miamore yarın gündüz giremicem nete dışarda olucam...bütün dualarım senin ve meleğin için...içini ferah tut canım....
Ben ucuzundan manuel aldım. Doğum olduğu zaman kullanabilirim belki daha çabuk geliyormuş süt. Elektrikliler 150den pahalı bence gerek yok şimdilik.kızlar benim ilk hamileliğim,tecrübesizim.süt sağma makinesi alsam mı ,almasam mı? tecrübelerinize göre ne dersiniz?doğumdan sonra mı belli olur yoksa elzem bir ihtiyaç mıdır ?
Allah iyiliğini versin.herkeslere günaydinnnnnnnnnn,
dün gece ccokkkkkk uzun zamandir ilk defa deliksiz uyudum sayilir, iki kere tuvalaet icin uyandim ve birinde tuvalette uyudum:)))
ama simdi ölücemmmmm, kalp krizi geciriyorum belkide, nefes alamiyorumm.. Allah im aldigim nefes yeterli gelmiyor ayaklarim tutmuyir..:))
güzel haberini bekliyoruz.sağlıcakla gelsin kuzun inşallah.
Ben ucuzundan manuel aldım. Doğum olduğu zaman kullanabilirim belki daha çabuk geliyormuş süt. Elektrikliler 150den pahalı bence gerek yok şimdilik.
Allah iyiliğini versin.
Sabah sabah güldürdün beni.Tuvalette uyumak süpermiş. Akşama rahat nefes alacaksın artık inşallah...
aaa canım doğum parasından haberim yoktu.ne kadar olduğunu nerden öğrendiniz bende bakayım.sevindim valla.biraz sıkışığız bu aralar.inşallah canım, Allah hepimize hayırlı doğumlar versin
Hayırlı olsun canım, ben bakalım nuray nerez kabul etmezse, zübeyde hanımda çok sevdiğim bir doktor var, vildan hanım,
güleryüzlü, masaya yatıp kalkarken bile yardım ediyor ona giderim son çare, kalabalık orası ama özel oda tutulabiliyormuş
çalışanlar doğum iznine çıkıyorya, 50 gün sonra doğum parası alınıyor devletten, 2500 falan olcakmış benim,
onu diyor eşim, ne bileyim bu çamaşır işi çok yoruyor beni, soğukta 2 günde bile kurumuyor balkonda, içeri peteklerin
üstüne asıyorum oda sinirimi bozuyor heryer çamaşır, daha bir çocukla bu haldeyim, küçük paşamda gelince hiç bitmez çamaşırım :))
Günaydın kızlar.Gece 5'te yattım, sabah 7buçukta kalktım. Eşim de işe giderken gürültü yaptı biraz uyandım. Kv dün bize gelmişti. Oğlu işe gideiyor diye o da kalktı gürültü yaptı, uykum kaçtı, tekrar uyuyamadım. Yatağımı topladım kalktım. Peki ben uyuyamadım, gece 11'de uyuyan kv'm ne yapıyor diye bakmaya gittim. Mışıl mışıl uyuyor. Bugün gündüz uyumayacağım ki gece uykum gelsin.
Hazırlamam gereken bir döküman var işle ilgili 2.5 aydır sallıyordum, artık yumurta kapıya dayandı, benim kız gelmeden bitirmeliyim. Bugün yarın onunla uğraşacağım. Akşam randevumuz var. Yine yiyeceğim azarı. Kilo almıyorum almıyorum, doktor kontrolüne 2 gün kala 2 kilo daha fazla çekmeye başlıyor tartı. Neyse akşam bir de yemek yemiş olacağım. Toplam 20 kilo artmışsınız yine ne olacak bu işin sonu diyecek doktorum, off be. Daha da 22 gün var. Hayırlısı artık, hamileliğimi 100 kilonun altında tamamlasaydım iyidi. Neyse kızlar, benden haberler bu kadar. Sizde ne var ne yok?
Çok güzel olmuş...
herkeslere günaydinnnnnnnnnn,
dün gece ccokkkkkk uzun zamandir ilk defa deliksiz uyudum sayilir, iki kere tuvalaet icin uyandim ve birinde tuvalette uyudum:)))
ama simdi ölücemmmmm, kalp krizi geciriyorum belkide, nefes alamiyorumm.. Allah im aldigim nefes yeterli gelmiyor ayaklarim tutmuyir..:))
Günaydin güzellikler ....
Miamore insallah tarihi gün hayatinda bugun anne olacaksin canim :).. Iyi uyuyup dinlenmisin bari..
Gerenimos benimkide ilk baslarda 3 saat sürüyordu :).. Kurutucu fonksiyonunda bir dügmeyi yani tekrardan sIkma dügmesini kapatip calistirdim vende 2 saate indi.. Ven sadece kokusunu sevemiyorum kurutucunun ...batenleri gok eberji harcqnasin diye 1 saat progrsmina atip gece eve seriyorum sabah kurumus oluyor ..
