2.5 aydır yatak istirahatı yapıyorum. Vejetaryen olduğum için de her gün belli miktarda ceviz fındık badem yiyorum. Kuruyemişler çok kalorili, bence etkisi var. 1 aydır falan tatlı yememeye ekstra özen gösteriyorum. İnşallah gidecek kilolar doğum sonrası 177 cm boyum var. 96 kiloyum şimdi. 70 kilo olana kadar durmak yok yola devam...
süt sağma makinesi bence gerekli eğer çalışıyorsanız iyi bişey alın, bende madela var ilk oğlumda gündüzleri işyerindekızlar benim ilk hamileliğim,tecrübesizim.süt sağma makinesi alsam mı ,almasam mı? tecrübelerinize göre ne dersiniz?doğumdan sonra mı belli olur yoksa elzem bir ihtiyaç mıdır ?
sağıyordum hep, sağmassanız kesilir, evdeyseniz pahalı bişeye gerek yok bence, doğumdada sezeryanda 2-3 gün sonra geliyor süt, ama sağarsanız daha çabuk geliyormuş ben koycam çantama
bende tuvalette uyuyakalıyorum ya , yalnız değilmişim :))herkeslere günaydinnnnnnnnnn,
dün gece ccokkkkkk uzun zamandir ilk defa deliksiz uyudum sayilir, iki kere tuvalaet icin uyandim ve birinde tuvalette uyudum:)))
ama simdi ölücemmmmm, kalp krizi geciriyorum belkide, nefes alamiyorumm.. Allah im aldigim nefes yeterli gelmiyor ayaklarim tutmuyir..:))
aaa canım doğum parasından haberim yoktu.ne kadar olduğunu nerden öğrendiniz bende bakayım.sevindim valla.biraz sıkışığız bu aralar.
canım senin boyun çok iyi kiloyu kaldırır.sonrasında verirsin aten.ben bu sabah tartıldım toplamda 17 kilo almışım:) ve almaya devam ediyorum.bu son ay daha çok alınıyormuş zaten.buakşam ontrolümüz var bakalım bebiş kaç kilo almış.bari oda 3 kiloya yakın olsa yada 3ü geçse hiç değilse.zayıftı çünkü önceeki kontrolde.
ahaahahaa canım geçen gecede gözümü bi açtım ben lavabodayım bende uyuyakalmışım.başım yana düşmese gene farketmicem uyuduğumu:) bu arada inşallah yrın meleğinle beraber rahat bi nefes alıcaksın öpüp koklıcaksın ohhh mis.aldığın nefesler daha bi anlamlı gelcek.
kızlar ben bu doğum parasını ilk defa duydum.bilginiz varmı bu konuda neler yapılması gerekiyor ilk çocuktada veriyolarmı.eğer kesin öyle bi hakkımız varsa kaçırmayalım:)
kızlar çalışan bütün anneler alıyor diye biliyorum ama eşime sorarım, eşim mali müşavir benim o dedi 2500 alcaksın diyeNormalde alması gereken maaş mı acaba doğum parası dediği? Kimlere veriliyor acaba. mutsuzmutlu bizi biraz daha aydınlatır mısın....
nasıl hesaplanıyor bilmiyorum
en azından yardım ediyormuş, benimkisi muhabbete gelir sadece birde akşam saati ne yemek yaptıysam oturur yer yada bir tabak alır evine çıkarırSelam kızlar. Bir döküman hazırlamam gerek dedim ya. Sabahtan beri uğraşıyorum ama 3 dakikaya bir kv beni bölüyor. Bayramdan beri görüşememiştik. Bir sürü konu biriktirmiş. Konu, komşu, görümceleri, kendi kv si falan. İsim meselesini soruyor. Şunu ne yapacaksınız. Doğum ne zaman olur diye soruyor heyecanı çok yüksek. Ne desem bilemiyorum. Kesintisiz olsa yarım saatte yapacağım işi 4buçuk saatte anca yaptım. Birşey desem alınacak. Bana yardım için geliyor sonuçta. Ama kafamın boş olması lazım onu yapmak için. Ne yapsam ya? ? ? Hatta bunu yazarken de geldi yine birşey sordu. Çok iyi kızlar kv'm ama bu dökümanı da yapmam gerekiyor. Onu kırmayı hiç istemem. Uff. Olmadı akşam eşime söylerim o uygun biçimde söyler. En azından yarın düzgün çalışabilirim. Önerisi olan var mı? ? ?
Son düzenleme: