Selam kizlar.ben de kontrole gittim bugun.3kg 49 cm olmus pasa.ilk dogumum sezeryan oldugu icin drum bir tarih sec 1 kasimdan sonra dedi.ben de kendi dogum gunum diye 2 kasim olsun dedim.iyi yapmismiyim?hos olur dimi ana ogul ayni gun kutlayiveririz:)
Miamorecim butun dualarim seninle.guzel haberlerini bekliyoruzzz
Allahım kizim 3100 gram olmus boyu da 51 cm artik haftayadan itibaren normal bekle dedi yaa cok heyecanlandim ben bel fitigini sordum olmadi sezaryen yapariz dedi istemiyoooom sezaryen. Haftaya muayeneni yapalim dedi. Bakariz dedi. Ben eski grafileri mr lari falan da goturecegim bakalim ne olacak.
canım benimde kontrolüm sabahdı. ama sabahı sabah ettim adet sancısı gibi karnım ağrıyordu. nstde düzenli sancılarım çıkınca hemşire belki bugün yatışın olur dedi:26: nasıl yatış doğumamı dedimdüzenli sancın var olabilir dedi. bir heycanlanmışım bacaklarım titriyo resmen. kendi kendime suyum gelmedi nişanım gelmedi böyle doğummu olur diyorum ultrasyonda bakıldı kilo alması yavaşlamış bebeğimin ama dr sorun yapmadı. :18: çatala çıkradı beni açıklığa baktı yokmuş açıklığım. kanımda sorun var benim dahiliyeye sevketti kan tahlili sonuç bekle derken saat3 buçukda evdeydim. ağrım arttı. açılmaya bakdıkdan sonrada kahverengi leke geldi. :26: sancımı evde çekmek istiyorum. bu gece zor geçecek bana
ıyı aksamlar canım,benım bebegımde 3.740 doktor 4 kılo olursa sezeryan olabılır dedı,sıze ımrendım masallah,benı bıraz cesaretlendırdınız.bugunlerde olursa normal dogum dedı ama ben korkuyorum bebegım ırı bıraz dogurabılırmıyım dıye.
Evet canım haklısın. Hayırlısı olsun vallahi.canım inşallah normal olur ama sonuçta herşey olacağına varır. Miamore yi gördük örnek olarak. O yüzden hiç kendini üzme. Herşeyin hayırlısı hepimiz için.
Allahım kizim 3100 gram olmus boyu da 51 cm artik haftayadan itibaren normal bekle dedi yaa cok heyecanlandim ben bel fitigini sordum olmadi sezaryen yapariz dedi istemiyoooom sezaryen. Haftaya muayeneni yapalim dedi. Bakariz dedi. Ben eski grafileri mr lari falan da goturecegim bakalim ne olacak.
oo maşallah yani bebeğin başı aşağıdaymış öyle mii darısı başıma inşallah
Anlattığın iki durum bende de var, bugün bide kasılmam arttı her tuvalete çıkışımda ya da kasılma olunca korkuyorum dua edip rahatlıyorum anca, ne zaman sağlıklı hayırllıysa ozaman gelsin diyorum, dediğin gibi kasılmayı da çarpıntımdan anlıyorum gece sola yatıyosam kalbimin üstüne çok rahatsız oluyorum, hayırlısı son zamanlar katlancaz artık
Selamlar bel fıtığı için nöroloji doktoruna danışmanızı tavsiye ederim. Bende de aynı durum söz konusu ve burda asıl kararı verecek nöroloji doktoruymuş. Benim 3 tane ve 1 tanesi tehlikeli durumda olduğundan normal doğuma nöroloji doktoru izin vermedi. Ikınmak sıkıntı çıkarabiliyormuş. Hayırlı doğumlar...
Eşim tek çocuk, ilk torun, heyecanları tavan. Benden bile daha fazla heyecanlanıyorlar bazen. O yüzden hiç birşey demeyeyim onlar için de büyük mutluluk. Bazısı ilgisizlikten bazısı aşırı ilgiden bunalıyor işte ne yapalım. Bize de ne yapsan yaranılmıyor ha, gıcık mıyız neyiz ?
