2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

iyi yapmışsın tabi benim doğum günümde 10 kasım bakalım denk gelir mi sanmıyorum ama

oo maşallah yani bebeğin başı aşağıdaymış öyle mii darısı başıma inşallah

aay adaşım neler okuyorum ben böyle benden önce doğumun olacak sanırım dularım seninle hayırlı haberlerle gel inşallah, sancın devam ettiği sürece açılman da olur bir avazda doğumun olur inşallah canım

Allahım en hayırlı doğumu nasip etsin hepimize inşallah...

canım inşallah normal olur ama sonuçta herşey olacağına varır. Miamore yi gördük örnek olarak. O yüzden hiç kendini üzme. Herşeyin hayırlısı hepimiz için.
Evet canım haklısın. Hayırlısı olsun vallahi.

Selamlar bel fıtığı için nöroloji doktoruna danışmanızı tavsiye ederim. Bende de aynı durum söz konusu ve burda asıl kararı verecek nöroloji doktoruymuş. Benim 3 tane ve 1 tanesi tehlikeli durumda olduğundan normal doğuma nöroloji doktoru izin vermedi. Ikınmak sıkıntı çıkarabiliyormuş. Hayırlı doğumlar...

oo maşallah yani bebeğin başı aşağıdaymış öyle mii darısı başıma inşallah

Evet aşağıdaymış. Çok şükür ama Bel fıtığı derdi çıktı hiç söylememiştim baştan beri. normal doğum yapayım yaaaa.
İnşallah seninkinin de başı aşağıdadır.

Son düzenleme:

ayy canım aynen sende benim gibisin demek normal bi durum bu allahım bebeklerimize saglıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallahhhh

Teşekkürler canım. Nöroloji'ye gideceğim inşallah bu hafta içi. Nasıl benim aklıma gelmedi şimdiye kadar ona kızıyorum. Bel fıtığım yokmuş gibi davransam mı acaba? ? ?

iyi akşamlar kızlar
bizde bugün hastanedeydik nst ye girdim minnak kızım nst de hiç kımıldamadı o kadar çikolata yedim tık yoktu doktora götürdüm nst sonucunu doktorum usg den baktı herşeyi normal maşallah dedi ama kızım çok az hareket ediyordu uyuyor dedi doktorum ama korkmadım da değil yani :18:
bişeyler yedim tekrar nst ye girdim maşallah bebişim kıpır kıpırdı bu defa hiç sancım falan çıkmadı...
ama kızlar beni bu sezeryan mı normal doğum mu belirsizliği çok yoruyor. ben normal doğumu çook istiyorum 40. haftamda çatı muayenesi yapacak bakalım açılmama göre karar verecekmiş o zaman suni sancı verin açılma yeterli değilse dedim ama işin içine vakum falan girmesini de istemiyorum bekleyip göreceğiz bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

gıcık değil hamişiz...daha benim kv gelmedi memleketten bakalım gelince nasıl olacak...ben şimdiden kıskanıyorum...korkuyorum kendimden ya kucağına aldığında istemdışı müdahale edersem diye....kızım 10 aylık olunca göreve başlıcam sonra kv bakacak şimdi korkuyorum ben işteyken ya ona anne demeye başlarsa diye...psikopatım ben ya gerçekten....kadın bilse var ya ....

