2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar son günlerde cikolatayla ask yasiyorum resmen:))sabah kahvaltiya oturmadan bile yiyorum hayatimda ilk kez 60 kg oldum
.[/QUOTE]

Selayhuss bende hayatimda ilk defa bukadar cikolata yedim. Durduramiyorum kendimi mesela suan bile yesem yerim. Ama daha azonce yedim) benim deli oldugum 3 cikolata var nutella kasikkk kasikk, tadelle,tofee bide. Cok konustum kalkip yiycem bitane daha.

Polyana maalesef ayni sorunlar bendede var dis etlerim cok sisti ve kaniyor fircalarken elma vs gibi seyler yerken ama dr gitmedim az kaldi diye artik dogumdan sonra yuzlesecegim sebeple

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......

Ben yine uyandim. Dünde 1 de uyanmistim. Cok yorgunum ama acidan uyuyamadim. Simdi agri kesici aldim daha iyiyim sükür. Tosuncuk hemsire ablasinda, anne yorgun ve yerinden kipirdayamaz diye vermiyorlar odaya. Ama cok acikiyor, acikinca agliyor. Sütüm gelmedi gelsede vermezler. Cok uyusturucu verdiler. Cay veriyorlar ama tosunum doymuyor. Odadan duyuyorum agladigini icim gidiyor kalkamiyorum. En acaibide o kadar bebek icinde aglayanin o oldugunu biliyorum.

Bugün bir kere kaldirdilar, Allah hemsirelerimden ebemden binlerce kez razi olsun. Bebekle ilgilenir gibi ilgileniyorlar. Bin kere tatli söz, acim olunca sarilip teselli etmeler. Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin. Banyoya kadar yürüdüm, mümkün oldugunca temizlediler. Yeni gecelikler yeni carsaf falan geri yatirdilar. Kanama icin olan pedleri buradan veriyorlar, ama yaninda götürmek zorunda kalanlar en kalini en büyügü ne ise ondan alsinlar. Ben banyoya gidene kadar ortalik batti. Hayatimda hastane, narkoz, ameliyat yasamamis biri olarak cok etkileniyorum. Kalkiveresim biseyleri yapiveresim var. Ayrica gecelik cok götürün, hemen kirleniyir degismesi lazim.

Birde dogum hikayemi bekliyordunuz. Nasil olsun, üstü kapalimi, gercekker mi?? Brn önceden sorayim sonra sikinti yasamayalim)
Günlerdir dualarinizi esirgemediniz, hepinizden Allah razi olsun, cümle dogum bekleyenleri Allahim bir nefeste kurtarsin. Gercekten de bir nefeste kurtarsinnnn

Sekerimmmmmm tebriklerrrrr. Rabbim hayirli ömür berdin insallah yarularimiza. Benim tosunun yaninda seninki ciliz kalmis:))) benim sütümde gelmedi. Hiriötiyi cok takma. Gemen gecer. Öpüyorummm

günaydın canım iyi olmana sevindim. ayy canım yazmışsın ya o kadar bebek içinde biliyosun kendi bebeğinin sesini. ağlamak geldi bana çok hoş Ya Rabbim bende hastabezi aldım ilkgün kanamam fazla olur diye. ayrıca ped de koydum. tez zamanda çıkarsınız inşallahh. sütünde şarıl şarıl gelsin aksın taşsınn sen emzirmeye başlayınca yavrunu nasıl gelecek bak şaşacaksın.
canım sen işini bilirsin doğum hikayeni nasıl ne kadarını alatman gerekdiğini. burda birçoğumuz tecrübesiziz.sevinçlerimizden çok korkularımız endişelerimiz var doğuma dair. darısı başımıza inşallah. Rabbim yardımcın olsun seninde. dualarımız senle ve Melek hanımla öpüyorum seni.

günaydın canlarımm. daha öncede bahsettiğim gibi kasılma sancılarım hala devam ediyordu. dünden beride karnım taş gibiydi. açılmam yok diye eve gönderildim. az önce wc ye kalkdım yine sacı ve ağrılar içinde. kanamam gelmiş kırmızı renkde ama bir iki damla. görüce inanın çok sevindim. doğumum yakınmıdır acaba yine gitsem hastaneye açılman yok diye salarlarmı. :44: biraz daha kanamanın yoğunlaşmasınımı beklesem. bu ağrı ve sancı beni mahvetti kaç gündür biran evvel doğurayım istiyorum. dünya dursa umrumda değil şu an. normal sezeryan nasıl çıkacaksa çıksın sanki karnımda bi kaya taşıyorum

cnm acele etme hatta sancılarınıda cekebıldıgın kadar evde çek sabırlı ol suyunu bekle

kanama doğum başlama habercisi olabilir...son günlerin, bence mutlaka git doktora...oğlumda hamile iken su yerine kan gelmişti eteklerin kan içindeydi...sen az kanama diyorsun ama yined başka bişey bile olabilir...ya ebe yada doktoyla mutlaka görüşmeni tavsiye ederim...

