2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Vallahi şu son günlerde çok dolanamıyorum hastane odası için pek bir şey yapmayı düşğnmüyorun nedense hiç hevesim yok hastane odası süslemeye o yüzden çok araştırmadım hastane odasına kapı süsü bile almadım evdeki odaya daha çok ağırlık verdim ben.

Arkadaşlar bugün vajinal muayene oldum doktor 1 - 2 cm açıklık olmuş bebek doğum kanalına inmiş her şey yolunda gidiyor dedi ve normal doğum gözüküyor dedi sizce doğuma kaç gün kalmıştır...

Sorma bende uyuz oluyorum benim annem akrep ve tanıdığım bütün akrepler şeker gibi. Kime neyse herkes inşallah kasımın 21ini geçer de yay olur diyo ben yay burcundan nefret ederim. Geçecek gibi olursa sezaryen olayım bari :-D

Maşallah canım allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah ne güzel kolay olmuş doğumun darısı başımıza :-D

Offf sorma. Eşim geçen dedi ki biz erkeklerin işi çok zor bi adet öncesi psikolojisi adet dönemi zaten yanına yaklaşılmıyo bi hamile psikolojisi bi doğum öncesi bi lohusa depresyonu en son bi de menopoz diye illallah dedirtirsin tamam olur dedi. Haklı valla ne diyim :-D

Cekememmmmmmm. Iki ayri serum var ve agrim varrrrr:))) Ama yaradana kurban oldugum sisko dombili bir kizimmmm varrr. Rabbim cümlenizi bir avdzda kurtsrsinnnnn. En acili anlarimda dua ettim hepinize. Rabbim duymusturrr

Eklentiler

• $76d7c732-90d2-47a5-8f58-b1d362a59640.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar bugün vajinal muayene oldum doktor 1 - 2 cm açıklık olmuş bebek doğum kanalına inmiş her şey yolunda gidiyor dedi ve normal doğum gözüküyor dedi sizce doğuma kaç gün kalmıştır...

canım ne güzel yakın doğumun. peki sancın var mı benim sancım var açıklığım yok. sancı açıklığı sağlıcakmış sende durum nasıl

Kızlar biraz önce haber aldık. Eşimin dedesini (kv nin babası) yoğun bakıma kaldırmışlar apar topar kalktılar eşim kv kp Bursa'ya gidiyorlar şimdi. Çok üzülmeyeyim diyorum ama canım çok sıkıldı. Öyle iyi biri ki dedesi. Benim ne ninem hayatta ne dedem hepsi vefat etti. Ama eşiminkiler genç daha 70 yaşında bile yok . Çok üzüldüm, akciğer enfeksiyonu demişler. Hazırlıklı olun demiş doktorlar. Tamam tansiyon şeker vardı ama her işini kendi yapan bir insan dedem. Allahım sen dedemizi alma daha. Eşim çok üzüldü. Kızlar ne olur siz de dua edin. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya. İnşallah iyi olur.

Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin dedenize canım ama sen sıkma canını üzülme inşallah iyi haberlerle dönerler.

Allah şifa versin canım inşallah hayırlı haberlerle dönerler. Ama üzme kendini çok bebeğini düşün.

cnm korkma telaşa verme .. ama tabiki tedbiride elden bırakma doktorunla görüş

Kiloyu artık güzellikten değilde zorlandığımızdan istemiyoruz kilonda ağır geliyodur sana şimdi. Güzel bi diyetle halledersin inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin 2.de umarım

Haha aynen yaa:-D çok kıskanıyorum şimdiden daha doğmadan hep içimde mi tutsam çıkınca sahiplenen çok olcak. :-D

hahaha Bende hiç çıkarmak istemiyorum vlla. Eşime diyorum çıkarayım azcık öpüp koklayım bi yüzünü göreyim sonra geri yerleştireyim orda kalsın

Hatinnn canim gözün aydin ne güzel sende kurtuldun ....
Rabbim saglikli uzun ömür versin minigine ..

