2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın canim mantar konusunda yardimci olamayacagim :-( ama kasilma bende çok oluyor 3-4-5 hakgetire valla doktora her söylediğim de normal diyor, dün nst de 2kez oldu 20 dakkada doktor baktı normal dedi canım

Bende de aksamalari cok oluyor. Nefes kesiyor. artik 38de daha da artar diye dusunuyorum. DUn gece bide biraz uzun surdu korktuk esimle. Bazen 15-2+ dk da bazen 30 dk da oluyor aksamlari. Sende 38+ sin demi. Bugun 38+0 iz.

Bende de aksamalari cok oluyor. Nefes kesiyor. artik 38de daha da artar diye dusunuyorum. DUn gece bide biraz uzun surdu korktuk esimle. Bazen 15-2+ dk da bazen 30 dk da oluyor aksamlari. Sende 38+ sin demi. Bugun 38+0 iz.

Evet canim nefes kesiyor ben bunu 29.haftamdan beri yasiyorum bende yaramazim toplaniyor
Sandığım için oksayip seviyordum :-D meğersem kasilma imiş artik alıştım.
Bugün gece 3 sefer uyandin kasilmadan dolayi. Bazen peşpeşe oluyor bazen 1 saat ara ile
Bir düzeni yok yani canim. Bende 38+1im. İçin rahat etsin istiyorsan ilk kontrolünde sor doktoruna

Saol tatlim, alistim fikre. Iri bebek dogumlarini okudum ve alisiverdim birden:))) kismetten öte bisi olmuyor demek ki. Normal dogumla bir günde kalkiveririm dediydim, ama yukardaki pek begenmesdi bu fikri:))
Vajinadaki igne batmalari bebek hareket ettiginde oluyorsa normal, kafadini hareket ettiriyor rahmi kasiyor. Ama hareket yok durduk yere ise ayaklarini üsütmssün sistit bile olabilirsin. Ayaklari sicak tut gecer

bebeğimin herşeyi tamam yıkanacak sadece kendime bi eşofman almıştım fermuarlı başkada bişeyim hazır değil geçen hastaneye giderken tutuştum napıcam diye :)

Kızlar bugün de benim dr randevum var. Bebeğim kaç kilo olmuş çok merak ediyorum, bir ay önce baş aşağı pozisyon almıştı ama şimdi sanki benim de ters dönmüş gibi hissediyorum, hem hareketlerinden hem de karnım sanki yukarı çıktı gibi:-( bugün ben de nts ye girecek miyim ki? Aklımda bir sürü soru var inşallah yine uçmaz kafamdan sorabilirm. Bir de bu ay almış olduğum 4 kilo var off allahım tartıya çıkmak istemiyorum. Tartmasinlar beni:-(

günaydın kızlar.bi kaçgündür kendimi çok yorgun hissediyorum yatma isteği var sürekli çok netegiremiyoeum.umarım herkes iyidiraz kaldı sıkalım dişimizi.benimde şikayetlerim artmaya başladı artık.5-10 adımdan sonra yürümek çok zor geliyor.hele sağ tarafıma yatmak artık mümkün değil.sağıma dönünce hem canım acıyor.hemde karnıma daha çok baskı yapıyor.alınganlık deseniz o zaten hat safada söylenilen herşey batıyor.haklımıyım haksızmyım çözemiyorum artık:))))

Günaydın kizlar. Gece 3e kadar dis ağrısı cektim o kadar kötüydum ki esim ne yapacagini sasirdi basim oyle kotu ağrıdı ki ömrümde boyle agri görmedim . Esim özel dis kliniğini aradi. 8.5 aylik hamileye hicbirsey yapamayiz demisler. Parol aldım Bir tane buzla baski yaptim biraz azaldı ağrı. Sanirim disetlerim de şişti. Allah hepimize sabir versin. Hala başım ağrıyor. Dua ediyorum hep Allahim sen bana yardim et diye.

Gunaydin kizlar afedersiniz de son haftalarda ishalle ilgili bilgisi olan var mi ben nette bazen vucut dogumdan bir kac gun once bagirsaklari temuzler ishal olunabilir diye bisey ojudum birde nst ye girdigimde biri daha vardi sezeryan olacak doktor ishal var mi diye sormustu :18::18::18:

arada benimde tutuyor felaket bir ağrı ya Allah yardımcın olsun.bir küçük kavanoza içme suyu koy içine 20 tane kadar karanfil at rengi çıkınca onunla gargara yap ağıran dişine ama yutma sakın.uyuşturuyo en azında hatta bir kaç gün kullanabiliyosun rengi koyulaşıyo.çok geçmiş olsun.

bende inanıyorum ishal olayına ben hep kabızlık çektim şu anki hamilelğimde ama 28. haftada birden karnım ağırdı ishal oldum şaşırdım hatta sevinmiştim ardından sancım başladı doktora gittim ilaç kullanıyorum sancım için bir dahada olmadım ishal.bence alakası var.

