Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş.
Ayyy inanmiyorum 60 mi???? Yuhhhh dermisim :)))) ben azcik 90 oldum daSagolasin canim ... Sen nasilsin .. Günün belirlenmisliydi sezeryan icin ?? Kacirdimmi ben
Polyana doktora görün kesinlikle .. Benimkilerde kaniyor ama öyle asiri degil .
Kizlar son günlerde cikolatayla ask yasiyorum resmen:))sabah kahvaltiya oturmadan bile yiyorum hayatimda ilk kez 60 kg oldum
.
Hayirli ugurlu olsun bebisiniz, gule gule buyutun insallahNisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......
Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......
hey Alahım nasıl insanlar var ya....neyse sen güzelce uyu dinlen bebişini güzel karşıla...eve dönünce bir daha görmeyeceksin o terbiyesizi...
Cnm daha önce başka bi yerde okudum sanırım daha önceden seninde polip sorunun var mış aldırıcam yazmıştın .. Bende de polip varda ikinciye aldırıcam hamilesin sanırım analı babalı büyür inşallah :) polibi aldırdıktan sonra mı hamile kaldın yoksa tüp bebek Yada aşılama gibi bi işlem gördünme...
günaydın canlarımm. daha öncede bahsettiğim gibi kasılma sancılarım hala devam ediyordu. dünden beride karnım taş gibiydi. açılmam yok diye eve gönderildim. az önce wc ye kalkdım yine sacı ve ağrılar içinde. kanamam gelmiş kırmızı renkde ama bir iki damla. görüce inanın çok sevindim. doğumum yakınmıdır acaba yine gitsem hastaneye açılman yok diye salarlarmı. :44: biraz daha kanamanın yoğunlaşmasınımı beklesem. bu ağrı ve sancı beni mahvetti kaç gündürbiran evvel doğurayım istiyorum. dünya dursa umrumda değil şu an. normal sezeryan nasıl çıkacaksa çıksın sanki karnımda bi kaya taşıyorum
Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş.
kanamam biraz arttı çok koyu renkte ve sümüğümsü.öyle aşırı derecede değil kanama. nişan dedikleri galiba bu. sancım zaten hep vardı. sıcak duşa gircem şimdi. karnım taş gibi bebeğimin hareketleride sınırlı. en çok bebeğime bişey olursa diye endişem. yoksa en son ana kadar evde durma taraftarıydım. duşa gireyim duruma görede hastaneye gideriz. dualarınızı eksik etmeyin. benimde dualarım sizinle.
canımcım hastaneden eve gidince herşeyi unutacaksın melek hanımla başbaşa günlerin süper geçecek inanıyorum..annem de hep anlatır ben de hastaneyiinletiyormuşum..sezeryanla doğmuşum doymuyomuşum..babam bi bakmış ağlayan bizim kızBen yine uyandim. Dünde 1 de uyanmistim. Cok yorgunum ama acidan uyuyamadim. Simdi agri kesici aldim daha iyiyim sükür. Tosuncuk hemsire ablasinda, anne yorgun ve yerinden kipirdayamaz diye vermiyorlar odaya. Ama cok acikiyor, acikinca agliyor. Sütüm gelmedi gelsede vermezler. Cok uyusturucu verdiler. Cay veriyorlar ama tosunum doymuyor. Odadan duyuyorum agladigini icim gidiyor kalkamiyorum. En acaibide o kadar bebek icinde aglayanin o oldugunu biliyorum.
Bugün bir kere kaldirdilar, Allah hemsirelerimden ebemden binlerce kez razi olsun. Bebekle ilgilenir gibi ilgileniyorlar. Bin kere tatli söz, acim olunca sarilip teselli etmeler. Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin. Banyoya kadar yürüdüm, mümkün oldugunca temizlediler. Yeni gecelikler yeni carsaf falan geri yatirdilar. Kanama icin olan pedleri buradan veriyorlar, ama yaninda götürmek zorunda kalanlar en kalini en büyügü ne ise ondan alsinlar. Ben banyoya gidene kadar ortalik batti. Hayatimda hastane, narkoz, ameliyat yasamamis biri olarak cok etkileniyorum. Kalkiveresim biseyleri yapiveresim var. Ayrica gecelik cok götürün, hemen kirleniyir degismesi lazim.
