2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben cok korkuyorum cati muayenesinden :) umarim simdi iyisindir....

Günaydın kızlar bel ağrısı doğumun habercisi deniliyor ama ben yaklaşık 15 gündür belden hep ağrı girşyor ama bende tıkmyok doktora görede biraz daha var diyor galiba en son ben doğurucam burda.

Kızlar benim niye hiç yalancı sancım olmuyor ya? Hep aynı sertlikte karnım. İlk sancım doğum sancısı mı olacak ne?

Kizlar gunaydin... herkes iyidir insallah... bakkala gittim ekmek almak icin, eve zor attim kendimi, bacaklarim kasiliyo alt baldirlarim oluyo heralde orasi. Topallaya topallaya geldim eve.. damarlarim kopuyo sanki yuruyemiyorum suan. bu neyin nesidir basina gelen var mi ?

Ben cok korkuyorum cati muayenesinden :) umarim simdi iyisindir....
iyi diyelim iyi olalım. bugün iki dr alttan açılmaya bakdı sadece. ama çatı muaynesi değil açıklık varmı diye. tabiki hala yok. ama rahim ağızı yumuşamış ve kısalmış dedi. ağrılar içindeyim. açılmam yokmuş. ilk doğumum olduğu için birkaç günü bulurmuş açılmam. yani daha çekeceğim bu sacıları
Kızlar benim niye hiç yalancı sancım olmuyor ya? Hep aynı sertlikte karnım. İlk sancım doğum sancısı mı olacak ne?
olmasın ya aman uzak olsun. bi sancıdan kurtul inşallah. canımm
Günaydın kızlar bel ağrısı doğumun habercisi deniliyor ama ben yaklaşık 15 gündür belden hep ağrı girşyor ama bende tıkmyok doktora görede biraz daha var diyor galiba en son ben doğurucam burda.

eğer ilk doğumunsa seninde benim gibi daha çekeceğimiz var. bende karın bölgemde kasıklarımda başlayan ağrım bugü belime vurdu ama hala benim beyfendii geleceği yokk

çatın genişliyo olabilir. merdiven çıkarken ayakkabı giyerken bile o dediğin yer sonklar gibi ağrıyo

Canim sana gore tabi benim haftam erken ama benimde olmuyo sanci... gerci ben nasi bisey oldugunuda cozemedim henuz karnimin bi tarafi geriliyo semsert oluyo o kadar. He bu arada sancilarin olabilir nstde cikabilir ama sen bunu hissetmiyoda olabilirsin ayrica hissetmeyenler rahat dogum yapiyolarmis netten okudguma gore..

Pembe ya da kahverengi olursa nişan cnm bence doktoruna haber ver sırt agrın da varmış:26:

çatın genişliyo olabilir. merdiven çıkarken ayakkabı giyerken bile o dediğin yer sonklar gibi ağrıyo

Acile mi gitsem acaba nasi gecicek bu kv haber versemmi sicak suyla ovsammi napiyim ya ayaga kalkinca damarlarimi kopariyolar sanki

İlk doğumum birde annemler bize benzersen geç doğurursun diyorlar tayzemler annem hep 41 haftaya kadar beklemişler biz herkezi yolcu ederiz bu gidişle hissiyatımda benim öyle ay sonunu kesin bulucak gibi geliyor bana belkide kasım başı hayırlısı

Zaman zaman bana da aynısı oluyor ılık bir duş al ve bacaklarını duvara doğru havaya dik çok iyi geliyor canım geçmiş olşsun

Pembe ya da kahverengi olursa nişan cnm bence doktoruna haber ver sırt agrın da varmış:26:

Normakde gunumuz 1 kasim ama benim cok olmamaklabirlikte kirmizida geldi dr gidiyorum simdi...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…