2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kızlar benim ilk hamileliğim,tecrübesizim.süt sağma makinesi alsam mı ,almasam mı? tecrübelerinize göre ne dersiniz?doğumdan sonra mı belli olur yoksa elzem bir ihtiyaç mıdır ?
süt sağma makinesi bence gerekli eğer çalışıyorsanız iyi bişey alın, bende madela var ilk oğlumda gündüzleri işyerinde
sağıyordum hep, sağmassanız kesilir, evdeyseniz pahalı bişeye gerek yok bence, doğumdada sezeryanda 2-3 gün sonra geliyor süt, ama sağarsanız daha çabuk geliyormuş ben koycam çantama

bende tuvalette uyuyakalıyorum ya , yalnız değilmişim :))

kızlar ben bu doğum parasını ilk defa duydum.bilginiz varmı bu konuda neler yapılması gerekiyor ilk çocuktada veriyolarmı.eğer kesin öyle bi hakkımız varsa kaçırmayalım:)

Normalde alması gereken maaş mı acaba doğum parası dediği? Kimlere veriliyor acaba. mutsuzmutlu bizi biraz daha aydınlatır mısın....
kızlar çalışan bütün anneler alıyor diye biliyorum ama eşime sorarım, eşim mali müşavir benim o dedi 2500 alcaksın diye
nasıl hesaplanıyor bilmiyorum

en azından yardım ediyormuş, benimkisi muhabbete gelir sadece birde akşam saati ne yemek yaptıysam oturur yer yada bir tabak alır evine çıkarır

Son düzenleme:
Herkese merhabalarr kaç günden bu yana okuyorum ara ara daha doğrusu okumaya çalışıyorum ama netim tam ben yazıcakken gidiyordu, en sonunda geldii şükür.Doğum yapanlar olmuş sağlıkla büyüsünler işallah Allah8m bizlerede nadip etsin işallah.

Slm kizlar Ayşegül cnm cok sagol ayrintili yazmissin bizim de kontrollermiz yapildi tekrarlari var tabi.gene konuştum emzirme yok diyor ne yapayim aglasam sizlasam ne fayda mecbur mamayla beslencek yavrum..kiyafet cok aldik ama banada prematureler olmiycak gibime geliyor tiny baby aldik mothercare dan cok hizli aliyorlar ya bana sanki olmazmis gibi geldi hatta hastane cikisida almistim pre.olarak ama onu götürmiycem küçük olur diye.dr konusunda bizde kararsiziz aslinda cok iyi bi tanidik dr var prof yenidoganda ama bize uzak biraz.bide burdaki doktoru cok yakin ve cok ilgili.banyosu fln zor oluyor mu ne siklikta yikiyorsun

canım bence eşinede kayınvalidenede bişey söyleme.nasılsa sürekli kalmıcak.onunda hele bide ilk torunu ise heycan tavandır zaten.akşam eşin varken işini hallet bu arada eşin annesiyle ilgilenir.sende rahat rahat yaparsın.

canım normalde 30 tl gibi çok cüzi bi miktar dediğin gibi uğraşmaya bile değmez pek kıymetli tayyip bey düşünmüş bizleri:)))doğuda bile daha çok alıyorlar çocuk parası.ama ben 2000-3000 arası duyunca şaşırdım öyle bi hakkımız varsa araştıralım dedim ama herkesi kapsamıyormuş zaten.bu arada sen ne zaman hastaneye gidiceksin.hala buralardasın:))) e gitte doğur gariiiiii:))

hahahahah. güzin abla olucam yakinda:) ama tatlim tecrübe ile sabittir, anneme anne bankanin sayfasindayim para transfer ediyorum 5 dk müsade et diyorum 2 saat küsüyor:)) kiii kv yanii. Her dk geldigi tesekkür etmelisin yoksa alinir, eslerde cok enteresan kendileri herseyi söylerler ama bizden tek laf cikinca anneleri cok kiymetli biz ise kiymet bilmeyen gelin olururz. O yüzden bu oyunu kuralina göre oynarsan huzurun daha az bozulur:)))

günaydın annecikler ve yavrucakları
güne çok ilginç bir şekilde başladım benim vefsız komşum hastalanmış, hamileliğimden beri kapımı açmıyordu ki bir ara yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu düşünün artık, oğlunu göndermiş çıktım baktım. eşimi ararmısın dedi tl bozulmuş gelsin ben yapamıyorum dedi evdede bir yaşında bir bebeği var aradım eşide çok uzakta çalışıyo gelmesi üç saati bulur. bir yandanda hastalığı banada bulaşıcak diye çok korktum ev çok havasız doğal olarak heryer kapalı çıktım eve geldim dayanamadım yine geri döndüm bi çorba yaptım açtım her yeri havalandırdım, doyurdum bebişide yazık sabah uyandığından beri aç aç dolaşıyormuş kendiside yedi, eşini beklemeden çıktım tekrar ama hemen boğazım acımaya başladı kaptım galiba şifayı yaaaa
eşim kesin çok kızıcak o sana değer veriyomuda sen kendini riske atıyorsun diye, ama eminim kendide olsa duramazdı hamile olmasam bebeğini alıp evimde bakardım ama bebeği benim üç yaşındaki oğlumla aynı kiloda kaldırmam imkansız içimde rahat etmedi üffff yaaaa
bide bu komşumdan salata istemiştim ben çok değişik zor bir salatası var hamilelik işte canım çekti ama hala yapıcak bekliyorum düşünün artık, inşallah onun yüzünden hastalanmam

