Valla ben de anlamadım neden sevilmiyo bence burçtan çok kişilik genetikle ilgili, gerçi akrep kuzenim var o bile aman aman diyo, ben akrep burcu bodysini bile aldım cesurum ve tutkuluyum yazıyo) zaten burun kıvıranlara diyorum korkun kızımdan ) benim takıldığım soğuk ve mesafeli olur diyolar ben kızımla sıcak bi ilişkim olsun istiyorum bakalım inşallah iyi anlaşan anakız oluruz :))
az önce k.v nin tüm kış bizde kalacağını öğrendim..allahım ne suç işledim..halbuki kocam ben ve bebeğim((insan az düşünür dimi agla agla bi hal oldum
Canim mekani cennet olsun insallah... ben ve annemde her tel caldiginda korkuyoruz, anneannemden kotu bi haber g
Gelcek diye... annem beni birakip gidemiyor, o kadar Korkuyorum ki bisey olurda annesini goremez diye... insallah hemen gdogururum dahayirli ile , annemde gider
az önce k.v nin tüm kış bizde kalacağını öğrendim..allahım ne suç işledim..halbuki kocam ben ve bebeğim((insan az düşünür dimi agla agla bi hal oldum
ah cnm o akrepten yaka silkenlere bi sor bakalım akrepten daha sağlam bi dost bulabilirlermi..ben akrepim eşim akrep kızöçemiz de akrep olacak inşallah..ama aklında olsun akreplerin en sevmediği şey yönlendirilmektir.kendi lider olduğu için iteklenmeyi sevmez yani.
yoksa bi sır ver mezara götürsün yani.ve 6. hisleri acayip kuvvetlidir..mesela benim rüyalarım çıkar..bazn ben bile korkuyorum kendimden.bir insanı bir bakısta anlar sevmezse anlaki bi yamuk var o kişide..
ince düşünür başına gelebilecekleri hep göz önünde tutar..akrep iyidir akreppp
Benim burcum yay, yükselenim akrep. Yeğenim akrep, en samimi arkadaşlarımdan biri akrep. Dediklerinin tümüne katılıyorum. Benim bıcırık küçüçük yeğenim bile yönetilmek istemiyor. Bence güzel bir burç. Zaten herşey burçla bitmiyor. o yüzden kafaya takmaya değmez. Akrepler iyidir, ayrıca çalışkan ve zekidir.
cnm bebegin kaç kilo?
Gerenimos basiniz sagolsun canim ... Üzme kendini lütfen , morale ihtiyacin var bebegini düsün ...
Lemok canim bizim burda sezeryanlarda spinali öneriyorlar genelde daha etkili oluyor diye ...
Epidural i normal dogumda kullanyorlar .. Okuduklarimdan yola cikarak banada en mantikli spinal geldi .. Zaten bana badka birsey istermisin diye sorulmadi ..
Marriposa eger bebegim dönmezse ayni gün sezeryanimiz canim 7 kasim , rabbim saglikla kavustursun insallah..
Doktorunuzmu söyledi bu kiloyu 3,200 Diye Maşallah bu arada .Amin iyi dilek ve duaların için işallah .hamişler doktordan geldik bizde bebeğim dönmüş kalp atışı suyumuz da iyi oldugunu ve normal dogum adayı oldugumu söyledi rahatladım :)) kilomuz 2450 gr dogum tarıhıme kadar 3200 gr kadar olsa rahat dogururum heralderabbim herkeze suretli bir dogum etsin iyi ebeler iyi doktorkarla karsılaştırsın
güzel bir dille eşine bütün kış kalmasını istemediğini söyle o da annesine açıklar durumu canım. ağlayarak bebeğini de üzme.
Neden öyleymiş acaba? Sana niye sorulmamış? Ben bile çok gıcık oldum(( Hiç ağlama canım bulunur bir çaresi.
Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş.
ay ben akrep olsun istiyorum 22 sınden sonra yay oluyor ben yayım babası akrep cok iyi anlaşıyorus yaylarla pek anlaşamıyorum bakma sen onlara
ayrıca akrepler sanatçı ruhludur..çoğunluğunun bir sanat dalına ilgisi vardır..mesela benim eşim gitarın her türlüsünü çalar klasik akustik elektro ve bass ve kendi öğrenmiş 14 yaşında başlamış.ben çocukluktan beri resim çizerim..geleneksel sanatlar üzerine çalışıyorum..bizim bebelerden de bişeyler olur inşallahhhh
Ayy ne güzel ben sevdim tarihi valla zamanında gelirse hayırlısı, benim kız da ters bana dönmez dedi, ama suyum normal ve kendimde minyon olduğum içinmiş, yoksa doğuma kadar bile dönebilir dedi, hakkımızda hayırlısı gün saymaya başladımGerenimos basiniz sagolsun canim ... Üzme kendini lütfen , morale ihtiyacin var bebegini düsün ...
Marriposa eger bebegim dönmezse ayni gün sezeryanimiz canim 7 kasim , rabbim saglikla kavustursun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?