merhaba kızlar bende yeni geldim ama çok sinirledim moralim çok bozuk hastanem uzak diye yakın olan e.a hastanesine gittim bu sefer orada iyidir diye nitekim ii de koskoca kadın doğum hastanesi sabah gittim sıra geldi girdim doktor ölçttü biçti guatrm var dedim hiç bişey demedi kan tahlili falan hiç bişey istemedi ilk defa oraya gittiğim halde neyse doktor bu bildiği vardır dedim nst ye git dedi girdim derken nst sonuçlarını aldım agrım ful devam ediyo yani aldım sonuçalrı gösterdim sancı da çıktı sancı olur dedi tmm dedim ne zaman geleyim bi daha dedim 1 ay sonra demez mi kal geldi bana hocam bi ay sonra doğum olck zaten dedim 34 haftalıksın daha demez mi tekrar kal geldi bana hayır 36 haftalığım dedim ee tmm olsun sonuçta biz burda doğum yaptırmıyruz kanaman olursa acile gel poliklinik bişey yapamaz dedi mi resmen şok oldum kaldım sanki biz bilmiyoruz kanama olunca acile gidecgmizi çıktm eşim ne oldu rengin atmış dedi dedim böyle böyle ben buraya daha glmem eve geldim şimdi ama moral berbat bende yaaa
kızlar kontrolüm sabahtı. hastaneden sonra ufak tefek işlerim vardı onları hallettim, bi arkadaşıma uğradım derken bu saat oldu ancak eve geldim. yorgunluktan ve uykusuzluktan gözlerim kapanıyo..
nst de yalancı sancılarım çıktı, doktor yalancı sancılar iyidir ne kadar çok olursa rahim doğuma kendini o kadar çok hazırlar dedi, bebek başaşağı pozisyonda, su yeterli,bu gün itibariyle istediğin zaman doğurabilirsin dedi
doğurmazsan da 7 gün sonra gel gene bakalım dedi.
çatı muayenesi yok, hiç muhabbeti bile geçmedi.normal doğurabilirsin gibi görünüyor bi aksilik olmazsa dedi.
öpüyorum hepinizi ben biraz yatayım akşama görüşürüz inşallah...
miamore sana da bol şans ve yeni hayatınız için gani gani bolluk, bereket ve sağlık diliyorum Allah yardımcınız olsun
merhaba kızlar bende yeni geldim ama çok sinirledim moralim çok bozuk hastanem uzak diye yakın olan e.a hastanesine gittim bu sefer orada iyidir diye nitekim ii de koskoca kadın doğum hastanesi sabah gittim sıra geldi girdim doktor ölçttü biçti guatrm var dedim hiç bişey demedi kan tahlili falan hiç bişey istemedi ilk defa oraya gittiğim halde neyse doktor bu bildiği vardır dedim nst ye git dedi girdim derken nst sonuçlarını aldım agrım ful devam ediyo yani aldım sonuçalrı gösterdim sancı da çıktı sancı olur dedi tmm dedim ne zaman geleyim bi daha dedim 1 ay sonra demez mi kal geldi bana hocam bi ay sonra doğum olck zaten dedim 34 haftalıksın daha demez mi tekrar kal geldi bana hayır 36 haftalığım dedim ee tmm olsun sonuçta biz burda doğum yaptırmıyruz kanaman olursa acile gel poliklinik bişey yapamaz dedi mi resmen şok oldum kaldım sanki biz bilmiyoruz kanama olunca acile gidecgmizi çıktm eşim ne oldu rengin atmış dedi dedim böyle böyle ben buraya daha glmem eve geldim şimdi ama moral berbat bende yaaa
canım benimde kontrolüm sabahdı. ama sabahı sabah ettim adet sancısı gibi karnım ağrıyordu. nstde düzenli sancılarım çıkınca hemşire belki bugün yatışın olur dedi:26: nasıl yatış doğumamı dedimdüzenli sancın var olabilir dedi. bir heycanlanmışım bacaklarım titriyo resmen. kendi kendime suyum gelmedi nişanım gelmedi böyle doğummu olur diyorum ultrasyonda bakıldı kilo alması yavaşlamış bebeğimin ama dr sorun yapmadı. :18: çatala çıkradı beni açıklığa baktı yokmuş açıklığım. kanımda sorun var benim dahiliyeye sevketti kan tahlili sonuç bekle derken saat3 buçukda evdeydim. ağrım arttı. açılmaya bakdıkdan sonrada kahverengi leke geldi. :26: sancımı evde çekmek istiyorum. bu gece zor geçecek bana
Yarin mujdeli haberlerini bekliyoruz o zamanRabbim bi avazda kurtarir insallah. Norml pozisyonda mi bebegin? O kahverengi akinti nisandir dimi:26: kirmizi olmuyomuydu o
