2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ayyyy uyku yine terk etti beni:)) sancim cok belimde ve kasiklarimda. Bir saat nst de kaldim tek sanci cikmadi. Ebe bebek büyüdü her hareketi sanci yapar ama dogum sancisi degil dedi.

Ayyyy uyku yine terk etti beni:)) sancim cok belimde ve kasiklarimda. Bir saat nst de kaldim tek sanci cikmadi. Ebe bebek büyüdü her hareketi sanci yapar ama dogum sancisi degil dedi.

çok streslisin canım benim ondan bence. uyuyamama sebebinde bu yüzden.rahat ol relax diyecem ama mümkünmü diyeceksin. kendini rahatlatırsan uyursun bi güzel
ayyy ne güzel diyom dimi kelin ilacı olsa hesabı oldu benim ki...

yorumumdan sonra senin linkinin altında bu yazıyı okudum. hamilelik takmiminden otomatik yazı ama tam sana uymuş kopyalıyorum.

''Bu noktadan sonra uyumada zorluk yaşamanızın bir çok sebebi vardır. Bebeğinizin çok daha fazla aktif olması, periodik kasılmalar yaşamanız, sinirli olmanız, ve doğumu bekliyor olmanız bu sebeplerden bazılarıdır. Bütün bu sebepler öngörülebilir ve çok yaygındır.''

kıskandım valla çok sabırsızlandım bende hemen hayırlısıyla dogurmak istiyorum kucagıma almak istiyorum. kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum ama nete eşimin telinden giriyordum hatta kaç kere yorumda yazdım ama herseferinde basarılı olmadım.bizim masaüstü oturamıyorum sandalyede bu aralar çok zorlanıyorum onun için uzun zamandır sessizim. ama hepinize dua ediyorum ''dua edin'' demenize gerek yok aynı durumdayız ya insanın hemen o an içinden geliyor ve ediyor.ben çok unutkanım isimlerinizi tutamıyorum aklımda SELAYNUS tu galiba sezeryan olacaktı bide bi arkadas daha vardı pazartesi demişlerdi. ne oldu acaba Allah yardımcıları olsun sadece onlar değil birsürü arkadsımız var sıkıntıda olan sancı çeken, Allah yardımcınız olsun bi nefeste kavuşmayı nasip eder inşallah.
ben bu aralar hep aglıyorum ama göz yaşlarım hiç durmuyor musluk gibi masallah.gecen hafta suyum geldiğinde kimse yoktu ya yanımda gecenin bir yarısı tek basımaydım. o gündendir iyice duygusala bagladım kendimi... ayyy geçsin bitsin bu hamilelik psikoloji diye birşey kalmadı bende ruhen çöküntüdeyim resmen...
bugün doktora gittim 2200 gr. olmuş kızım.bende 3 haftada 1 kilo almısım yani toplamda yaklasık 10 kilo aldım. dahada alırmıyım kızlarrrrr
yaa birşeyden değil çok agırlaşıyorum. herşey 2 kat zor oluyor

iyi geceler uyuyamayan bizleree

Aynen yaaa güldürdün beni:)) sancim agrim ve gazim var. Birde horlayan oda arkadasim:)) maasallahh yaaa kizda bugün sezeryan olucak horul horul uyudu bütün gece:)) iyide yapti, ben rezil olucam bütün gün acim susuzum daha ne kadar uyanik kalirim bilmiyorum:))) hayirlisi olsun. Bi üsüyorum bi ter basiyor. Saat 1:30 dan beri uyanigim spinal sezeryani hatmettim. :))

Canim benimm bunlar heo hormonlardan. Keske ailenden biri yaninda olsaymis am olamamis. Herkes farkli yasiyor hem hamileligini hemde hamilelik sürecini. Kimisi bebegini erken dogurma riski her sacida akli cikiyor, kimisi kv ile cok zor anlar geciriyor, kimisi esiyle cok sorun yasiyor vs. Anlyacagin her gecenin bir sabahi vardir ve bu sabrin mükafati cokkk büyük. Saliverme kendini. Rabbim yardimcimiz olsun

Miamore birazdan bebegin dunyaya gözlerini acacak cok heyecanlı. Pazartesi sevmez senden de iyiyim diye mesajlarini bekliyoruz bence dogurmuyorsun canim.

iyi geceler herkese,
ilk doğumum sezeryan olduğu için şimdide zorunlu sezeryan olucam ve dr. cuma günü verdi. inş hayırlısıyla sağlıkla cuma günü ikinci oğlumu kucağıma alıcam.
hayırlsı olsun, bebeğine kavuşmana az kalmış...

Ah canım keşke seni gece yalnız bırakmasaydık. Biz yanındayız.
Canım bizi habersiz bırakma. İnşallah iyi olmuşsundur. Soğukta kalmayın özellikle ayaklarınızı ve karnınızı sıcak tutun. Benim de karnım büyüdü artık, geceler daha zor geçiyor. Magnezyum kullandığımdan mıdır bilmem bende hiç kasılma falan olmuyor. Bir kez oldu üstüste o zaman da ayaklarımı üşütmüştüm. Bu arada benim dünden beri psikolojim değişti. Bana bir güç geldi ruhsal olarak. Bebeğimin gelmesine az kaldı. Onu öpüp sevip koklayacağım, sütümle besleyeceğim. Güzel evladım o benim. . Çok seviyorum prenses kızımı.

