2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

NST de de çıkmıyo ya acaba mg alıyorum diye mi oluyor. Bakalım haftaya bıraaktırır belki 38. haftamız tamamlanıyor salı günü. Bir bakarsın o gün gelmeye kalkar benim bıcırığım, minnak kızım. Bu arada sende oluyor bence karnimin bi tarafi geriliyo semsert oluyo sözü sncı anlamına geliyor bende yok o durum neyse bakalım.

Kanala yerleşiyor olabilir ya da çatın genişliyordur olur öyle şeyler çok yorma kendini

Merhabalar güzel anne ve anne adaylari, miamoremiz dünyalar güzeli meleğini aldi kucağına çok şükür. 4170gr ve 54 cm masallah sütü henüz gelmemiş, narkoz tutmamis ve çok agrisi varmış suan banada bukadar yazdi ve sizede haber vermemi istedi...

Ohh oh maaşallah. Çok sevindim önceden söylendiği kadar tosunmuş. İnşallah ağrısı da çok olmaz.

ayy maşaallah hayırlısıyla oldu bitti rabbim tez vakitde şifa versin miamore ye darısı başımıza inş...

ayyy hadi gözümüz aydın.çok sevindim.sağlıkla sıhhatle büyüsün bebişcik:)

Acile mi gitsem acaba nasi gecicek bu kv haber versemmi sicak suyla ovsammi napiyim ya ayaga kalkinca damarlarimi kopariyolar sanki
korkulacak bişey yoktur canım o ağrılar olacak. ama için rahat değilse git derim tabiki

Allah analı babalı büyütsün inşallahh. maşallahh tonton bi kızmış drun dedi kadar varmış maşşallah maşşallahh valla kırkı çıkmış bebek gibidir allahım nazarlardan korusun. anasına babasına hayırlı bi evlat olsun. darısı başımıza inşallahh..

QUOTE=hancek;32344271]Merhabalar güzel anne ve anne adaylari, miamoremiz dünyalar güzeli meleğini aldi kucağına çok şükür. 4170gr ve 54 cm masallah sütü henüz gelmemiş, narkoz tutmamis ve çok agrisi varmış suan banada bukadar yazdi ve sizede haber vermemi istedi...[/QUOTE]

Maşallah tosuncuğa

Son düzenleme:
Kizlarrrrrrrr Melek hanim tesrif etti cokkk sükür. 4170 gr 54 cm. Cok sükür iyiyiz. Sütm gelmedi, narkoz tutmadi agrim acim cokkk

Kismetböyleymis. Hepiniz icin dua ettimmm özellikle sonda takilirken. Hepimiz niemal dogurun insaallahhhh sonra yone yazarim.

geçmiş olsun canım güle güle büyüt MELEĞİNİ darısı başımıza olsun inş......
bizim yerimizede mis kokulu öpücük al ondan

gözün aydın canımm. Allah analı babalı büyütsün nazarlarda saklasın onuu çok geçmiş olsun ağrın olmasına üzüldüm canım ama sen güçlü bi kadınsın bugünleride atlatacaksın.Allaha emanet olasın. inşallah sütünde tez zamanda gelirr

Masallah masallah canim minik bir tombis gelmis dünyaya :))
Allahim basil sevindim yaaa ..
Iri bebegi vakmasi kolay olur tecrübeden söylüyorum :)
Agrilarin cabucak dinsin sütün gelsin insallah ...

Iremneva iyi haberlerin beklyoruz canim ...

Gizliozne gittinmi doktora ne yaptin canim ??

Hande 71 basladimi dogum sancilarin ..

Bendede evde ebe vardi simdi gitti ...

Rabbim yardimcin olsun canim, melek hanimi gorduk masallah ona... insallah normal dogum yapmak nasip olur bizlerede... melegin butun acilarini dindirir senin

canım sancılar aynen devam. sabaha kadar arttı şiddeti. hast.ye gittik sancım çıkıyo nst de ama açılmam yok malesef. ilk doğumum olduğu için bikaç günü bulur açılması dedi eve geldik. beklemedeyim. sıcaksu torbasını doldurdum. açılma olsun diye koydum bakalım sıcakdan gevşerse. dünde 3 kez sıcak suya girmişdim bana mısın dememiş açılmam yokk

Kanala yerleşiyor olabilir ya da çatın genişliyordur olur öyle şeyler çok yorma kendini
Dus aldim biraz daha iyiyim ama ayri devam ediyo. Dinleniyorum simdi. Ben o sertligi haftalarca bebegimin basi zannediyodum megerse degilmis :) mg yuzunden hissetmiyo olabilirsin gevsetiyo ya seni ondan..

Miamore gozun aydin meleginin fotosunu gordum masallah ona.... boyuna kilosuna ayrica masallah Rabbim saglik sihat uzun omurler versin, anali babali buyutsun...

wallahi yaptıklarına bayıldım çok güzel olmuş..hastane odası için neler planlıyosun ben bu aralar ona takmış durumdayım bide çok anlamıyorum da bu işlerden nerden baslasam diye düşünüyorum kadıköyde oturuyorsan eger bildiğin yerler var mı öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…