2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Allahıııım her gün doğuran doğurana. Hikayeni yaz canım. Darısı başımıza. Sıra bize de geliyor. Allah evladınla uzun ömürler nasip etsin...

Doğumlar peşpeşe gelmeye başladı, Allah analı babalı büyütsün inşallah, ne güzel kolay bi doğum olmuş darısı başımıza

canım Allah iyiliğini versin:))) eşin gibi bende güldüm.bazen bende çok takıyorum herşeyi.ama ben daha çok eşime takığım.yani hep söyleniyorum en ufak şeyde alınıyorum artık beni sevmiyosun diyorum.işin garip tarafı naz yapmak değil gerçekten öyle düşündüğüm için söylüyorum bende ayrı psikopata bağlamış durumdayım yani:)

canım çook güzel bayıldım.hangi siteden aldın hemen bende sipariş vereyim:)))

canımm hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün sağlıklı günlerde inş.

canım seninle aynı haftalarda bende aynı sorunu yaşadım heralde bebiş büyüdüğü için bu haftalarda artık hareketlerinin şekli değişiyo ve birazda azalıyo.doktoruma söyledim.düzenli olarak nst ye soktu.ama daha yeni 1 haftadır hareketleri düzene girdi yaklaşık 3 hafta bende çok taktım bu hareketleri ama normalmiş.genede bi doktoruna söyle ama.doktorlar bu haftalarda bebek hareketlerine çok önem veriyor çünkü.

D&R ın sitesinden aldım canım 25.90 tl kargo bedava

rabbim evladinizi size hayirli kilsin, size sans ve mutluluk getirsin... bizede insallah kolay dogumlar nasip etsin

Yaa evet ben de sinir oluyorum, kimse sevmiyor akrebi. Aman burç işlerine kafayı takmamak lazım. Ben balık burcuyum, eşim ikizler bebeğimiz akrep kimse kimseyle uyumlu değil sözde, ama ne yapalım.

bizimki 10 15 güne gelirmiş ...çok kötü hissediyorum kendimi bebeğim 3100 gr mış sezeryzn olucam heralde

benimki de 2750 ileride dedi senin bebk baya ilerideymiş canım şekerin mi vardı ondan mı çok kilo aldı acaba . kendini kötü hissetme her şeyin hayırlısı olsun .10 15 güne neden gelirmiş sebep neymiş

bende öyle diyorum evlennce hızlı kilo artışım oldu 81 le hamile kaldım şimdi 100 kiloyum. bugün nst de kadın tombiiiş gel buraya uzan diyo gittim uzandım ne deyim doğru söylüyo ama doğumdan sonra zamanla 2 sene önceki kilo 60 lara inicem ozaman bende yaparım bi bebiş daha

Allah bagislasin ömrü uzun, güzel olsun insaallah , darisi basimiza

benim burcum akrep bebeğimde akrep olsun diye çalışmalara ona göre başlamıştım kasım içine denk gelecek şekilde ve oldu
akrep iyidir iyi çok temkinli şüpheci dikkatlidir

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bayram tatilinde dogsun istiyordun ama vardır bundada bi hayır kendine ve bebişe çok iyi bak

oooo çok sevindim canım hayırlı olsun bebeğinle mutlu sağlık günler Darısı bizlerin başına kolay ve de normal doğumlar nasip eder inşallah allah bizlere de.

Yaa evet ben de sinir oluyorum, kimse sevmiyor akrebi. Aman burç işlerine kafayı takmamak lazım. Ben balık burcuyum, eşim ikizler bebeğimiz akrep kimse kimseyle uyumlu değil sözde, ama ne yapalım.

ne burcu akrep dediğimde hımmmm ıımmm diye burun kıvırmalar falan sanki burçlar bizim hayatımızı yönlendiriyor hıh
aynen senin gibiii ben balık eşim ikizler kızımız da akrep olacak inşallah süper üçlü

Aaaa, hayirli olsun canim. Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin insallah

benim burcum akrep bebeğimde akrep olsun diye çalışmalara ona göre başlamıştım kasım içine denk gelecek şekilde ve oldu
akrep iyidir iyi çok temkinli şüpheci dikkatlidir

Valla ben de anlamadım neden sevilmiyo bence burçtan çok kişilik genetikle ilgili, gerçi akrep kuzenim var o bile aman aman diyo, ben akrep burcu bodysini bile aldım cesurum ve tutkuluyum yazıyo ) zaten burun kıvıranlara diyorum korkun kızımdan ) benim takıldığım soğuk ve mesafeli olur diyolar ben kızımla sıcak bi ilişkim olsun istiyorum bakalım inşallah iyi anlaşan anakız oluruz :))

oy oyyo biri daha doğurmuş anacımmm Allah analı babalı büyütsün. acısını göstermesin. olsun zayıf doğanlar kendini daha iyi topluyo derler. sağlıklı olsunda. benim bebşde ultrasyonda zayıf çıkıyo hayırlısı.
aynen kızlar ya nedir bu akrep düşmanlığı. millet akrepden korkar olmuş. lider burçtur akrep. ben aslanım babamız da akrep. şimdi üçümüzde lider burç olduğumuz için herkes evde ve hayatında ayrı bi düdük çalacak diyorum ben hayırlısıya takmamak gerek fazla bu burç meselesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…