wallahi yaptıklarına bayıldım çok güzel olmuş..hastane odası için neler planlıyosun ben bu aralar ona takmış durumdayım bide çok anlamıyorum da bu işlerden nerden baslasam diye düşünüyorum kadıköyde oturuyorsan eger bildiğin yerler var mı öptüm
Selam kızlar, ben de bugün kontrolden geldim gece okadar sancı çektim nst de tık yok, kızoşum iyiymiş çok şükür, hala ters duruyo artık dönmez dedi aslında suyu bol olsa son zamana kadar bile dönebilirmiş ama suyu normal sınırlardaymış, kilomuz 2600 biraz minik gidiyoruz napalım sağlıklı olsunda, vee sezeryan için gün verdi 7 kasım, ben daha erken olur diye düşünmüştüm aslında ne kadar kalsa iyi de ani gelme ihtimali tedirgin ediyo biraz Allah tan hayırlısı nasılsa öle olsun inşallah, bir de dr da akrep olcak diyo anlaşamadığı biri akrep miş, kime desem akrep diye yüzünü buruşturuyo akrep olmasın diyo sanki benim elimde,nedir bu akrep düşmanlığı anlamadım
Kızlar dün yazıcaktım ama telefondan yazamadım ben dün saat 22.40 da doğum yaptım epidural normal oldu çok kolay ve güzel bir doğum geçirdim Allah herkese böylesini nasip etsin minik kızım 2.800 gr doğdu
canım Allah iyiliğini versin:))) eşin gibi bende güldüm.bazen bende çok takıyorum herşeyi.ama ben daha çok eşime takığım.yani hep söyleniyorum en ufak şeyde alınıyorum artık beni sevmiyosun diyorum.işin garip tarafı naz yapmak değil gerçekten öyle düşündüğüm için söylüyorum bende ayrı psikopata bağlamış durumdayım yani:)
canım çook güzel bayıldım.hangi siteden aldın hemen bende sipariş vereyim:)))
kızlar mimore için halay çekmek geldi içimden, ve diğer doğmuş bebeklerimmiziçinde gelsin bu halayy hadi bütün göbüşler hallaya oturmak yokkk
kadıköy bu arada odana bayıldım canım çok zevkli olmuş güle güle kullanın
canım çok normal bunlar bende öleyim önce kahkahadan nefes alamıyom sonrada ağlamaya başlıyorum ara vermeden tekrar gülme krizim geliyo. aslında alınganlık yapmışsın eminim sizin iyiliğinizi düşünerek söylüyo ne güzel ben bakarım demesi benimki hayatta bakmaz, söyleyemezsin filan diye de düşünüyor olabilir, hani çalışmak istiyorsan ben bakarım mesajı veriyor
hiç kıskanmayın bebişlerinizi insanlar onları sevdikçe iltifat ettikçe gurur duyucaksınız çok hoşunuza gidicek, sizden bir parçanın etrafında fır dönücekler tadını çıkartın kızlar
canım yaaa zahmet olmazsa kapak resminide paylaşırmısın.bi kaçtane var hangisi bilemedim.
Arkadaşlar bugün vajinal muayene oldum doktor 1 - 2 cm açıklık olmuş bebek doğum kanalına inmiş her şey yolunda gidiyor dedi ve normal doğum gözüküyor dedi sizce doğuma kaç gün kalmıştır...
Kızlar biraz önce haber aldık. Eşimin dedesini (kv nin babası) yoğun bakıma kaldırmışlar apar topar kalktılar eşim kv kp Bursa'ya gidiyorlar şimdi. Çok üzülmeyeyim diyorum ama canım çok sıkıldı. Öyle iyi biri ki dedesi. Benim ne ninem hayatta ne dedem hepsi vefat etti. Ama eşiminkiler genç daha 70 yaşında bile yok. Çok üzüldüm, akciğer enfeksiyonu demişler. Hazırlıklı olun demiş doktorlar. Tamam tansiyon şeker vardı ama her işini kendi yapan bir insan dedem. Allahım sen dedemizi alma daha. Eşim çok üzüldü. Kızlar ne olur siz de dua edin. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya. İnşallah iyi olur.
as benimde 39 gün kaldı aynıyız bende sürekli tıkınmak istiyorum ama doktor uyardı bu ay dikkat et dedi bebek kilo aldıkça normal doğum şansım azalıyo.
