İyyyy igrenc, iyi ki yaptirmamissin! Bildiginden sasmicaksin cidden yaKızlar geçen gün kuaföre gittim ağda için. Artık doğum yaklaştı yanii o şekilde hastaneye hayatta gidemem. Kendimde yapamıyorum cok zorlanıyorum. Kuaförüm yoğundu benimde beklemeye vaktim yoktu hemen yan tarafındaki kuaföre gittim. Burayıda pek bilmem iyimi kötümü bilemedim. Önce kol altı sonra özel bölge olsun dedim. Kol altı yapıyo ama spatulayla çekiyo kadın. Canımdan can gitti resmen. Benim bildiğim bezle çekersin ilk defa gördüm. Özel bölgeyidemi böyle alıyosunuz dedim evet başka türlü alınmazki falan diyo sanki hiç kuaför görmedik hayatımızda. Bende yapmayalım o zaman dedim kalktım giyiniyorum sir kazanına bi baktım çok afedersiniz içi tüy dolu. Yani yapıp yapıp içine atıyomuş. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Gördüğüm en iğrenç manzaraydı hemen cıktım ordan. Nasıl bu kadar çirkin iş yapıyolar anlamış değilim. Benim kuaförüm kaş alırken bile maske ve eldiven kullanır öyle titizdir. Asla bir daha kuaför değiştrmem bildiğimden şaşmam. Gittim zaten cok bekletmediler sağolsunlar aldılar hemen. Tabi yarısını yaptırdım yarısını gene yaptıramadım dayanamadım cok acıdı. Dedim etimi kopar bana ağda yapmaaHala gözümün önünde o sir kazanı. Çok tiksindim yaa allahtan yaptırmamışımda görmüşüm Allah korusun mikrop kapabilirdimdee.
[TD="align: left"]Dikkat Bebek Var - Pembe - Cd li
Media Cinsi:Ciltli[/TD]
Dikkat Bebek Var - Pembe - Cd li - Tanil Yasar | 25,99TL - D&R : Kitap
Ablammmmm gözünaydınnn ve çok geçmiş olsunnnn..Kizlarrrrrrrr Melek hanim tesrif etti cokkk sükür. 4170 gr 54 cm. Cok sükür iyiyiz. Sütm gelmedi, narkoz tutmadi agrim acim cokkk
Kismetböyleymis. Hepiniz icin dua ettimmm özellikle sonda takilirken. Hepimiz niemal dogurun insaallahhhh sonra yone yazarim.
Kizlarrrrrrrr Melek hanim tesrif etti cokkk sükür. 4170 gr 54 cm. Cok sükür iyiyiz. Sütm gelmedi, narkoz tutmadi agrim acim cokkk
Kismetböyleymis. Hepiniz icin dua ettimmm özellikle sonda takilirken. Hepimiz niemal dogurun insaallahhhh sonra yone yazarim.
Kızlar geçen gün kuaföre gittim ağda için. Artık doğum yaklaştı yanii o şekilde hastaneye hayatta gidemem. Kendimde yapamıyorum cok zorlanıyorum. Kuaförüm yoğundu benimde beklemeye vaktim yoktu hemen yan tarafındaki kuaföre gittim. Burayıda pek bilmem iyimi kötümü bilemedim. Önce kol altı sonra özel bölge olsun dedim. Kol altı yapıyo ama spatulayla çekiyo kadın. Canımdan can gitti resmen. Benim bildiğim bezle çekersin ilk defa gördüm. Özel bölgeyidemi böyle alıyosunuz dedim evet başka türlü alınmazki falan diyo sanki hiç kuaför görmedik hayatımızda. Bende yapmayalım o zaman dedim kalktım giyiniyorum sir kazanına bi baktım çok afedersiniz içi tüy dolu. Yani yapıp yapıp içine atıyomuş. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Gördüğüm en iğrenç manzaraydı hemen cıktım ordan. Nasıl bu kadar çirkin iş yapıyolar anlamış değilim. Benim kuaförüm kaş alırken bile maske ve eldiven kullanır öyle titizdir. Asla bir daha kuaför değiştrmem bildiğimden şaşmam. Gittim zaten cok bekletmediler sağolsunlar aldılar hemen. Tabi yarısını yaptırdım yarısını gene yaptıramadım dayanamadım cok acıdı. Dedim etimi kopar bana ağda yapmaaHala gözümün önünde o sir kazanı. Çok tiksindim yaa allahtan yaptırmamışımda görmüşüm Allah korusun mikrop kapabilirdimdee.