Birde dogum hikayemi bekliyordunuz. Nasil olsun, üstü kapalimi, gercekker mi?? Brn önceden sorayim sonra sikinti yasamayalim)
Günlerdir dualarinizi esirgemediniz, hepinizden Allah razi olsun, cümle dogum bekleyenleri Allahim bir nefeste kurtarsin. Gercekten de bir nefeste kurtarsinnnn
canım hadi hayırlı uğurlu olsun sen aldın miniğini kucağına.darısı bize inş.Rabbim sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş.Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......
canım Allah şifalar versin ağrılarını dindirsin inş.ne güzel hemşirelerde çok yardımcı oluyomuş sana.doğum hikayenide sen bilirsin canım.ben gerçeklerden yanayım:)Ben yine uyandim. Dünde 1 de uyanmistim. Cok yorgunum ama acidan uyuyamadim. Simdi agri kesici aldim daha iyiyim sükür. Tosuncuk hemsire ablasinda, anne yorgun ve yerinden kipirdayamaz diye vermiyorlar odaya. Ama cok acikiyor, acikinca agliyor. Sütüm gelmedi gelsede vermezler. Cok uyusturucu verdiler. Cay veriyorlar ama tosunum doymuyor. Odadan duyuyorum agladigini icim gidiyor kalkamiyorum. En acaibide o kadar bebek icinde aglayanin o oldugunu biliyorum.
Bugün bir kere kaldirdilar, Allah hemsirelerimden ebemden binlerce kez razi olsun. Bebekle ilgilenir gibi ilgileniyorlar. Bin kere tatli söz, acim olunca sarilip teselli etmeler. Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin. Banyoya kadar yürüdüm, mümkün oldugunca temizlediler. Yeni gecelikler yeni carsaf falan geri yatirdilar. Kanama icin olan pedleri buradan veriyorlar, ama yaninda götürmek zorunda kalanlar en kalini en büyügü ne ise ondan alsinlar. Ben banyoya gidene kadar ortalik batti. Hayatimda hastane, narkoz, ameliyat yasamamis biri olarak cok etkileniyorum. Kalkiveresim biseyleri yapiveresim var. Ayrica gecelik cok götürün, hemen kirleniyir degismesi lazim.
Birde dogum hikayemi bekliyordunuz. Nasil olsun, üstü kapalimi, gercekker mi?? Brn önceden sorayim sonra sikinti yasamayalim)
Günlerdir dualarinizi esirgemediniz, hepinizden Allah razi olsun, cümle dogum bekleyenleri Allahim bir nefeste kurtarsin. Gercekten de bir nefeste kurtarsinnnn
günaydın canlarımm. daha öncede bahsettiğim gibi kasılma sancılarım hala devam ediyordu. dünden beride karnım taş gibiydi. açılmam yok diye eve gönderildim. az önce wc ye kalkdım yine sacı ve ağrılar içinde. kanamam gelmiş kırmızı renkde ama bir iki damla. görüce inanın çok sevindim. doğumum yakınmıdır acaba yine gitsem hastaneye açılman yok diye salarlarmı. :44: biraz daha kanamanın yoğunlaşmasınımı beklesem. bu ağrı ve sancı beni mahvetti kaç gündürbiran evvel doğurayım istiyorum. dünya dursa umrumda değil şu an. normal sezeryan nasıl çıkacaksa çıksın sanki karnımda bi kaya taşıyorum
Sagolasin canim ... Sen nasilsin .. Günün belirlenmisliydi sezeryan icin ?? Kacirdimmi ben
Polyana doktora görün kesinlikle .. Benimkilerde kaniyor ama öyle asiri degil .
Kizlar son günlerde cikolatayla ask yasiyorum resmen:))sabah kahvaltiya oturmadan bile yiyorum hayatimda ilk kez 60 kg oldum
.
Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......
canım hiç üzülme benim ilk oğlum 2800 doğdu minicikti hemde herşey yemiştim, balıkyağı içiyordum , bunda içmedim
hergün muz yiyordum, bunda çocukla uğraşırken, fırsat buldukça bişeyler yiyorum ama yinede kilolu maşallah
Allahtan yani herşey,
abisinide sık sık emzirdim doğunca hiç 3 saat falan bekleme, anne sütü kilo aldırıyor
şimdi maşallah 4 yaşında yaşıtlarından uzun ve kilosuda iyi şükür, gerçi bizim aile herkes uzundur soyaçekim
Miamore canim biran önce toparlanirsin insallah ..
Sütünde geli bol bol orda verilen caylardan ic kuzum sivi tüket ..
Burda gecelik ayaklanana kadar hastane veriyor .. Bende esofman koyfum alt üst takim seklinde .. Biede espfman alto ve tsört aldim yanima ...
Gecemavisy dün banada ebe demir icin ilac al dedi dogumda cok kan kabedersin diye .. Benimde kan tam azlik sinirindaydi ..
Ayni hün kontrollerimiz hayirlisi insallah ..
yaaa geçen sefer gittiğimde düşük demişdi. şimdi iyce düşmüş doktorum kan takmak istemiyorum deyip böyle bir çözüm üretti umarım işe yarar bugün gidip tekrar serum taktırıcam ve halen kararsızım normal doğum mu sezeryan mı konusunda kafam çok karışık.
kasıklarımda inanılmaz bir acı var yataktan bugün zor kalktım zar zor lavaboya kadar yürüdüm neden böyle oluyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?