Kızlar dün yazıcaktım ama telefondan yazamadım ben dün saat 22.40 da doğum yaptım epidural normal oldu çok kolay ve güzel bir doğum geçirdim Allah herkese böylesini nasip etsin minik kızım 2.800 gr doğdu
Doğumlar peşpeşe gelmeye başladı, Allah analı babalı büyütsün inşallah, ne güzel kolay bi doğum olmuş darısı başımızaKızlar dün yazıcaktım ama telefondan yazamadım ben dün saat 22.40 da doğum yaptım epidural normal oldu çok kolay ve güzel bir doğum geçirdim Allah herkese böylesini nasip etsin minik kızım 2.800 gr doğdu
Ya kızlar benim sinirlerim çok bozuk ya gerşeye ağlıyorum olmadık şeylere alınıp insanları azarlayıp kırıyorum sonra pişman oluyorum. Kahkahalarla gülerken bi anda hıökıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum ne olacak halim anlamadım gitti.
Doğumdan da çok korkuyorum aslunda doğumdan değil de annemin yetişememesinden. 10 saatlik yoldan gelicek o gelene kadar doğururum diye. Sezaryen istemiyorum normal olsun istiyorum ama onun da zamanı belli olmuyo. Doğumdan sonra da bebeğime yetebilir miyim benden anne olur mu diye korkuyorum kafamda bi sürü şey dolaşıyo ya ona iyi bakamazsam. Doğumdan sonra annem kalıxak yanımda gelebilirse. Ama kvden de korkuyorum şimdiden yok efendim annesi bikaç ay bakar sonra işe başlar ben bakarım modunda planlar yapıyo. Çalışmıyorum ben doğumdan sonra da düşünmüyorum çalışmayı mecbur kalmadıkça ama onun böyle kafasına göre planlar yapması sinirimi bozuyo. Şimdiden kıskanıyorum ondan.
Offffffffff kafam allak bullak işte. Dün eşime dedim ki gidelim aldıralım bu çocuğu :-D nasıl koptu gülmekten.
Ayıplamayın beni nolur ama işte korkuyorum çok..
Kızlar sonunda kargo elamanı eh be abla sana özel elaman tutalım artık diyerek isyanını dile getirdi. Üstelik bu kargo firmasından da o kadar çok sipariş gelmedi.Bu arada 91 sayfaymış. Feys grubuna da koydum fotoları, bakmak isteyen olursa oradan da bakabilir. Çok sayfa var ancak bu kadarını çekebildim.
canımm hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün sağlıklı günlerde inş.Kızlar dün yazıcaktım ama telefondan yazamadım ben dün saat 22.40 da doğum yaptım epidural normal oldu çok kolay ve güzel bir doğum geçirdim Allah herkese böylesini nasip etsin minik kızım 2.800 gr doğdu
kızlar merhaba takvimde görüldüğü gbi 35 haftalığım. benim oğluşum hareketlerini hissetmeye başladığım ilk günden beri kıpır kıpırdır dışardan gözle görülür biçimde çılgınca hareketler yapan oğlum son bir-iki haftadır duruldu. yemek yediğim zaman biraz kıpırdadığnı hissediyorum ya poposunu çıkarıyo yada ayaklarıyla tekme atıyo ama çok nadir. ben de endişeleniyorum alışkın değilim bu kdr uslu olmasına. sizde de bebek hareketlerinde azalma oldu mu sizce normal mi bu durum? kafam da binbir tilki dolanıyo ya kordonu dolanırsa ya kakasını yaparsa zehirlenirse nasıl anlarız.bu haftadan sonra kontroller haftada 1e düşecek ama yine de korkuyorum
canım Allah iyiliğini versin:))) eşin gibi bende güldüm.bazen bende çok takıyorum herşeyi.ama ben daha çok eşime takığım.yani hep söyleniyorum en ufak şeyde alınıyorum artık beni sevmiyosun diyorum.işin garip tarafı naz yapmak değil gerçekten öyle düşündüğüm için söylüyorum bende ayrı psikopata bağlamış durumdayım yani:)