canım benimde kontrolüm sabahdı. ama sabahı sabah ettim adet sancısı gibi karnım ağrıyordu. nstde düzenli sancılarım çıkınca hemşire belki bugün yatışın olur dedi:26: nasıl yatış doğumamı dedimdüzenli sancın var olabilir dedi. bir heycanlanmışım bacaklarım titriyo resmen. kendi kendime suyum gelmedi nişanım gelmedi böyle doğummu olur diyorum ultrasyonda bakıldı kilo alması yavaşlamış bebeğimin ama dr sorun yapmadı. :18: çatala çıkradı beni açıklığa baktı yokmuş açıklığım. kanımda sorun var benim dahiliyeye sevketti kan tahlili sonuç bekle derken saat3 buçukda evdeydim. ağrım arttı. açılmaya bakdıkdan sonrada kahverengi leke geldi. :26: sancımı evde çekmek istiyorum. bu gece zor geçecek bana
ayy hadı hayırlısı bı avazda kurtul ınsallah.. bukadar yaklaştıgımıza ınanamıyorum hayla şaka gıbı gelıyo bende yazabılıcekmıyım acaba boyle...bebişe saaatler var belkıde ne guzel yaaaa
Benim kuzenim de vakumla doğdu ama hiç bir sıkıntısı yok. İlla olacak diye birşey yok ama riski var tabi herşeyde risk var. Böyle diyorum ama Ben de istemiyorum vakum.kıslar hast.de bi bayanla tanışdım ilk bebeğini vakumla çekmişler. çocukda kalıcı özür kalmış. tedavi görmüş yıllarca. 12 yaşındaymış halada rehabilitasyona gidiyormuş.ben asla vakum istemicem. çok üzüldün kadının durumuna. sakın vakumla aldırma ben bilmiyordum ilk bebeğimdi dedi
Herkese selamlar,
Kaç gündür iş, güç, gezme derken sayfaların tümünü okuyamadım. Ama herkesin ağrıları, sancıları aldı başını gidiyor anlaşılan. Doğuran yok bugün galiba? Kontroller güzel geçmiş sevindim.
Benim de bugün kontrolüm vardı, öğleden sonra gittim geldim. 36+3 günlük olmuş kızım, 2800 kilosu. Nst, usg, ekg hepsi iyi çıktı. Yarın aç karnına kan tahlili yaptırmaya gidiyorum. Yarın 4-7 Kasım arası sezeryan tarihi verir sanırım, çok heyecanlandım.
İşin güzel tarafı benim ilk doktorumun tayini çıkmıştı; bir süredir burda değildi. Tesadüf geri döndü,kasım sonuna kadar burda. Benim doğuma girecek. İzmire gitmek zorunda kalmıyacağım. Hastane ile ev arası yürüyerek 5 dk. Buna ayrıca sevindim. İşler daha kolay olacak benim için.
kıslar hast.de bi bayanla tanışdım ilk bebeğini vakumla çekmişler. çocukda kalıcı özür kalmış. tedavi görmüş yıllarca. 12 yaşındaymış halada rehabilitasyona gidiyormuş.ben asla vakum istemicem. çok üzüldün kadının durumuna. sakın vakumla aldırma ben bilmiyordum ilk bebeğimdi dedi
Slm kizlar Ayşegül cnm cok sagol ayrintili yazmissin bizim de kontrollermiz yapildi tekrarlari var tabi.gene konuştum emzirme yok diyor ne yapayim aglasam sizlasam ne fayda mecbur mamayla beslencek yavrum..kiyafet cok aldik ama banada prematureler olmiycak gibime geliyor tiny baby aldik mothercare dan cok hizli aliyorlar ya bana sanki olmazmis gibi geldi hatta hastane cikisida almistim pre.olarak ama onu götürmiycem küçük olur diye.dr konusunda bizde kararsiziz aslinda cok iyi bi tanidik dr var prof yenidoganda ama bize uzak biraz.bide burdaki doktoru cok yakin ve cok ilgili.banyosu fln zor oluyor mu ne siklikta yikiyorsun
Benim kuzenim de vakumla doğdu ama hiç bir sıkıntısı yok. İlla olacak diye birşey yok ama riski var tabi herşeyde risk var. Böyle diyorum ama Ben de istemiyorum vakum.
Özlettin kendini lemok. Bugün miamore doğum yapacak gitti biraz önce hastaneye belki doğurmuştur bile. Sezaryen olacak. Dün hayalim doğum yaptı feys grubundan görmüşsündür. Doktorunun dönmesine de çok sevindim. Herşeyin rahat rahat olur artık.
Benm oglmda kanala sIkismisti son anda vakmla cekldi .... Sükür rabbime sag salim dünyaya geldi vede büyüyor .. Genelleme yapmak yanlis olur diye düsünüyorum canim ben ..
Bebekte belki sorun vakumdan önce vardi ...
Son anda sIkisip kalnca allah göstermesin ölüm tehlikesi bile olabiliyor ...
O yüzdn rabbim herkese kolay bebeklerede zorlamayan bir dogum nasip etsin .. Mecbur kalnirsada kacis yok vakumdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?