2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Miamore Canim aklim sende yarin nolur haberdar et. Allah nasil hayirlisiysa oyle dogum nasip etsin. Dua edicem senin icin. Kocaman kocaman sans opucukleri gonderiyoruz oglumla..piti piti hareket ediyo o da karnimda.

Dramasanat insallah sende hayirlisiyla dogumunu yaparsin. Allah anneannecigine sifa versin. Senin icinde dua edicem. Icini ferah tut.

Allah şifa versin anneannene canım, herşey yoluna girer inşallah

bursada nerdesiniz, ivankada buırsada galiba, nerde doğum yapçaksınız kızlar?

miamore Allah yardımcın olsun, inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın
benimde kontrolüm var yarın herhalde sezeryan tarihi belli olur

Allah anneannene şifa versin, çok iyi anlıyorum seni benim düğünüme 15 gün kala anneannem kalp ameliyatı olmuştu, annem gitmişti ne kadar kötü olmuştu son hazırlıklarımı annemsiz yapmıştım ,inşallah herşey yolunda gider, Allah gönlüne göre versin canım

Amin canim insallah, dua et bana bol bol... ben medicalparkta yapicam dogumu insallah, bahar hanim var orada, drum o...

Sagol canim, hem annemin yanimda olmasini cok istiyorum hem de annem icin uzuluyorum, o yuzden bir an once hayirlisi ile dogum olsun annemde gitsin istiyorum

hayırlısı olsun canım, annen her ikinizede yetişirde bakarda inşallah
ben bahar hastanesi nagihan hanıma gidiyordum, ama bişey oluyor ulaşamıyorum, geçen hafta hastalandım
iki gün sürekli kustum serumlarla durdum da aynı hastanenin acilinde kaç kere dedim doktoruma haber verin
antibiyotik veriyorlar diye kimsenin umru olmadı, bir daha kolay kolay gitmem o hastaneye
nuray nerez varmış çekirgede ona gidicem yarın ama son haftalardada kabul etmiyormuş doktorlar
kısmet artık

Bende nagihan hanimi cok duymustum randevu almak icin ugrasmistim daha sonra hastaneden memnun kalmayan arkadaslarim anlatinca medicale basladim, rabbim yardimcimiz olsun ama alirlar doktorlar merak etme sen...

Dramasanat insallah biran önce alirsin canim bebegini kucagina saglikla,annennd annesini görmeye gider..

Mamore sen normaldede uyuyamiyotdun canim bu gece hic uyku tutmaz ..
Dualarim seninle .. Rabbim kolaylik versin..

Yarin randevusu olan arkadaslar insallah herseyler yolundadir .

çok teşekkür ederim cnm ben yaşam hastanesinde zannediyordum internette öyle bulduydum. çok geçmiş olsun. Allah kolayca kucağına almayı nasip etsin yavrunu cnm.

Selayhus sagol canim, miamore benim yarin dogum ggunum, sen bebegini kucagina alican insallah yarin, bende istiyorum gelsin, duani eksik etme... rabbim yardimcin olsun insallah...

Mutsuzmutlu cnm ben once medicale gidiyordum yani 6 aya kadar ordaki bi doktora gittim. Fakat benimle ilgilenmiyordu..kiyaslama yapiyordum diger doktorlarla umrunda bile degildim adamin. Bide 6 aydan sonra kimse kabul etmiyo...bende bahara basladim bahar hastanesinden ozlem hanim kabul etti beni. Baharda dogum yapacagim bende.

ahhh kuzularimmm ben gercekten simdi bile her sancimda hepiniz icin dua ediyorum. Isimlerini tek tek zikretmem imkansiz, unuttuklarim olur korkusuyla ama emin olun dualarimdasiniz. Aranizda en büyügünüz benim, hepiniz benim kücük kardeslerimsiniz. Rabbim hepinizi korusun bebeklerinize bagislasinnnn...

Annanene de Rabbim sifa versin insalllahhh.

saol tatlim benimmm, allah hepinizden razi olsun. su iki günde aldigim dualar yeter bana insalllahhhh... Hepinize de ben ediyorummm

Allah razi olsun tatlim benimmm. Insaalllah hepimiz sag saglim kurtuluruzzz

Allah razi olsun Selaycimmm, Rabbim cümlemize yardim etsin insalllah. dualrimdasiniz sizde...

Hic öyle dogum hediyesi gobi bir beklenti icine girmiyorum ben kizlar ..
Rabbimden aliyoruz en güzel hediyeyi diye düsünüyorum ..
Zaten insan masrafa giriyor iyice , valla öyle bileuik milezik iyiymisiniz :))

Durumu elvermeyenler arkadaslarda hic üzülmesinler yaa lütfen , esimdn alnima kocaman bir öpücük beni musmutlu eder ..

İnşallah iyileşir anneannen, senin de ddoğumun hayırlısıyla gerçekleşir inşallah, dualarımız seninle. Doğum parası ne ola ki? Valla o da hediye gibi olur bence. İstediğini al vallahi. Kurutma makinesi bizde var ama ben çok kullanamıyorum, çok uzun sürede kurutuyor.
Aynen şimdiden anlaşmanı yap ama, kredi bitince aldır en kalınından hasır bileziği
yusufburak ve haylim doğum yaptı, doğum günün kutlu olsun canım.
Çok çakal senin bu kocan vallahi. Ben de eşime diyeyim, uygun fiyatlısından bi takı olur kolye, küpe. Bütçeyi zorladık, çok abartmamak lazım.
Benim ki biraz nankorce oldu ama ben hamile kalmadan aldirdim dogum hediyemi :))))) araba alirsan denerim hamile kalmayi dedim, oldu cok sukur! Simdi anlasmayi kendi kendime fes edip dogum hediyesi sifir araba istiyorum diyorum :)))) heheheheeee
Maaşallah vallahi ya biz bedavadan hamile kaldık . En büyük hediye sendeymiş.
Çakal bir koca daha. İnşallah istediğini alır kocan. Ama en önemli hediye bebeğimiz tabi.
Takı galiba hep bu hediyeler. Pahalı birşey olmasa da hatıra olur canım.
En güzeli vallahi, herşeyi hediye etmesi güzel.
adet demiyelim de isteyen eşine alıyor tabi bizimkinin öyle birşeyden haberi olduğunu sanmıyorum ;D belkki düşünür bir çiçek getirrirse ;PPP
Düşünmeseler de canları sağolsun...

Son düzenleme:
Evet Selaycım en büyük hediye zaten şu karnımızdaki kıpır kıpırlar. Çoğu kişinin durumu olacağını sanmıyorum, yatak beşik dolap ekstra masraf zaten. Kocaman mutlu bir öpücük yeter de artar.

canım yarın için bol şans diliyorum.hersey gönlünce olur inş.bebısinı saglıkla alırşın ins.kucagın.haberlerinı beklıyoruz.optm.

bende bilezik istiyorumda içimden istiyorum yüzüm yok demeye dişlerimi düzelttirdim tel tedavim bitti dogumdan sonrada ımplantlar takılcak çok para bi 4 bilezik parası harcamış olcak adam :18: nese ben içimden düşünmeye devam edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…