2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ah cnm o akrepten yaka silkenlere bi sor bakalım akrepten daha sağlam bi dost bulabilirlermi..ben akrepim eşim akrep kızöçemiz de akrep olacak inşallah..ama aklında olsun akreplerin en sevmediği şey yönlendirilmektir.kendi lider olduğu için iteklenmeyi sevmez yani.
yoksa bi sır ver mezara götürsün yani.ve 6. hisleri acayip kuvvetlidir..mesela benim rüyalarım çıkar..bazn ben bile korkuyorum kendimden.bir insanı bir bakısta anlar sevmezse anlaki bi yamuk var o kişide..
ince düşünür başına gelebilecekleri hep göz önünde tutar..akrep iyidir akreppp

az önce k.v nin tüm kış bizde kalacağını öğrendim..allahım ne suç işledim..halbuki kocam ben ve bebeğim((insan az düşünür dimi agla agla bi hal oldum

güzel bir dille eşine bütün kış kalmasını istemediğini söyle o da annesine açıklar durumu canım. ağlayarak bebeğini de üzme.

canlarımmm gözünüz aydınnn.güle güle büyütün bebişlerinizi..darısı başımıza inşallahhh.öpüyorum kuzularınızı

Off canım dün senin durumunu okuyunca Allahım ne kadar zor dedim, bizim büyüklerimizin hepsi çok sağlıklı diye düşündüm. Neyse annemler izmire gelmişlerdi yanlız kalmadım evde. Sabah iyiyken birden hastalanmış. İnanamıyorum hala. Kayınvalidem yazık öyle iyi insan ki. Ne kadar ağladı. Haberi aldıktan sonra ağlamaya başladık karnım ağrımaya başladı. Anneme sordum hemen ebe ya kasılma mı bu diye değil dedi. O kadar saattir ağrım var. Off Allahım eşime de yazık off. Çok zor kızlar.
Hayatın kuralı ama. Kendimi üzmemek için tv açtım çok düşünmeyeceğim.

az önce k.v nin tüm kış bizde kalacağını öğrendim..allahım ne suç işledim..halbuki kocam ben ve bebeğim((insan az düşünür dimi agla agla bi hal oldum

Neden öyleymiş acaba? Sana niye sorulmamış? Ben bile çok gıcık oldum (( Hiç ağlama canım bulunur bir çaresi.

Benim burcum yay, yükselenim akrep. Yeğenim akrep, en samimi arkadaşlarımdan biri akrep. Dediklerinin tümüne katılıyorum. Benim bıcırık küçüçük yeğenim bile yönetilmek istemiyor. Bence güzel bir burç. Zaten herşey burçla bitmiyor. o yüzden kafaya takmaya değmez. Akrepler iyidir, ayrıca çalışkan ve zekidir.

Gerenimos basiniz sagolsun canim ... Üzme kendini lütfen , morale ihtiyacin var bebegini düsün ...

Lemok canim bizim burda sezeryanlarda spinali öneriyorlar genelde daha etkili oluyor diye ...
Epidural i normal dogumda kullanyorlar .. Okuduklarimdan yola cikarak banada en mantikli spinal geldi .. Zaten bana badka birsey istermisin diye sorulmadi ..

Marriposa eger bebegim dönmezse ayni gün sezeryanimiz canim 7 kasim , rabbim saglikla kavustursun insallah..

ayrıca akrepler sanatçı ruhludur..çoğunluğunun bir sanat dalına ilgisi vardır..mesela benim eşim gitarın her türlüsünü çalar klasik akustik elektro ve bass ve kendi öğrenmiş 14 yaşında başlamış.ben çocukluktan beri resim çizerim..geleneksel sanatlar üzerine çalışıyorum..bizim bebelerden de bişeyler olur inşallahhhh

cnm bebegin kaç kilo?