Gerenimos canim insallah toparlar dedeniz kendini .. Cok gecmis olsun .. Rabbim sifa versin insallah ..

Bugun yine tansiyonum yukarilàrda .. Limonlu su ictim biraz düssün diye ...
Yatip dinlenmem gerekiyor ..
Ebe dönme sansi cok dedi bebegin bakalim kismet.. Ilk bebek iri oldugu icin icerde yeri bol dedi ...
Yeyip ictiklerine dikkat et sicak seyler tüket dedi ..enerji acisindqn önemli dedi

selam kızlar epeydir gıremedım
kımler dogurdu bılemıyorum gerıye donuk de okumaya fırsat bulamadım

sızın muhabbetınızı cok ozledım

fırsat bulduğum an uyuyuyorum

umarım sızın kuzularında keyfı yerındedır

opuyorum hepınızı

Selam meltem, bence dogum artik heran olabilir.. cunku dogum icin hersey hazir. Allah yardimcin olsun.
dun bende vaginal muayene oldum. Bebek ne kanala girmis ne acikligim var nede agrim var hayirlisi artik. Herseye oglum karar verecek. 10 gun erken 10 gin gec dedi doktorum . Ama gelisi yakin degil.

ay ben akrep olsun istiyorum 22 sınden sonra yay oluyor ben yayım babası akrep cok iyi anlaşıyorus yaylarla pek anlaşamıyorum bakma sen onlara

Kızlar geçen gün kuaföre gittim ağda için. Artık doğum yaklaştı yanii o şekilde hastaneye hayatta gidemem. Kendimde yapamıyorum cok zorlanıyorum. Kuaförüm yoğundu benimde beklemeye vaktim yoktu hemen yan tarafındaki kuaföre gittim. Burayıda pek bilmem iyimi kötümü bilemedim. Önce kol altı sonra özel bölge olsun dedim. Kol altı yapıyo ama spatulayla çekiyo kadın. Canımdan can gitti resmen. Benim bildiğim bezle çekersin ilk defa gördüm. Özel bölgeyidemi böyle alıyosunuz dedim evet başka türlü alınmazki falan diyo sanki hiç kuaför görmedik hayatımızda. Bende yapmayalım o zaman dedim kalktım giyiniyorum sir kazanına bi baktım çok afedersiniz içi tüy dolu. Yani yapıp yapıp içine atıyomuş. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Gördüğüm en iğrenç manzaraydı hemen cıktım ordan. Nasıl bu kadar çirkin iş yapıyolar anlamış değilim. Benim kuaförüm kaş alırken bile maske ve eldiven kullanır öyle titizdir. Asla bir daha kuaför değiştrmem bildiğimden şaşmam. Gittim zaten cok bekletmediler sağolsunlar aldılar hemen. Tabi yarısını yaptırdım yarısını gene yaptıramadım dayanamadım cok acıdı. Dedim etimi kopar bana ağda yapmaa Hala gözümün önünde o sir kazanı. Çok tiksindim yaa allahtan yaptırmamışımda görmüşüm Allah korusun mikrop kapabilirdimdee.

ya aslında 9 ay herşeyimiz değişiyo ünyemiz hormonlarımız.onlarda bi zahmet çekiversinler yani nazlarımızı.baba olmakta o kadar kolay olmasın yani.ben öyle düşünüyorum.ne biliyim şu anki psikolojimiz çok normal bence.keşke onlar bizim yerimize taşıyabilselerde ancak o zaman anlarlar.

[TD="align: left"]Dikkat Bebek Var - Pembe - Cd li
Media Cinsi:Ciltli[/TD]

Dikkat Bebek Var - Pembe - Cd li - Tanil Yasar | 25,99TL - D&R : Kitap
sağol canım hemen sipariş vercem:)

canım moralini bozma.Rabbim acil şifalar versin daha uzuuuun ömürler versin inş.dualarımızsizinle.

Ah canim uzulme ya, olacakla olecegin onune gecilmezmis. Merak etme yasi yokmus daha dedenin, genc yani cabuk iyilesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…