canım çook güzel bayıldım.hangi siteden aldın hemen bende sipariş vereyim:)))
Kızlar dün yazıcaktım ama telefondan yazamadım ben dün saat 22.40 da doğum yaptım epidural normal oldu çok kolay ve güzel bir doğum geçirdim Allah herkese böylesini nasip etsin minik kızım 2.800 gr doğdu
Selam kızlar, ben de bugün kontrolden geldim gece okadar sancı çektim nst de tık yok, kızoşum iyiymiş çok şükür, hala ters duruyo artık dönmez dedi aslında suyu bol olsa son zamana kadar bile dönebilirmiş ama suyu normal sınırlardaymış, kilomuz 2600 biraz minik gidiyoruz napalım sağlıklı olsunda, vee sezeryan için gün verdi 7 kasım, ben daha erken olur diye düşünmüştüm aslında ne kadar kalsa iyi de ani gelme ihtimali tedirgin ediyo biraz Allah tan hayırlısı nasılsa öle olsun inşallah, bir de dr da akrep olcak diyo anlaşamadığı biri akrep miş, kime desem akrep diye yüzünü buruşturuyo akrep olmasın diyo sanki benim elimde,nedir bu akrep düşmanlığı anlamadım
bizimki 10 15 güne gelirmiş ...çok kötü hissediyorum kendimibebeğim 3100 gr mış sezeryzn olucam heralde
ben de tam tersi bi dogsun naparsanız yapın diyorum eşimle kardeşime ben bir hafta yatıcam diyorum:)
hanımlarr karar verdim ikinci bebeğime zayıf hamiş kalıcam inşallah böyle şişman şişmanken çok zorluyo yaa...60 kilo olsaydım şimdi 10 da almış olurdum 70 kilo ohh ne rahat 100 le başlayıp 110 oldum40 kilo fazladan taşıyorum ((
Selam kızlar, ben de bugün kontrolden geldim gece okadar sancı çektim nst de tık yok, kızoşum iyiymiş çok şükür, hala ters duruyo artık dönmez dedi aslında suyu bol olsa son zamana kadar bile dönebilirmiş ama suyu normal sınırlardaymış, kilomuz 2600 biraz minik gidiyoruz napalım sağlıklı olsunda, vee sezeryan için gün verdi 7 kasım, ben daha erken olur diye düşünmüştüm aslında ne kadar kalsa iyi de ani gelme ihtimali tedirgin ediyo biraz Allah tan hayırlısı nasılsa öle olsun inşallah, bir de dr da akrep olcak diyo anlaşamadığı biri akrep miş, kime desem akrep diye yüzünü buruşturuyo akrep olmasın diyo sanki benim elimde,nedir bu akrep düşmanlığı anlamadım
Yaa evet ben de sinir oluyorum, kimse sevmiyor akrebi. Aman burç işlerine kafayı takmamak lazım. Ben balık burcuyum, eşim ikizler bebeğimiz akrep kimse kimseyle uyumlu değil sözde, ama ne yapalım.
D&R ın sitesinden aldım canım 25.90 tl kargo bedava
Yaa evet ben de sinir oluyorum, kimse sevmiyor akrebi. Aman burç işlerine kafayı takmamak lazım. Ben balık burcuyum, eşim ikizler bebeğimiz akrep kimse kimseyle uyumlu değil sözde, ama ne yapalım.
benim burcum akrep bebeğimde akrep olsun diye çalışmalara ona göre başlamıştım kasım içine denk gelecek şekilde ve oldu
akrep iyidir iyi çok temkinli şüpheci dikkatlidir
ne burcu akrep dediğimde hımmmm ıımmm diye burun kıvırmalar falan sanki burçlar bizim hayatımızı yönlendiriyor hıh
aynen senin gibiii ben balık eşim ikizler kızımız da akrep olacak inşallah süper üçlü
D&R ın sitesinden aldım canım 25.90 tl kargo bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?