2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Cok tesekkür ederim canim, bugün heycandan tansiyonum tavan yapti doktorda :)
Bide doktorum demezmi bu zamana kadar gelecegimizi tahmin etmiyordum diye.
Bende hem tansiyon hem seker var ya. Allahim ol derse oluyor.

boğaçhan ismi nasıl kızlar
aslında mustafa kemal ismini kafaya taktım ama bebeğe çok ağır gelebilir deyip duruyorlar git gellerdeyiz yani
Boğaçhan içine siniyorsa koy canım, ben mustafa ismini çok seviyorum oğlum olursa düşüneceğim mustafa kemal biraz ağır olabilir belki.

Cok tesekkür ederim canim, bugün heycandan tansiyonum tavan yapti doktorda :)
Bide doktorum demezmi bu zamana kadar gelecegimizi tahmin etmiyordum diye.
Bende hem tansiyon hem seker var ya. Allahim ol derse oluyor.

Ohh oh ne güzel. Artık iyice gelişmiştir bu haftaya kadar bebişin.

Evet canim cok güzel bir duygu simdiden heycan sardi beni. Sen normal mi düsünüyorsun sezeryan mi???
Allah hepimiz icin hayirlisini versin.
canım ben şartlar uygun olursa epidural normal istiyorum.o yüzden net bir tarih söylenemiyor.ama artık kucağıma almak istiyorum miniğimi sağlıkla sıhhatle:)
aslında mustafa kemal ismini kafaya taktım ama bebeğe çok ağır gelebilir deyip duruyorlar git gellerdeyiz yani

canım boğaçhan pek sıcak gelmedi bana.ama mustafa kemali bende düşündüm dediğin gibi sonra ağırlığından değilde ilerde siyasi yönden dolayı sıkıntı yaşamasın istedim çocuğum.metehan koymaya karar verdik.ama tek şartım tarihten bi isim olsun diyeydi.olduda çok şükür.mustafayıda çok düşündüm hem peygamber efendimizin isimlerinden biri hemde ulu önderimizin adı.çok güzel bence onuda bizim ailede olduğu için koyamadık.ama mustafa ismini severim ben.genede önrmli olan anne ve babanın içine sinmesi siz hangi ismi beğeniyorsanız onu koyun bence.

Allah yardimcin olsun insallah her sey yolunda gidecek, güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar sizin dediklerinizi dinliyorum ve ne eşime ne de kv ye birşey söylemeyeceğim. Artık zar zor yaparım. Benden kurtulamaz bu işi bitireyim benim kız gelemeden.

Canim bogachan kulaga pek hos gelmiyo kendi fikrimce tabi, ben ege yusuf koymaya karar verdim etrafimdakiler uymadi olmaz diyo ama benim icime sindi :) esim hayr diyo ters ters oglumu ege yusuf diye seviyorum o da alisicak :)eger seninde siniyosa koyabilirsin tabi.. bu arada mustafa kemal birlikte cok agr.. mustafa ya da kemali koyabilirsin belkide yanina daha ince bi isimle hos olabilir...

Akşam 7buçukta randevumuz var. bu sefer çok heyecanlı değilim. zaten göremiyoruz artık pek anlaşılmıyo, hemen çekiyor ultasonu. Pozisyonunu soracağım poposu mu başı mı anlamadım sağ üst tarafımda, büyük ihtimalle poposu, dün hep kasıklarıma vurdu,inşallah başı hala aşağıdadır. Bugün bir sürü kişi gidecekti kontrole haber yok mu kimseden?

Benim doktorum son haftalarda ultrason bebegi rahatsiz ediyor demisti ben burada ultrasonu devlet karsilamadigi icin bahane diye düsünmüstüm ama orada da acaba o yüzden mi fazla bakmiyorlardir?

Sanki iki gündür benim oglusum da döndü gibi geliyor son kontrollerde basi hep asagidaydi oysa

Geronimosum hayirli haberlerle gel insallah...

