Canım hangimizde yokki bunlar. Bayramda babam geldi yanıma. Sonra yolcu ettik ağlamaktan bayılcaktım. Halbuki doğumda tekrar gelicek yani cok kısa zamanda tekrar görücem ama işte sanki Allah korusun bidaha göremicekmişim gibi ağladım. Tv izliyorum ağlıyorum artık durduk yere bile gözümden yaş geliyoSenin gene kv. bakmak için uğraşıyo benimki çalışmasın ben bakamam diyo sanki ben baktırıcamda cocuğumu ona. Görümcemin cocuğuna bakıyo cocugu sinir ediyo benimkinide öyle yapar falan sonra kıyamet koparırım Bazen böyle başkalarının çocuğumu öpüceğini falan düşünüyorum ayyy nasıl sinir oluyorum kimse sevmesin dokunmasın istiyorum böyle içim sızlıyo resmen sanki zarar getiriceklermiş gibi hissediyorum. Kv.lere kızıyoruz gelinlere kötüler diye ama bizde öyle olucaz galiba. Evlat bi başka oluyomuş. Git gide pskopatlaşıyoruz sanki
slm kızlar artık dogsun istiyorum ne yatmaya ne oturmaya ne kalkmaya halim var doymuyorum sanki sürekli tıkınmak istiyorum karnimda yer kalmadı artık başım agrıyo belim agrıyoooo offfff offfffff
İnşallah canım ya bazen sabırsızlanıyorum artık doğurayım diye bazen de korkular basıyo her kafadan bi ses çıkıyo bi kv bi görümce saçma sapan planlar yapıyolar kendi kafalarından uyuz oluyorum. Bunaldım galiba artık benim hiç akrabam çevrem falan yok burda sürekli eşimin tarafıyla iç içe olmak gerdi muhtemelen. Hayırlısıyla gelsinler artık bebişler de herkes sussun çok sıkıldım yaa
ayy allah yardımcın olsun . tek başına çok zor olur. benim annemde 7 saatlik yoldan gelecek ama normal doğum olursa doğumdan 1 gün sonra gelebilir ancak. iş yeri var çünkü .bende biraz sıkıntı yaşayacam peki dikişlerin olacak nasıl ilgilenceksn geceleri sıkça kalkmak zor olacaktır eşinin desteğine çok ihtiyacın var . allah sanakolaylık versin inşallah.
as benimde 39 gün kaldı aynıyız bende sürekli tıkınmak istiyorum ama doktor uyardı bu ay dikkat et dedi bebek kilo aldıkça normal doğum şansım azalıyo.
Canım hangimizde yokki bunlar. Bayramda babam geldi yanıma. Sonra yolcu ettik ağlamaktan bayılcaktım. Halbuki doğumda tekrar gelicek yani cok kısa zamanda tekrar görücem ama işte sanki Allah korusun bidaha göremicekmişim gibi ağladım. Tv izliyorum ağlıyorum artık durduk yere bile gözümden yaş geliyoSenin gene kv. bakmak için uğraşıyo benimki çalışmasın ben bakamam diyo sanki ben baktırıcamda cocuğumu ona. Görümcemin cocuğuna bakıyo cocugu sinir ediyo benimkinide öyle yapar falan sonra kıyamet koparırım Bazen böyle başkalarının çocuğumu öpüceğini falan düşünüyorum ayyy nasıl sinir oluyorum kimse sevmesin dokunmasın istiyorum böyle içim sızlıyo resmen sanki zarar getiriceklermiş gibi hissediyorum. Kv.lere kızıyoruz gelinlere kötüler diye ama bizde öyle olucaz galiba. Evlat bi başka oluyomuş. Git gide pskopatlaşıyoruz sanki
sen canını sıkma başlarda konuşurlar sonra yüz vermezsen azaltırlar ilgilerini. sen hayırlısı ile doğurda küçük bebeği gerisi Allah kerim.
Ya kızlar benim sinirlerim çok bozuk ya gerşeye ağlıyorum olmadık şeylere alınıp insanları azarlayıp kırıyorum sonra pişman oluyorum. Kahkahalarla gülerken bi anda hıökıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum ne olacak halim anlamadım gitti.
Doğumdan da çok korkuyorum aslunda doğumdan değil de annemin yetişememesinden. 10 saatlik yoldan gelicek o gelene kadar doğururum diye. Sezaryen istemiyorum normal olsun istiyorum ama onun da zamanı belli olmuyo. Doğumdan sonra da bebeğime yetebilir miyim benden anne olur mu diye korkuyorum kafamda bi sürü şey dolaşıyo ya ona iyi bakamazsam. Doğumdan sonra annem kalıxak yanımda gelebilirse. Ama kvden de korkuyorum şimdiden yok efendim annesi bikaç ay bakar sonra işe başlar ben bakarım modunda planlar yapıyo. Çalışmıyorum ben doğumdan sonra da düşünmüyorum çalışmayı mecbur kalmadıkça ama onun böyle kafasına göre planlar yapması sinirimi bozuyo. Şimdiden kıskanıyorum ondan.
Offffffffff kafam allak bullak işte. Dün eşime dedim ki gidelim aldıralım bu çocuğu :-D nasıl koptu gülmekten.
