2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
uff canım yaa. inşallah istediği gibi yolunda gider herşey. anestezi uzmanı manyakmıymış allahım ne insanlar var ya.güzel haberlerini bekliyoruz. sağ sağlişm sağlıkla kucağına alsın kuzusunu inşallah..

ayy görmedim iyiki görmemişim ne manyaklar var yaa Allah belasını versin öylesinin başka diyecek bişey bulamıyorumm kimi bulamaz evlat kimide böyle yapar. pislik kadın nasıl öğretmenmiş. yabancı ülkemi tatlım. allahım ya

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
bugün baktım teker teker doguruyoruz heyecan yaptım hemen agdaya gittim aklımda takılı.kalmıştı çünkü aradan
ıktı en azından konrolü olanlar ve daha gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelin insallah benimde yarın bakalım belki tarih verir doktormiamoreden dogum haberi yok galiba daha hakkımızda hayırlısı
hepinizi öptüm annişler kendinize iyi bakın

Canim ya en cok morale ihtiyaci oldugu zamanda su basina gelene bak ..
Doktorda yabanciydi insallah yardimi dokunurda istedigi gibi bir dogum olur ..

Annecikler doktor kontrollerinden gelmisiniz .. Sükür herseyler yolunda ....
Handecim sabaha dogum olabilir belki hadi hayirlisi :))

Yesimm sende üzme canini takma yani , gitme bencede birdaha o doktora ...

umudum her zaman var sabrımda var isyanım asla olmadı olmayacak inşallah ........ inan maddi durum hiç önemli değiş arabamızı satarız bebişimiz olsun yeterki ....... ben oturma banosu yapıyorum soğanı aslan perçemini içiyorum ......... hayıt tohumuna başlayacağım birde...

tabiki canım Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince biz elimizden geleni yaparız sadece şifayı verecek olan şüphesizki odur Rabbim herkesin gönlündekinii hayırlısı ile versin ben hep böyle dua ederim
incir kürü var bide eger tüp bebek yolu görünürse mutlaka yap şansı arttırıyor diye duydum hayıt tohumuda çok faydalı sonuçtan benide haberdar edersen çok seviniriim Allaha emanet ol canım

Selam kizlar.ben de kontrole gittim bugun.3kg 49 cm olmus pasa.ilk dogumum sezeryan oldugu icin drum bir tarih sec 1 kasimdan sonra dedi.ben de kendi dogum gunum diye 2 kasim olsun dedim.iyi yapmismiyim?hos olur dimi ana ogul ayni gun kutlayiveririz:)

Miamorecim butun dualarim seninle.guzel haberlerini bekliyoruzzz

yok malesef kocaeli gölcükdeymiş.. evlıde dıgılmıs dul muş. adanada bi cevık kuvvetten peydahlamış bebegı.. zaten bebegı bırakıp gıttıgı yer de adana.. belkıde o herıfe gıttı gene.. ayy dusundukce kan sıcrıyo ınsanın beynıne

miamore uma nolmuş çok sinir oldum...son an a gelmiş bayana yapılır mı bu? şu türk düşmanlığınıda anlamıyorum ama var malesef..hazmedemiyorlar..İnşallah miamore um bu sıkıntılı zamanı atlatır...bugün dua ettim hep onun için
bugün benimde kontrolüm vardı kızlar ..bu aralar su içmeyi aksatmıştım..bir ton azar işittim doktordan idrar yolları enfeksiyonu olmuşum çok ileri derecede...tabi bide mantarda olmuşum doktor..yemek yemiceksin gerekirse su içeceksin 30 bardak su içeceksin cuma günü gel eğer bu değerlerde düzelme olmazsa erkenden doğuma alırım seni görürsün dedi. bebeğimin suyuda azalmış tam sınırdaymış öyle söyledi ultrason çeken radyoloji uzmanı((...anlayacağınız hem gittim hemde haklı olarak azarlandım...içim almıyordu su falan ama..doktor elinde sürahiyle wc ye yakın oturcaksın bu ne böyle tahlillerinde yok yok dedi((
öyle işte kızlar...daha cumartesi doktor ölçmüştü 2900kg demişti..bugün radyoloji uzmanı 3400kg dedi bana..ya hangisi doğru anlamadım ki..bu ultrason makineside öylesine değerler veriyo sanırım....ben yine suya abanacağım artık....2-3 hafta dişimi sıkayım..bana 7 ekim doğumun olacak ama 10 gün önce veya 10 gün sonrada olabilir dedi...

Son düzenleme:

izledim etmediğim küfürleri ettim ne biçim bi insandır ya. Anne sıfatına sığmıyor boyle insanlar. Ailesinin yanına gitmiştir belki bayramda. Bilmedikleri içinde çocuğu evde bırakmakta bulmuştur çareyi. Vicdansızlık yaa Allahım insanlar çocuk sahibi olabilmek içn ne çabalar sarf ediyorlar. Bu bulmuş bide sokağa atıyor. Allahım islah etsin yaa ne diyim. Okadar üzüldüm ki anlatamam cok moralim bozuldu. Evde köpek bırakır gibi bebek bırakmış.

Anlattığın iki durum bende de var, bugün bide kasılmam arttı her tuvalete çıkışımda ya da kasılma olunca korkuyorum dua edip rahatlıyorum anca, ne zaman sağlıklı hayırllıysa ozaman gelsin diyorum, dediğin gibi kasılmayı da çarpıntımdan anlıyorum gece sola yatıyosam kalbimin üstüne çok rahatsız oluyorum, hayırlısı son zamanlar katlancaz artık

Biz çiçekleri bile komşuya emanet ederiz tatile giderken hiçbir vicdana hiçbir dine sıgmaz bu yapılan canilik bile az kalır diyecek söz bulamıyorum çok yazık

selam kızlar bizde doktordan geldik ama cok tahminlerimde çıkmadı en son 2400 dü bebeğim 2800 olmuş 17 günde 400 gram almış bana az geldi biraz 3 kg yu geçmiştir diye düşünüyodum ben boyuda 48 cm doktor herşeyi normal dedi 10 gün sonra 31 ekim de tekrar gidicem ozaman tarih falan netleşicek ama 5 ile 13 ü arasında bir gün olacak gibi görünüyo

Allahım kizim 3100 gram olmus boyu da 51 cm artik haftayadan itibaren normal bekle dedi yaa cok heyecanlandim ben bel fitigini sordum olmadi sezaryen yapariz dedi istemiyoooom sezaryen. Haftaya muayeneni yapalim dedi. Bakariz dedi. Ben eski grafileri mr lari falan da goturecegim bakalim ne olacak.

sizinki sezeryanmı yoksa normallı olucak

ıyı aksamlar canım,benım bebegımde 3.740 doktor 4 kılo olursa sezeryan olabılır dedı,sıze ımrendım masallah,benı bıraz cesaretlendırdınız.bugunlerde olursa normal dogum dedı ama ben korkuyorum bebegım ırı bıraz dogurabılırmıyım dıye.

Canım benimki de 2400 den 2800 e çıkmış 13 günde. Doktor normal dedi. Zaten ultrasonda yanılma payı da var. Bence gayet iyiler. 36+3 günlük olmuş kızım. Tarih verince heyecan ikiye katlanıyor. Doktordan geldiğimizden beri kızımda ben de kıpır kıpırız:)

ALLAH böyle durumlardan hepimizi korusun işlerimiz rast gider inşallah

canım inşallah normal olur ama sonuçta herşey olacağına varır. Miamore yi gördük örnek olarak. O yüzden hiç kendini üzme. Herşeyin hayırlısı hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…