Canim benim Allah gönlüne göre versin insallah.ben tereddut ettim acaba mi diye ama guzel olur gibi dusunuyorum.senin beklenen dogum tarihi ne zaman?bi bakmissin 10 kasimda gelmis kuzun...iyi yapmışsın tabibenim doğum günümde 10 kasım bakalı m denk gelir mi sanmıyorum ama
Kizlar merhaba. Arkadasimdan aldiniz haberleri. Kisaca yazayim hala cok sinirliyim. Geldik hastaneye kayit yaptirmak bir saatten fazla zamanimizi aldi. Neyse odamiza yerlestik snestezi uzmani geldi, milyon soru yanitladik spinal anestezi de karar kildik. Adamin guney aksani var ve alkolik bir tipi var, herseyi net anlayamadim, esimden yardim istedim. Gerizekali esime cikisti, karinla konusuyorum diye. Esim de evet aynen oyle o benim karim dedi, ortak karar beriyoruz dedi. O sirada cep telin sesi cikti bir sinirle kapatin telefonlari dedi bizde kapatmadik. Yasak degil, ameliyatta degiliz, hepsinden ote emir kipi kullanma hakkini nerden bulmus. Esim doguma girmek istedigini soyledi, kesinlikle soz konusu degil dedi azarlayarak. Ayyy ben de film koptu orada. Bu adamla ameliyata girmem, bu hastaneyi de istemiyorum dedim, ciktim karsida cafe ye gittik. Doktor aninda bulundu esim doguma girecek, doktor geldi ebe geldi bin tane test yapildi. Bebek fotografcisi ilk resmi bedava vericek vs.
Sonuc itibari ile nst de tek sancim cikmadi, cok üzüldüm ebem üzülme bu cocugu dogurtamazdik dedi. Ultrason da doktor bakti ölctü bicti. Dogru karar verfik icimiz rahat bebek 4 kiloyu gecmis ultrason ölcemedi dedi. Sonuc itibari ile yarin sekiz de insaallah sezeryan baslicak. Ebem 6 da gelicek beni hazirlicak. En sinir oldugum diger konu göbegimin tamamini tirad ettiler. Cok sinir
Kizlar merhaba. Arkadasimdan aldiniz haberleri. Kisaca yazayim hala cok sinirliyim. Geldik hastaneye kayit yaptirmak bir saatten fazla zamanimizi aldi. Neyse odamiza yerlestik snestezi uzmani geldi, milyon soru yanitladik spinal anestezi de karar kildik. Adamin guney aksani var ve alkolik bir tipi var, herseyi net anlayamadim, esimden yardim istedim. Gerizekali esime cikisti, karinla konusuyorum diye. Esim de evet aynen oyle o benim karim dedi, ortak karar beriyoruz dedi. O sirada cep telin sesi cikti bir sinirle kapatin telefonlari dedi bizde kapatmadik. Yasak degil, ameliyatta degiliz, hepsinden ote emir kipi kullanma hakkini nerden bulmus. Esim doguma girmek istedigini soyledi, kesinlikle soz konusu degil dedi azarlayarak. Ayyy ben de film koptu orada. Bu adamla ameliyata girmem, bu hastaneyi de istemiyorum dedim, ciktim karsida cafe ye gittik. Doktor aninda bulundu esim doguma girecek, doktor geldi ebe geldi bin tane test yapildi. Bebek fotografcisi ilk resmi bedava vericek vs.
Sonuc itibari ile nst de tek sancim cikmadi, cok üzüldüm ebem üzülme bu cocugu dogurtamazdik dedi. Ultrason da doktor bakti ölctü bicti. Dogru karar verfik icimiz rahat bebek 4 kiloyu gecmis ultrason ölcemedi dedi. Sonuc itibari ile yarin sekiz de insaallah sezeryan baslicak. Ebem 6 da gelicek beni hazirlicak. En sinir oldugum diger konu göbegimin tamamini tirad ettiler. Cok sinir
Sonu güzel olsun , bosver takma tüm yabancilara ayni sekilde yaklasiyorlar. Sen bebegini düsün yarin kavusacaksiniz insaallah gerisi umrunda bile olmayacak eminim. Dualarimiz sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?