Misssler gibi olmuş. Jaluzileriyle de çok şık olmuş. Çok beğendim.Ay kızlar odamız bitmişti paylaşmamıştım sizle bir tek aydıtlatması takılacak o kadar hevesle yaptım bi babamız takamadı.
Eki Görüntüle 835409 Eki Görüntüle 835411 Eki Görüntüle 835413
Bunlar benim yaptıklarım
Eki Görüntüle 835415 Eki Görüntüle 835417
Canim sana gore tabi benim haftam erken ama benimde olmuyo sanci... gerci ben nasi bisey oldugunuda cozemedim henuzkarnimin bi tarafi geriliyo semsert oluyo o kadar. He bu arada sancilarin olabilir nstde cikabilir ama sen bunu hissetmiyoda olabilirsin ayrica hissetmeyenler rahat dogum yapiyolarmis netten okudguma gore..
Normakde gunumuz 1 kasim ama benim cok olmamaklabirlikte kirmizida geldi dr gidiyorum simdi...........
Kizlar gunaydin... herkes iyidir insallah... bakkala gittim ekmek almak icin, eve zor attim kendimi, bacaklarim kasiliyo alt baldirlarim oluyo heralde orasi. Topallaya topallaya geldim eve.. damarlarim kopuyo sanki yuruyemiyorum suan. bu neyin nesidir basina gelen var mi ?
Ohh oh maaşallah. Çok sevindim önceden söylendiği kadar tosunmuş. İnşallah ağrısı da çok olmaz.Merhabalar güzel anne ve anne adaylari, miamoremiz dünyalar güzeli meleğini aldi kucağına çok şükür. 4170gr ve 54 cm masallah sütü henüz gelmemiş, narkoz tutmamis ve çok agrisi varmış suan banada bukadar yazdi ve sizede haber vermemi istedi...
Normakde gunumuz 1 kasim ama benim cok olmamaklabirlikte kirmizida geldi dr gidiyorum simdi...........
Merhabalar güzel anne ve anne adaylari, miamoremiz dünyalar güzeli meleğini aldi kucağına çok şükür. 4170gr ve 54 cm masallah sütü henüz gelmemiş, narkoz tutmamis ve çok agrisi varmış suan banada bukadar yazdi ve sizede haber vermemi istedi...
Merhabalar güzel anne ve anne adaylari, miamoremiz dünyalar güzeli meleğini aldi kucağına çok şükür. 4170gr ve 54 cm masallah sütü henüz gelmemiş, narkoz tutmamis ve çok agrisi varmış suan banada bukadar yazdi ve sizede haber vermemi istedi...
korkulacak bişey yoktur canım o ağrılar olacak. ama için rahat değilse git derim tabikiAcile mi gitsem acaba nasi gecicek bu kv haber versemmi sicak suyla ovsammi napiyim ya ayaga kalkinca damarlarimi kopariyolar sanki
Kizlarrrrrrrr Melek hanim tesrif etti cokkk sükür. 4170 gr 54 cm. Cok sükür iyiyiz. Sütm gelmedi, narkoz tutmadi agrim acim cokkk
Kismetböyleymis. Hepiniz icin dua ettimmm özellikle sonda takilirken. Hepimiz niemal dogurun insaallahhhh sonra yone yazarim.
Kizlarrrrrrrr Melek hanim tesrif etti cokkk sükür. 4170 gr 54 cm. Cok sükür iyiyiz. Sütm gelmedi, narkoz tutmadi agrim acim cokkk
Kismetböyleymis. Hepiniz icin dua ettimmm özellikle sonda takilirken. Hepimiz niemal dogurun insaallahhhh sonra yone yazarim.
Masallah masallah canim minik bir tombis gelmis dünyaya :))
Allahim basil sevindim yaaa ..
Iri bebegi vakmasi kolay olur tecrübeden söylüyorum :)
Agrilarin cabucak dinsin sütün gelsin insallah ...
Iremneva iyi haberlerin beklyoruz canim ...
Gizliozne gittinmi doktora ne yaptin canim ??
Hande 71 basladimi dogum sancilarin ..
Bendede evde ebe vardi simdi gitti ...
NST de de çıkmıyo ya acaba mg alıyorum diye mi oluyor. Bakalım haftaya bıraaktırır belki 38. haftamız tamamlanıyor salı günü. Bir bakarsın o gün gelmeye kalkar benim bıcırığım, minnak kızım. Bu arada sende oluyor bence karnimin bi tarafi geriliyo semsert oluyo sözü sncı anlamına geliyor bende yok o durum neyse bakalım.
Dus aldim biraz daha iyiyim ama ayri devam ediyo. Dinleniyorum simdi. Ben o sertligi haftalarca bebegimin basi zannediyodum megerse degilmis :) mg yuzunden hissetmiyo olabilirsin gevsetiyo ya seni ondan..Kanala yerleşiyor olabilir ya da çatın genişliyordur olur öyle şeyler çok yorma kendini
Ay kızlar odamız bitmişti paylaşmamıştım sizle bir tek aydıtlatması takılacak o kadar hevesle yaptım bi babamız takamadı.
Eki Görüntüle 835409 Eki Görüntüle 835411 Eki Görüntüle 835413
Bunlar benim yaptıklarım
Eki Görüntüle 835415 Eki Görüntüle 835417
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?