Kızlar biraz önce haber aldık. Eşimin dedesini (kv nin babası) yoğun bakıma kaldırmışlar apar topar kalktılar eşim kv kp Bursa'ya gidiyorlar şimdi. Çok üzülmeyeyim diyorum ama canım çok sıkıldı. Öyle iyi biri ki dedesi. Benim ne ninem hayatta ne dedem hepsi vefat etti. Ama eşiminkiler genç daha 70 yaşında bile yok. Çok üzüldüm, akciğer enfeksiyonu demişler. Hazırlıklı olun demiş doktorlar. Tamam tansiyon şeker vardı ama her işini kendi yapan bir insan dedem. Allahım sen dedemizi alma daha. Eşim çok üzüldü. Kızlar ne olur siz de dua edin. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya. İnşallah iyi olur.
kızlar merhaba takvimde görüldüğü gbi 35 haftalığım. benim oğluşum hareketlerini hissetmeye başladığım ilk günden beri kıpır kıpırdır dışardan gözle görülür biçimde çılgınca hareketler yapan oğlum son bir-iki haftadır duruldu. yemek yediğim zaman biraz kıpırdadığnı hissediyorum ya poposunu çıkarıyo yada ayaklarıyla tekme atıyo ama çok nadir. ben de endişeleniyorum alışkın değilim bu kdr uslu olmasına. sizde de bebek hareketlerinde azalma oldu mu sizce normal mi bu durum? kafam da binbir tilki dolanıyo ya kordonu dolanırsa ya kakasını yaparsa zehirlenirse nasıl anlarız.bu haftadan sonra kontroller haftada 1e düşecek ama yine de korkuyorum
ben de tam tersi bi dogsun naparsanız yapın diyorum eşimle kardeşime ben bir hafta yatıcam diyorum:)
hanımlarr karar verdim ikinci bebeğime zayıf hamiş kalıcam inşallah böyle şişman şişmanken çok zorluyo yaa...60 kilo olsaydım şimdi 10 da almış olurdum 70 kilo ohh ne rahat 100 le başlayıp 110 oldum40 kilo fazladan taşıyorum ((
Haha aynen yaa:-D çok kıskanıyorum şimdiden daha doğmadan hep içimde mi tutsam çıkınca sahiplenen çok olcak. :-D
Selam meltem, bence dogum artik heran olabilir.. cunku dogum icin hersey hazir. Allah yardimcin olsun.Arkadaşlar bugün vajinal muayene oldum doktor 1 - 2 cm açıklık olmuş bebek doğum kanalına inmiş her şey yolunda gidiyor dedi ve normal doğum gözüküyor dedi sizce doğuma kaç gün kalmıştır...
Selam kızlar, ben de bugün kontrolden geldim gece okadar sancı çektim nst de tık yok, kızoşum iyiymiş çok şükür, hala ters duruyo artık dönmez dedi aslında suyu bol olsa son zamana kadar bile dönebilirmiş ama suyu normal sınırlardaymış, kilomuz 2600 biraz minik gidiyoruz napalım sağlıklı olsunda, vee sezeryan için gün verdi 7 kasım, ben daha erken olur diye düşünmüştüm aslında ne kadar kalsa iyi de ani gelme ihtimali tedirgin ediyo biraz Allah tan hayırlısı nasılsa öle olsun inşallah, bir de dr da akrep olcak diyo anlaşamadığı biri akrep miş, kime desem akrep diye yüzünü buruşturuyo akrep olmasın diyo sanki benim elimde,nedir bu akrep düşmanlığı anlamadım
ya aslında 9 ay herşeyimiz değişiyo ünyemiz hormonlarımız.onlarda bi zahmet çekiversinler yani nazlarımızı.baba olmakta o kadar kolay olmasın yani.ben öyle düşünüyorum.ne biliyim şu anki psikolojimiz çok normal bence.keşke onlar bizim yerimize taşıyabilselerde ancak o zaman anlarlar.Sorma bende uyuz oluyorum benim annem akrep ve tanıdığım bütün akrepler şeker gibi. Kime neyse herkes inşallah kasımın 21ini geçer de yay olur diyo ben yay burcundan nefret ederim. Geçecek gibi olursa sezaryen olayım bari :-D
Maşallah canım allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah ne güzel kolay olmuş doğumun darısı başımıza :-D
Offf sorma. Eşim geçen dedi ki biz erkeklerin işi çok zor bi adet öncesi psikolojisi adet dönemi zaten yanına yaklaşılmıyo bi hamile psikolojisi bi doğum öncesi bi lohusa depresyonu en son bi de menopoz diye illallah dedirtirsin tamam olur dedi. Haklı valla ne diyim :-D
sağol canım hemen sipariş vercem:)
[TD="align: left"]Dikkat Bebek Var - Pembe - Cd li
Media Cinsi:Ciltli[/TD]
Dikkat Bebek Var - Pembe - Cd li - Tanil Yasar | 25,99TL - D&R : Kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?