insanlar ne kadar kirici ve acimasiz.bu kisi esimiz bile olsa.sabahtan beri yemegi yapiyorum camasirlari ben astim topladim kaldirdim.saglik ocagina gittim benimle gel dedim gelmedi.isim yokmus gibi yufka aldim buzluga borekler yaptim koydum.banyo yapip mis gibi oturucaktim.banyodan sonra saclarimi kuruturken artik o kadar yoruldum ki klozete oturdum saclarimi kurutmak icin.kapagi gercekten inceymias kiriliverdi.ben ona.gulerek soyledim bisey demez diye.bin tane laf eetti demedigini birakmadikac.kilosun tabiki kirilir ben sana dedim.oturma diye bi basladi kac dakika bi suru kirici sey soyledi.dayandim dayandim sonunda patladim aglamaya basladim.3 kurus sey icin yaptiklarina bakin.... kizlar cok.uzdu beni o kadar sinirlerim bozukki suanda (((
saolun kızlar cok teşekkür ederim. şimdi daha iyiyim :2:
valla cnm mesafeli değilim desem yalan söylerimm.ama tanımadığım güvenmediğim insanlara karşı öyleyim ..sevdimmi tam severim sildimmi bir kalemde hesabı nettir akrepler
Off canım dün senin durumunu okuyunca Allahım ne kadar zor dedim, bizim büyüklerimizin hepsi çok sağlıklı diye düşündüm. Neyse annemler izmire gelmişlerdi yanlız kalmadım evde. Sabah iyiyken birden hastalanmış. İnanamıyorum hala. Kayınvalidem yazık öyle iyi insan ki. Ne kadar ağladı. Haberi aldıktan sonra ağlamaya başladık karnım ağrımaya başladı. Anneme sordum hemen ebe ya kasılma mı bu diye değil dedi. O kadar saattir ağrım var. Off Allahım eşime de yazık off. Çok zor kızlar.
Hayatın kuralı ama. Kendimi üzmemek için tv açtım çok düşünmeyeceğim.
Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş.
İyi geceler hamişler.
İlk hamilelğimde diş etimde kabarma olmuştu.Dişçiye gitmiştim:gebelik hormonlarından kaynaklandığını söyledi.Doğumdan bir süre sonra bu kitle kendiliğinden kayboldu.
Aynı durumu bu hamileliğimde yaşıyorum.Fakat bu sefer diş eti kabarması aşırı derece büyüdü.Arkadaki bu et parçasıabartılı şekilde büyüyerek 3-4 dişimi kapattı.O tarafımla yemek yiyemiyorum.Diş eti büyük bir kitle olışturunca,bu durum konuşmama yansıdı.Dişimi her fırçalamamada bir avuç kan geliyor diş etimden.kan kaybı çok olduğundan sadece o kısmı bir süre fırçalamayı bıraktım.fakat şimdide kendiliğinde kanıyor ve bir süre kanını durduramıyorum.Zaten kansızlığım vardı kan ilacı kullanıyordum.3 hafta önce doktora gitdim.Bu hamileğimde çok büyüdüğünü söyledim.Fakat bebeği anesteziye sokmak istemedim.Doğuma az kaldı diye dayanmaya çalışıyom ama hergün 3-4 ağız dolusu kan kaybediyom.
Allahım bana yardım et.Dua edin arkadaşlar..Benim durumumu yaşayan varmı bilmiyom ama,varsa onlarada yardım etsin. arkadaşlar.
Bir önerisi olan varmı.Bu kan kaybımın bana ve bebeğe çok zararı olurmu?
İyi geceler hamişler.
İlk hamilelğimde diş etimde kabarma olmuştu.Dişçiye gitmiştim:gebelik hormonlarından kaynaklandığını söyledi.Doğumdan bir süre sonra bu kitle kendiliğinden kayboldu.
Aynı durumu bu hamileliğimde yaşıyorum.Fakat bu sefer diş eti kabarması aşırı derece büyüdü.Arkadaki bu et parçasıabartılı şekilde büyüyerek 3-4 dişimi kapattı.O tarafımla yemek yiyemiyorum.Diş eti büyük bir kitle olışturunca,bu durum konuşmama yansıdı.Dişimi her fırçalamamada bir avuç kan geliyor diş etimden.kan kaybı çok olduğundan sadece o kısmı bir süre fırçalamayı bıraktım.fakat şimdide kendiliğinde kanıyor ve bir süre kanını durduramıyorum.Zaten kansızlığım vardı kan ilacı kullanıyordum.3 hafta önce doktora gitdim.Bu hamileğimde çok büyüdüğünü söyledim.Fakat bebeği anesteziye sokmak istemedim.Doğuma az kaldı diye dayanmaya çalışıyom ama hergün 3-4 ağız dolusu kan kaybediyom.
Allahım bana yardım et.Dua edin arkadaşlar..Benim durumumu yaşayan varmı bilmiyom ama,varsa onlarada yardım etsin. arkadaşlar.
hatin miamore kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah bizde hayırlısıyla kucağımıza alırız. allah hepimizin yardımcısı olsun. bebişiniizin resmini burdaki albümünüzede koyun merak ediyorum....
selaycım inşallah bebeişin döner de sezeryan olmak zorunda kalmazsın...
inşallah yarında güzel haberler okuruz burada
Sagolasin canim ... Sen nasilsin .. Günün belirlenmisliydi sezeryan icin ?? Kacirdimmi ben
Polyana doktora görün kesinlikle .. Benimkilerde kaniyor ama öyle asiri degil .
