2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
anammmmmmm bir sürü alıntı yaptım 20 sayfadır okuyorum ama sonra çok uzun oldu kimse okumaz diye aklıma gelenlere kısa kısa yazayım dedim
doktora görüşe gidenler güzel haberlerle gelmiş ne mutlu, siniri bozulan arkadaşımada çok üzüldüm angut oluyo işte bazıları böle iysine denk galmemişsin

isim yorumları için teşekkür ederim sanırım biz son ana kadar karar veremicez:))

mimore ilk önce ağzına sağlık diyorum nasıl yağlarım eridi bilemezsin, ırkçılık yapmamış bile olsa hem bir daha ağzından çıkana dikkat eder hemde bir daha asla bir türke kalkıpta laf söylememesi gerektiğini anlamıştır, bizim damarımıza basılmaz öle iyi kazımışsın kafasına ağzına sağlık

bebişine bayıldım yaaaaa maşşallah aldın kucağına ağrılarında geçer hayırlısıyla

benimde senin gibi olucak sanırım :))

cerenimo diş ağrıların içinde çok üzülüyorum benim eşim sarımsak basardı dişine biraz uyuşturuyormuş birde rakı içerdi ama o sana uymaz tabi:))

bu arada benimde sabah ilk sancılarım başladı sanırım
kasılmalarım hep oluyordu bebişim toplanıyor ortaya, miyomum fırlıyo bir köşeden kan basıncım artıyo kalbim hızlı çarpıyo eğer uzanıyorsam beynime kan sıçrıyo gibi oluyordu halende oluyo
ama bu sabah farklı birşey daha oldu
yine toplandı bebişim ama sanki aşağıya doğru kayma eğilimi gösterdi sancı yaptı biraz sürdü geçti tahmini bir 13 dk kadar arayla beş altı kez tekrarladı bunu sonra uykuya dalmışım uyku arasındada yine öle bir iki oldu hissettim acısını şimdi iyim
normal kasılmalarım devam ediyor ama bayabi sıklaştı eskiye oranla yarın kontrolüm var bakalım ne dicek

canım hadi gözün aydın bebişinin mis kokusu ağrılarını unutturur sana.yerimize kokla onu.maşşalah melek hanıma.

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün fotosunu gördüm kızının harika görünüyor

bu arada bende szeryan olucam korkutma beni yaaaaa

maşşallahh canım kızının kilosuda boyuda çok iyi. bi kuzumuz daha saglıkla geldi dünyamıza hayırlı ugurlu olur inşallahhh. inşallah tez vakitte sütünde gelir canımm

Gelecek sütün canım almadıysan humana stil tee çay al. İlk 3 gün gelmemesi normal.

iyi geceler herkese,
ilk doğumum sezeryan olduğu için şimdide zorunlu sezeryan olucam ve dr. cuma günü verdi. inş hayırlısıyla sağlıkla cuma günü ikinci oğlumu kucağıma alıcam.

canım sağlıkla al oğluşunu kucağına inşallah...

bir melek daha geldi dünyaya...darısı bizim meleklerimizin başına...

Çok tatlı bebeğin, mis kokusunu bizim için de çek içine. Allah analı babalı büyütsün. İnşallah normal doğururuz biz(isteyenler tabi:))

Ağrın varmış bu arada, çok geçmiş olsun canım. Sütün de en kısa zamanda gelir inşallah. Melek hanımın geldiğini görünce seni unuttum, kusuruma bakma.

Ya kızlar benim sinirlerim çok bozuk ya gerşeye ağlıyorum olmadık şeylere alınıp insanları azarlayıp kırıyorum sonra pişman oluyorum. Kahkahalarla gülerken bi anda hıökıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum ne olacak halim anlamadım gitti.

Doğumdan da çok korkuyorum aslunda doğumdan değil de annemin yetişememesinden. 10 saatlik yoldan gelicek o gelene kadar doğururum diye. Sezaryen istemiyorum normal olsun istiyorum ama onun da zamanı belli olmuyo. Doğumdan sonra da bebeğime yetebilir miyim benden anne olur mu diye korkuyorum kafamda bi sürü şey dolaşıyo ya ona iyi bakamazsam. Doğumdan sonra annem kalıxak yanımda gelebilirse. Ama kvden de korkuyorum şimdiden yok efendim annesi bikaç ay bakar sonra işe başlar ben bakarım modunda planlar yapıyo. Çalışmıyorum ben doğumdan sonra da düşünmüyorum çalışmayı mecbur kalmadıkça ama onun böyle kafasına göre planlar yapması sinirimi bozuyo. Şimdiden kıskanıyorum ondan.

Offffffffff kafam allak bullak işte. Dün eşime dedim ki gidelim aldıralım bu çocuğu :-D nasıl koptu gülmekten.

