- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
bugün kontrolu olan herkese geçmiş olsun.
ilk doğumum olacağı için bende acemisiyim kırmızımı olur kahve mi olur bilmiyorum kiama alttan açılma varmı diye bakarken bayağı kurcaladı yumuşuma var ama açılman yok dedi. 1 saat sonra wc de lekeyi gördüm. dra dönüp leke gelmiş demek istemedim. suni sancı verirler diye:18: zorla doğurtulmak istemiyorum. bebeğim düzenli hareket ediyo kontrol ediyorum. evde sancımı çekemek en iyisi bence.
bebeğim normal pozisyonda mornal doğum bekleniyo dedi dr. ama çatıya bakmadı çatı müsaitmi diye doğum esnasında bakılıyomuş.:18: sanırım kolay bişey değil çatı muaynesi
ya bende ara sıra hafif adet sancısı gibi kasıklarımda hissediyorum.bende bel ağrısı falan olmuyo aslında olsa iyi.yani doğumun habercisi olur.akıntımda yok pembe yada kahverengi.aslına bakarsanız ben istiyorum artık.sabırsızlanıyorum çünkü.bakalım artık şu 1 hafta içinde neler olcak.o zaman senin sezeryan olcak demi canım başı aşağıda değilse gün vermiştir doktorun sana.
iyi diyelim iyi olalım. bugün iki dr alttan açılmaya bakdı sadece. ama çatı muaynesi değil açıklık varmı diye. tabiki hala yok. ama rahim ağızı yumuşamış ve kısalmış dedi. ağrılar içindeyim. açılmam yokmuş. ilk doğumum olduğu için birkaç günü bulurmuş açılmam. yani daha çekeceğim bu sacılarıBen cok korkuyorum cati muayenesinden :) umarim simdi iyisindir....
olmasın ya aman uzak olsun. bi sancıdan kurtul inşallah. canımmKızlar benim niye hiç yalancı sancım olmuyor ya? Hep aynı sertlikte karnım. İlk sancım doğum sancısı mı olacak ne?
Günaydın kızlar bel ağrısı doğumun habercisi deniliyor ama ben yaklaşık 15 gündür belden hep ağrı girşyor ama bende tıkmyok doktora görede biraz daha var diyor galiba en son ben doğurucam burda.
Kizlar gunaydin... herkes iyidir insallah... bakkala gittim ekmek almak icin, eve zor attim kendimi, bacaklarim kasiliyo alt baldirlarim oluyo heralde orasi. Topallaya topallaya geldim eve.. damarlarim kopuyo sanki yuruyemiyorum suan. bu neyin nesidir basina gelen var mi ?
Kızlar benim niye hiç yalancı sancım olmuyor ya? Hep aynı sertlikte karnım. İlk sancım doğum sancısı mı olacak ne?
Gunaydin kizlar
Normalde 2 gundur sirtima vuran sancilari hissediyorum boyle 2-3 saatrahatim sonra bir saat araliklarlavuruyo geciyo ama sabahtan beri asagilara indi hala duzensiz ama ayaga kalksam hemen oluyo , birde sabah akintiyla bir pembelik oldu ama cok az dr. Gitmek icin devamini bekleyim diyorum nisan az olmaz heralde bebegimin hareketlerindendir diye dusunuyorum yerlesme lekesidir demi , gerci bizim kafa yukarda ne kadar yerkesmeye calissada bos
çatın genişliyo olabilir. merdiven çıkarken ayakkabı giyerken bile o dediğin yer sonklar gibi ağrıyo
adaşım canım. yine sabahı sabah ettim. sabah eşimle hast. hast. dolaşdık.nstde sancım var ama açıklığım yoktakibimi oldğu hast.da yatak yokmuş alamazmış beni .başka hast. gittik orasıda nst bağladı açıklığı bakdı.rahimağızı kısalmış dedi:44: nstde sancı var ilk doğumum olduğu için bir kaç güzn sürebilirmiş açıklık olması. şu an bel ve kasık ağrısından geberiyorum. Allahım yardım et
Allah yardımcın olsun canım, sancıların sayesinde elbet açılman olacaktır inşallah...
Doğum başladığında da bir avazda kurtulursun inşallah...
Hani diyorlar ya bebek yol almış diye bişey var başı kanala girmemiş o zaman senin daha değil mi canım?
iyi diyelim iyi olalım. bugün iki dr alttan açılmaya bakdı sadece. ama çatı muaynesi değil açıklık varmı diye. tabiki hala yok. ama rahim ağızı yumuşamış ve kısalmış dedi. ağrılar içindeyim. açılmam yokmuş. ilk doğumum olduğu için birkaç günü bulurmuş açılmam. yani daha çekeceğim bu sacıları
olmasın ya aman uzak olsun. bi sancıdan kurtul inşallah. canımm
eğer ilk doğumunsa seninde benim gibi daha çekeceğimiz var. bende karın bölgemde kasıklarımda başlayan ağrım bugü belime vurduama hala benim beyfendii geleceği yokk
Ay kızlar odamız bitmişti paylaşmamıştım sizle bir tek aydıtlatması takılacak o kadar hevesle yaptım bi babamız takamadı.
