2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım bütün forum bütün gün seninle yattık kalktık, herkesin aklı sendeydi tabi dualarımız da seninle. Yarın geliyor bebeğin, kendini üzmemeye çalış. Bebeğin de etkilenmesin. Meleğini kucağına alınca bunların hiçbirini hatırlamayacaksın. Allah kolaylık versin hayırlı haberlerini alalım inşallah.

hayırlısı olsun canım bozma moralini. düşünsene yarın bebeğini alacaksın. harika bir duygu:)

bu arada bende yenı geldım doktordan.kılomuz 2800gr boyu 50cm.kılosuna doktor normal dedı ama cok mınık geldı bana.okadarda yıyorum halbukı.hersey normal.nıdılat kullanmayı bırak artık.ne zaman ısterse beklıyoruz artık dedı.epıdural normal ıstıyorum dedım.eger haftasonu yada gece olursa anestezı uzmanı olmuyo epıdural olmayabılır dedı.uzmanla bı goruscez.ama sen atletık duruyn normal dogumu yaparsın bence dedı.bakalım.artık oglumun keyfine baglı hersez.

offf ya bende de var o kıskançlıklar. Kv kız bebek diye deliriyor yıllardır. Benim de aklıma neler neler geliyor. Ne seneryolar yazıyorum kafamda :))) İnşallah bir sorun yaşamayız.

Kizlarrrrr. Üzmeyin benim icin kendinizi. Ben hakkimi yedirtmem, sinirimde cok cabuk gecer. Esimi annemi gönderdim sabah 6 da geri gelicekler, simdi size yaziyorummm. Odamin resmini göndereyim sizlere

kızlar ya saat 5 gibi duşa girdim. duştayken karnımda kasılmalar hissettim. korkumdan hemen çıktım ama kasılmalar devam etti. bu saat oldu hala devam ediyor. karnımın alt kısımlarında kıpırtılar hissediyorum. vajinada iğne batması gibi oluyor arada sırada. sizce noluyor kızlar ya doğum sancısı böyle mi başlar anlamıyorum. bilen biri yazabilir mi acaba.

Her şeyi boşver melek hanım ayın 21 ini beğenmemiş 22 sinde gelmek istemiş. Dualarımız seninle canım.

Ebemizin bize anlattigi kadariyla dogum sancilari düzenli aralikli kasilmalar seklinde oluyormus ama yine de emin degilsen bir hastaneye git istersen en azindan nst de sancin var mi kontrol edebilirler ve icin rahat eder

Biz ne güzel zayıf gidiyorduk 3100 olmuşuz her gün 3 ceviz 5 badem 5 fındık yiyorum kesin ondan alıyor kiloyu.

Bebek hareketlendiyse olmustur kasilma. Belinden sanci girmedikce korkma.

pozisyon değiştirince azalıyorsa yalancı sancıdır. Bence sol yanına yat dinlen biraz canım. Bir de takip et ne sıklıkla geliyor ne kadar sürüyor.

Son düzenleme:

hey Alahım nasıl insanlar var ya....neyse sen güzelce uyu dinlen bebişini güzel karşıla...eve dönünce bir daha görmeyeceksin o terbiyesizi...

offf ya bende de var o kıskançlıklar. Kv kız bebek diye deliriyor yıllardır. Benim de aklıma neler neler geliyor. Ne seneryolar yazıyorum kafamda :))) İnşallah bir sorun yaşamayız.

hamileliğin etkisi sanırım biraz da...şu an sadece bize ait ya...doğduktan sonra herkes görecek sevecek...benciliz işte...

Gecen hafta ayni sikayetlerim vardi canim benim , bebegin ters döndügünü slylediler dani kafa yukari, insallah sende degildirde normal kasilmadir ...

Miamore canim sabaha kalmus dinlenmeye calis nerji topla , cikolata ye ..
Insallah yarin hersy güzel olacak ..

Gerenimis bende belimden ameliyatluyim canim skolyoz nedeniyle .: sorun cikmadi allahtan , ihmal etme doktoruna sor ama..
FIdocum benimkide persemve 2700g di :)).: masallah yavrusuna

miamore hayırlısı olsun canım, bence bir güzel uyu bu gece, deliksiz uyuduğun son gece olacak :)

benimde kontrolüm vardı kızlar, normalden iri bir bebek dedi ama kilosunu söylemedi
hastane çıkışları falan olmucakmı acaba, ilk oğlumda 2800 doğmuştu normalden küçük , şaştım kaldım
kağanım tombiş olcak herhalde maşallah

Miamore bende sana bakmaya geldim canim , cok iyi yapmisin hakkini savunmakla , hele bazen burda yabanci düsmanligi banada denk geliyorya deliriyorum resmen benim alt komsum resmen türk düsmani , üstüne bide ben kapaliyim , ama 5 senedirde ayni binadayim öyle laflarini alip oturuyorlar, bana sen kendi memleketinde böyle hakkini savunabiliyomusun diye cok söylerdi , bizim ödedigimiz vergiler sayesinde almanlarin pennerlarida para yiyor , aklima geldikce sinir oluyorum .. Icimde okadar kizginlik kaldiki antalyada gördügüm ilk almana öyle güzel laflar sayacagimki ( belki hamileligin verdigi pskilojiyle ) diyorum , burda bizleri dislayip türkiyemizin keyfini sürmeleri sinir bozucu ,

Bu arada artik kafana takma bebegine odaklan ne güzel , ALLAH tan benim hastanem evangelisch hastanesi cok iyi ebeleri ve doktorlarda , daha tersine denk gelmedim , kizimda cok rahattim insallah oglumdada rahat ederim , bizide dualarlnda eksik etme

henüz belimde ağrı yok. alt taraftaki kıpırtılar devam ediyor.
selaycım inşallah ters dönmemiştir.
takipteyim bakalım.

henüz belimde ağrı yok. alt taraftaki kıpırtılar devam ediyor.
selaycım inşallah ters dönmemiştir.
takipteyim bakalım.

Merhaba arkadaşlar şu heyecanınızı korkularınızı görünce yazmak istedim öncelikle allah kolay bir doğum ve sağlıklı bir yavru nasip etsin sizlere
ben nisan ayında doğum yaptım
Sizleri görünce 6 ay öncesine geri döndüm sanki ,öyle güzelki şu anlarınız ben özlemeye başladım hamileliğimi :)
Şu anlarınızın tadını çıkarın çok özel anlar çünkü aah ah

Bu arada ben normal doğum yaptım ilk belimde ağrı başladı geceden ,sabah ara ara kasılmalarım sancılarım vardı öğlen olunca 10 dk bir sancı girmeye başladı saat 1 de de 5 dk ya düştü akşam 7.30 da kızımı almıştım kucağıma

Bende doğumdan deli gibi korktum normal doğum yapacağıma hiç inanmadım çoook çok dua ettim
Kolay değil elbette zor kolay olurmu hiç bir melek dünyaya getirmek ama onu görünce herşey bütün acılar bitiyor kızlar bir gülüşüyle dünyanız aydınlanıyor inanamıyorsunuz hep aklınızda bu benimmi sorusu mutluluk gözyaşları..
Size tavsiyem doğum anının zorluğunu değil sonunda yaşayacağınız mutluluğu düşünün dünyanın en büyülü anı..
Kendinize ve bebişlere çok iyibakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…