nice yıllara canımmmmmmm

çok üzüldüm canım inşallah herşey yluna girer

bende ikisi bir arada olanlardan düşünüyorum, kurutucudan çıkınca çok kırışık oluyormu çamaşırlar yani hepsini ütülemek zorunda kalıyormusun. ben ütüye gıcığımda sırf ütü yapmamak için makineden çıkartırken silkeleyip katlayıp 10 dk bekletiyorum öle asıyorum toplarkende güzelce katlıyorum çoğuna ütü yapmaya gerek kalmıyo. ama tor top kuruyunca hiç öle olmaz demi

ayyyy bende çok gülddüm canım yaaa. hadi güzel haberlerini bekliyoruz valla senin heycanın beni sardı

seninde baya bi olmuş canım be maşşallah dolu dolu doldurmuşsun, bebişinin kilosu kaç şimdi

ona ben ne desem az gelirde neyse..... o karısına iki binliralık çanta taktırsın bizim paralarımızla bizede sadaka versin ancak... allah büyük

ayy evet ben bi gidem doguram gelem:))) sizin saat ile 3 de yola cikicam 47 km yol gidicez. ototban bos ise 20 dk gideriz, trafik varsa biraz daha fark eder. eger yetisebilirsek mc donalds yapicaz. ama benim esim daha dusa bile giremedi, mutfak kapisini takmaya geldiler onunla ugrasiyor. Ayy ne salak bir gün...

kızlar benim kızım olacak Allah izin verirse ama rüyalarımda hep mavi görüom delirecem
neden acaba yaaa...((mavi kıyafetler alıom herşeyi mavi:S

Miamore
Canim bugün senin icin büyük gün. Allah yardimcin olsun dualarim seninle tatlim. Hayirlisi ile bebegini kucagina alirsin insallah.

Selam güzel anneler, gecmisi okuyamadim insallah herkes iyidir. bizde simdi doktordan geldik heycanliyim biraz.
Bizimde dogum tarihimiz belli oldu, carsamba hastaneye yatiyoruz persembe sabah insallah oglusum
Doguyor.

Miamorenin durumunu yeni ogrendim.. Allah yardimcisi olsun.... dualarimiz seninle miamore

Selam güzel anneler, gecmisi okuyamadim insallah herkes iyidir. bizde simdi doktordan geldik heycanliyim biraz.
Bizimde dogum tarihimiz belli oldu, carsamba hastaneye yatiyoruz persembe sabah insallah oglusum
Doguyor.

bebişlerinizi ne zaman kucağınıza alacağınızı bilmek ne güzel.inşallah bizde bugün net bişeyler öğreniriz.

Doguyor.

Canim hayrli olsun ne guzel gununuz belli yavas yavas geliyo meleklerimiz.. Rabbim seni ve melegini korusun..

Manolyax seninde az kalmis canim hadi gözün aydin ...
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ..

Seyyus canim eger cok kurutursan kirisik oluyor ,
Hafif nemli katlar disarda birakirsin sende öyle kurur ..
Ben 2 güne ütü yapiyorum ütü ayarinda kurutup

Miamore habersiz birakma bizi cok heycanliyim ..

Gerrnimos arkadaslar demis brnde söyliyeyom canim , söyleme ne esine ne annesine birsey ...
Yanlis anlasilir ..o uyurken yapmayi dene bence ..

Ben iki saat uyumusum :))) dolapta kaldi ögle sonuna

ay hiç bebek gelicek bir ev gibi değil hakkaten heeee ne kapısı kuzum yaaaa

kızlar benim kızım olacak Allah izin verirse ama rüyalarımda hep mavi görüom delirecem
neden acaba yaaa...((mavi kıyafetler alıom herşeyi mavi:S

belli olmaz canım belki doktor yanılmıştır benimde oğlum olucak ama babası rüyasında kız gördü, ilk oğlumda erkek görmüştü adınıda alperen olarak ismini bile rüyadan koyduk yani, daha buna isim bulamadık düşün, bu arada boğaçhan nasıl yaaaa teyzeleri çok güçlü demek dede korkut boğayı elleriyle öldüren bir çocuğa koymuş bu ismi

Doguyor.

ayyy ne güzel yaaaa hayırlı olsun canım

çok komiksin hadi doğur bakalım bence eğer aldırabilirsen bugüne ait bir iki gazete aldır bir yakınına ben öyle yapacağım, kızım büyüdüğünde bunları senin doğduğun gün aldık diyeceğim.

elevit acayip koruyucu canım. Ben de kaç hasta insanla aynı ortamda kaldım, elevit kullandığım için burun akıntısıyla geçiştirdim hep. Hatta eşim ve kardeşim de tam hasta olacakken elevitten verdim, ucundan döndüler, Eşim bu zamanlarda yatak döşek en az bir iki kez hasta olurdu işyerinde herkes hasta ama maaşallah eşimde birşey yok. vitaminlerini aksatma hiçbirşey olmaz.
Büyük sevap almışsındır komşuya yardım hep iyidir, o iyi davrnmasa bile.

Kurutucu ise nemli bırakan programda çalıştırırsan çok kırışık olmuyor ama kupkuru çıkartacaksa maalesef kırışıyor canım.

boğaçhan ismi nasıl kızlar
aslında mustafa kemal ismini kafaya taktım ama bebeğe çok ağır gelebilir deyip duruyorlar git gellerdeyiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…