uff canım yaa. inşallah istediği gibi yolunda gider herşey. anestezi uzmanı manyakmıymış allahım ne insanlar var ya.güzel haberlerini bekliyoruz. sağ sağlişm sağlıkla kucağına alsın kuzusunu inşallah..Merhabalar güzel anne ve anne adayları, sizlere miamoreden haberler getirdim.Suanda hastanedeler anestezi uzmanı sinirlerini bozmuş, doktorunu cagirtmislar eşi doğuma giremiyormuş o yuzden hastane değiştirebilirmiş.Anestezi uzmani ırkçı çıkmış sinirleri tavan yapmış durumda suan.Size haber vermemi istedi merak etmeyin diye bana haber verdikce bende sizi haberdar ederim...
ay kızlarhaberlerde gordunuzmu bi kadın bebegını evde bırakıp 9 gun tatile gitmiş.. bebek açlıkdan ölmüş kadında ilkokulda ogretmenmiş.. şok oldum ya kanım dondu dehset bişeyyy
o el kdar bebek nası agladı kımbılır catlamıstır cocuk aglamakdan aclık hele biz ramzanda 10 saat dayanamıyoruz 9 gun ne yaaaa
Merhabalar güzel anne ve anne adayları, sizlere miamoreden haberler getirdim.Suanda hastanedeler anestezi uzmanı sinirlerini bozmuş, doktorunu cagirtmislar eşi doğuma giremiyormuş o yuzden hastane değiştirebilirmiş.Anestezi uzmani ırkçı çıkmış sinirleri tavan yapmış durumda suan.Size haber vermemi istedi merak etmeyin diye bana haber verdikce bende sizi haberdar ederim...
canım bende klomen kullandım 4 ay aşılamaya geçecektik ilaçları aldık ki o ilaçlarda pahalı sigorta olmasına ragmen 300 lira civarı tuttu ama Rabbime şükürler olsun aşılama olmadan oldu bendede çikolata kisti vardı ben sogan kürüde yaptım kurban oldugum Mevlam isteyen herkese versin ümidini kesme sakın
umudum her zaman var sabrımda var isyanım asla olmadı olmayacak inşallah ........ inan maddi durum hiç önemli değiş arabamızı satarız bebişimiz olsun yeterki ....... ben oturma banosu yapıyorum soğanı aslan perçemini içiyorum ......... hayıt tohumuna başlayacağım birde...
uff canım yaa. inşallah istediği gibi yolunda gider herşey. anestezi uzmanı manyakmıymış allahım ne insanlar var ya.güzel haberlerini bekliyoruz. sağ sağlişm sağlıkla kucağına alsın kuzusunu inşallah..
ayy görmedim iyiki görmemişim ne manyaklar var yaaAllah belasını versin öylesinin başka diyecek bişey bulamıyorumm kimi bulamaz evlat kimide böyle yapar. pislik kadın nasıl öğretmenmiş. yabancı ülkemi tatlım. allahım ya
ay kızlarhaberlerde gordunuzmu bi kadın bebegını evde bırakıp 9 gun tatile gitmiş.. bebek açlıkdan ölmüş kadında ilkokulda ogretmenmiş.. şok oldum ya kanım dondu dehset bişeyyy
o el kdar bebek nası agladı kımbılır catlamıstır cocuk aglamakdan aclık hele biz ramzanda 10 saat dayanamıyoruz 9 gun ne yaaaa
slm kızlar bayadır yazamayıdum malum grip oldum giripde sizede bulaştırmak istemedimbugün iyiyi
m allaha şükür miamorem gitmiş doguma ayy onun kadar heyecanlıyım valla bende :18:
kızlar bu arada ben her an doguracakmışım gibi bekliyorum kızımı her lavobaya gidişimde camaşırıma bakıyorum ne bilim kasılmam falan olunca acaba bebekmi geliyo diyorum acaba bu psikoloji sizdede var mı ??:44:
ha bid kızlar sizin de kasılmalarınız olunca kalbinizin hızlı hızlı attıgını hissediyo musunuz bu normalmi acaba ben kasılmamın başladıgını kalbimden anlıyorum gece bile kalbimin carpıntısıyla uyanıyorum
selam kızlar bizde doktordan geldik ama cok tahminlerimde çıkmadı en son 2400 dü bebeğim 2800 olmuş 17 günde 400 gram almış bana az geldi biraz 3 kg yu geçmiştir diye düşünüyodum ben boyuda 48 cm doktor herşeyi normal dedi 10 gün sonra 31 ekim de tekrar gidicem ozaman tarih falan netleşicek ama 5 ile 13 ü arasında bir gün olacak gibi görünüyo
sizinki sezeryanmı yoksa normallı olucak
Allahım kizim 3100 gram olmus boyu da 51 cm artik haftayadan itibaren normal bekle dedi yaa cok heyecanlandim ben bel fitigini sordum olmadi sezaryen yapariz dedi istemiyoooom sezaryen. Haftaya muayeneni yapalim dedi. Bakariz dedi. Ben eski grafileri mr lari falan da goturecegim bakalim ne olacak.
selam kızlar bizde doktordan geldik ama cok tahminlerimde çıkmadı en son 2400 dü bebeğim 2800 olmuş 17 günde 400 gram almış bana az geldi biraz 3 kg yu geçmiştir diye düşünüyodum ben boyuda 48 cm doktor herşeyi normal dedi 10 gün sonra 31 ekim de tekrar gidicem ozaman tarih falan netleşicek ama 5 ile 13 ü arasında bir gün olacak gibi görünüyo
kıslar hast.de bi bayanla tanışdım ilk bebeğini vakumla çekmişler. çocukda kalıcı özür kalmış. tedavi görmüş yıllarca. 12 yaşındaymış halada rehabilitasyona gidiyormuş.ben asla vakum istemicem. çok üzüldün kadının durumuna. sakın vakumla aldırma ben bilmiyordum ilk bebeğimdi dedi
Allahım kizim 3100 gram olmus boyu da 51 cm artik haftayadan itibaren normal bekle dedi yaa cok heyecanlandim ben bel fitigini sordum olmadi sezaryen yapariz dedi istemiyoooom sezaryen. Haftaya muayeneni yapalim dedi. Bakariz dedi. Ben eski grafileri mr lari falan da goturecegim bakalim ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?