2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

38.haftada sürpriz yaptı senin oğlan desene :) çok sevindim hem bebişine kavuşmana hem kolay bi normal doğum yaşamış olmana .
Darısı bizim gibi bekleyenlerin başına

ayy ne güzel cnm hayırlı ugurlu olsun bebişin ne güzel sıkıntısız gelmiş amin amin darısı bizlere olsun inş bizde kucagımıza alıp bebişlerimizi bi rahat edelim artık

Eklentiler

• $76d7c732-90d2-47a5-8f58-b1d362a59640.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
canım geçmiş olsun allah hayırlı uzun ömürler versin bebeğine.darısı bizlerin başına inş..

Vallahi de içime doğmuştu 1-2 gündür yusufburak bugün yarın doğurur diyordum içimden, hem birşey yazdın mı diye bakıyordum maaaşallah oğluna. Çok sevindim. en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz.

ooo hayirli ugurlu olsunn, teyzesi yer onu...Maaasalllah cok sevindimm, isteyen herkese normal dogum versinnnnn saglikla insalllah.

Gözün aydın canım. Bugün siteye girerken birinin doğurduğu içime doğdu, yanılmamışım. Ne güzel kolay bir doğum olmuş, darısı başımıza.

canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün.herkesede seninki gibi kolay doğum versin inş.

aay canım gözünüz aydın darısı bizlerin başına, maşallah paşana kilosu da çok iyi, doğum hikayeni de merak ediyorum... oğluşunla sağlıklı musmutluuuu günler diliyorum

aaa inanmıyorum ben ishalim dünden beri :18: az önce eşime de bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi diye sordum bilgisi olan varsa paylaşırsa çok iyi olur şimdi netten araştırmaya başlayacağım :18:

Geçmiş olsun canım diş etlerine karbonatlı su ile gargaranın iyi geldiğini duymuştum dene bir istersen

merhaba kızlar,
yusufburak hayırlı olsun bebişin, Allah analı babalı büyütsün,
sancısı, mantarı olanlara geçmiş olsun, okudum hepsini ama alıntı yapamadım
bendede var kaç aydır çekiyorum, sirkeyle yıkayın arada iyi geliyor, öldürüyor mikrobunu
çok şiştim bende eğilip kalkmak bile herşeyde zorlanıyorum ama oğluş küçük işte nereye yatıcan
böyle hassas anne olursanız işiniz hiç bitmez kızlar
yoğurt mayalıcam şimdide gelirim
kendinize iyi bakın

canımcım gözün aydın. seveyim senin paşanı. Maaşallah herşey çok güzel görünüyor anlattığın kadarıyla. Mesajdan iyi olduğunu hissediyorum. Oğluşunla güzel sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.
En kısa zamanda doğum hikayeni bekliyorum. Öptüm seni de bebişinide.

Kızlar selam ben geldim, yusufburak doğmuş haberini aldım.çok sevindim. ben bayram dolayısı ile hiç bakamadım ilgilenemedim sizlerle kusura bakmayın.
dediğiniz mantar kaşıntı iltihap bende de oldu hatta doktorum antibiyotik verdi kullandım şimdi daha iyi.
bizimde çarşamba günü kontrol var bakalım neler öğrenicez. Biz çantamı annemle dün akşam hazırladık. Başka havadis var mı? sizler nasılsınız?
Herşey yolunda mı?
Hepiniz öpüldünüz.

kızlar nasılsınız kac gundur gıremedım salı gunu kızım evımıze geldı evın nesesı yerıne geldı valla ama uykusuz geceler basladı cok şükür kızım ıyı ya o bıze yetıyo dogum yapan arkadas var galıba okuma fırsatım olmuyo allah annelı babalı buyutsun inşallah

gözün aydın canım darısı bizlere inşallahh bebeğinin kilosu haftasına göre bayağı iyimiş maşallahh hikayeni bekliyorum

slm canım sonunda şükürler olsun kavuştun kuzuna uykusuz geceleri tuzu biberi artıkk hasret bitti fırsatın oldukça yazarsın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…