kızlar nasılsınız kac gundur gıremedım salı gunu kızım evımıze geldı evın nesesı yerıne geldı valla ama uykusuz geceler basladı cok şükür kızım ıyı ya o bıze yetıyo dogum yapan arkadas var galıba okuma fırsatım olmuyo allah annelı babalı buyutsun inşallah
cuma sabah 05,50 de oğlum dünyaya geldi.3410 gr 50 santim paşam doğdu en çatırında normal doğum oldu suni sancısız tam organik darısı sizlere biraz kendime geleyim doğum hikayemi yazcam hepiniz öpüldünüz.
selamm kızlarrr gezmekten foruma girmeye fırsat bulamıyorumm herkes iyidir inşallahh ptesi randevumuz var bizimm
Dikkat Bebek Var - Pembe - Cd li - Tanil Yasar | 25,99TL - D&R : Kitap
kızlar bunu alacağım, biraz araştırdım en kapsamlı diyorlar buna, cd si de varmış. bilgisayar ortamında da saklanabilecek yani. Üstündeki foto çirkin ama olsun.
d&r dan alıyorum 25.99 tl ye düşmüş kargo da bedava.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/242650-bebek-icin-ani-defteri.html
kızlar nasılsınız kac gundur gıremedım salı gunu kızım evımıze geldı evın nesesı yerıne geldı valla ama uykusuz geceler basladı cok şükür kızım ıyı ya o bıze yetıyo dogum yapan arkadas var galıba okuma fırsatım olmuyo allah annelı babalı buyutsun inşallah
canım merhaba geldiği zaman içindeki sayfaların resmini buraya eklermisin içeriğini merak ettim ama d r da yazan kadarıyla tam benim istediğim gibi birşey sanırım ..
cuma sabah 05,50 de oğlum dünyaya geldi.3410 gr 50 santim paşam doğdu en çatırında normal doğum oldu suni sancısız tam organik darısı sizlere biraz kendime geleyim doğum hikayemi yazcam hepiniz öpüldünüz.
Vallahi de içime doğmuştu 1-2 gündür yusufburak bugün yarın doğurur diyordum içimden, hem birşey yazdın mı diye bakıyordum maaaşallah oğluna. Çok sevindim. en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz.
tebrikler canımm, darısı bizin başımıza olsun inşallah en normalinden ve sağlıklısından..cuma sabah 05,50 de oğlum dünyaya geldi.3410 gr 50 santim paşam doğdu en çatırında normal doğum oldu suni sancısız tam organik darısı sizlere biraz kendime geleyim doğum hikayemi yazcam hepiniz öpüldünüz.
oohhh çok sevindim, Rabbim bir daha dert tasa vermesin yuvanıza inşallahkızlar nasılsınız kac gundur gıremedım salı gunu kızım evımıze geldı evın nesesı yerıne geldı valla ama uykusuz geceler basladı cok şükür kızım ıyı ya o bıze yetıyo dogum yapan arkadas var galıba okuma fırsatım olmuyo allah annelı babalı buyutsun inşallah
evet olabilir bende her tuvalete girdiğimde var mı yokmu diye bakıyorum...artık doğuma çok az kalmış kesinleşmiş oldu, Rabbim kolaylık versin inşallahMerhaba kizlarbenimde biraz sancim oluyor ara ara az oncede lavaboya gittim kahverengi bir akinti geldi ama acaba nişan dedikleri bu olabilir mi :44:
bence olabilir canım,
zaten 39. haftadasın doktorunu ara bence
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin
selam kızlaaaarrr
lansinoh manuel aldım pompayı, vatana millete kuzuma hayırlı uğurlu olsuuun
tebrikler canımm, darısı bizin başımıza olsun inşallah en normalinden ve sağlıklısından..
oohhh çok sevindim, Rabbim bir daha dert tasa vermesin yuvanıza inşallah
evet olabilir bende her tuvalete girdiğimde var mı yokmu diye bakıyorum...artık doğuma çok az kalmış kesinleşmiş oldu, Rabbim kolaylık versin inşallah
Henüz aramadim ama kontrol ediyorum eger sancim cok artar yada kahverengi akinti devam ederse arayip gideyim diyorum hastaneye
Merhaba kizlarbenimde biraz sancim oluyor ara ara az oncede lavaboya gittim kahverengi bir akinti geldi ama acaba nişan dedikleri bu olabilir mi :44:
Gerenimooo benim içinde bir sezeryan tarihi rica edeyimmmm
Esyalarimiz hazirdoktoruna istediğin her an ulaşabiliyorsan arayıp haber ver ama hastaneye gidilesi bir durum değil diye biliyorum..sadece doğuma çok az kaldı hazırlamanız gereken bişey varsa toparlayın bence...
çok heyecanlı bu bekleyiş, ben de her tuvalete girdiğimde bakıyorum ister istemezzz...
canim kahverengi yada kirmizi geliyormus. ama sümüksü bir yapida oluyormus, fark etmemek imkansizmis. Bu nisan denilen sey rahmin agzini koruyan mukoza.
Esyalarimiz hazirama bene hemen dogum demek olmadığını duymuştum o yüzden aramadim ilk dogumlarda nisandan yaklasik 6 saat sonra dogum sancilari baslar diyorlar
Soyle tarif edeyim canım ben regl olmadan oncede boyle obce kahverengi bir akinti gelirdi ertesi gun regl olurdum aynen onun gibi yani kati birsey degil degilsanciminda ara ara siddetli olmasi bana biraz doğum yakin olabilir izlenimi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?