Kizlar anneannem cok rahatsiz ve annem benim dogum nedeniyle bursadan erzuruma beni birakip gidemiyor... ama hep akli orda ve icinde bi korkuyla geciyor gunleri... bende bu duruma cok uzuluyorum, hayirlisiyla hemen gelsin bebisim de annemde gitsin annesini gorsun diyorum... hamilenin duasi makbuldur bana dua edin, miamore sende dogumda bana cok dua et, hayirlisi ile bebisim gelsin hemencecik... cunku annem annesini goremezse ben buna zor dayanirim, benimde yanimda baska kimse yok annem birakip gitmiyo...(((
Kizlar anneannem cok rahatsiz ve annem benim dogum nedeniyle bursadan erzuruma beni birakip gidemiyor... ama hep akli orda ve icinde bi korkuyla geciyor gunleri... bende bu duruma cok uzuluyorum, hayirlisiyla hemen gelsin bebisim de annemde gitsin annesini gorsun diyorum... hamilenin duasi makbuldur bana dua edin, miamore sende dogumda bana cok dua et, hayirlisi ile bebisim gelsin hemencecik... cunku annem annesini goremezse ben buna zor dayanirim, benimde yanimda baska kimse yok annem birakip gitmiyo...(((
Allah şifa versin anneannene canım, herşey yoluna girer inşallah
bursada nerdesiniz, ivankada buırsada galiba, nerde doğum yapçaksınız kızlar?
miamore Allah yardımcın olsun, inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın
benimde kontrolüm var yarın herhalde sezeryan tarihi belli olur
Allah anneannene şifa versin, çok iyi anlıyorum seni benim düğünüme 15 gün kala anneannem kalp ameliyatı olmuştu, annem gitmişti ne kadar kötü olmuştu son hazırlıklarımı annemsiz yapmıştım ,inşallah herşey yolunda gider, Allah gönlüne göre versin canım
hayırlısı olsun canım, annen her ikinizede yetişirde bakarda inşallah
ben bahar hastanesi nagihan hanıma gidiyordum, ama bişey oluyor ulaşamıyorum, geçen hafta hastalandım
iki gün sürekli kustum serumlarla durdum da aynı hastanenin acilinde kaç kere dedim doktoruma haber verin
antibiyotik veriyorlar diye kimsenin umru olmadı, bir daha kolay kolay gitmem o hastaneye
nuray nerez varmış çekirgede ona gidicem yarın ama son haftalardada kabul etmiyormuş doktorlar
kısmet artık
yok canım ne kusuru ne demek
valla canım ben çok memnunum murat beyden tavsiye ederim gayet seviyeli gayet ilgili bi dr. hastanenin adı anadolu hastanesi canım. randevuyu 1 ay sonraya veriyolar. biraz yogun oldugu için. ben genelde dra muayene olduktan sonra çıkışta randevumu drun dedigi zamana alıyorum. zaten 1 aydan bir aya muayene olunuyo tabi ben son zamana yaklaştım artık nst için haftalık cagırır diye düşünüyorum bakalım sormak istedigin başka bişey olursa seve seve cvplarım. ama artık sık giremiyorum bu aralar biraz hastayım da:2:
Miamore Canim aklim sende yarin nolur haberdar et. Allah nasil hayirlisiysa oyle dogum nasip etsin. Dua edicem senin icin. Kocaman kocaman sans opucukleri gonderiyoruz oglumla..piti piti hareket ediyo o da karnimda.
Dramasanat insallah sende hayirlisiyla dogumunu yaparsin. Allah anneannecigine sifa versin. Senin icinde dua edicem. Icini ferah tut.
Allah şifa versin anneannene canım, herşey yoluna girer inşallah
bursada nerdesiniz, ivankada buırsada galiba, nerde doğum yapçaksınız kızlar?
miamore Allah yardımcın olsun, inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın
benimde kontrolüm var yarın herhalde sezeryan tarihi belli olur
Dramasanat insallah biran önce alirsin canim bebegini kucagina saglikla,annennd annesini görmeye gider..
Mamore sen normaldede uyuyamiyotdun canim bu gece hic uyku tutmaz ..
Dualarim seninle .. Rabbim kolaylik versin..
Yarin randevusu olan arkadaslar insallah herseyler yolundadir .
