Miamore bende sana bakmaya geldim canim , cok iyi yapmisin hakkini savunmakla , hele bazen burda yabanci düsmanligi banada denk geliyorya deliriyorum resmen benim alt komsum resmen türk düsmani , üstüne bide ben kapaliyim , ama 5 senedirde ayni binadayim öyle laflarini alip oturuyorlar, bana sen kendi memleketinde böyle hakkini savunabiliyomusun diye cok söylerdi , bizim ödedigimiz vergiler sayesinde almanlarin pennerlarida para yiyor , aklima geldikce sinir oluyorum .. Icimde okadar kizginlik kaldiki antalyada gördügüm ilk almana öyle güzel laflar sayacagimki ( belki hamileligin verdigi pskilojiyle ) diyorum , burda bizleri dislayip türkiyemizin keyfini sürmeleri sinir bozucu ,
Bu arada artik kafana takma bebegine odaklan ne güzel , ALLAH tan benim hastanem evangelisch hastanesi cok iyi ebeleri ve doktorlarda , daha tersine denk gelmedim , kizimda cok rahattim insallah oglumdada rahat ederim , bizide dualarlnda eksik etme
boşver ablam sıkma canını yarını düşün bu karnında son gecen ayrıca melek hanım sezaryene bile nazlanıyo vallahi çekecegin varKizlar merhaba. Arkadasimdan aldiniz haberleri. Kisaca yazayim hala cok sinirliyim. Geldik hastaneye kayit yaptirmak bir saatten fazla zamanimizi aldi. Neyse odamiza yerlestik snestezi uzmani geldi, milyon soru yanitladik spinal anestezi de karar kildik. Adamin guney aksani var ve alkolik bir tipi var, herseyi net anlayamadim, esimden yardim istedim. Gerizekali esime cikisti, karinla konusuyorum diye. Esim de evet aynen oyle o benim karim dedi, ortak karar beriyoruz dedi. O sirada cep telin sesi cikti bir sinirle kapatin telefonlari dedi bizde kapatmadik. Yasak degil, ameliyatta degiliz, hepsinden ote emir kipi kullanma hakkini nerden bulmus. Esim doguma girmek istedigini soyledi, kesinlikle soz konusu degil dedi azarlayarak. Ayyy ben de film koptu orada. Bu adamla ameliyata girmem, bu hastaneyi de istemiyorum dedim, ciktim karsida cafe ye gittik. Doktor aninda bulundu esim doguma girecek, doktor geldi ebe geldi bin tane test yapildi. Bebek fotografcisi ilk resmi bedava vericek vs.
Sonuc itibari ile nst de tek sancim cikmadi, cok üzüldüm ebem üzülme bu cocugu dogurtamazdik dedi. Ultrason da doktor bakti ölctü bicti. Dogru karar verfik icimiz rahat bebek 4 kiloyu gecmis ultrason ölcemedi dedi. Sonuc itibari ile yarin sekiz de insaallah sezeryan baslicak. Ebem 6 da gelicek beni hazirlicak. En sinir oldugum diger konu göbegimin tamamini tirad ettiler. Cok sinir
boşver ablam sıkma canını yarını düşün bu karnında son gecen ayrıca melek hanım sezaryene bile nazlanıyo vallahi çekecegin var
tabiki ablam ya kim olsa sinir olurAyyyy dimi ama cekecegim var bu kizdan benim:))) esimde vok yavastir, herseye heryere gec kalir:)) edime cekmis, bari gözleride cekse:)))
Yok ablam öyle elin adami icin bebehimi üzmemm. Ama sinirlendirdi beni
kızlar ya saat 5 gibi duşa girdim. duştayken karnımda kasılmalar hissettim. korkumdan hemen çıktım ama kasılmalar devam etti. bu saat oldu hala devam ediyor. karnımın alt kısımlarında kıpırtılar hissediyorum. vajinada iğne batması gibi oluyor arada sırada. sizce noluyor kızlar ya doğum sancısı böyle mi başlar anlamıyorum. bilen biri yazabilir mi acaba.
karnım taş kesildi cok sert 2 saattirde bel agrısı cekıyorum cok siddetli degil ama gecmemesi beni sasırttı yarın kontrlm var bakalım neler olcak :)
canım benimde kontrolüm sabahdı. ama sabahı sabah ettim adet sancısı gibi karnım ağrıyordu. nstde düzenli sancılarım çıkınca hemşire belki bugün yatışın olur dedi:26: nasıl yatış doğumamı dedimdüzenli sancın var olabilir dedi. bir heycanlanmışım bacaklarım titriyo resmen. kendi kendime suyum gelmedi nişanım gelmedi böyle doğummu olur diyorum ultrasyonda bakıldı kilo alması yavaşlamış bebeğimin ama dr sorun yapmadı. :18: çatala çıkradı beni açıklığa baktı yokmuş açıklığım. kanımda sorun var benim dahiliyeye sevketti kan tahlili sonuç bekle derken saat3 buçukda evdeydim. ağrım arttı. açılmaya bakdıkdan sonrada kahverengi leke geldi. :26: sancımı evde çekmek istiyorum. bu gece zor geçecek bana
Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Kaç kilo olmuş senin minnak?
