2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ayyy inanmiyorum 60 mi???? Yuhhhh dermisim :)))) ben azcik 90 oldum da

Hayirli ugurlu olsun bebisiniz, gule gule buyutun insallah

canım gözün aydın güle güle büyüt bebişini..sütün gelir tatlım yavaş yavaş sezeryanda öyle oluyomuş.sen sağmaya devamet

cnm bence druna ulaş ona sor..senin doğum yaklaşmış belli..en azından hastanede belli olur.açılman yoksa ona göre belirlenir..ama arkadaşım hiç açılma ve sancısı olmadığı halde suyu azalınca suni sancıyla doğum yaptı..hem de zorlanmadı fazla..Allah yardımcın olsun cnm

Başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim.
Çok üzgünüm ama yapacak hiç birşey yok. Karnımdaki meleğimi düşünmeliyim.
Eşimin dedesi çok çok iyi bir insandı. 2 torunu vardı. Biri eşim biri eşimin kuzeni dayısının kızı. O da küçük. Torunumun çocuğunu göreceğim, İzmir'e geleceğim diye konuşmuştu daha 1-2 gün önce. Evimizi de görmemişti daha, düğün zamanı gece kalmadan döndükleri için nasip olmamıştı. Nasip değilmiş. En son Şubat ayında görmüştük benim hamilelikten dolayı gidememiştik. En son bizi uğurlarken ağlamıştı, bir daha göremem belki sizi diye. Hala inanamıyorum. İnşallah cennetten görüyordur iyi olduğumuzu.
Allah mekanını cennet etsin. Ölüm Allah'ın emri. Allah gençlere geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin.

Çok üzgünüm, sizi yakın hissettiğim için anlattım. Bu sayfa müjdelerin doğumların güzel şeylerin sayfası. O yüzden bu konuyla ilgili başka şey yazmayacağım. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.

Haberlerini ver mutlaka.Hayırlısı olsun. Allah kolay doğum nasip etsin. Dualarımız seninle.

canımcım hastaneden eve gidince herşeyi unutacaksın melek hanımla başbaşa günlerin süper geçecek inanıyorum..annem de hep anlatır ben de hastaneyiinletiyormuşum..sezeryanla doğmuşum doymuyomuşum..babam bi bakmış ağlayan bizim kız
maşallah sizin oradakiler çok daha insancıl..valla burada ben özel hastaneye o kadar para döküyorum ama hiç zannetmiyorum o kadar güzel bir muamele göreceğimi..
cnm o doğum gerçekleriyle hepimiz karşılaşıcaz bence sakıncası yok anlatabilirsin ama diğer kızçelerin de fikri önemli tabiii..her doğum farklı sonuçta cnm ama sonucu güzel..Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın..yada benim gibi sezeryn olanları bi narkozda kurtarsın..seni ve melek hanımı öpüyorum

canım hadi hayırlı uğurlu olsun sen aldın miniğini kucağına.darısı bize inş.Rabbim sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş.
canım Allah şifalar versin ağrılarını dindirsin inş.ne güzel hemşirelerde çok yardımcı oluyomuş sana.doğum hikayenide sen bilirsin canım.ben gerçeklerden yanayım:)

hadi canım Allah bi seste kurtarsın inş.haberlerini bekliyoruz.

Allahim nasil heycanlaniyorum burdan dogum haberlerini okudukca ...

Iremneva tebrik ederim canim rabbim anali babali büyütsün güzel minigini ... Insallah hiriltisida hemen gecer annesi,bol bol kokla öp ..
Ozlmalpr canim mesajina güldüm yazini okurken 2 tane toffieyi mideye indirmistim :))) vucut dogum icin enerji topluyor sanirim :)

Megliara verirsin canm snde dogumdan sonra , her bünye farkli oluyor ..
Ben ilkindede 59 la doguma gitmistim ..

Hande 71 beyaptin canim ???

Sevyus kiz dogurdunmu yoksa :)) meraklardayim ..

canım doktorum henüz gün vermedi ptesi tekrar gidicem açılma varmı diye bakıcakmış tekrar öyle söyledi. onun dışında kan tahlili yaptırdı kanım düşük çıktı iğne verdi serum taktırıyorum 2 günde bir. bakalım belki o gün bişey söyler.

iremcim ne güzel haberler getirdin bize allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah.

ayyyhh sizlerden haberler geldikçe öyle heycanlanıyorumki anlatamam..

miamorecumm vallahi bilemedim gerçekleride aslında bilmek istiyorum. insan kendini ona göre hazırlar yada hazırlayamaz

ben de beslenmeme dikkat ediyorum ama kilo alımı yavaşladı bakalım cuma tekrardan doktora gidicez 2.800 doğarsa iyi dicem bakalım hayırlısı

Ohh maşallahh. Hırıltılar olut-yor. İnşallah hemen iyi olur bir tanen...
Miamorenin de senin de Sütün bol bol gelsin. Kıyafetlerinizi ıslatsın inşallah...

Miamore canim biran önce toparlanirsin insallah ..
Sütünde geli bol bol orda verilen caylardan ic kuzum sivi tüket ..

Burda gecelik ayaklanana kadar hastane veriyor .. Bende esofman koyfum alt üst takim seklinde .. Biede espfman alto ve tsört aldim yanima ...

Gecemavisy dün banada ebe demir icin ilac al dedi dogumda cok kan kabedersin diye .. Benimde kan tam azlik sinirindaydi ..
Ayni hün kontrollerimiz hayirlisi insallah ..

Allah yardımcın olsun hande senin ramak kalmış bebeğini kucağını almana..darısı hepimizin başına

yaaa geçen sefer gittiğimde düşük demişdi. şimdi iyce düşmüş doktorum kan takmak istemiyorum deyip böyle bir çözüm üretti umarım işe yarar bugün gidip tekrar serum taktırıcam ve halen kararsızım normal doğum mu sezeryan mı konusunda kafam çok karışık.

kasıklarımda inanılmaz bir acı var yataktan bugün zor kalktım zar zor lavaboya kadar yürüdüm neden böyle oluyor acaba.

Gözün aydın canım, ayyyy bir melek daha katıldı aramıza. Artık siteye bugün kim doğurdu diye giriyorum :) Çok heyecanlı.

Handee naptın acaba? Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu bir an önce.

Canım geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda toplarsın kendini, bol bol sütün gelir. Doğum hikayeni de canının istediği gibi yaz :) Merakla bekliyoruz. Tavsiyelerin için de teşekkürler bu arada.

Bebegin iyice doguma hazirlanip asagiya yerlesiyordur canim .. Ondandir agrilarin sebebi ...

Bend tik yok yok daha birde asiri hareketliyim sanirim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…