miamore burayı hep takip ediyordum ama pek yazmıyordum. doğumun oluyormuş yarın. inşallah bebeğini sağlıkla ve mutlulukla kucağına alırsın.
Ayyyy uyku yine terk etti beni:)) sancim cok belimde ve kasiklarimda. Bir saat nst de kaldim tek sanci cikmadi. Ebe bebek büyüdü her hareketi sanci yapar ama dogum sancisi degil dedi.
Ayyyy uyku yine terk etti beni:)) sancim cok belimde ve kasiklarimda. Bir saat nst de kaldim tek sanci cikmadi. Ebe bebek büyüdü her hareketi sanci yapar ama dogum sancisi degil dedi.
çok streslisin canım benim ondan bence. uyuyamama sebebinde bu yüzden.rahat ol relax diyecem ama mümkünmü diyeceksin. kendini rahatlatırsan uyursun bi güzel
ayyy ne güzel diyom dimi kelin ilacı olsa hesabı oldu benim ki...
kıskandım valla çok sabırsızlandım bende hemen hayırlısıyla dogurmak istiyorum kucagıma almak istiyorum. kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum ama nete eşimin telinden giriyordum hatta kaç kere yorumda yazdım ama herseferinde basarılı olmadım.bizim masaüstü oturamıyorum sandalyede bu aralar çok zorlanıyorum onun için uzun zamandır sessizim. ama hepinize dua ediyorum ''dua edin'' demenize gerek yok aynı durumdayız ya insanın hemen o an içinden geliyor ve ediyor.ben çok unutkanım isimlerinizi tutamıyorum aklımda SELAYNUS tu galiba sezeryan olacaktı bide bi arkadas daha vardı pazartesi demişlerdi. ne oldu acaba Allah yardımcıları olsun sadece onlar değil birsürü arkadsımız var sıkıntıda olan sancı çeken, Allah yardımcınız olsun bi nefeste kavuşmayı nasip eder inşallah.
ben bu aralar hep aglıyorum ama göz yaşlarım hiç durmuyor musluk gibi masallah.gecen hafta suyum geldiğinde kimse yoktu ya yanımda gecenin bir yarısı tek basımaydım. o gündendir iyice duygusala bagladım kendimi... ayyy geçsin bitsin bu hamilelik psikoloji diye birşey kalmadı bende ruhen çöküntüdeyim resmen...
bugün doktora gittim 2200 gr. olmuş kızım.bende 3 haftada 1 kilo almısım yani toplamda yaklasık 10 kilo aldım. dahada alırmıyım kızlarrrrr
yaa birşeyden değil çok agırlaşıyorum. herşey 2 kat zor oluyor
iyi geceler uyuyamayan bizleree
hayırlsı olsun, bebeğine kavuşmana az kalmış...iyi geceler herkese,
ilk doğumum sezeryan olduğu için şimdide zorunlu sezeryan olucam ve dr. cuma günü verdi. inş hayırlısıyla sağlıkla cuma günü ikinci oğlumu kucağıma alıcam.
Ah canım keşke seni gece yalnız bırakmasaydık. Biz yanındayız.neyse magnezyum içtim gidip yatayım bari... bu geceyi de kendi kendime atlatmış olarak uyanacağım sabaha...
nasipten öte köy de yok sonuçta Rabbimden gelene her zaman hazırım...
sadece biraz korktum ve kendimi yalnız hissettim sanırsam.
iyi geceler herkese....
o leke nişan mı demek oluyo yani? yoksa muayene edildiğin için bi zedelenme sonucu mu oldu acaba?
şuan ne haldesin napiosun çok merak ettim... çünkü ben şuan sancıdan ve kasılmalardan boncuk boncuk terliyorum. eşimi de uyandırmadım yalancı sancıysa geçer diye düşünerek...nst de gerçek sancı çıkmamıştı yalancıdır dimi bu çektiğim...ama ilk kez kasılmalarıma acı da eşlik ediyor Allah yardımcımız olsun hepimizin...
üç kiloya az kalmış canım. şuan yaşadığım kasılma ve acılardan zaman zaman nefes alanıyorum, ilk defa böyle oluyor
daha izne bu gün ayrıldım yarın doğurmak istemiyorum yaaa...
bari bi hafta tatil yapsaydım yani...
canım ah bilsen bende herşeyden yiyorum hergün muz,ceviz,süt onun dışında etimi sebzemi çorbamı yemeye çalışıyorum.ama emekki bu kadar alıyo.zayıf olcak oğlum.napalım sağlıkları yerinde olsunda başka bişey istemem .sütüm kilo aldırır inş.Biz ne güzel zayıf gidiyorduk 3100 olmuşuz her gün 3 ceviz 5 badem 5 fındık yiyorum kesin ondan alıyor kiloyu.
o leke nişan mı demek oluyo yani? yoksa muayene edildiğin için bi zedelenme sonucu mu oldu acaba?
şuan ne haldesin napiosun çok merak ettim... çünkü ben şuan sancıdan ve kasılmalardan boncuk boncuk terliyorum. eşimi de uyandırmadım yalancı sancıysa geçer diye düşünerek...nst de gerçek sancı çıkmamıştı yalancıdır dimi bu çektiğim...ama ilk kez kasılmalarıma acı da eşlik ediyor Allah yardımcımız olsun hepimizin...
üç kiloya az kalmış canım. şuan yaşadığım kasılma ve acılardan zaman zaman nefes alanıyorum, ilk defa böyle oluyor
yalancı sancıları geçirmek yada hafifletmek için yapılabilicek bişey var öı kızlar?
iyi geceler herkese,
ilk doğumum sezeryan olduğu için şimdide zorunlu sezeryan olucam ve dr. cuma günü verdi. inş hayırlısıyla sağlıkla cuma günü ikinci oğlumu kucağıma alıcam.
