2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aaaaayyyy canımmmm, eşime söyledim şimdi ikimizde aynı anda oooyyyyy! dedik sırıtarak :) çok sevindim kuzum maaşallah kızına.
olsun sağlığınız yerinde olsunda bırak fırsatın olmasın. özleyeceğiz bu günlerini. bebişlik hallerini. tadını keyfini çıkar...
senide kuzunu da öpüyorumm.. Allah kolaylığını versin canım.

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ayy yavaş yavaş dökülüyoruz heyecan yaptım valla

selamm kızlarrr gezmekten foruma girmeye fırsat bulamıyorumm herkes iyidir inşallahh ptesi randevumuz var bizimm

selamm kızlarrr gezmekten foruma girmeye fırsat bulamıyorumm herkes iyidir inşallahh ptesi randevumuz var bizimm

Selam gezenti hanım.
Herkeste benzer problemler devam ediyor, ağrılar, sancılar, uykusuzluk....
yusufburak doğum yaptı okumuşsundur.
Bizim de Pazartesi randevumuz var.

canım merhaba geldiği zaman içindeki sayfaların resmini buraya eklermisin içeriğini merak ettim ama d r da yazan kadarıyla tam benim istediğim gibi birşey sanırım ..

canım cok sevındım.gozunuz aydın.darısı hepımıze ıns.

Merhaba kizlar benimde biraz sancim oluyor ara ara az oncede lavaboya gittim kahverengi bir akinti geldi ama acaba nişan dedikleri bu olabilir mi :44:

selam kızlaaaarrr
lansinoh manuel aldım pompayı, vatana millete kuzuma hayırlı uğurlu olsuuun

tebrikler canımm, darısı bizin başımıza olsun inşallah en normalinden ve sağlıklısından..
oohhh çok sevindim, Rabbim bir daha dert tasa vermesin yuvanıza inşallah
Merhaba kizlar benimde biraz sancim oluyor ara ara az oncede lavaboya gittim kahverengi bir akinti geldi ama acaba nişan dedikleri bu olabilir mi :44:
evet olabilir bende her tuvalete girdiğimde var mı yokmu diye bakıyorum...artık doğuma çok az kalmış kesinleşmiş oldu, Rabbim kolaylık versin inşallah

bence olabilir canım,
zaten 39. haftadasın doktorunu ara bence
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin

Henüz aramadim ama kontrol ediyorum eger sancim cok artar yada kahverengi akinti devam ederse arayip gideyim diyorum hastaneye

kizlar selammmm,

acaip sancim be kasilmalarim var ama düzenli degil. Melek hanim normal dogumu denemke istiyor galiba.. Basarabileceksek cok sevinirim ama basaramayacaksak bosa sanci cekmekten cekiniyorum...Hayirlisi herseyin, pazartesiye daha var:))

biz yine de paartesi den sonra uzun bir süre bir yere cikamayiz diye esim annem ve ben yemege cikalim dedik. :)) Melek hanim gelince benim bir süre bir yere kipirdayacaim süpheli:))

Henüz aramadim ama kontrol ediyorum eger sancim cok artar yada kahverengi akinti devam ederse arayip gideyim diyorum hastaneye

doktoruna istediğin her an ulaşabiliyorsan arayıp haber ver ama hastaneye gidilesi bir durum değil diye biliyorum..sadece doğuma çok az kaldı hazırlamanız gereken bişey varsa toparlayın bence...

çok heyecanlı bu bekleyiş, ben de her tuvalete girdiğimde bakıyorum ister istemezzz...

canim kahverengi yada kirmizi geliyormus. ama sümüksü bir yapida oluyormus, fark etmemek imkansizmis. Bu nisan denilen sey rahmin agzini koruyan mukoza.

Esyalarimiz hazir ama bene hemen dogum demek olmadığını duymuştum o yüzden aramadim ilk dogumlarda nisandan yaklasik 6 saat sonra dogum sancilari baslar diyorlar
canim kahverengi yada kirmizi geliyormus. ama sümüksü bir yapida oluyormus, fark etmemek imkansizmis. Bu nisan denilen sey rahmin agzini koruyan mukoza.

Soyle tarif edeyim canım ben regl olmadan oncede boyle obce kahverengi bir akinti gelirdi ertesi gun regl olurdum aynen onun gibi yani kati birsey degil degil sanciminda ara ara siddetli olmasi bana biraz doğum yakin olabilir izlenimi verdi

selamm anniş adayları aranızda tüp bebek yaptıran var mı acaba bana biraz anlatabilirler mi

benim de reglim öyle baslar. ama kuru kahverengi gelir öyle yapiskan sümüksü bir yapi degildir. hem cok az nokta gibi gelmezmis fark edermissin. ama tabi bilmeiyoruz her insanin anatomisi farkli:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…