2 kilo 750 gram canım malesef hızlı arttı kilosu 25 günde 1 kilo almış bundan sonra doğuma kadar dikkat etcem . bende çok hatalıyım çikolata hamur işi pirinç plavı çok yedim . psikolikmen çöktüm stresten saldırdım yiyeceklere bi doğurym zayıf güzel anne olacam

Ben daha araştırmadım hiç. Aslında devlet hastanesi olduğu için sadece genel olur sanıyordum. Bugün duydum çok sevindim. Bebeğimi hemen görebileceğim diye. Tavsiyen için teşekkürler. Doktorumla konuşmadım daha yöntemi, bakalım o ne diyecek? Pazartesi kontrolde sorarım artık. Bu arada claxane devam doğuma 2 gün kala bırakacağım.

Doktorunuzmu söyledi bu kiloyu 3,200 Diye Maşallah bu arada .Amin iyi dilek ve duaların için işallah .

kızlar dün kontrolümüz vardı..kızçem kocaman olmuş..36. haftaya girmişiz ama kendisi usg de 3150 gr çıktı..dedim bu kızçe şişko mu olucak dedim.dr yok dedi +-300 gr gibi düşün dedi..herşey yolundaymış..sezeryanın gününü konuşamadık..yine i,ki doğum arası girdim muayeneye..30 unda yine kontrolümüz var..bakalım 13-14 kasım gibi olucak herhalde doğum..

Merhaba kızlar bugün kontrol vardı kızım 3750 gr.olmuş doğum 9 kasım olarak gözüküyor dr.4 kilo olur dedi .Nst de sancım çıktı 2 gün sonra tekrar çağırdı.Bebeğim biraz iri normal doğumda ısrar etmelimiyim karar veremiyorum .Dr.normal olabilir olmazsa sezeryan yaparız dedi.Çok kararsızım :S

güzel bir dille eşine bütün kış kalmasını istemediğini söyle o da annesine açıklar durumu canım. ağlayarak bebeğini de üzme.

Neden öyleymiş acaba? Sana niye sorulmamış? Ben bile çok gıcık oldum (( Hiç ağlama canım bulunur bir çaresi.

wallahi kocam da yeni öğrendi moralim alt üst oldu kızlar ben kendi kardeşime 10 gün zor dayanıyorum bütün kış yaşayamam ve çok ters davranırım biliyorum kendimi..tüm hamileliğim boyunca gelmedi bi kere çağırdım yemek yapsın az bize baksın diye geldiği gün içimden hiç bişi yapmak gelmiyor dedi madem öle niye geliyosun geldiğinde de sıkılır 10 gün zor kalır tüm kış ne yaa benim hayatım bebeğim onun oyuncağı mı??

ay ben akrep olsun istiyorum 22 sınden sonra yay oluyor ben yayım babası akrep cok iyi anlaşıyorus yaylarla pek anlaşamıyorum bakma sen onlara

İnşallah canım öyle olur, peki söylendiği gibi mesafelimisiniz :)) valla işte burç olayı magazin kısmı, sağlıklı hayırlı olsunda çocuklarımız,
Gerenimos basiniz sagolsun canim ... Üzme kendini lütfen , morale ihtiyacin var bebegini düsün ...

Marriposa eger bebegim dönmezse ayni gün sezeryanimiz canim 7 kasim , rabbim saglikla kavustursun insallah..
Ayy ne güzel ben sevdim tarihi valla zamanında gelirse hayırlısı, benim kız da ters bana dönmez dedi, ama suyum normal ve kendimde minyon olduğum içinmiş, yoksa doğuma kadar bile dönebilir dedi, hakkımızda hayırlısı gün saymaya başladım )
Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş .

Canım mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin, çok üzme kendini dicem ama zor tabi Allah sabır versin

geronimo başın sağolsun cnm rabbim yattığı yerde utandırmasın özzeva sende sıkma canını bi konuş eşinle öle şeymi olur ya sizinde bi özeliniz var bu ne anlayışsızlık yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…