2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba kızlar bende yeni geldim ama çok sinirledim moralim çok bozuk hastanem uzak diye yakın olan e.a hastanesine gittim bu sefer orada iyidir diye nitekim ii de koskoca kadın doğum hastanesi sabah gittim sıra geldi girdim doktor ölçttü biçti guatrm var dedim hiç bişey demedi kan tahlili falan hiç bişey istemedi ilk defa oraya gittiğim halde neyse doktor bu bildiği vardır dedim nst ye git dedi girdim derken nst sonuçlarını aldım agrım ful devam ediyo yani aldım sonuçalrı gösterdim sancı da çıktı sancı olur dedi tmm dedim ne zaman geleyim bi daha dedim 1 ay sonra demez mi kal geldi bana hocam bi ay sonra doğum olck zaten dedim 34 haftalıksın daha demez mi tekrar kal geldi bana hayır 36 haftalığım dedim ee tmm olsun sonuçta biz burda doğum yaptırmıyruz kanaman olursa acile gel poliklinik bişey yapamaz dedi mi resmen şok oldum kaldım sanki biz bilmiyoruz kanama olunca acile gidecgmizi çıktm eşim ne oldu rengin atmış dedi dedim böyle böyle ben buraya daha glmem eve geldim şimdi ama moral berbat bende yaaa

gercekten sinir bozucu cnm bu doktor hastne işlerı sankı şans ısı gbı gelıyo bana kotusune denk gelmıssın ınsallah dogumun guzel olur..

canım benimde kontrolüm sabahdı. ama sabahı sabah ettim adet sancısı gibi karnım ağrıyordu. nstde düzenli sancılarım çıkınca hemşire belki bugün yatışın olur dedi:26: nasıl yatış doğumamı dedim düzenli sancın var olabilir dedi. bir heycanlanmışım bacaklarım titriyo resmen. kendi kendime suyum gelmedi nişanım gelmedi böyle doğummu olur diyorum ultrasyonda bakıldı kilo alması yavaşlamış bebeğimin ama dr sorun yapmadı. :18: çatala çıkradı beni açıklığa baktı yokmuş açıklığım. kanımda sorun var benim dahiliyeye sevketti kan tahlili sonuç bekle derken saat3 buçukda evdeydim. ağrım arttı. açılmaya bakdıkdan sonrada kahverengi leke geldi. :26: sancımı evde çekmek istiyorum. bu gece zor geçecek bana

Yuh artık ne biçim drmuş o öyle bence de gitme bidaha ona

Hay Allahm sinir oluyorum boyle doktorlara ne aciklama ne bisey kac kilo kac haftalik ultrasonda bakarken nasi soylemez?? Adi ustunde kontrol bu kontrol. Boyle doktorlara nasi veriyolar bu diplomalari anlamis degilim!!!

Şimdi drdan çıktım nst de ultrason da iyi çıktı kızım 2650 gr. Drum bayramda yurtdışında olduğu için açmamış telefonlarımı. Bu haftalarda doğum başlarsa engellenemez artık serum alsan da almasan da fark etmez dedi. Nstde hiç sancım çıkmadı bukez. Evde sabahtan beri top gibiydi halbuki karnım sabah çok olmuştu ama nst de olmadı demek ki direkten döndü velet :-D

Yarin mujdeli haberlerini bekliyoruz o zaman Rabbim bi avazda kurtarir insallah. Norml pozisyonda mi bebegin? O kahverengi akinti nisandir dimi:26: kirmizi olmuyomuydu o

Yarin mujdeli haberlerini bekliyoruz o zaman Rabbim bi avazda kurtarir insallah. Norml pozisyonda mi bebegin? O kahverengi akinti nisandir dimi:26: kirmizi olmuyomuydu o

bugün kontrolu olan herkese geçmiş olsun.
ilk doğumum olacağı için bende acemisiyim kırmızımı olur kahve mi olur bilmiyorum ki ama alttan açılma varmı diye bakarken bayağı kurcaladı yumuşuma var ama açılman yok dedi. 1 saat sonra wc de lekeyi gördüm. dra dönüp leke gelmiş demek istemedim. suni sancı verirler diye:18: zorla doğurtulmak istemiyorum. bebeğim düzenli hareket ediyo kontrol ediyorum. evde sancımı çekemek en iyisi bence.
bebeğim normal pozisyonda mornal doğum bekleniyo dedi dr. ama çatıya bakmadı çatı müsaitmi diye doğum esnasında bakılıyomuş.:18: sanırım kolay bişey değil çatı muaynesi

ayy hadı hayırlısı bı avazda kurtul ınsallah.. bukadar yaklaştıgımıza ınanamıyorum hayla şaka gıbı gelıyo bende yazabılıcekmıyım acaba boyle... bebişe saaatler var belkıde ne guzel yaaaa

amin canımm inşallah yarına alırım yavrumu kucağıma öyle çok istiyorum biran evvel gelsin diye. ama hast.de hemşire yatışın olabilir diyince iş ciddileşince valla korkmadım değil. bende inanamıyorum yolun sonuna geldik artık. Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah..