Ya kızlar benim sinirlerim çok bozuk ya gerşeye ağlıyorum olmadık şeylere alınıp insanları azarlayıp kırıyorum sonra pişman oluyorum. Kahkahalarla gülerken bi anda hıökıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum ne olacak halim anlamadım gitti.
Doğumdan da çok korkuyorum aslunda doğumdan değil de annemin yetişememesinden. 10 saatlik yoldan gelicek o gelene kadar doğururum diye. Sezaryen istemiyorum normal olsun istiyorum ama onun da zamanı belli olmuyo. Doğumdan sonra da bebeğime yetebilir miyim benden anne olur mu diye korkuyorum kafamda bi sürü şey dolaşıyo ya ona iyi bakamazsam. Doğumdan sonra annem kalıxak yanımda gelebilirse. Ama kvden de korkuyorum şimdiden yok efendim annesi bikaç ay bakar sonra işe başlar ben bakarım modunda planlar yapıyo. Çalışmıyorum ben doğumdan sonra da düşünmüyorum çalışmayı mecbur kalmadıkça ama onun böyle kafasına göre planlar yapması sinirimi bozuyo. Şimdiden kıskanıyorum ondan.
Offffffffff kafam allak bullak işte. Dün eşime dedim ki gidelim aldıralım bu çocuğu :-D nasıl koptu gülmekten.
Ayıplamayın beni nolur ama işte korkuyorum çok..
Kızlar biraz önce haber aldık. Eşimin dedesini (kv nin babası) yoğun bakıma kaldırmışlar apar topar kalktılar eşim kv kp Bursa'ya gidiyorlar şimdi. Çok üzülmeyeyim diyorum ama canım çok sıkıldı. Öyle iyi biri ki dedesi. Benim ne ninem hayatta ne dedem hepsi vefat etti. Ama eşiminkiler genç daha 70 yaşında bile yok. Çok üzüldüm, akciğer enfeksiyonu demişler. Hazırlıklı olun demiş doktorlar. Tamam tansiyon şeker vardı ama her işini kendi yapan bir insan dedem. Allahım sen dedemizi alma daha. Eşim çok üzüldü. Kızlar ne olur siz de dua edin. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya. İnşallah iyi olur.
[TD="align: left"]Dikkat Bebek Var - Pembe - Cd li
Media Cinsi:Ciltli[/TD]
Dikkat Bebek Var - Pembe - Cd li - Tanil Yasar | 25,99TL - D&R : Kitap
Kızlar biraz önce haber aldık. Eşimin dedesini (kv nin babası) yoğun bakıma kaldırmışlar apar topar kalktılar eşim kv kp Bursa'ya gidiyorlar şimdi. Çok üzülmeyeyim diyorum ama canım çok sıkıldı. Öyle iyi biri ki dedesi. Benim ne ninem hayatta ne dedem hepsi vefat etti. Ama eşiminkiler genç daha 70 yaşında bile yok. Çok üzüldüm, akciğer enfeksiyonu demişler. Hazırlıklı olun demiş doktorlar. Tamam tansiyon şeker vardı ama her işini kendi yapan bir insan dedem. Allahım sen dedemizi alma daha. Eşim çok üzüldü. Kızlar ne olur siz de dua edin. Hamilelerin duası kabul olurmuş ya. İnşallah iyi olur.
canım hepimiz aynı durumdayız. ilk bebeğimiz bilinmezlerle dolu bir süreç yaşıyoruz. korkuyoruz. aynı duyguları yaşıyoruz ama hep sonunu düşünüp mutlu oluyorum. bebeğimizi kucağımıza alınca herşey çok güzel olacak. üzme kendini rahatlamaya çalış.
Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin dedenize canımama sen sıkma canını üzülme inşallah iyi haberlerle dönerler.
Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmişAllah şifa versin canım inşallah hayırlı haberlerle dönerler. Ama üzme kendini çok bebeğini düşün.
Kızlar dün yazıcaktım ama telefondan yazamadım ben dün saat 22.40 da doğum yaptım epidural normal oldu çok kolay ve güzel bir doğum geçirdim Allah herkese böylesini nasip etsin minik kızım 2.800 gr doğdu
Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?