Kizlar son günlerde cikolatayla ask yasiyorum resmen:))sabah kahvaltiya oturmadan bile yiyorum hayatimda ilk kez 60 kg oldum
.
gerenimo başın sağolsun canım allahın sevgili kuluymuş çektirmeden aldı yanına, allah rahmet eylesin
kızlar benim kasılmalarım arttı ama düzensiz, 15, 20, bazen 10 bazende 5 dk da bir oluyo
geliyormu acep bebilim
başınız sağolsun canım, çok üzülme iki canlısın, Allah ne derse öyle olurKızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş.
canım satlarımız aynı seninle, neden 5 kasım erken değilmi, bana 10 kasımdan sonraki hafta içinde dedi doktorKızlar iyi geceler hepinize...
Aslında uzun uzun herkese yazmak isterdim ama acayip yorgunum, eve yeni geldim sayılır. Şöyle bir göz atabildim sayfalara.
Öncelikle Miamore, hatinn tebrik ederim ikinizi de. Çok sevindim bebişlerinizi kucağınıza aldınız. Darısı bizlerin başına.
Bana gelince sabah erkenden hastaneye gidip 3 tüp kan verdim. Öğleden sonra anestezi doktoru ile görüştüm, sonra da kendi doktorumla. 5 KASIM da kızım nasipse geliyor :) Genel, Epidural, spinal doğumda yapılıyormuş ayrıca sevindim... Hangi yöntemi seçeyim sizce? Bu konuda ki yorumlarınızı da bekliyorum.
Öğleden sonra son pazar alışverişimi de yaptım. Saatlerce dışarda kaldım. Bu haftaya kadar sorun yoktu ama artık yürüyemiyorum bile. Kasıklarımda acayip bir baskı var. Sancılar oluyor ufak tefek. Bir de tuvalet sorunu. 3. katta oturuyorum wc ye girip evden çıkıyorum aşağı ininceye kadar tekrar geliyor :) Artık evde dinlenerek geçireceğim zamanımı sanırım. Pazartesi annem de gelecek :)
Benden bu kadar kızlar. Herkese rahat bir gece diliyorum...
geçen kışı hatırladım birden, geçen sene kaynana kayınpeder görümce hepsi bizde kaldılar, ama ilk bana sordularaz önce k.v nin tüm kış bizde kalacağını öğrendim..allahım ne suç işledim..halbuki kocam ben ve bebeğim((insan az düşünür dimi agla agla bi hal oldum
benimde 30 ekimde belli olacak, seninlede aynıyız canım, maşallah kızına bu aradakızlar dün kontrolümüz vardı..kızçem kocaman olmuş..36. haftaya girmişiz ama kendisi usg de 3150 gr çıktı..dedim bu kızçe şişko mu olucak dedim.dr yok dedi +-300 gr gibi düşün dedi..herşey yolundaymış..sezeryanın gününü konuşamadık..yine i,ki doğum arası girdim muayeneye..30 unda yine kontrolümüz var..bakalım 13-14 kasım gibi olucak herhalde doğum..
bence pişman olmuştur çoktan, erkekler düşüncesiz oluyor bazeninsanlar ne kadar kirici ve acimasiz.bu kisi esimiz bile olsa.sabahtan beri yemegi yapiyorum camasirlari ben astim topladim kaldirdim.saglik ocagina gittim benimle gel dedim gelmedi.isim yokmus gibi yufka aldim buzluga borekler yaptim koydum.banyo yapip mis gibi oturucaktim.banyodan sonra saclarimi kuruturken artik o kadar yoruldum ki klozete oturdum saclarimi kurutmak icin.kapagi gercekten inceymias kiriliverdi.ben ona.gulerek soyledim bisey demez diye.bin tane laf eetti demedigini birakmadikac.kilosun tabiki kirilir ben sana dedim.oturma diye bi basladi kac dakika bi suru kirici sey soyledi.dayandim dayandim sonunda patladim aglamaya basladim.3 kurus sey icin yaptiklarina bakin.... kizlar cok.uzdu beni o kadar sinirlerim bozukki suanda (((
geçmiş olsun canım , benimde dişetlerim kanıyor hamileliğimden beri ama okadar değilİyi geceler hamişler.
gerenimo başın sağolsun canım allahın sevgili kuluymuş çektirmeden aldı yanına, allah rahmet eylesin
kızlar benim kasılmalarım arttı ama düzensiz, 15, 20, bazen 10 bazende 5 dk da bir oluyo
geliyormu acep bebilim
Amaninnn amamaninnn sira sendemi yoksa
Esin evdemi ??
başınız sağolsun canım, çok üzülme iki canlısın, Allah ne derse öyle olur
canım satlarımız aynı seninle, neden 5 kasım erken değilmi, bana 10 kasımdan sonraki hafta içinde dedi doktor
Canım ultrasonda 36+3 günlük çıktı dün. Hep önden gidiyor zaten. O yüzden sanırım.
benimde önde hatta dün 36+5 çıktı ama erken doğmucak sadece biraz iri bir bebek dedi
ne güzel maşallah bebişine..benim bebeğim kilo olarak biraz geride doktor ne bulduysan ye,eğer kilo almazsa 10 gün sonra sezeryanla alıcaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?