2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar benim ilk hamileliğim,tecrübesizim.süt sağma makinesi alsam mı ,almasam mı? tecrübelerinize göre ne dersiniz?doğumdan sonra mı belli olur yoksa elzem bir ihtiyaç mıdır ?

herkeslere günaydinnnnnnnnnn,

dün gece ccokkkkkk uzun zamandir ilk defa deliksiz uyudum sayilir, iki kere tuvalaet icin uyandim ve birinde tuvalette uyudum:)))

ama simdi ölücemmmmm, kalp krizi geciriyorum belkide, nefes alamiyorumm.. Allah im aldigim nefes yeterli gelmiyor ayaklarim tutmuyir..:))

kızlar benim ilk hamileliğim,tecrübesizim.süt sağma makinesi alsam mı ,almasam mı? tecrübelerinize göre ne dersiniz?doğumdan sonra mı belli olur yoksa elzem bir ihtiyaç mıdır ?
Ben ucuzundan manuel aldım. Doğum olduğu zaman kullanabilirim belki daha çabuk geliyormuş süt. Elektrikliler 150den pahalı bence gerek yok şimdilik.

Allah iyiliğini versin.
Sabah sabah güldürdün beni. Tuvalette uyumak süpermiş. Akşama rahat nefes alacaksın artık inşallah...

ahahahah öyle oldu ama ne yapayim. Iki gündür beynim yorulmusss, bi yattim iki kere uyandim. ikicincisinde klozette uyudum kaldim, bi uyandim sasiramadim bile geri yataga gittim:))

Günaydin güzellikler ....
Miamore insallah tarihi gün hayatinda bugun anne olacaksin canim :).. Iyi uyuyup dinlenmisin bari..

Gerenimos benimkide ilk baslarda 3 saat sürüyordu :).. Kurutucu fonksiyonunda bir dügmeyi yani tekrardan sIkma dügmesini kapatip calistirdim vende 2 saate indi.. Ven sadece kokusunu sevemiyorum kurutucunun ...batenleri gok eberji harcqnasin diye 1 saat progrsmina atip gece eve seriyorum sabah kurumus oluyor ..

aaa canım doğum parasından haberim yoktu.ne kadar olduğunu nerden öğrendiniz bende bakayım.sevindim valla.biraz sıkışığız bu aralar.

canım senin boyun çok iyi kiloyu kaldırır.sonrasında verirsin aten.ben bu sabah tartıldım toplamda 17 kilo almışım:) ve almaya devam ediyorum.bu son ay daha çok alınıyormuş zaten.buakşam ontrolümüz var bakalım bebiş kaç kilo almış.bari oda 3 kiloya yakın olsa yada 3ü geçse hiç değilse.zayıftı çünkü önceeki kontrolde.

ahaahahaa canım geçen gecede gözümü bi açtım ben lavabodayım bende uyuyakalmışım.başım yana düşmese gene farketmicem uyuduğumu:) bu arada inşallah yrın meleğinle beraber rahat bi nefes alıcaksın öpüp koklıcaksın ohhh mis.aldığın nefesler daha bi anlamlı gelcek.

Dolabimi döküp düzene sokmam gerek bugun , allahim is nasil gözümd büyüyor ....
Simdi uyuz yuz yatmak vardi :))

saol canim benimmmm, uyudum ama erken uyandim, simdi yine uykum varr... tansioyn 145-86, uyuyabilsem yeniden:)) Insaallah bugün yapar yarin sabaha birakmaz yoksa kalamam bir gece bu heyecan ile...

ben kayinvalidem ile ortak kullaniyorum makineleri. iki tane camasir makinesi, iki tane kurutucu var kilerde. her ikiside 20 yillik falan galiba:) iki saat camasir makinesi, ikisaatten fazlada kurutmalar calisiyor. En kötüsü kurutma makinesi unuttursam falan yeniden nemlendiriyor:)) yenisi icin de bilirsin bu bozulmadan alinmaz:))