Seninle aynı tarihlerimiz bakalım bana neler diyecekler. Bende yalancı sancı olmuyor ya. Benim rahmim de hazırlansın artık doğuma. ufff
Evet aşağıdaymış. Çok şükür ama Bel fıtığı derdi çıktı hiç söylememiştim baştan beri. normal doğum yapayım yaaaa.
İnşallah seninkinin de başı aşağıdadır.
Canim benim Allah gönlüne göre versin insallah.ben tereddut ettim acaba mi diye ama guzel olur gibi dusunuyorum.senin beklenen dogum tarihi ne zaman?bi bakmissin 10 kasimda gelmis kuzun...
maşallahhhAllahım kizim 3100 gram olmus boyu da 51 cm artik haftayadan itibaren normal bekle dedi yaa cok heyecanlandim ben bel fitigini sordum olmadi sezaryen yapariz dedi istemiyoooom sezaryen. Haftaya muayeneni yapalim dedi. Bakariz dedi. Ben eski grafileri mr lari falan da goturecegim bakalim ne olacak.
böyle özel bi güne hiç yakışmayan bi yaklaşım olmuş ama geçti gitti de... yavruna odaklan yarın büyük günKizlar merhaba. Arkadasimdan aldiniz haberleri. Kisaca yazayim hala cok sinirliyim. Geldik hastaneye kayit yaptirmak bir saatten fazla zamanimizi aldi. Neyse odamiza yerlestik snestezi uzmani geldi, milyon soru yanitladik spinal anestezi de karar kildik. Adamin guney aksani var ve alkolik bir tipi var, herseyi net anlayamadim, esimden yardim istedim. Gerizekali esime cikisti, karinla konusuyorum diye. Esim de evet aynen oyle o benim karim dedi, ortak karar beriyoruz dedi. O sirada cep telin sesi cikti bir sinirle kapatin telefonlari dedi bizde kapatmadik. Yasak degil, ameliyatta degiliz, hepsinden ote emir kipi kullanma hakkini nerden bulmus. Esim doguma girmek istedigini soyledi, kesinlikle soz konusu degil dedi azarlayarak. Ayyy ben de film koptu orada. Bu adamla ameliyata girmem, bu hastaneyi de istemiyorum dedim, ciktim karsida cafe ye gittik. Doktor aninda bulundu esim doguma girecek, doktor geldi ebe geldi bin tane test yapildi. Bebek fotografcisi ilk resmi bedava vericek vs.
Sonuc itibari ile nst de tek sancim cikmadi, cok üzüldüm ebem üzülme bu cocugu dogurtamazdik dedi. Ultrason da doktor bakti ölctü bicti. Dogru karar verfik icimiz rahat bebek 4 kiloyu gecmis ultrason ölcemedi dedi. Sonuc itibari ile yarin sekiz de insaallah sezeryan baslicak. Ebem 6 da gelicek beni hazirlicak. En sinir oldugum diger konu göbegimin tamamini tirad ettiler. Cok sinir
maşallah size deeebu arada bende yenı geldım doktordan.kılomuz 2800gr boyu 50cm.kılosuna doktor normal dedı ama cok mınık geldı bana.okadarda yıyorum halbukı.hersey normal.nıdılat kullanmayı bırak artık.ne zaman ısterse beklıyoruz artık dedı.epıdural normal ıstıyorum dedım.eger haftasonu yada gece olursa anestezı uzmanı olmuyo epıdural olmayabılır dedı.uzmanla bı goruscez.ama sen atletık duruyn normal dogumu yaparsın bence dedı.bakalım.artık oglumun keyfine baglı hersez.
keşke önceden bildiğimiz bi şey olsaymış bu doğum sancısı olayı... ben regl ağrısı bile hayatında çekmemiş insanım bilmiyorum şuan ne yaşadığımı:26:kızlar ya saat 5 gibi duşa girdim. duştayken karnımda kasılmalar hissettim. korkumdan hemen çıktım ama kasılmalar devam etti. bu saat oldu hala devam ediyor. karnımın alt kısımlarında kıpırtılar hissediyorum. vajinada iğne batması gibi oluyor arada sırada. sizce noluyor kızlar ya doğum sancısı böyle mi başlar anlamıyorum. bilen biri yazabilir mi acaba.
keşke uyumuyo olsaydında bana da bi yorumda bulunsaydın...Bebek hareketlendiyse olmustur kasilma. Belinden sanci girmedikce korkma.
Selamkizlar dun sadece 2 bucuk saat uyudugum halde yine uyuyamadim. Disim de agriyor dis doktoruna gitmem lazim ama nasil giderim bilmiyorum nöroloji ye de gideceğim bel fitigini sormak icin hadi bakalim bir suru is beni bekler pazartesi sevmez magnezyum varsa ic rahatlatici muzik koy dinle. Öptüm kendinize ve minnaklariniza dikkat edin.
yalancı sancıları geçirmek yada hafifletmek için yapılabilicek bişey var öı kızlar?
Kalk dolas bakalim. Eger gecerse yalanci, gecmezse dogum sancisidir. Benimki gecmiyordu ama dogum sancisida degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?