Ayıplamayın beni nolur ama işte korkuyorum çok..

Hayırlı uğurlu olsun miamorecim. Darısı hepimizin başına.

Ben de dün nst ye girdim arkadaşlar, biraz sorunlu çıktı daha 1 haftam vardı izne ayrılmaya, beklemeden hemen ayrıldım artık dinlenmek için. Bizim düşündüğümüz sezeryan tarihine kadar beklemeyebilirmiş küçük beyfendi, bakalım daha sık nst ye gidicem. Herkese ağrısız rahat günler.

kontrolden geldim çok şükür bebeğim normal doğum pozisyonundaymış. korktuğum olmadı . başı diye sevdiğim popsuymuş 1 aya kadar doğurursun dedi .10 gün sonra tekrar gitcem bakalım.nst de normal çıktı. kilosuda 2 750 olmuş bu ay az ye şeker karbonhidrat tuz yok kilo alma dedi kolay olsun doğum filan dedi doktor. 100 kilo olmuşumda

Canım düşün eşimden başka kimse olmayacak yanımda ona rağmen doğumdan korkmuyorum.ama sonrası için çok korkuyorum nasıl bakıcam nasıl edicem bebeğime her anlamda yetebilecekmiyim... Ama kucağımıza alınca bu korkular kayboluyormuş.inşallah öyle olur.

Kv den de ne derse desin sen çalışmak istemedikten sonra konuşsun dursun kendin bakarsın inşallah bebeğine hayırlısı ile.

İnşallah canım ya bazen sabırsızlanıyorum artık doğurayım diye bazen de korkular basıyo her kafadan bi ses çıkıyo bi kv bi görümce saçma sapan planlar yapıyolar kendi kafalarından uyuz oluyorum. Bunaldım galiba artık benim hiç akrabam çevrem falan yok burda sürekli eşimin tarafıyla iç içe olmak gerdi muhtemelen. Hayırlısıyla gelsinler artık bebişler de herkes sussun çok sıkıldım yaa

ayy allah yardımcın olsun . tek başına çok zor olur. benim annemde 7 saatlik yoldan gelecek ama normal doğum olursa doğumdan 1 gün sonra gelebilir ancak. iş yeri var çünkü .bende biraz sıkıntı yaşayacam peki dikişlerin olacak nasıl ilgilenceksn geceleri sıkça kalkmak zor olacaktır eşinin desteğine çok ihtiyacın var . allah sana kolaylık versin inşallah.

slm kızlar artık dogsun istiyorum ne yatmaya ne oturmaya ne kalkmaya halim var doymuyorum sanki sürekli tıkınmak istiyorum karnimda yer kalmadı artık başım agrıyo belim agrıyoooo offfff offfffff

canımm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olur inşallah

Herkesin keyfi yerindedir insallah
kontrolden yeni geldim hersey yolunda şükürler olsun kilomuz 2800 az ama bunada şükür
bende bebekken kalça çıkıklıgı varmış bunu doktora söyledim riske atmayalım o halde sezaryen olsun dedi kabul ettim bizim bi komşuda benim gibiymiş bebekken normal dogum sonrası tekrarlamış korktum kabul ettim bide bebegi dogumdan sonra mutlaka
ocuk doktoruna getirin dedi ırsi olabilirmiş hayırlısı Allahtan artık

hamişler doktordan geldik bizde bebeğim dönmüş kalp atışı suyumuz da iyi oldugunu ve normal dogum adayı oldugumu söyledi rahatladım :)) kilomuz 2450 gr dogum tarıhıme kadar 3200 gr kadar olsa rahat dogururum heralde rabbim herkeze suretli bir dogum etsin iyi ebeler iyi doktorkarla karsılaştırsın

Canım hangimizde yokki bunlar. Bayramda babam geldi yanıma. Sonra yolcu ettik ağlamaktan bayılcaktım. Halbuki doğumda tekrar gelicek yani cok kısa zamanda tekrar görücem ama işte sanki Allah korusun bidaha göremicekmişim gibi ağladım. Tv izliyorum ağlıyorum artık durduk yere bile gözümden yaş geliyo Senin gene kv. bakmak için uğraşıyo benimki çalışmasın ben bakamam diyo sanki ben baktırıcamda cocuğumu ona. Görümcemin cocuğuna bakıyo cocugu sinir ediyo benimkinide öyle yapar falan sonra kıyamet koparırım Bazen böyle başkalarının çocuğumu öpüceğini falan düşünüyorum ayyy nasıl sinir oluyorum kimse sevmesin dokunmasın istiyorum böyle içim sızlıyo resmen sanki zarar getiriceklermiş gibi hissediyorum. Kv.lere kızıyoruz gelinlere kötüler diye ama bizde öyle olucaz galiba. Evlat bi başka oluyomuş. Git gide pskopatlaşıyoruz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…