Manolyax seninde az kalmis canim hadi gözün aydin ...
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ..
Seyyus canim eger cok kurutursan kirisik oluyor ,
Hafif nemli katlar disarda birakirsin sende öyle kurur ..
Ben 2 güne ütü yapiyorum ütü ayarinda kurutup
Miamore habersiz birakma bizi cok heycanliyim ..
Gerrnimos arkadaslar demis brnde söyliyeyom canim , söyleme ne esine ne annesine birsey ...
Yanlis anlasilir ..o uyurken yapmayi dene bence ..
Ben iki saat uyumusum :))) dolapta kaldi ögle sonuna
boğaçhan ismi nasıl kızlar
aslında mustafa kemal ismini kafaya taktım ama bebeğe çok ağır gelebilir deyip duruyorlar git gellerdeyiz yani
Boğaçhan içine siniyorsa koy canım, ben mustafa ismini çok seviyorum oğlum olursa düşüneceğim mustafa kemal biraz ağır olabilir belki.boğaçhan ismi nasıl kızlar
aslında mustafa kemal ismini kafaya taktım ama bebeğe çok ağır gelebilir deyip duruyorlar git gellerdeyiz yani
Cok tesekkür ederim canim, bugün heycandan tansiyonum tavan yapti doktorda :)
Bide doktorum demezmi bu zamana kadar gelecegimizi tahmin etmiyordum diye.
Bende hem tansiyon hem seker var ya. Allahim ol derse oluyor.
Ohh oh ne güzel. Artık iyice gelişmiştir bu haftaya kadar bebişin.
canım ben şartlar uygun olursa epidural normal istiyorum.o yüzden net bir tarih söylenemiyor.ama artık kucağıma almak istiyorum miniğimi sağlıkla sıhhatle:)Evet canim cok güzel bir duygu simdiden heycan sardi beni. Sen normal mi düsünüyorsun sezeryan mi???
Allah hepimiz icin hayirlisini versin.
ayy evet ben bi gidem doguram gelem:))) sizin saat ile 3 de yola cikicam 47 km yol gidicez. ototban bos ise 20 dk gideriz, trafik varsa biraz daha fark eder. eger yetisebilirsek mc donalds yapicaz. ama benim esim daha dusa bile giremedi, mutfak kapisini takmaya geldiler onunla ugrasiyor. Ayy ne salak bir gün...
Akşam 7buçukta randevumuz var. bu sefer çok heyecanlı değilim. zaten göremiyoruz artık pek anlaşılmıyo, hemen çekiyor ultasonu. Pozisyonunu soracağım poposu mu başı mı anlamadım sağ üst tarafımda, büyük ihtimalle poposu, dün hep kasıklarıma vurdu,inşallah başı hala aşağıdadır. Bugün bir sürü kişi gidecekti kontrole haber yok mu kimseden?
Akşam 7buçukta randevumuz var. bu sefer çok heyecanlı değilim. zaten göremiyoruz artık pek anlaşılmıyo, hemen çekiyor ultasonu. Pozisyonunu soracağım poposu mu başı mı anlamadım sağ üst tarafımda, büyük ihtimalle poposu, dün hep kasıklarıma vurdu,inşallah başı hala aşağıdadır. Bugün bir sürü kişi gidecekti kontrole haber yok mu kimseden?
Benim doktorum son haftalarda ultrason bebegi rahatsiz ediyor demisti ben burada ultrasonu devlet karsilamadigi icin bahane diye düsünmüstüm ama orada da acaba o yüzden mi fazla bakmiyorlardir?
Sanki iki gündür benim oglusum da döndü gibi geliyor son kontrollerde basi hep asagidaydi oysa
Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Kaç kilo olmuş senin minnak?kızlar kontrolüm sabahtı. hastaneden sonra ufak tefek işlerim vardı onları hallettim, bi arkadaşıma uğradım derken bu saat oldu ancak eve geldim. yorgunluktan ve uykusuzluktan gözlerim kapanıyo..
nst de yalancı sancılarım çıktı, doktor yalancı sancılar iyidir ne kadar çok olursa rahim doğuma kendini o kadar çok hazırlar dedi, bebek başaşağı pozisyonda, su yeterli,bu gün itibariyle istediğin zaman doğurabilirsin dedi
doğurmazsan da 7 gün sonra gel gene bakalım dedi.
çatı muayenesi yok, hiç muhabbeti bile geçmedi.normal doğurabilirsin gibi görünüyor bi aksilik olmazsa dedi.
öpüyorum hepinizi ben biraz yatayım akşama görüşürüz inşallah...
miamore sana da bol şans ve yeni hayatınız için gani gani bolluk, bereket ve sağlık diliyorum Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?