Anneler kontroller nasıl geçti bugün ? Çoğumuzun kontrolu vardı. Bende anca geldim eve cok yoruldum yaa. Ona buna sıramı vermekten bi giremedim Yazık hamile diye diye 3 kişiye sıramı verdim en sona kaldım. Sanki ben hamile değilimde :)) Kıyamadım napayımm. Sohbet falan edince bide kendimi ihanet ediyomuş gibi hissettim onlardan önce girersem sanki ayıp edermişim gibi oldum. Safım biraz yaa Herşeyimiz gayet normal. Doktorum eğer haftaya doğurmazsan kontrole gel dedi =)) Sancım pek çıkmadı ama bakalım.. Annemde yanıma geldi izmirden ankaraya. Bayramda gelmişlerdi babamlar gitti annemi göndermedimm. Kadın günlerdir temizlik yapıyo sabah mesaiye başlıyo ben uyanana kadar işi bitiriyo :)) O bu kadar iş yapınca bende diyorum ne pasaklıymışım kadın yap yap bitiremedi Temizsin ama dağınıksın diyor annemde =) Bebeklerimiz geliyor yavaş yavaş cok heycanlanıyorum valla. Doğum hikayelerini , Resimlerini görüp okuyabilmek için sabırsızlanıyorumm :)

canım benımde randevum aksam.ıns.hepımız guzel haberlerle donerız.

Slm annişler ve bebişler
Bugün kontrolümüz vardı, herşey yolunda maşallah oğluşum 3357gr olmuş , doktorum gene iri gidiyo dedi nstde de sancı cıkmadı, zaten kasılmalarım pek olmuyo :44: suyun azıcık bile gelse hemen ara doğum belirtisi dedi. Bebeğimin gelmeye niyeti yok hala zamanını bekliycekmişiz ama her an da hazırlıklı ol dedi :18:

Ben özele gidiyorum. Bahane değil o rahatsız oluyor yavrucağızım. Bazı doktorlar pek USG la bile bakmaz son haftalarda

kızlar kontrolüm sabahtı. hastaneden sonra ufak tefek işlerim vardı onları hallettim, bi arkadaşıma uğradım derken bu saat oldu ancak eve geldim. yorgunluktan ve uykusuzluktan gözlerim kapanıyo..
nst de yalancı sancılarım çıktı, doktor yalancı sancılar iyidir ne kadar çok olursa rahim doğuma kendini o kadar çok hazırlar dedi, bebek başaşağı pozisyonda, su yeterli,bu gün itibariyle istediğin zaman doğurabilirsin dedi
doğurmazsan da 7 gün sonra gel gene bakalım dedi.
çatı muayenesi yok, hiç muhabbeti bile geçmedi.normal doğurabilirsin gibi görünüyor bi aksilik olmazsa dedi.
öpüyorum hepinizi ben biraz yatayım akşama görüşürüz inşallah...

miamore sana da bol şans ve yeni hayatınız için gani gani bolluk, bereket ve sağlık diliyorum Allah yardımcınız olsun

Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Kaç kilo olmuş senin minnak?

Seninle aynı tarihlerimiz bakalım bana neler diyecekler. Bende yalancı sancı olmuyor ya. Benim rahmim de hazırlansın artık doğuma. ufff

slm kızlar bayadır yazamayıdum malum grip oldum giripde sizede bulaştırmak istemedimbugün iyiyi
m allaha şükür miamorem gitmiş doguma ayy onun kadar heyecanlıyım valla bende :18:
kızlar bu arada ben her an doguracakmışım gibi bekliyorum kızımı her lavobaya gidişimde camaşırıma bakıyorum ne bilim kasılmam falan olunca acaba bebekmi geliyo diyorum acaba bu psikoloji sizdede var mı ??:44:
ha bid kızlar sizin de kasılmalarınız olunca kalbinizin hızlı hızlı attıgını hissediyo musunuz bu normalmi acaba ben kasılmamın başladıgını kalbimden anlıyorum gece bile kalbimin carpıntısıyla uyanıyorum

bende yarın gidince soracam inşallah başı aşağıdadır sezeryan olursam yandım ben annem yanımda fazla kalamayacak çünkü . akşam yazarsın artık canım merak ettim inşallah istediğin pozisyondadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…