wallahi kocam da yeni öğrendi moralim alt üst oldu kızlar ben kendi kardeşime 10 gün zor dayanıyorum bütün kış yaşayamam ve çok ters davranırım biliyorum kendimi..tüm hamileliğim boyunca gelmedi bi kere çağırdım yemek yapsın az bize baksın diye geldiği gün içimden hiç bişi yapmak gelmiyor dedi madem öle niye geliyosun geldiğinde de sıkılır 10 gün zor kalır tüm kış ne yaa benim hayatım bebeğim onun oyuncağı mı??
Ne kadar iyi de olsa herkesin bir düzeni var evinde. Ben de senin gibi sıkılıveririm çabucak. Kendi anneme gitsem 2 gün kalamam. Yardım için bir süre kalmaları iyi tabiki ama bütün kış olmaz ki. Başbaşa kalmak ister insan ailesiyle. Bence kalmaz zaten, eşin de konuşur zamanı gelince. Hiç üzme kendini bulunur bir yöntem. Bugün benim kendi annem arıyor pazartesi gelcem ama erken mi? Çok kalmış olmayım? diyor, doğumdan sonrada yardıma kalacak ya rahatsız etmeyim diye düşünüyor. İnce düşünmekten hasta olacak anneciğim. Kv ise bayramdan önce gezmeye geldi, sahilde yürüyüşünü yapıp tam yemek saatinde geldiler. Ama ne görsün gelin yemek yapmamış, hastaymış :))) Bakalım benim ki ne kadar kalacak? Benim de aklım onda :S
İnşallah canım öyle olur, peki söylendiği gibi mesafelimisiniz :)) valla işte burç olayı magazin kısmı, sağlıklı hayırlı olsunda çocuklarımız,
Ayy ne güzel ben sevdim tarihi valla zamanında gelirse hayırlısı, benim kız da ters bana dönmez dedi, ama suyum normal ve kendimde minyon olduğum içinmiş, yoksa doğuma kadar bile dönebilir dedi, hakkımızda hayırlısı gün saymaya başladım)
Canım mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin, çok üzme kendini dicem ama zor tabi Allah sabır versin
Desene seninki de uzun kalacak gibi görünüyor:-/ biz kadınların şansı nedir yahu
Off canım dün senin durumunu okuyunca Allahım ne kadar zor dedim, bizim büyüklerimizin hepsi çok sağlıklı diye düşündüm. Neyse annemler izmire gelmişlerdi yanlız kalmadım evde. Sabah iyiyken birden hastalanmış. İnanamıyorum hala. Kayınvalidem yazık öyle iyi insan ki. Ne kadar ağladı. Haberi aldıktan sonra ağlamaya başladık karnım ağrımaya başladı. Anneme sordum hemen ebe ya kasılma mı bu diye değil dedi. O kadar saattir ağrım var. Off Allahım eşime de yazık off. Çok zor kızlar.
Hayatın kuralı ama. Kendimi üzmemek için tv açtım çok düşünmeyeceğim.
insanlar ne kadar kirici ve acimasiz.bu kisi esimiz bile olsa.sabahtan beri yemegi yapiyorum camasirlari ben astim topladim kaldirdim.saglik ocagina gittim benimle gel dedim gelmedi.isim yokmus gibi yufka aldim buzluga borekler yaptim koydum.banyo yapip mis gibi oturucaktim.banyodan sonra saclarimi kuruturken artik o kadar yoruldum ki klozete oturdum saclarimi kurutmak icin.kapagi gercekten inceymias kiriliverdi.ben ona.gulerek soyledim bisey demez diye.bin tane laf eetti demedigini birakmadikac.kilosun tabiki kirilir ben sana dedim.oturma diye bi basladi kac dakika bi suru kirici sey soyledi.dayandim dayandim sonunda patladim aglamaya basladim.3 kurus sey icin yaptiklarina bakin.... kizlar cok.uzdu beni o kadar sinirlerim bozukki suanda (((
cnm korkma telaşa verme .. ama tabiki tedbiride elden bırakma doktorunla görüş
Lemokcum hakkimizda hayirlisi , insallah agrisiz sizisiz dogururuz .. Benide normsl dogum korkutmuyor ama sezeryan korkma drmiyrlimde , sonra ayaklanmasi cok düsündürüyor ..
canım sana sorulmadan nasıl boyle bı karar verılıyo anlamadım.hıc sıkma canını esınle konus.o halletsın.az önce k.v nin tüm kış bizde kalacağını öğrendim..allahım ne suç işledim..halbuki kocam ben ve bebeğim((insan az düşünür dimi agla agla bi hal oldum
canım cok uzuldum.allah mekanını cennet etsın.sızlere sabır versın.Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş.