hepimizin günü yaklaştı yavaş yavaş dökülürüz artık ben bayramdan önce hem özele hem devlete gittim devlette nstye girdim sancım çıktı doktor hayır sancın yok bayramı atlatamazsan acile gel dedi özele gittik nasıl sancın yok diyorlar herşey ortada bayramı atlatamazsın dedi ama ben hala doğurmadım karnımda aşağı inmemiş daha günü geçmezse iyi karnım çok kasılıyor şiddetli sancım oluyor ama doğmuyor işte çıkmaya niyeti yok galiba karnım taş gibi karnım aşağı indikten ne kadar sonra doğum olur bilen var mı

kıslar hast.de bi bayanla tanışdım ilk bebeğini vakumla çekmişler. çocukda kalıcı özür kalmış. tedavi görmüş yıllarca. 12 yaşındaymış halada rehabilitasyona gidiyormuş. ben asla vakum istemicem. çok üzüldün kadının durumuna. sakın vakumla aldırma ben bilmiyordum ilk bebeğimdi dedi

Merhaba hanımlar nasılsınız?
Bugun baya kişinin dr kontrolu varmıs hayırlı hbrler alırsınız inş. Ben pek iyi bayram geciremedim gunde en fazla 3-4 saat uyuyabiliyorum Çarşamba dr kontrolum var dogum iznin başlayacak inş. yarın işte son günüm bu arada şimdiye kadar NSt ye hiç girmedim belki çarşamba gunu sokar dr.um bilemiyorum
Dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizim başımıza..Miamore dualrımız seninleee

Herkese selamlar,

Kaç gündür iş, güç, gezme derken sayfaların tümünü okuyamadım. Ama herkesin ağrıları, sancıları aldı başını gidiyor anlaşılan. Doğuran yok bugün galiba? Kontroller güzel geçmiş sevindim.

Benim de bugün kontrolüm vardı, öğleden sonra gittim geldim. 36+3 günlük olmuş kızım, 2800 kilosu. Nst, usg, ekg hepsi iyi çıktı. Yarın aç karnına kan tahlili yaptırmaya gidiyorum. Yarın 4-7 Kasım arası sezeryan tarihi verir sanırım, çok heyecanlandım.

İşin güzel tarafı benim ilk doktorumun tayini çıkmıştı; bir süredir burda değildi. Tesadüf geri döndü,kasım sonuna kadar burda. Benim doğuma girecek. İzmire gitmek zorunda kalmıyacağım. Hastane ile ev arası yürüyerek 5 dk. Buna ayrıca sevindim. İşler daha kolay olacak benim için.

Son düzenleme:
Benim kuzenim de vakumla doğdu ama hiç bir sıkıntısı yok. İlla olacak diye birşey yok ama riski var tabi herşeyde risk var. Böyle diyorum ama Ben de istemiyorum vakum.

Özlettin kendini lemok. Bugün miamore doğum yapacak gitti biraz önce hastaneye belki doğurmuştur bile. Sezaryen olacak. Dün hayalim doğum yaptı feys grubundan görmüşsündür. Doktorunun dönmesine de çok sevindim. Herşeyin rahat rahat olur artık.

Son düzenleme:

Benm oglmda kanala sIkismisti son anda vakmla cekldi .... Sükür rabbime sag salim dünyaya geldi vede büyüyor .. Genelleme yapmak yanlis olur diye düsünüyorum canim ben ..
Bebekte belki sorun vakumdan önce vardi ...
Son anda sIkisip kalnca allah göstermesin ölüm tehlikesi bile olabiliyor ...
O yüzdn rabbim herkese kolay bebeklerede zorlamayan bir dogum nasip etsin .. Mecbur kalnirsada kacis yok vakumdan..

bizim doktorumuz yetmezse mama ver dedı canım ama şimdilik sütüm yetıyo doyuyo neden emzırmene izin vermıyolar kıyafet çok fazla kucuk alma hemen fark edıyo zaten zıbınları kucuk al canım omuzları hep acılıyo yakası bıraz dar olsun zaten her kıyafetın kolu uzun gelıyo bız hasteneden cıkmadan doktorummuz burda banyo yaptırsınlar görbı demıştı salı gunu yaptırdılar bırde dun yaptırdık zor olmuyo annemler falanda vardı ama bız esımle yıkadık kucuk oldugundan kolay tutuluyo fıleye yatırınca bıle rahat yıkanıyo ben kendın bıle yıkarsın bı kac gun sonra tekrar banyo yaptıracagız

evet herkesde aynısı olacak diye bişey yok tabiki ama işte kadın beni korkuttu rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah.

Merhabalar güzel anne ve anne adayları, sizlere miamoreden haberler getirdim.Suanda hastanedeler anestezi uzmanı sinirlerini bozmuş, doktorunu cagirtmislar eşi doğuma giremiyormuş o yuzden hastane değiştirebilirmiş.Anestezi uzmani ırkçı çıkmış sinirleri tavan yapmış durumda suan.Size haber vermemi istedi merak etmeyin diye bana haber verdikce bende sizi haberdar ederim...

ay kızlarhaberlerde gordunuzmu bi kadın bebegını evde bırakıp 9 gun tatile gitmiş.. bebek açlıkdan ölmüş kadında ilkokulda ogretmenmiş.. şok oldum ya kanım dondu dehset bişeyyy
o el kdar bebek nası agladı kımbılır catlamıstır cocuk aglamakdan aclık hele biz ramzanda 10 saat dayanamıyoruz 9 gun ne yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…