Günaydin güzellikler ....
Miamore insallah tarihi gün hayatinda bugun anne olacaksin canim :).. Iyi uyuyup dinlenmisin bari..
Gerenimos benimkide ilk baslarda 3 saat sürüyordu :).. Kurutucu fonksiyonunda bir dügmeyi yani tekrardan sIkma dügmesini kapatip calistirdim vende 2 saate indi.. Ven sadece kokusunu sevemiyorum kurutucunun ...batenleri gok eberji harcqnasin diye 1 saat progrsmina atip gece eve seriyorum sabah kurumus oluyor ..
aaa canım doğum parasından haberim yoktu.ne kadar olduğunu nerden öğrendiniz bende bakayım.sevindim valla.biraz sıkışığız bu aralar.
canım senin boyun çok iyi kiloyu kaldırır.sonrasında verirsin aten.ben bu sabah tartıldım toplamda 17 kilo almışım:) ve almaya devam ediyorum.bu son ay daha çok alınıyormuş zaten.buakşam ontrolümüz var bakalım bebiş kaç kilo almış.bari oda 3 kiloya yakın olsa yada 3ü geçse hiç değilse.zayıftı çünkü önceeki kontrolde.
ahaahahaa canım geçen gecede gözümü bi açtım ben lavabodayım bende uyuyakalmışım.başım yana düşmese gene farketmicem uyuduğumu:) bu arada inşallah yrın meleğinle beraber rahat bi nefes alıcaksın öpüp koklıcaksın ohhh mis.aldığın nefesler daha bi anlamlı gelcek.
Aynen benim dolap da birbirine girmiş, işlerimi kendim yapabilirken biraz dağılınca hemen topluyordum, düzene sokuyordum, bazı kışlıklar da çıktı ben de toplamadım iyice karman çorman, kv ne pis pasaklı gelin diyordur banaDolabimi döküp düzene sokmam gerek bugun , allahim is nasil gözümd büyüyor ....
Simdi uyuz yuz yatmak vardi :))
Aynen benim dolap da birbirine girmiş, işlerimi kendim yapabilirken biraz dağılınca hemen topluyordum, düzene sokuyordum, bazı kışlıklar da çıktı ben de toplamadım iyice karman çorman, kv ne pis pasaklı gelin diyordur bananeyse ki diyorsa da içinden diyor. Sabah ben dolaba baktım dolap bana, annem gelirse belki toplanma ihtimalin var yoksa benden fayda bekleme diye düşündüm, iyice delirdim ben de artık dolapla telepatik iletişim kurmaya çalıştım sabahın köründe yani.
Selaycım ben de uyuz uyuz yatmaktan sıkıldım artık. Doğursam da motor takılmış gibi iş yapsam artık. Tembellik bana göre değilmiş yani.
ohhh yalniz degilmisimmm:) o zaman sonra bir ara topik acalim tuvalette uyuyakalanlar diye..:))) canim insalllah bugün olurum yoksa bu stres ve heyecandan nefes alamz duruma geliyoerummmm
Bu mesajda kendimi buldum :)) 33.haftamda doktora gittim 3 hafta sabret dinlen sakın doğurma dedi. 3 hafta sonra gittim aynı umutlarla, bu kezde her an gelebilir ama 10 gün daha dursa fenada olmaz dedi. Bebişim yine doktor amcasını dinledi ve gelmedi. Arefe günü kontrole gittim, dr bayramın son günü izne ayrılıyorum doğumuna ben giremem sanırım ama gününü 2 gün geçerse birlikte oluruz dedi. 40 haftayı bulduk sayesinde :)) cuma son günüm, 2 gün daha geçerse hakkaten doktoru beklemiş olucaz tabi ben çatadak çatlamazsam :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıcakla vaktiyle göndersin inşallah..ahhh canım bende bugün doktora gidicem.içten içe çaktırmadan diyorumki keşke doktor deseki herşey yolunda kilosuda iyi,doğum kanalına girmiş heran doğum yapabilirsin.yada eğer ters dönmüşse hadi sezeryana alalım dese diyorum:))))doğurmak istiyorum artık yarın 38.haftaya grcem vaktide geldi aslında.
Maaşallah vallahi ya biz bedavadan hamile kaldık. En büyük hediye sendeymiş..
ahhh canım bende bugün doktora gidicem.içten içe çaktırmadan diyorumki keşke doktor deseki herşey yolunda kilosuda iyi,doğum kanalına girmiş heran doğum yapabilirsin.yada eğer ters dönmüşse hadi sezeryana alalım dese diyorum:))))doğurmak istiyorum artık yarın 38.haftaya grcem vaktide geldi aslında.
Yine dişlerim ağrıyoooo ooooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?