canım bence biraz sabret kendini bebeğin akışına bırak her kasılmada sana daha çok yaklaştıgını düşün kalçanı serbest bırak gevse...gevse...duş al çömel(bebeğin doğum kanalında ilerleyişşini kolaylaştırır) pilates yopun varsa üzerinde zıpla yürüyüş yap aç youtubu gevseme egzersizi yap kısaca olanları agrı diye algılama her kasılmanın onu sana getireceğini düşün panik yapma kendini bırak

allah analı babalı büyütsün tebriklerrr

ne kadar güzel kasım anneleri ayakta yanlışlıkla girdim topiğe ama duygulandım hele altlarda 10 gün kaldı 15 gün kaldı bebeğinize kavuşmayı yazısını görünce iç geçirdim inşallah darısı bizlere siz cennet kokulularınızı yakında evlerinize alacaksınız peki girmişken sormadan edemiycem sizin yerinizde olsam hamileliğin yarısındayken şunu yapardım yada yapmazdım dediğiniz bi şey var mı şimdiden teşekkürler. allah hepinizin bebeğini en doğru zamanda en sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

cnm acele etme hatta sancılarınıda cekebıldıgın kadar evde çek sabırlı ol suyunu bekle

kanamam biraz arttı çok koyu renkte ve sümüğümsü.öyle aşırı derecede değil kanama. nişan dedikleri galiba bu. sancım zaten hep vardı. sıcak duşa gircem şimdi. karnım taş gibi bebeğimin hareketleride sınırlı. en çok bebeğime bişey olursa diye endişem. yoksa en son ana kadar evde durma taraftarıydım. duşa gireyim duruma görede hastaneye gideriz. dualarınızı eksik etmeyin. benimde dualarım sizinle.

ben hep bebeğime bişey olacak korkusuyla herhalde, alışverişlerimi son günlere bıraktım...
pişman oldum...
keşke erken alsaydım diyorum...çünkü küçük küçük kasıklarımdaki sancılar yüzünden son üç ay hep yatmaya çalıştım...(bir çocuğum daha olduğu için hep yattığım söylenemez maalesef..)

alışveriş en güzel kısım bence...başkasına yar etmem bu zevki dedim....karnımı tuta tuta, sancı çeke çeke çıktım alışverişe...:)

bir daha çocuğum olursa, son iki aya girmeden yapardım alışverişlerimi...

ya en azından sağlık ocağı yakınsa oraya git...kalp atışlarını dinle...yada telefonla doktoruna bir sor derim ben...

ben de alışveriş heyecanına gün sayıyorum heyecanlı bi iş olduğu belli gerçekten bekarken bile gezerdim bebek reyonunu. biri hadi bebeğe buugün bi şeyler alalım dese koşarak çıkarım ama bu hevesimi biraz daha ertelliyorum. dediğiniz gibi 6 yada 7 aylıkken alıyım inşallah bende

elimden geldiğince sabrediyorum. arada yavrum tekmeliyo onu hissetmek istiyorum çok yavaşladı hareketleri artık. evin içinde dolandım durdum. bazı egzersiz harekleri yapıyorum sancım müsade ettikçe. şimdi sıcak duşa gircem. inan kanı görünce saat 4buçuk gibiydi öyle sevindimki oğlum kavuşmamıza çok az kaldı diyee

ahh canım bugünlerinin değerii bil. dr un ve senin durumun musade ettikçe gez yürü bol bol. almak istediklerini al son haftalar bırakma benim bikaç eksiğim vardı çokda önemli değildi olmasada oluyo ama şimdi çıkıpda alamam. beslenmene dikkat et benim gibi 22 kilo alma. mevsim meyvesi sebzesi ye bol bol. eşinle hamileliğini hep paylaş. sadece sen hamile değilsin unutma oda hamile olmalı. baba olacağını ona benimsed. kafana hiçbişey takma aman şöyle olacak aman böyle olmasın diye evhamlı bir gebe olma sakın. unutma bebeğin herşeyi hissediyor. onunla konuş ona ninniler söyle dualar oku.ve hamileliğin tadını çıkar benim diyeceklerim bbu kadar canım. kadine çok dikkat ett

Sekerimmmmmm tebriklerrrrr. Rabbim hayirli ömür berdin insallah yarularimiza. Benim tosunun yaninda seninki ciliz kalmis:))) benim sütümde gelmedi. Hiriötiyi cok takma. Gemen gecer. Öpüyorummm
Sagol canim ben senin tosunun detaylari okumaya firsatim olmadi sarjji da idareli kullanmaya calisiyom dogurma dusuncesiyle gelmeyince hiriltiya aksam agladim bayagi ama simdi iyiyim sute taktimkafami su gibi isey gonderdim sabah 25 ml anca sagdikca gelir diyolar ins. Gelir avent siparisi verdim simdi eve gidince gelmis olur ins ise yarar.......

ya en azından sağlık ocağı yakınsa oraya git...kalp atışlarını dinle...yada telefonla doktoruna bir sor derim ben...

sağlık ocağı yakın olabilir oaraya bi giderim belki. şimdi eşim uyuyo zavallıyı kaç gecedir uyutmadım. uyusun bari bugü birazdada onu kaldırırım. ahh canım ahh drum diye bişeyim yok malesef kanımdaki problemden dolayı özeldeki drum beni tıp fakültesi hast.sine sevketti. ordada hangi dr denk gelirse bakıyo.. devlette doğum yapacam sorunlu gebeliğim olduğu içi. çok sağol canım. tavsiyen içi. Allaha emanet olun. inşallah bugün doğumum olur.

Merhabs kizlar
miomore hatin irem bebislerinizi saglikla mutlulukla buyutun ins darisi biz bekleuenlere olsun
hande allah bi avaxda kurtarsin canim senin dogumda epey yakin sanki .benim bebise de iri bebek diyo dokyorlar bakalim dogum nsil olucak .miomare nin yasadiklari benide korkuttuazicik ama nasipten otrsi de olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…