Kizlar merhaba. Arkadasimdan aldiniz haberleri. Kisaca yazayim hala cok sinirliyim. Geldik hastaneye kayit yaptirmak bir saatten fazla zamanimizi aldi. Neyse odamiza yerlestik snestezi uzmani geldi, milyon soru yanitladik spinal anestezi de karar kildik. Adamin guney aksani var ve alkolik bir tipi var, herseyi net anlayamadim, esimden yardim istedim. Gerizekali esime cikisti, karinla konusuyorum diye. Esim de evet aynen oyle o benim karim dedi, ortak karar beriyoruz dedi. O sirada cep telin sesi cikti bir sinirle kapatin telefonlari dedi bizde kapatmadik. Yasak degil, ameliyatta degiliz, hepsinden ote emir kipi kullanma hakkini nerden bulmus. Esim doguma girmek istedigini soyledi, kesinlikle soz konusu degil dedi azarlayarak. Ayyy ben de film koptu orada. Bu adamla ameliyata girmem, bu hastaneyi de istemiyorum dedim, ciktim karsida cafe ye gittik. Doktor aninda bulundu esim doguma girecek, doktor geldi ebe geldi bin tane test yapildi. Bebek fotografcisi ilk resmi bedava vericek vs.
Sonuc itibari ile nst de tek sancim cikmadi, cok üzüldüm ebem üzülme bu cocugu dogurtamazdik dedi. Ultrason da doktor bakti ölctü bicti. Dogru karar verfik icimiz rahat bebek 4 kiloyu gecmis ultrason ölcemedi dedi. Sonuc itibari ile yarin sekiz de insaallah sezeryan baslicak. Ebem 6 da gelicek beni hazirlicak. En sinir oldugum diger konu göbegimin tamamini tirad ettiler. Cok sinir

Hande 71 canim bende alttan muayene oldugumda eve gelince kahverengimsi kan gelmisti lekelenme gibi. Hemen doktora gittim. Doktor vajinal muayeneden sonra o tarz kanama bekliyoruz dogumla ilgili degil demisti bana. Cok korkmustum o zamsm.
Miamore canim nelerle karsilasmissin. Insallah yarin hersey cok guzel olacak. Sende guzel haberler bekliyorum birde Allah kismet ederse minik prensesin fotografini. Icini ferah tut
. Dualarim seninle

Sonu güzel olsun , bosver takma tüm yabancilara ayni sekilde yaklasiyorlar. Sen bebegini düsün yarin kavusacaksiniz insaallah gerisi umrunda bile olmayacak eminim. Dualarimiz sizinle

Bugün hoş olmayan şeyler yaşamışsın ama unut gitsin bugünü, yarın sabah 8e odaklan canım stres sinir moral bozukluğu senden uzak olsun dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

Kzlar daha başımıza ne geleceğini bilmeden yok vakum la olursa falan diye hiç düşünmeyin bence Ne kadar korkusuz ve iyi geçecek diye düşünürsek o kadar kolay olur bence korku ağrı eliğini de düşürüyor diye okumuştum bir yerde.

cnm boşver takma türk yabancı bu doktorlar böyle uyuzya stres yapma ne güzel yarın öğlen bebişin seninle yaa çok heyecan verici

Sonu güzel olsun , bosver takma tüm yabancilara ayni sekilde yaklasiyorlar. Sen bebegini düsün yarin kavusacaksiniz insaallah gerisi umrunda bile olmayacak eminim. Dualarimiz sizinle

Yokkk icim sogudu. Ortaligi ayaga kaldirdim, calismak istemiyorsa evinde otursum dedim. Kimse kimseyi zorlamiyor calismak icin, calisiyorsa da insan olucak dedim ciktim. Karsida cafeye gittim ama sinirden oturamiyorum. Esim sakinlestirmeye calisiyor, annem üzüldü. Doktor aradi cerrah benim ben ne dersem o olur diye. Ebem de geldi esin yaninda olucak merak etme diye. Anastezi uzmani isinde cok iyiymis ama sosyal olarak prk iyi degilmis. Benim sorunum degil dedim, bende vergi vermekten haz etmiyorum ama kimselere bagirmadan veriyorum defim. Maasimin yarisi saglik sigortasina gidiyor, aldigim hizmete bakin defim. Üfff cok sey dedim:))

canım hıc takma.en fazla bıkacgun o stresı yasıcaksın.sonra bebısınle evınde olcaksın.sonu cok guzelolck.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…