canım gece oğum uyandı gelemedim bida kusura bakma,
benden sonrada sohbet baya koyulaşmış maşallah
evetbende zor olduğunu anlıyorum ama dediğin gibi bunlar gelip geçici bıraktıkları kalıcı olucak o yüzden kendilerini kontrol edebilmeliler bence, birde benimkine hergün ortam olsun her gün gider affedemiyorum o yüzdende

geçmiş olsun canım son durumun ne şimdi gittinmi doktora

Canim bencede en azindan doktorunu ara söyle belki hemen gel falan der[/QUOTE]

evet zati benimde doğum başlasa bende çağırmıycam onu gidicem tek başıma, sonrada burnundan fitil fitil getiricem ki eğer allah göstermesin kötü birşey olsun o zaman ölümlerden ölüm beğensin,

çok geçmiş olsun canım yaaaa inşallah bida ağrımaz o çok kötü birşey

günaydın kızlarr
tatlim benimm bebek kanala gelmis kasiklarin ondan agriyor. dogum pozisyonu aiyor vücudun yeni seye adapte oluyor. azicik daha dayannn tatlimmmmmm

geçmiş olsun canım sanada

o vajinal beyaz akıntı bendede oluyor:44: kaç gündür karnım top gibi benimde. akşam ablamlar bendeydi onların ısrarıyla eşim beni acile götürdü. alttan muayene oldum hiç istemeden biraz acıdı canım tabii ama ben bebek için çok tedavi gördüğüm için zamanında bu türalttan kurcalanmaya alışıkdım garip gelmedi neyse açıklığın yok dedi. nst gönderdi ordada sancım çıkdı sana serum vereceğiz dediler ne serumu dedim suni sancu sandım biran çok ağrını hafifletecek bu dedi hemşire. çok şükür bu gece rahat bi uyku çekdim ağrım yok değil ama 2 gündür çekdiğimin yanında hiç bişi.
geçmişi biraz okudum. miamore p.tesi sezeryana giriyomuşsun. hayırlısı olsun sağlıkla al meleğini kucağına haberlerini bekliyorum.

canım çok zor diş ağrısı normalde çekilmiyoki hamileyke düşünemiyorum:26: Allah yardımcın olsun. sarımsak basıtırmakda iyi geliyo diye biliyorum.

ben yaklaşık üç aydır o sancıları çekiyorum...idrar yollarım enfeksiyon kapmış birsürü bakteri varmış...hatta bu da mantar sorunumu en üst seviyeye çıkartıyor...fitil kullanınca iki üç gün rahat ediyorum kaşınmıyor...
ama o sancılar çok kötü, hatta erken doğumu tetikliyormuş doktorum öyle dedi...bol su içmektem başka çare yok..

Hakikaten dayaklık senin eşin, en doğrusu bence takmaman. Az kaldı zaten. Bebeğine daha yakın diye kıskanıyordur seni belki.
çok geçmiş olsun canım yaaaa inşallah bida ağrımaz o çok kötü birşey

canım çok zor diş ağrısı normalde çekilmiyoki hamileyke düşünemiyorum:26: Allah yardımcın olsun. sarımsak basıtırmakda iyi geliyo diye biliyorum.

Teşekkürler kızlar. Şimdilik iyiyim. Ama gece kendimi balkondan atasım geldi. Neyse az kaldı artık. Deneyeceğim dediklerinizi.

cuma sabah 05,50 de oğlum dünyaya geldi.3410 gr 50 santim paşam doğdu en çatırında normal doğum oldu suni sancısız tam organik darısı sizlere biraz kendime geleyim doğum hikayemi yazcam hepiniz öpüldünüz.

cuma sabah 05,50 de oğlum dünyaya geldi.3410 gr 50 santim paşam doğdu en çatırında normal doğum oldu suni sancısız tam organik darısı sizlere biraz kendime geleyim doğum hikayemi yazcam hepiniz öpüldünüz.

mrb arkadaşım sanırım doğuma yaklaştıkça gerginlikte kat kat artıyo,normal doğum fikri ztn yeterince stresli seni çok iyi anlıyorum ancak daha kötülerini düşünerek içini ferahlatmalısın mesela benim bi arkadaşım hamile kaldıktan sonra kocasını askere gönderdi,kısa dönemdi ancak bebek babasının terhis olmasına 2gün kala dünyaya açtı gözlerini. hem asker yolu,hem hasretlik hem doğum sancısı Rabbim bi şekilde kolaylık sağlıyor inan bana. İnş bizler de sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi o zmn hiç birşeyin önemi kalmaz

Süperrr bir bebisimiz daha geldi.Gule güle buyut cnm.Allah guzel gunlerini gostersin her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…