Canim üzülme, bebegini düsün erkekler bazen bizim kadar düsünceli olmayabiliyorlar.
Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş.
insanlar ne kadar kirici ve acimasiz.bu kisi esimiz bile olsa.sabahtan beri yemegi yapiyorum camasirlari ben astim topladim kaldirdim.saglik ocagina gittim benimle gel dedim gelmedi.isim yokmus gibi yufka aldim buzluga borekler yaptim koydum.banyo yapip mis gibi oturucaktim.banyodan sonra saclarimi kuruturken artik o kadar yoruldum ki klozete oturdum saclarimi kurutmak icin.kapagi gercekten inceymias kiriliverdi.ben ona.gulerek soyledim bisey demez diye.bin tane laf eetti demedigini birakmadikac.kilosun tabiki kirilir ben sana dedim.oturma diye bi basladi kac dakika bi suru kirici sey soyledi.dayandim dayandim sonunda patladim aglamaya basladim.3 kurus sey icin yaptiklarina bakin.... kizlar cok.uzdu beni o kadar sinirlerim bozukki suanda (((
canım sana sorulmadan nasıl boyle bı karar verılıyo anlamadım.hıc sıkma canını esınle konus.o halletsın.az önce k.v nin tüm kış bizde kalacağını öğrendim..allahım ne suç işledim..halbuki kocam ben ve bebeğim((insan az düşünür dimi agla agla bi hal oldum
canım cok uzuldum.allah mekanını cennet etsın.sızlere sabır versın.Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş.
hic dusunceli degiller hemdecocuk gibi agliyorum resmen cok uzuldum soylediklerine.o evde biseyi bozsa kirsa ben hep tenkin edici yaptigi hatayi giderici seyler.soylerim olsun canin saolsun derim uzerine.kac kilosun tabiki kirarsin demek aklimin ucundan bile gecmez bnde.biliyorum cok kilo aldigimi kilolu oldugumu ama ole insanin yuzune carpinca hele hamileyken cok acimasizca oluyo (
Benim içim şu yönden rahat: Onun evi doğalgazlı sıcacık, benimki sobalı. Mutfağa, banyoya gitse üşüyecek ki kendisi çok üşür. Evim 2+1, odanı birisi giyinme odası zaten. Annem de kalacak. En fazla bir hafta veriyorum :) Tabi belli de olmaz... Çok mu kötüyüm yarabbim
selam kızlar epeydir gıremedım
kımler dogurdu bılemıyorum gerıye donuk de okumaya fırsat bulamadım
sızın muhabbetınızı cok ozledım
fırsat bulduğum an uyuyuyorum
umarım sızın kuzularında keyfı yerındedır
opuyorum hepınızı
Canım hiç üzme canını, bazen dengesiz oluyor erkek milleti. Dün ben de benzer bişey yaşadım. Gözlerini kocaman açtı benimki de(( Ama takmıyorum ne derse desin en önemli şey bebeğim benim için.
canım uzuldum ınankı.esın ayıp etmıs.ama ıste napcan erkek mılletı.bızım kadar ınce dusunemıyolar.helekı bu donemlerde dahada alttan almaları gerek.ama emın olkı yanlız degılsın.takma kafaya bebegıne odaklan.
Senin bu kadar üzülecegini tahmin edememistir . Üzme kendini biz üzülünce bebeklerimiz de hissediyor
İnşallah canım öyle olur, peki söylendiği gibi mesafelimisiniz :)) valla işte burç olayı magazin kısmı, sağlıklı hayırlı olsunda çocuklarımız,
Ayy ne güzel ben sevdim tarihi valla zamanında gelirse hayırlısı, benim kız da ters bana dönmez dedi, ama suyum normal ve kendimde minyon olduğum içinmiş, yoksa doğuma kadar bile dönebilir dedi, hakkımızda hayırlısı gün saymaya başladım)
Canım mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin, çok üzme kendini dicem ama zor tabi Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?