2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aman cnm ya takma..bizmi hamileyiz onlar mı töbe töbeee..bırak kırık kalsın..milletin karısı hami,leyim diye yatak döşek yatar..sen bide bidünya iş yapmışsın teşekkür etmesi gerek ama erkek işte

İyi geceler hamişler.
İlk hamilelğimde diş etimde kabarma olmuştu.Dişçiye gitmiştim:gebelik hormonlarından kaynaklandığını söyledi.Doğumdan bir süre sonra bu kitle kendiliğinden kayboldu.
Aynı durumu bu hamileliğimde yaşıyorum.Fakat bu sefer diş eti kabarması aşırı derece büyüdü.Arkadaki bu et parçasıabartılı şekilde büyüyerek 3-4 dişimi kapattı.O tarafımla yemek yiyemiyorum.Diş eti büyük bir kitle olışturunca,bu durum konuşmama yansıdı.Dişimi her fırçalamamada bir avuç kan geliyor diş etimden.kan kaybı çok olduğundan sadece o kısmı bir süre fırçalamayı bıraktım.fakat şimdide kendiliğinde kanıyor ve bir süre kanını durduramıyorum.Zaten kansızlığım vardı kan ilacı kullanıyordum.3 hafta önce doktora gitdim.Bu hamileğimde çok büyüdüğünü söyledim.Fakat bebeği anesteziye sokmak istemedim.Doğuma az kaldı diye dayanmaya çalışıyom ama hergün 3-4 ağız dolusu kan kaybediyom.
Allahım bana yardım et.Dua edin arkadaşlar..Benim durumumu yaşayan varmı bilmiyom ama,varsa onlarada yardım etsin. arkadaşlar.
Bir önerisi olan varmı.Bu kan kaybımın bana ve bebeğe çok zararı olurmu?

Gercekten zor zamanlardan geciyoruz aslinda, ama rabbim bi sekilde sabrini veriyor iste... insallah daha guzel gunler gorecegiz, bu gunler icin de hayatin kurali diyecegiz...

Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş .

başınız sağolsun mekanı cennet olsun allah geride kalanlara uzun ömürler versin.

belkide bir enfeksiyon oluşur bebeğini riske atma bence doktoruna danış en doğrusuna o karar verir.

Son düzenleme:
hatin miamore kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah bizde hayırlısıyla kucağımıza alırız. allah hepimizin yardımcısı olsun. bebişiniizin resmini burdaki albümünüzede koyun merak ediyorum....

selaycım inşallah bebeişin döner de sezeryan olmak zorunda kalmazsın...

inşallah yarında güzel haberler okuruz burada

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.diş ağrısı çok zordur.

Sagolasin canim ... Sen nasilsin .. Günün belirlenmisliydi sezeryan icin ?? Kacirdimmi ben

Polyana doktora görün kesinlikle .. Benimkilerde kaniyor ama öyle asiri degil .

Kizlar son günlerde cikolatayla ask yasiyorum resmen:))sabah kahvaltiya oturmadan bile yiyorum hayatimda ilk kez 60 kg oldum
.

gerenimo başın sağolsun canım allahın sevgili kuluymuş çektirmeden aldı yanına, allah rahmet eylesin

kızlar benim kasılmalarım arttı ama düzensiz, 15, 20, bazen 10 bazende 5 dk da bir oluyo
geliyormu acep bebilim

ahh cnm ya bende de öyle oldu ya çikolata olmadan kahvaltı yapamıyorum ekstradan da yiyorum...

Dogumu yaklasan arkadaslar rezene cayi icin günde 3 kupa falan süt getiriyor .. Benim cok isime yaramisti ..

Amaninnn amamaninnn sira sendemi yoksa
Esin evdemi ??

Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş .
başınız sağolsun canım, çok üzülme iki canlısın, Allah ne derse öyle olur

canım satlarımız aynı seninle, neden 5 kasım erken değilmi, bana 10 kasımdan sonraki hafta içinde dedi doktor

az önce k.v nin tüm kış bizde kalacağını öğrendim..allahım ne suç işledim..halbuki kocam ben ve bebeğim((insan az düşünür dimi agla agla bi hal oldum
geçen kışı hatırladım birden, geçen sene kaynana kayınpeder görümce hepsi bizde kaldılar, ama ilk bana sordular
ne düşünürsün kızım diye, çok borçları vardı bişey diyemedim, çook zor geçti kış, Allahtan iyi insanlar huzursuzluk
yaşamadık ama 4 ay duşa bile giremedim onlar varken, yürüyüşe çıkıyorlardı ozmaan giriyordum banyoya (

benimde 30 ekimde belli olacak, seninlede aynıyız canım, maşallah kızına bu arada

bence pişman olmuştur çoktan, erkekler düşüncesiz oluyor bazen

geçmiş olsun canım , benimde dişetlerim kanıyor hamileliğimden beri ama okadar değil

hatininde bebeği hayırlı olsun bu arada Allah analı babalı büyütsün
sıra kimde kızlar ????????

doktora git bir nst çekerler , geliyor olabilir bence ,
hadi hayırlısı

başınız sağolsun canım, çok üzülme iki canlısın, Allah ne derse öyle olur
canım satlarımız aynı seninle, neden 5 kasım erken değilmi, bana 10 kasımdan sonraki hafta içinde dedi doktor

Canım ultrasonda 36+3 günlük çıktı dün. Hep önden gidiyor zaten. O yüzden sanırım.

ne güzel maşallah bebişine..benim bebeğim kilo olarak biraz geride doktor ne bulduysan ye,eğer kilo almazsa 10 gün sonra sezeryanla alıcaz dedi

canım hiç üzülme benim ilk oğlum 2800 doğdu minicikti hemde herşey yemiştim, balıkyağı içiyordum , bunda içmedim
hergün muz yiyordum, bunda çocukla uğraşırken, fırsat buldukça bişeyler yiyorum ama yinede kilolu maşallah
Allahtan yani herşey,
abisinide sık sık emzirdim doğunca hiç 3 saat falan bekleme, anne sütü kilo aldırıyor
şimdi maşallah 4 yaşında yaşıtlarından uzun ve kilosuda iyi şükür, gerçi bizim aile herkes uzundur soyaçekim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…