2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canim benim hepiniz dualarimdadiniz. Doktorum Arap, hemsireleri polanyali. Benim de hic sorunum olmamisti, ebem de fena degil biraz dominant ama ebe de biraz öyle olur. Ama bu herif cigrimdan cikardi beni. Sessiz kalip pisicam sandi, ama cok yanildi. Yabanci düsmani degil diyor oda arkadasim, daha öncede bu anesteziste olmus, adamin huyu böyleymis. Umurumda degil, ben zaten stresliyim cicim canim denilmesi gereken yerde azar isitemem. Zaten voll narkoze olmayinca cok bozuldu, spinal tutmazsa voll yapicam dedi. Esler bisi sorunca bozulmalar falan. En son ausländerbehlrde de yasamistim böyle dinir harbini.

Hayirlisiyla sabah olsundaaaaa. Stres vok gerdi beni de kizimi da. Beklemek cok sinir, Tr de ne güzel hün saat veriyorlar yspiyorlar aninda. Burada 5:30 da uyandiracak banyosu giyimmesi derken acimdan ölücem:))

boşver ablam sıkma canını yarını düşün bu karnında son gecen ayrıca melek hanım sezaryene bile nazlanıyo vallahi çekecegin var

boşver ablam sıkma canını yarını düşün bu karnında son gecen ayrıca melek hanım sezaryene bile nazlanıyo vallahi çekecegin var

Ayyyy dimi ama cekecegim var bu kizdan benim:))) esimde vok yavastir, herseye heryere gec kalir:)) edime cekmis, bari gözleride cekse:)))

Yok ablam öyle elin adami icin bebehimi üzmemm. Ama sinirlendirdi beni

karnım taş kesildi cok sert 2 saattirde bel agrısı cekıyorum cok siddetli degil ama gecmemesi beni sasırttı yarın kontrlm var bakalım neler olcak :)

Ayyyy dimi ama cekecegim var bu kizdan benim:))) esimde vok yavastir, herseye heryere gec kalir:)) edime cekmis, bari gözleride cekse:)))

Yok ablam öyle elin adami icin bebehimi üzmemm. Ama sinirlendirdi beni
tabiki ablam ya kim olsa sinir olur
İnsallah benzer gözleride artık yavaşlıgıda çekerse sende yavaşlarsın olurr biter e ayak uydurmak lazım bi yerde

Benim her zaman oluyor bende 36.haftamdayim.rahim agzimdan cikicak gibi hissediyorum.cok baski ve aci oluyor.ama normal dedi doktor.1haftadirda boyle.sizinde birsey olmaz umarim tabi yinede sıklasırsa doktora gitmanizde fayda var.gecmis olsun

Kizlar foruma yeni girebildim misafirim vardi... miamore sikma canini, bebisin hayirlisi ile yarin kucaginda insallah... bunu dusunmek bile yeter insana bence hersey yarin cok guzel olacak dualarimiz seninle

karnım taş kesildi cok sert 2 saattirde bel agrısı cekıyorum cok siddetli degil ama gecmemesi beni sasırttı yarın kontrlm var bakalım neler olcak :)

aynisi bende de var ama agri cok siddetli degil , bir kac yerden baktim bu haftalarda normamis. Adet agrisi gibi sanki sürekli hafif bir agri var

o leke nişan mı demek oluyo yani? yoksa muayene edildiğin için bi zedelenme sonucu mu oldu acaba?
şuan ne haldesin napiosun çok merak ettim... çünkü ben şuan sancıdan ve kasılmalardan boncuk boncuk terliyorum. eşimi de uyandırmadım yalancı sancıysa geçer diye düşünerek...nst de gerçek sancı çıkmamıştı yalancıdır dimi bu çektiğim...ama ilk kez kasılmalarıma acı da eşlik ediyor Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Kaç kilo olmuş senin minnak?

Seninle aynı tarihlerimiz bakalım bana neler diyecekler. Bende yalancı sancı olmuyor ya. Benim rahmim de hazırlansın artık doğuma. ufff

üç kiloya az kalmış canım. şuan yaşadığım kasılma ve acılardan zaman zaman nefes alanıyorum, ilk defa böyle oluyor
daha izne bu gün ayrıldım yarın doğurmak istemiyorum yaaa...
bari bi hafta tatil yapsaydım yani...

Evet aşağıdaymış. Çok şükür ama Bel fıtığı derdi çıktı hiç söylememiştim baştan beri. normal doğum yapayım yaaaa.
İnşallah seninkinin de başı aşağıdadır.

ileri derecede şikayetlerin yoksa bel fıtığın normal doğuma engel değilmiş.kararı kadın doğum uzmanı bir beyin-sinir cerrahisinin önerisi doğrultusunda veriyormuş. inşallah benimkide aşağıdadır bakalım sabah 9 buçukta öğrencem

Canim benim Allah gönlüne göre versin insallah.ben tereddut ettim acaba mi diye ama guzel olur gibi dusunuyorum.senin beklenen dogum tarihi ne zaman?bi bakmissin 10 kasimda gelmis kuzun...

İNŞALLAH CANIM allah seninde gönlüne göre versin . benimde 30 kasım tahmini doğum tarihim ama şimdiden sığmıyor çok kasılıyor 99 kilo oldumda patlayacak karnım

Selamkizlar dun sadece 2 bucuk saat uyudugum halde yine uyuyamadim. Disim de agriyor dis doktoruna gitmem lazim ama nasil giderim bilmiyorum nöroloji ye de gideceğim bel fitigini sormak icin hadi bakalim bir suru is beni bekler pazartesi sevmez magnezyum varsa ic rahatlatici muzik koy dinle. Öptüm kendinize ve minnaklariniza dikkat edin.

Son düzenleme:
maşallahhh
böyle özel bi güne hiç yakışmayan bi yaklaşım olmuş ama geçti gitti de... yavruna odaklan yarın büyük gün dualarım seninle sende dua et bize...
maşallah size deee
keşke önceden bildiğimiz bi şey olsaymış bu doğum sancısı olayı... ben regl ağrısı bile hayatında çekmemiş insanım bilmiyorum şuan ne yaşadığımı:26:
Bebek hareketlendiyse olmustur kasilma. Belinden sanci girmedikce korkma.
keşke uyumuyo olsaydında bana da bi yorumda bulunsaydın...

Allah razı olsun bu benim niye aklıma gelmedi hemen magnezyum alıyorummm
sinirlerim çok bozuldu eşimi uyandırsam mı?

neyse magnezyum içtim gidip yatayım bari... bu geceyi de kendi kendime atlatmış olarak uyanacağım sabaha...
nasipten öte köy de yok sonuçta Rabbimden gelene her zaman hazırım...
sadece biraz korktum ve kendimi yalnız hissettim sanırsam.
iyi geceler herkese....

iyi geceler herkese,
ilk doğumum sezeryan olduğu için şimdide zorunlu sezeryan olucam ve dr. cuma günü verdi. inş hayırlısıyla sağlıkla cuma günü ikinci oğlumu kucağıma alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…