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR:)

Biz ne güzel zayıf gidiyorduk 3100 olmuşuz her gün 3 ceviz 5 badem 5 fındık yiyorum kesin ondan alıyor kiloyu.
canım ah bilsen bende herşeyden yiyorum hergün muz,ceviz,süt onun dışında etimi sebzemi çorbamı yemeye çalışıyorum.ama emekki bu kadar alıyo.zayıf olcak oğlum.napalım sağlıkları yerinde olsunda başka bişey istemem .sütüm kilo aldırır inş.

yalancı sancıları geçirmek yada hafifletmek için yapılabilicek bişey var öı kızlar?

canım aynı şekilde kasılmalar bendede oluyor.ve olunca nefes darlığı yşıyorum kalbim hızlı hızlı atıyor ve anında bi ter basıyor benide.oda yani nidilat içmeme rağmen kasılmaları önleyici bi ilaç onuda içmesem kimbilir doğurmuştum belkide şimdiye.doktorum dün lacı bırak artık dedi.bu saatten sonra gelmesini beklicez dedi bakalım hayırlısı artık.kasılmalar için önceden magnezyum içiyodum ama o bende ishal yapınca bırakmak zorunda kaldım sonra nidilat içtim.ama son zamanlarda onla bile kasılmalarım oluyodu.oturma yada yatma pozisyonunu değiştir.bide burnundan derin nefes alıp ağzından yavaş yavaş ver.işe yarıyo gibi.

Sen kendin de miniksin zaten bebeğinin kilosu bence gayet iyi

Sen kendin de miniksin zaten bebeğinin kilosu bence gayet iyi

evet galiba tüm sebep benim minyon oluşum.taşıyamazdım belkide çok kilolu olsaydı.ama normal doğumu nasıl yapcam bilmiyorum.sizce anestezi uzmanının özel bir hastanede haftasonu ve gece doğumlarında olmama ihtimali saçma değilmi.sonuçta özel hastane.belki acil sezeryan gerekecek.gene anestezi uzmanı olması gerekecek.acil çağırmaları gerekmezmi.bu konuyu hastaneyle konuşmam lazım.

Sezaryen için geliyorlar ama bir çok hastanede gece epidural falan yapılmaz.

Kizlarrrrr. Üzmeyin benim icin kendinizi. Ben hakkimi yedirtmem, sinirimde cok cabuk gecer. Esimi annemi gönderdim sabah 6 da geri gelicekler, simdi size yaziyorummm. Odamin resmini göndereyim sizlere

Ohhh benim de icin sogudu, iyi vermissin cevaplarini. Bazen birilerinin insanlara hadlerini bildirmeleri gerekiyor

Gunaydin kizlar
Normalde 2 gundur sirtima vuran sancilari hissediyorum boyle 2-3 saatrahatim sonra bir saat araliklarlavuruyo geciyo ama sabahtan beri asagilara indi hala duzensiz ama ayaga kalksam hemen oluyo , birde sabah akintiyla bir pembelik oldu ama cok az dr. Gitmek icin devamini bekleyim diyorum nisan az olmaz heralde bebegimin hareketlerindendir diye dusunuyorum yerlesme lekesidir demi , gerci bizim kafa yukarda ne kadar yerkesmeye calissada bos

ya bende ara sıra hafif adet sancısı gibi kasıklarımda hissediyorum.bende bel ağrısı falan olmuyo aslında olsa iyi.yani doğumun habercisi olur.akıntımda yok pembe yada kahverengi.aslına bakarsanız ben istiyorum artık.sabırsızlanıyorum çünkü.bakalım artık şu 1 hafta içinde neler olcak.o zaman senin sezeryan olcak demi canım başı aşağıda değilse gün vermiştir doktorun sana.

adaşım canım. yine sabahı sabah ettim. sabah eşimle hast. hast. dolaşdık.nstde sancım var ama açıklığım yok takibimi oldğu hast.da yatak yokmuş alamazmış beni .başka hast. gittik orasıda nst bağladı açıklığı bakdı.rahimağızı kısalmış dedi:44: nstde sancı var ilk doğumum olduğu için bir kaç güzn sürebilirmiş açıklık olması. şu an bel ve kasık ağrısından geberiyorum. Allahım yardım et
canımm. bi heves girdim topiğe. miamore ne yaptı acaba diye. Rabbim yardımcın olsun inşallah. belki kızının resmini koymuşdur diye sevinçle geldim bugün. olsun bugüne kısmet demekki.
evet canım lekelenme kesildi. ama çok fena ağrım var hala
lekelenme açıklığa bakdığı için gelmiş. naynen bende senin gibi açıklığım olmadığından eve gönderildim bugün. sabaha kadar ağrı çekince belki açılma olmuştur demişdim ama nerdeeee.. ilk doğumum olduğu için sürer bu sancı bir ikigün dedi dr.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…