Bebek olacak artık ben de kullanırım herhalde, kısa programı açıp kurutma fonksiyonuna tıklayınca 2 saat falan sürüyor, nemli ama fazla kokmuyor onu kullanırım herhalde ben de.

ohhh yalniz degilmisimmm:) o zaman sonra bir ara topik acalim tuvalette uyuyakalanlar diye..:))) canim insalllah bugün olurum yoksa bu stres ve heyecandan nefes alamz duruma geliyoerummmm

Dolabimi döküp düzene sokmam gerek bugun , allahim is nasil gözümd büyüyor ....
Simdi uyuz yuz yatmak vardi :))
Aynen benim dolap da birbirine girmiş, işlerimi kendim yapabilirken biraz dağılınca hemen topluyordum, düzene sokuyordum, bazı kışlıklar da çıktı ben de toplamadım iyice karman çorman, kv ne pis pasaklı gelin diyordur bana neyse ki diyorsa da içinden diyor. Sabah ben dolaba baktım dolap bana, annem gelirse belki toplanma ihtimalin var yoksa benden fayda bekleme diye düşündüm, iyice delirdim ben de artık dolapla telepatik iletişim kurmaya çalıştım sabahın köründe yani.
Selaycım ben de uyuz uyuz yatmaktan sıkıldım artık. Doğursam da motor takılmış gibi iş yapsam artık. Tembellik bana göre değilmiş yani.

Saglik durumu elvermedikce elden birsey gelmiyor canim üzme sen canini ..
Bebek dogunca motor takmis veya ahtapot gibi 8-9 kol bacakl oluyorsun zaten :))

Benimde karisto kslik yazlik :)) normal hergün ise gidiyor olsam bu halde kalanazdi asla ...simdi giyindigim kiyafetler sayili :))

ohhh yalniz degilmisimmm:) o zaman sonra bir ara topik acalim tuvalette uyuyakalanlar diye..:))) canim insalllah bugün olurum yoksa bu stres ve heyecandan nefes alamz duruma geliyoerummmm

ahhh canım bende bugün doktora gidicem.içten içe çaktırmadan diyorumki keşke doktor deseki herşey yolunda kilosuda iyi,doğum kanalına girmiş heran doğum yapabilirsin.yada eğer ters dönmüşse hadi sezeryana alalım dese diyorum:))))doğurmak istiyorum artık yarın 38.haftaya grcem vaktide geldi aslında.

Bu mesajda kendimi buldum :)) 33.haftamda doktora gittim 3 hafta sabret dinlen sakın doğurma dedi. 3 hafta sonra gittim aynı umutlarla, bu kezde her an gelebilir ama 10 gün daha dursa fenada olmaz dedi. Bebişim yine doktor amcasını dinledi ve gelmedi. Arefe günü kontrole gittim, dr bayramın son günü izne ayrılıyorum doğumuna ben giremem sanırım ama gününü 2 gün geçerse birlikte oluruz dedi. 40 haftayı bulduk sayesinde :)) cuma son günüm, 2 gün daha geçerse hakkaten doktoru beklemiş olucaz tabi ben çatadak çatlamazsam :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıcakla vaktiyle göndersin inşallah..

kızlar ben bu doğum parasını ilk defa duydum.bilginiz varmı bu konuda neler yapılması gerekiyor ilk çocuktada veriyolarmı.eğer kesin öyle bi hakkımız varsa kaçırmayalım:)

canim benimmm cok iyi anlyiorum senii. Rabbim vakti saatinde versin insaalllahhhhhh....

Yine dişlerim ağrıyoooo ooooffff

canım ya geçer inşallah. bende yaklaşık 5ay çektim bebeğe bişey olmasından korktuğum için tedavide ettirmedim iltihaplıydı en son 32. haftada dayanamadım yok böyle bi acı gittim acile antbiyotik kullandım ve çekti kurtuldum. geçen haftada amalgam dolgum çıkmış yutmuşum küçükte değildi doğumdan sonrada o çekilcek arada sızlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…