2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Haha aynen yaa:-D çok kıskanıyorum şimdiden daha doğmadan hep içimde mi tutsam çıkınca sahiplenen çok olcak. :-D

slm kızlar artık dogsun istiyorum ne yatmaya ne oturmaya ne kalkmaya halim var doymuyorum sanki sürekli tıkınmak istiyorum karnimda yer kalmadı artık başım agrıyo belim agrıyoooo offfff offfffff

as benimde 39 gün kaldı aynıyız bende sürekli tıkınmak istiyorum ama doktor uyardı bu ay dikkat et dedi bebek kilo aldıkça normal doğum şansım azalıyo.

sen canını sıkma başlarda konuşurlar sonra yüz vermezsen azaltırlar ilgilerini. sen hayırlısı ile doğurda küçük bebeği gerisi Allah kerim.

İşte bunlar korkutuyor beni bakalım sağlıklı bi şekilde kucağıma alayımda inşallah Hayırlısı Allahu teala bir kolaylık verir inşallah.

as benimde 39 gün kaldı aynıyız bende sürekli tıkınmak istiyorum ama doktor uyardı bu ay dikkat et dedi bebek kilo aldıkça normal doğum şansım azalıyo.

bizimki 10 15 güne gelirmiş ...çok kötü hissediyorum kendimi bebeğim 3100 gr mış sezeryzn olucam heralde

kızlar merhaba takvimde görüldüğü gbi 35 haftalığım. benim oğluşum hareketlerini hissetmeye başladığım ilk günden beri kıpır kıpırdır dışardan gözle görülür biçimde çılgınca hareketler yapan oğlum son bir-iki haftadır duruldu. yemek yediğim zaman biraz kıpırdadığnı hissediyorum ya poposunu çıkarıyo yada ayaklarıyla tekme atıyo ama çok nadir. ben de endişeleniyorum alışkın değilim bu kdr uslu olmasına. sizde de bebek hareketlerinde azalma oldu mu sizce normal mi bu durum? kafam da binbir tilki dolanıyo ya kordonu dolanırsa ya kakasını yaparsa zehirlenirse nasıl anlarız.bu haftadan sonra kontroller haftada 1e düşecek ama yine de korkuyorum

sen canını sıkma başlarda konuşurlar sonra yüz vermezsen azaltırlar ilgilerini. sen hayırlısı ile doğurda küçük bebeği gerisi Allah kerim.

Senin de allah yardımcın olsun gerçekten çok zor yalnız başına ama gelirsin sen üstesinden eşinin de yardımıyla. Allah sağ salim kurtarsın hepimizi.

Kızlar şimdi geldi BEBEĞİMİN İLK GÜNLÜĞÜ DİKKAT BEBEK VAR. Çooook güzel bu kadar güzel beklemiyordum sayfaları çekip paylaşacağım. El ayak resmi basılan yer var anne babanın ilk söylediği sözler, burcu, doğduğu gün Trkiyede neler oldueve ne zaman geldin falan çok şey var iyi ki bunu almışım. 60-70 sayfa var. 1 yaşına kadar gelişmeleri yazabiliyoruz.

ben de tam tersi bi dogsun naparsanız yapın diyorum eşimle kardeşime ben bir hafta yatıcam diyorum:)
hanımlarr karar verdim ikinci bebeğime zayıf hamiş kalıcam inşallah böyle şişman şişmanken çok zorluyo yaa...60 kilo olsaydım şimdi 10 da almış olurdum 70 kilo ohh ne rahat 100 le başlayıp 110 oldum 40 kilo fazladan taşıyorum((

kızlar mimore için halay çekmek geldi içimden, ve diğer doğmuş bebeklerimmiziçinde gelsin bu halayy hadi bütün göbüşler hallaya oturmak yokkk

kadıköy bu arada odana bayıldım canım çok zevkli olmuş güle güle kullanın

canım çok normal bunlar bende öleyim önce kahkahadan nefes alamıyom sonrada ağlamaya başlıyorum ara vermeden tekrar gülme krizim geliyo. aslında alınganlık yapmışsın eminim sizin iyiliğinizi düşünerek söylüyo ne güzel ben bakarım demesi benimki hayatta bakmaz, söyleyemezsin filan diye de düşünüyor olabilir, hani çalışmak istiyorsan ben bakarım mesajı veriyor

hiç kıskanmayın bebişlerinizi insanlar onları sevdikçe iltifat ettikçe gurur duyucaksınız çok hoşunuza gidicek, sizden bir parçanın etrafında fır dönücekler tadını çıkartın kızlar

cnm benimki de duruldu geçen haftayla bu hafta bile çok farklı arada bende korkuyorum niye oynamıyor diye ...vuruyo bazen önceden sürekli kayardı içimde sanki...kanala yrleşmiş bizimki ondan galiba kontrollerde sıklaştıya içini ferah tut

Kızlar sonunda kargo elamanı eh be abla sana özel elaman tutalım artık diyerek isyanını dile getirdi. Üstelik bu kargo firmasından da o kadar çok sipariş gelmedi. Bu arada 91 sayfaymış. Feys grubuna da koydum fotoları, bakmak isteyen olursa oradan da bakabilir. Çok sayfa var ancak bu kadarını çekebildim.

Eklentiler

• $CIMG0876.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $CIMG0877.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $CIMG0878.webp
    7 KB · Görüntüleme: 35
  • $CIMG0880.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $CIMG0881.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

Çok beğendim güle güle kullanın acaba D&R da falan var mıdır bende alacağım bu akşam

Çok beğendim güle güle kullanın acaba D&R da falan var mıdır bende alacağım bu akşam
var var. Ben internet D&R dan aldım fiyatı 35 tl, indirimdeydi 25.90 a aldım. 25 tl üzeri kargo ücretsizdi. Ben cuma sipariş verdim bugün geldi ama bayram sonrası gönderilecektir demişti sitede uyarı olarak. Çok hızlı geldi yani.

Ben de zayıf hamile kalacağım ve az kilo alacağım inşallah 78-- 97 ye çıktım ben de.

canım sancılar birçoğumuzda yavaş yavaş başladı anlaşılan.bende çekiyorum 2 gündür sancıyı. hayırlı haberlerle gel yarın arkadaşım.

Maşallah kuzuna, Allah nazarlardan saklasın, inançlı sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah canım, sütün gelir inşallah ağrıların da geçer biranönce

Kızlar dün yazıcaktım ama telefondan yazamadım ben dün saat 22.40 da doğum yaptım epidural normal oldu çok kolay ve güzel bir doğum geçirdim Allah herkese böylesini nasip etsin minik kızım 2.800 gr doğdu

Selam kızlar, ben de bugün kontrolden geldim gece okadar sancı çektim nst de tık yok, kızoşum iyiymiş çok şükür, hala ters duruyo artık dönmez dedi aslında suyu bol olsa son zamana kadar bile dönebilirmiş ama suyu normal sınırlardaymış, kilomuz 2600 biraz minik gidiyoruz napalım sağlıklı olsunda, vee sezeryan için gün verdi 7 kasım, ben daha erken olur diye düşünmüştüm aslında ne kadar kalsa iyi de ani gelme ihtimali tedirgin ediyo biraz Allah tan hayırlısı nasılsa öle olsun inşallah, bir de dr da akrep olcak diyo anlaşamadığı biri akrep miş, kime desem akrep diye yüzünü buruşturuyo akrep olmasın diyo sanki benim elimde,nedir bu akrep düşmanlığı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…