İnşallah iyileşir anneannen, senin de ddoğumun hayırlısıyla gerçekleşir inşallah, dualarımız seninle.Kizlar anneannem cok rahatsiz ve annem benim dogum nedeniyle bursadan erzuruma beni birakip gidemiyor... ama hep akli orda ve icinde bi korkuyla geciyor gunleri... bende bu duruma cok uzuluyorum, hayirlisiyla hemen gelsin bebisim de annemde gitsin annesini gorsun diyorum... hamilenin duasi makbuldur bana dua edin, miamore sende dogumda bana cok dua et, hayirlisi ile bebisim gelsin hemencecik... cunku annem annesini goremezse ben buna zor dayanirim, benimde yanimda baska kimse yok annem birakip gitmiyo...(((
Doğum parası ne ola ki? Valla o da hediye gibi olur bence. İstediğini al vallahi. Kurutma makinesi bizde var ama ben çok kullanamıyorum, çok uzun sürede kurutuyor.kızlar sancım var benim bu akşam baya, ama daha çok erken benim için, yalancı doğum ağrısıdır herhalde
benim eşimde doğum parası alcanya onla al ne istersen diyor, hediye sayılmaz tabi o ama
kurutma makinesi alayım diyorum, kışın kurumuyor bişey, birde bilezik alırım hatıra kalsın
Aynen şimdiden anlaşmanı yap ama, kredi bitince aldır en kalınından hasır bileziğiGeronimocugum hediye dedin damarima bastin:) bsna bisey almaz alamaz sanirim esim. Daha oncede bahsetmistim aldigi maasi 1 kurus almadan bankaya yatiriyor kredi icin. Sahsen ben esimin yrrine olsam ailemden destek alir gene esime bisey alirdim. Ben mesela ozel gunlerde oyle yapiyorum. Annem babam para veriyor..butcemizi sarsmamak icin.bende esime hediye aliyorum. Gerci onun ailesinden boyle bir incelik beklemiyorum. Normalde alinmasi lazimmis..cevreme sordum aliniyor dediler. Artik bunun acisini 8 cm kalinliginda bi hasir bilezikle telafi ettiririm 9 sene sonra kredi bitince:)
yusufburak ve haylim doğum yaptı, doğum günün kutlu olsun canım.kaç gündür yoğunluktan giremedim aklım hep burdaydı doğuran varmı çok merak ediyorum
bugün benim doğum günümdü öyle doğurasım vardıki gelmedi bnm paşam iyice sabrım taştı beklemek çok zor geliyo suya atılan çiçeğim olsaydı atıcaktım ama yok bulamadım hiçbiyerde(
Çok çakal senin bu kocan vallahi. Ben de eşime diyeyim, uygun fiyatlısından bi takı olur kolye, küpe. Bütçeyi zorladık, çok abartmamak lazım.Genelde eşlerimizin alması gerekiyor doğum hediyesi ama cok masraf olur diyosan almak zorunda değil elbette. Yada uygun bişeyler bakabilir . Genellikle zaten kolye falan alıyolar. Bende yüzsüzlük yapıp ne hediye alıcan diyorumda e çiçek falan alıcam ya daha ne alayım diyoKoltuk tk. Alıcaktık bahar gibi . Koltuk tk. Alayım sana hediye diyor. Yani zaten alınacak ta bari adı hediye olsun diye uğraşıyor Tabi bide bizim birbirimize en büyük hediyemiz bebeğimiz bahanesinide atlamamak gerek
Maaşallah vallahi ya biz bedavadan hamile kaldıkBenim ki biraz nankorce oldu ama ben hamile kalmadan aldirdim dogum hediyemi :))))) araba alirsan denerim hamile kalmayi dedim, oldu cok sukur! Simdi anlasmayi kendi kendime fes edip dogum hediyesi sifir araba istiyorum diyorum :)))) heheheheeee
Çakal bir koca daha. İnşallah istediğini alır kocan. Ama en önemli hediye bebeğimiz tabi.bende eşimden hediye bekliyorum. aslında bilezik istiyorum şu kelepçe olanlardan. benimki hiç yaklaşmıyo her kuyumcunun önünden geçerken bak bak şu bilezik olabilir diyorumaklına düşsün diye. şimdi sen sorunca gene dedim benimkine bileziğimi alda dursun hazırda diye hiç bakmıyo gözü tv de duymazlıkdan geliyo cimri herif söyleye söyleye aldıracam artıkın
Takı galiba hep bu hediyeler. Pahalı birşey olmasa da hatıra olur canım.valla ben direkman istedimilkinde akıl edip birşey almamıştı insan istiyo o günden birşey olsun bu sefer direk söledim küpe aldırcam böldürsün 20 taksite banane, aslında takı takan biride değilim ama hatıra kalcak babanız bunu doğum hediyesi almıştı demek istiyorum
En güzeli vallahi, herşeyi hediye etmesi güzel.Ben her gördüğüm her aklıma gelen şeyi bunu bana doğum hediyesi alabilirsin diyorum:)) artık eşim de eve aldığı herşeyi doğum hediyen diyor 9 aydır bana doğum hediyesi alıyor aklınca ama ben bana özel bişey istiyorum elbette :) ee tabi çok da masraf yaptık bazen bebeğimiz bana en güzel doğum hediyesi diyorum ama alacaktır bence bir hediye almasa da önemli değil
Düşünmeseler de canları sağolsun...adet demiyelim de isteyen eşine alıyor tabi bizimkinin öyle birşeyden haberi olduğunu sanmıyorum ;D belkki düşünür bir çiçek getirrirse ;PPP
Evet Selaycım en büyük hediye zaten şu karnımızdaki kıpır kıpırlar. Çoğu kişinin durumu olacağını sanmıyorum, yatak beşik dolap ekstra masraf zaten. Kocaman mutlu bir öpücük yeter de artar.Hic öyle dogum hediyesi gobi bir beklenti icine girmiyorum ben kizlar ..
Rabbimden aliyoruz en güzel hediyeyi diye düsünüyorum ..
Zaten insan masrafa giriyor iyice , valla öyle bileuik milezik iyiymisiniz :))
Durumu elvermeyenler arkadaslarda hic üzülmesinler yaa lütfen , esimdn alnima kocaman bir öpücük beni musmutlu eder ..
bende eşimden hediye bekliyorum. aslında bilezik istiyorum şu kelepçe olanlardan. benimki hiç yaklaşmıyo her kuyumcunun önünden geçerken bak bak şu bilezik olabilir diyorumaklına düşsün diye. şimdi sen sorunca gene dedim benimkine bileziğimi alda dursun hazırda diye hiç bakmıyo gözü tv de duymazlıkdan geliyo cimri herif söyleye söyleye aldıracam artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?