Ayıplamayın beni nolur ama işte korkuyorum çok..
kızlar merhaba takvimde görüldüğü gbi 35 haftalığım. benim oğluşum hareketlerini hissetmeye başladığım ilk günden beri kıpır kıpırdır dışardan gözle görülür biçimde çılgınca hareketler yapan oğlum son bir-iki haftadır duruldu. yemek yediğim zaman biraz kıpırdadığnı hissediyorum ya poposunu çıkarıyo yada ayaklarıyla tekme atıyo ama çok nadir. ben de endişeleniyorum alışkın değilim bu kdr uslu olmasına. sizde de bebek hareketlerinde azalma oldu mu sizce normal mi bu durum? kafam da binbir tilki dolanıyo ya kordonu dolanırsa ya kakasını yaparsa zehirlenirse nasıl anlarız.bu haftadan sonra kontroller haftada 1e düşecek ama yine de korkuyorum
Kızlar sonunda kargo elamanı eh be abla sana özel elaman tutalım artık diyerek isyanını dile getirdi. Üstelik bu kargo firmasından da o kadar çok sipariş gelmedi.Kızlar şimdi geldi BEBEĞİMİN İLK GÜNLÜĞÜ DİKKAT BEBEK VAR. Çooook güzel bu kadar güzel beklemiyordum sayfaları çekip paylaşacağım. El ayak resmi basılan yer var anne babanın ilk söylediği sözler, burcu, doğduğu gün Trkiyede neler oldueve ne zaman geldin falan çok şey var iyi ki bunu almışım. 60-70 sayfa var. 1 yaşına kadar gelişmeleri yazabiliyoruz.
Kızlar sonunda kargo elamanı eh be abla sana özel elaman tutalım artık diyerek isyanını dile getirdi. Üstelik bu kargo firmasından da o kadar çok sipariş gelmedi.Bu arada 91 sayfaymış. Feys grubuna da koydum fotoları, bakmak isteyen olursa oradan da bakabilir. Çok sayfa var ancak bu kadarını çekebildim.
var var. Ben internet D&R dan aldım fiyatı 35 tl, indirimdeydi 25.90 a aldım. 25 tl üzeri kargo ücretsizdi. Ben cuma sipariş verdim bugün geldi ama bayram sonrası gönderilecektir demişti sitede uyarı olarak. Çok hızlı geldi yani.Çok beğendim güle güle kullanınacaba D&R da falan var mıdır bende alacağım bu akşam
Ben de zayıf hamile kalacağım ve az kilo alacağım inşallah 78-- 97 ye çıktım ben de.ben de tam tersi bi dogsun naparsanız yapın diyorum eşimle kardeşime ben bir hafta yatıcam diyorum:)
hanımlarr karar verdim ikinci bebeğime zayıf hamiş kalıcam inşallah böyle şişman şişmanken çok zorluyo yaa...60 kilo olsaydım şimdi 10 da almış olurdum 70 kilo ohh ne rahat 100 le başlayıp 110 oldum40 kilo fazladan taşıyorum ((
canım sancılar birçoğumuzda yavaş yavaş başladı anlaşılan.bende çekiyorum 2 gündür sancıyı.anammmmmmm bir sürü alıntı yaptım 20 sayfadır okuyorum ama sonra çok uzun oldu kimse okumaz diye aklıma gelenlere kısa kısa yazayım dedim
doktora görüşe gidenler güzel haberlerle gelmiş ne mutlu, siniri bozulan arkadaşımada çok üzüldüm angut oluyo işte bazıları böle iysine denk galmemişsin
isim yorumları için teşekkür ederim sanırım biz son ana kadar karar veremicez:))
mimore ilk önce ağzına sağlık diyorum nasıl yağlarım eridi bilemezsin, ırkçılık yapmamış bile olsa hem bir daha ağzından çıkana dikkat eder hemde bir daha asla bir türke kalkıpta laf söylememesi gerektiğini anlamıştır, bizim damarımıza basılmaz öle iyi kazımışsın kafasına ağzına sağlık
bebişine bayıldım yaaaaa maşşallah aldın kucağına ağrılarında geçer hayırlısıyla
benimde senin gibi olucak sanırım :))
cerenimo diş ağrıların içinde çok üzülüyorum benim eşim sarımsak basardı dişine biraz uyuşturuyormuş birde rakı içerdi ama o sana uymaz tabi:))
bu arada benimde sabah ilk sancılarım başladı sanırım
kasılmalarım hep oluyordu bebişim toplanıyor ortaya, miyomum fırlıyo bir köşeden kan basıncım artıyo kalbim hızlı çarpıyo eğer uzanıyorsam beynime kan sıçrıyo gibi oluyordu halende oluyo
ama bu sabah farklı birşey daha oldu
yine toplandı bebişim ama sanki aşağıya doğru kayma eğilimi gösterdi sancı yaptı biraz sürdü geçti tahmini bir 13 dk kadar arayla beş altı kez tekrarladı bunu sonra uykuya dalmışım uyku arasındada yine öle bir iki oldu hissettim acısını şimdi iyim
normal kasılmalarım devam ediyor ama bayabi sıklaştı eskiye oranla yarın kontrolüm var bakalım ne dicek
Kizlarrrrrrrr Melek hanim tesrif etti cokkk sükür. 4170 gr 54 cm. Cok sükür iyiyiz. Sütm gelmedi, narkoz tutmadi agrim acim cokkk
Kismetböyleymis. Hepiniz icin dua ettimmm özellikle sonda takilirken. Hepimiz niemal dogurun insaallahhhh sonra yone yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?