2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Cok sagol canim, rabbim bebegini hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin, insallah istedigin gibi normal dogumda yapabilirsin, rabbim yarin ici yardimcin olsun...

Bende nagihan hanimi cok duymustum randevu almak icin ugrasmistim daha sonra hastaneden memnun kalmayan arkadaslarim anlatinca medicale basladim, rabbim yardimcimiz olsun ama alirlar doktorlar merak etme sen...
inşallah canım, Allah hepimize hayırlı doğumlar versin

Hayırlı olsun canım, ben bakalım nuray nerez kabul etmezse, zübeyde hanımda çok sevdiğim bir doktor var, vildan hanım,
güleryüzlü, masaya yatıp kalkarken bile yardım ediyor ona giderim son çare, kalabalık orası ama özel oda tutulabiliyormuş

çalışanlar doğum iznine çıkıyorya, 50 gün sonra doğum parası alınıyor devletten, 2500 falan olcakmış benim,
onu diyor eşim, ne bileyim bu çamaşır işi çok yoruyor beni, soğukta 2 günde bile kurumuyor balkonda, içeri peteklerin
üstüne asıyorum oda sinirimi bozuyor heryer çamaşır, daha bir çocukla bu haldeyim, küçük paşamda gelince hiç bitmez çamaşırım :))

ne mutlu sana allah bağışlasın hatırlı ömürler versin oğluşuna

gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza sağlıkla büyütün inş.
darısı hilal in başına

Allah yardımcın olsun sağlıklı sıhhatli bebişine kavuşursun inşalllah

bende pkoluyum ama hiç tedavi görmeden iki kez hamile kaldım ilki karnımda öldü. inş. klomenle kalırsın sende çok var hamile kalan
gözünüz aydın olsun. allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Kizlar hastaneye geldim doğum sancisi dediler yatis yapiyorum :26: dualariniza ihtiyacim var

günlerimiz aynıydı seninle keşke bende bugün doğuraydım ya
ne güzel kavuştun bebişine resmini gördüm çok tatlı maşallah benim yerime de kokla annesi gözünüz aydın olsun allah analı babalı büüyütsün

Gerenimos ne kadar sürüyor kurutucuda sende ?? Benimkinn farkli ayarlari var , bir cocukla soguk havalarsa zor oluyor yoksa , 2 saat ayarina atiyorum ...
Gecen yil cam makinasi bozulunca hem makina hem kuritucu ikisi beraber olanlardan aldim ..
Yeri dar olanlara öneririm ..

Mutsuzmutlu insallah doktor kabul eder. Borazda sans isi. Kimisine iyi gelen doktpr bazilarinada hic iyi gelmiyor.

valla bende ne zamandır tektaş pırlanta istiyodum eşimde hep almak istiyodu bana bir türlü uymamıştı.dün beğendik aldık doğum hediyesi olarak :) zamanlama iyi oldu hatırlarım taktıkça en azından :)

çok sevindim canım insan doğum haberlerini aldıkça daha bir heyecanlanıyor...

Selayhus sagol canim, miamore benim yarin dogum ggunum, sen bebegini kucagina alican insallah yarin, bende istiyorum gelsin, duani eksik etme... rabbim yardimcin olsun insallah...

etmem canim benimm, dualrimdasiniz hepiniz.. Dogum günün kutlu olsunn, saglikla bebeginle esinle beraber insaalllahhh

Benim makina da hem kurutucu hem çamaşır makinası. 3 saat fskan sürüyor. 2 saatlik de var ama nemli oluyor biraz. Bakalim bu sene kullanacak miyim

Günaydın kızlar.Gece 5'te yattım, sabah 7buçukta kalktım. Eşim de işe giderken gürültü yaptı biraz uyandım. Kv dün bize gelmişti. Oğlu işe gideiyor diye o da kalktı gürültü yaptı, uykum kaçtı, tekrar uyuyamadım. Yatağımı topladım kalktım. Peki ben uyuyamadım, gece 11'de uyuyan kv'm ne yapıyor diye bakmaya gittim. Mışıl mışıl uyuyor. Bugün gündüz uyumayacağım ki gece uykum gelsin.

Hazırlamam gereken bir döküman var işle ilgili 2.5 aydır sallıyordum, artık yumurta kapıya dayandı, benim kız gelmeden bitirmeliyim. Bugün yarın onunla uğraşacağım. Akşam randevumuz var. Yine yiyeceğim azarı. Kilo almıyorum almıyorum, doktor kontrolüne 2 gün kala 2 kilo daha fazla çekmeye başlıyor tartı. Neyse akşam bir de yemek yemiş olacağım. Toplam 20 kilo artmışsınız yine ne olacak bu işin sonu diyecek doktorum, off be. Daha da 22 gün var. Hayırlısı artık, hamileliğimi 100 kilonun altında tamamlasaydım iyidi. Neyse kızlar, benden haberler bu kadar. Sizde ne var ne yok?

Çok güzel olmuş...

hayırlı sabahlar.. fazla yemeden git bari dra:) biraz fazla almışsın kilo ama inşallah doğumda gidecek kalanıda azimle verirsin...

hayırlı sabahlar.. fazla yemeden git bari dra:) biraz fazla almışsın kilo ama inşallah doğumda gidecek kalanıda azimle verirsin...
2.5 aydır yatak istirahatı yapıyorum. Vejetaryen olduğum için de her gün belli miktarda ceviz fındık badem yiyorum. Kuruyemişler çok kalorili, bence etkisi var. 1 aydır falan tatlı yememeye ekstra özen gösteriyorum. İnşallah gidecek kilolar doğum sonrası 177 cm boyum var. 96 kiloyum şimdi. 70 kilo olana kadar durmak yok yola devam...

Son düzenleme:

verirsin inşallah boyunda varmış maşaallah. ben 9 kilo aldım son 1 haftadırda okadar gereksiz şeyler yedimki karnım doyyor gözüm doymuyor sonra pişman oluyorum bakalım kaç kilo oldum perşembe gidicez inşallah kontrole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…