GÜNAYDIN KIZLAR:)
canım ah bilsen bende herşeyden yiyorum hergün muz,ceviz,süt onun dışında etimi sebzemi çorbamı yemeye çalışıyorum.ama emekki bu kadar alıyo.zayıf olcak oğlum.napalım sağlıkları yerinde olsunda başka bişey istemem .sütüm kilo aldırır inş.
.
Sen kendin de miniksin zaten bebeğinin kilosu bence gayet iyi
evet galiba tüm sebep benim minyon oluşum.taşıyamazdım belkide çok kilolu olsaydı.ama normal doğumu nasıl yapcam bilmiyorum.sizce anestezi uzmanının özel bir hastanede haftasonu ve gece doğumlarında olmama ihtimali saçma değilmi.sonuçta özel hastane.belki acil sezeryan gerekecek.gene anestezi uzmanı olması gerekecek.acil çağırmaları gerekmezmi.bu konuyu hastaneyle konuşmam lazım.
Kizlarrrrr. Üzmeyin benim icin kendinizi. Ben hakkimi yedirtmem, sinirimde cok cabuk gecer. Esimi annemi gönderdim sabah 6 da geri gelicekler, simdi size yaziyorummm. Odamin resmini göndereyim sizlere
Sezaryen için geliyorlar ama bir çok hastanede gece epidural falan yapılmaz.
Gunaydin kizlar
Normalde 2 gundur sirtima vuran sancilari hissediyorum boyle 2-3 saatrahatim sonra bir saat araliklarlavuruyo geciyo ama sabahtan beri asagilara indi hala duzensiz ama ayaga kalksam hemen oluyo , birde sabah akintiyla bir pembelik oldu ama cok az dr. Gitmek icin devamini bekleyim diyorum nisan az olmaz heralde bebegimin hareketlerindendir diye dusunuyorum yerlesme lekesidir demi , gerci bizim kafa yukarda ne kadar yerkesmeye calissada bos
adaşım canım. yine sabahı sabah ettim. sabah eşimle hast. hast. dolaşdık.nstde sancım var ama açıklığım yokaay adaşım neler okuyorum ben böyle benden önce doğumun olacak sanırımdularım seninle hayırlı haberlerle gel inşallah, sancın devam ettiği sürece açılman da olur bir avazda doğumun olur inşallah canım
canımm. bi heves girdim topiğe. miamore ne yaptı acaba diye. Rabbim yardımcın olsun inşallah. belki kızının resmini koymuşdur diye sevinçle geldim bugün. olsun bugüne kısmet demekki.Kizlar merhaba. Arkadasimdan aldiniz haberleri. Kisaca yazayim hala cok sinirliyim. Geldik hastaneye kayit yaptirmak bir saatten fazla zamanimizi aldi. Neyse odamiza yerlestik snestezi uzmani geldi, milyon soru yanitladik spinal anestezi de karar kildik. Adamin guney aksani var ve alkolik bir tipi var, herseyi net anlayamadim, esimden yardim istedim. Gerizekali esime cikisti, karinla konusuyorum diye. Esim de evet aynen oyle o benim karim dedi, ortak karar beriyoruz dedi. O sirada cep telin sesi cikti bir sinirle kapatin telefonlari dedi bizde kapatmadik. Yasak degil, ameliyatta degiliz, hepsinden ote emir kipi kullanma hakkini nerden bulmus. Esim doguma girmek istedigini soyledi, kesinlikle soz konusu degil dedi azarlayarak. Ayyy ben de film koptu orada. Bu adamla ameliyata girmem, bu hastaneyi de istemiyorum dedim, ciktim karsida cafe ye gittik. Doktor aninda bulundu esim doguma girecek, doktor geldi ebe geldi bin tane test yapildi. Bebek fotografcisi ilk resmi bedava vericek vs.
Sonuc itibari ile nst de tek sancim cikmadi, cok üzüldüm ebem üzülme bu cocugu dogurtamazdik dedi. Ultrason da doktor bakti ölctü bicti. Dogru karar verfik icimiz rahat bebek 4 kiloyu gecmis ultrason ölcemedi dedi. Sonuc itibari ile yarin sekiz de insaallah sezeryan baslicak. Ebem 6 da gelicek beni hazirlicak. En sinir oldugum diger konu göbegimin tamamini tirad ettiler. Cok sinir
evet canım lekelenme kesildi. ama çok fena ağrım var halaHande 71 canim bende alttan muayene oldugumda eve gelince kahverengimsi kan gelmisti lekelenme gibi. Hemen doktora gittim. Doktor vajinal muayeneden sonra o tarz kanama bekliyoruz dogumla ilgili degil demisti bana. Cok korkmustum o zamsm.
Miamore canim nelerle karsilasmissin. Insallah yarin hersey cok guzel olacak. Sende guzel haberler bekliyorum birde Allah kismet ederse minik prensesin fotografini. Icini ferah tut
. Dualarim seninle
lekelenme açıklığa bakdığı için gelmiş. naynen bende senin gibi açıklığım olmadığından eve gönderildim bugün. sabaha kadar ağrı çekince belki açılma olmuştur demişdim ama nerdeeee.. ilk doğumum olduğu için sürer bu sancı bir ikigün dedi dr.o leke nişan mı demek oluyo yani? yoksa muayene edildiğin için bi zedelenme sonucu mu oldu acaba?
hala sancı çekiyorum evde. açıklığım olmadığı için eve gönderildim. ama ağrıdan ölebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?