Eki Görüntüle 835409 Eki Görüntüle 835411 Eki Görüntüle 835413
Bunlar benim yaptıklarım
Eki Görüntüle 835415 Eki Görüntüle 835417
Acile mi gitsem acaba nasi gecicek bu kv haber versemmi sicak suyla ovsammi napiyim ya ayaga kalkinca damarlarimi kopariyolar sanki
adaşım canım. yine sabahı sabah ettim. sabah eşimle hast. hast. dolaşdık.nstde sancım var ama açıklığım yoktakibimi oldğu hast.da yatak yokmuş alamazmış beni .başka hast. gittik orasıda nst bağladı açıklığı bakdı.rahimağızı kısalmış dedi:44: nstde sancı var ilk doğumum olduğu için bir kaç güzn sürebilirmiş açıklık olması. şu an bel ve kasık ağrısından geberiyorum. Allahım yardım et
Canım Allah yardımcın olsun, sancılarınla birlikte açılman da gerçekleşecek ve doğumun başladığında bir avazda olup bitecek inşallah... Güzel düşün güzel şeyler olsun. dualarım seninle adaşım... peki bebek kanala girmemiş değil mi?
Kizlar gunaydin... herkes iyidir insallah... bakkala gittim ekmek almak icin, eve zor attim kendimi, bacaklarim kasiliyo alt baldirlarim oluyo heralde orasi. Topallaya topallaya geldim eve.. damarlarim kopuyo sanki yuruyemiyorum suan. bu neyin nesidir basina gelen var mi ?
aminn Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. valla başı yerleşmiş olsa sanırım salmazdı hast. bilmiyorum hiç öyle bi tabir kullanmadı :44:adaşım canım. yine sabahı sabah ettim. sabah eşimle hast. hast. dolaşdık.nstde sancım var ama açıklığım yoktakibimi oldğu hast.da yatak yokmuş alamazmış beni .başka hast. gittik orasıda nst bağladı açıklığı bakdı.rahimağızı kısalmış dedi:44: nstde sancı var ilk doğumum olduğu için bir kaç güzn sürebilirmiş açıklık olması. şu an bel ve kasık ağrısından geberiyorum. Allahım yardım et
Allah yardımcın olsun canım, sancıların sayesinde elbet açılman olacaktır inşallah...
Doğum başladığında da bir avazda kurtulursun inşallah...
Hani diyorlar ya bebek yol almış diye bişey var başı kanala girmemiş o zaman senin daha değil mi canım?
İlk doğumum birde annemler bize benzersen geç doğurursun diyorlar tayzemler annem hep 41 haftaya kadar beklemişler biz herkezi yolcu ederiz bu gidişle hissiyatımda benim öyle ay sonunu kesin bulucak gibi geliyor bana belkide kasım başı hayırlısı
hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde.kimisi erkek geç doğar falanda diyor :44: banada dün telde ablam bize çekdiyse daha 20 günün var dedi :26: neyyy 20 daha mı çekeceğim bu sancıyı ağrıyı dedim.ablam kendince adeti bitip temizleniyo ya ogünden itibaren saymaya başlıyo. o öyle doğurmuş 3 oğlunuda.:44:
Varsa magnezyum iç bi de hareket ettir uzanıp masaj da iyi gelir
Zaman zaman bana da aynısı oluyor ılık bir duş al ve bacaklarını duvara doğru havaya dik çok iyi geliyor canım geçmiş olşsun
Ay kızlar odamız bitmişti paylaşmamıştım sizle bir tek aydıtlatması takılacak o kadar hevesle yaptım bi babamız takamadı.
Eki Görüntüle 835409 Eki Görüntüle 835411 Eki Görüntüle 835413
Bunlar benim yaptıklarım
Eki Görüntüle 835415 Eki Görüntüle 835417
ya bende ara sıra hafif adet sancısı gibi kasıklarımda hissediyorum.bende bel ağrısı falan olmuyo aslında olsa iyi.yani doğumun habercisi olur.akıntımda yok pembe yada kahverengi.aslına bakarsanız ben istiyorum artık.sabırsızlanıyorum çünkü.bakalım artık şu 1 hafta içinde neler olcak.o zaman senin sezeryan olcak demi canım başı aşağıda değilse gün vermiştir doktorun sana.
Pembe ya da kahverengi olursa nişan cnm bence doktoruna haber ver sırt agrın da varmış:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?