2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
anam hatinde doğurmuş gözü aydın olsun bu ne ya kızlar 40 ı tamamlamıyo erkenden erkenden geliyolar inş benimkide iki hafta sonra saglıkla gelir heyecanlandım artık...

İyyyy igrenc, iyi ki yaptirmamissin! Bildiginden sasmicaksin cidden ya

nasılsınız kızlar,
sevgicim, Allah şifa versin dedenize, geçmiş olsun
benimde sürekli uykum geliyor, bıraksalar akşama kadar uyusam ..

Ablammmmm gözünaydınnn ve çok geçmiş olsunnnn..
Maşallahhh kızına Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah
Ufak tefek sorunları sakın dert etme kendine, lohusalıkta eklenince çekilmez olmasın. Bebeğinle olmanın tadını çıkarmaya bak..
Bizlerin yerinede kokla emi
Allah'ım geride kalanlarıda sağlıcakla kavustursun insallah..

canım hayırlı olsun. çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda sütün geli,r ve iyileşirsin.

kullanılmış ağdaları o erittikleri kabın içine mi atmış doğru anladım değil mi.. ben ilk kez yaptırdım pembe bir ağdayla yapıyorlardı ama benim gittiğim yerde iyi değildi başka bir yere gidicem bu hafta bakalım normalde gitmem ama zor oluyor artık

canım hepimiz aynı durumdayız. ilk bebeğimiz bilinmezlerle dolu bir süreç yaşıyoruz. korkuyoruz. aynı duyguları yaşıyoruz ama hep sonunu düşünüp mutlu oluyorum. bebeğimizi kucağımıza alınca herşey çok güzel olacak. üzme kendini rahatlamaya çalış.

Cok gecmis olsun insaallah toparlanir iyilesir bir an önce, Allah sifa versin

allah acil şifa versin canım ama sen üzme kendini sakin olmaya çalış yoksa bebişin de etkilenir... Herşey Allah'tan dua etmekten başka elden birşey gelmez

İnşallah canım. Bebekler sağlıkla gelsin cidden gerisi boş dediğin gibi.

hayırlı olsun canım. çok geçmiş olsun. fırsatın olunca doğumun detaylarını yazabilirmisin.

Kızlar iyi geceler hepinize...

Aslında uzun uzun herkese yazmak isterdim ama acayip yorgunum, eve yeni geldim sayılır. Şöyle bir göz atabildim sayfalara.

Öncelikle Miamore, hatinn tebrik ederim ikinizi de. Çok sevindim bebişlerinizi kucağınıza aldınız. Darısı bizlerin başına.

Gerenimo canım başın sağ olsun. Son anda okudum mesajını. Allah başka acı yaşatmasın.
Bu arada mesajını görünce hemen sipariş verdim günceden. Bu işi de hallettik. Artık son iki kargomun gelmesi kaldı. Herşey tamam :)

Bana gelince sabah erkenden hastaneye gidip 3 tüp kan verdim. Öğleden sonra anestezi doktoru ile görüştüm, sonra da kendi doktorumla. 5 KASIM da kızım nasipse geliyor :) Genel, Epidural, spinal doğumda yapılıyormuş ayrıca sevindim... Hangi yöntemi seçeyim sizce? Bu konuda ki yorumlarınızı da bekliyorum.

Öğleden sonra son pazar alışverişimi de yaptım. Saatlerce dışarda kaldım. Bu haftaya kadar sorun yoktu ama artık yürüyemiyorum bile. Kasıklarımda acayip bir baskı var. Sancılar oluyor ufak tefek. Bir de tuvalet sorunu. 3. katta oturuyorum wc ye girip evden çıkıyorum aşağı ininceye kadar tekrar geliyor :) Artık evde dinlenerek geçireceğim zamanımı sanırım. Pazartesi annem de gelecek :)

Benden bu kadar kızlar. Herkese rahat bir gece diliyorum...

Son düzenleme:
Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş .

Canim mekani cennet olsun insallah... ben ve annemde her tel caldiginda korkuyoruz, anneannemden kotu bi haber g
Gelcek diye... annem beni birakip gidemiyor, o kadar Korkuyorum ki bisey olurda annesini goremez diye... insallah hemen gdogururum dahayirli ile , annemde gider

az önce k.v nin tüm kış bizde kalacağını öğrendim..allahım ne suç işledim..halbuki kocam ben ve bebeğim((insan az düşünür dimi agla agla bi hal oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…