başıma, sonrada burnundan fitil fitil getiricem ki eğer allah göstermesin kötü birşey olsun o zaman ölümlerden ölüm beğensin,
çok geçmiş olsun canım yaaaa inşallah bida ağrımaz o çok kötü birşey
canım çok zor diş ağrısı normalde çekilmiyoki hamileyke düşünemiyorum:26: Allah yardımcın olsun. sarımsak basıtırmakda iyi geliyo diye biliyorum.
arada benimde tutuyor felaket bir ağrı ya Allah yardımcın olsun.bir küçük kavanoza içme suyu koy içine 20 tane kadar karanfil at rengi çıkınca onunla gargara yap ağıran dişine ama yutma sakın.uyuşturuyo en azında hatta bir kaç gün kullanabiliyosun rengi koyulaşıyo.çok geçmiş olsun.
Bütün sayfaları okuyamadım sonra okuyacağım canım çok sıkkın dün akşam çok kötüydüm nübelime şiddetli iki ağrı gşrdi sanki belimi kırıyorlar gibi canimı sıkan durum ise bugun yarın nerdeyse doğum yapacakken eşim iş için bir daha ki cmrtesi şehir dışına çıkmak zorunda okuşu gerçi 1 veya 2 gün olmuyacak ama ya o yokken gelirse diye çok korkuyorum aklıma geldiçe sinirden ağlıyorum pazartesi doktora gidicem alttan muayene var bakalım doktor ne diyecek canım çok sıkkın çok o yanımda olmazza ben hayatta normal doğuramam gibi geliyor ağlamaktan hiç bir şey yapamam herhalde.
Süperrr bir bebisimiz daha geldi.Gule güle buyut cnm.Allah guzel gunlerini gostersin her zaman.cuma sabah 05,50 de oğlum dünyaya geldi.3410 gr 50 santim paşam doğdu en çatırında normal doğum oldu suni sancısız tam organik darısı sizlere biraz kendime geleyim doğum hikayemi yazcam hepiniz öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?