2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydınn güzel anneler, anne adayları 37 Haftalık olduk bugün doktor kontrolum var çatı muayenesi yapılacak ve doğum şekli belli olucak zaman azaldıkça ben çokkkkkkkkkkkk korkmaya başladımm:18:

günaydın kızlar anneler yine doğumlar olmuş iremneva hayırlısıyla bebeşini kucagına almışssın hande inş hayırlı haberleriyle gelir...

Kizlar yarin sabah 8 gibi hastaneye gitcez, sanirim 10 gibi bebisi sezeryanla alacaklar. Normalde cok heyecanli olurum diye dusunuyordum ama ilginc bir sekilde bir sakinlik coktu ustume birkac gundur, doguma degil de kontrole gidiorum sanki

Günaydınn güzel anneler, anne adayları 37 Haftalık olduk bugün doktor kontrolum var çatı muayenesi yapılacak ve doğum şekli belli olucak zaman azaldıkça ben çokkkkkkkkkkkk korkmaya başladımm:18:

günaydın cnm .. erken degılmi çatı muanesi için.. geldiğide nasıl gectıgını yazarsın beklıyoruz cnm

Kizlar yarin sabah 8 gibi hastaneye gitcez, sanirim 10 gibi bebisi sezeryanla alacaklar. Normalde cok heyecanli olurum diye dusunuyordum ama ilginc bir sekilde bir sakinlik coktu ustume birkac gundur, doguma degil de kontrole gidiorum sanki

canım hadi kolay gelsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Allah.

sezaryan sebebin ne cnm?

hayırlısı olsun cnm rabbim sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin de kasım anneleri hep sezeryan oluyone oldu nazar mı değdi yaa

Insallah az agrili en kolay sekilde alirsin bebegini kucagina canim ..

Bu sabahtan beri harrketleri kaburga yakinlarimda hissediyorum ben :))) tahmin ettigim sey olsun allahim ..
Esimde evde alet olsada baksak diyor :)) hareketli sipacik bir türlü karar veremedi bas asagimi yukarimi :)

aynen cnm ya benimkide kıpır kıpır o yana bu yana korkuyorum pozisyon almazsa diye cuma ya yeni bi hastaneye randevu aldım inş bu kez ordan memnun kalırım yoksa hastane konusunda çok üzgün olacagım

Teşekkürler arkadaşım eşim yarın akşam 9 gibi geliyor onu bekleyim diyorum onsuz doğum yapmak istemiyorum o yüzden sormuştum (

aynen cnm ya benimkide kıpır kıpır o yana bu yana korkuyorum pozisyon almazsa diye cuma ya yeni bi hastaneye randevu aldım inş bu kez ordan memnun kalırım yoksa hastane konusunda çok üzgün olacagım

Seninkidemi ters dönmüstü canim bas yukari yani ??

canım gözün aydın Allah anali babalı büyütsün dualarimiz seninle

[=miamore canım en çok ilk bakışmayi merak ettim ben

ıyyy canım ya bazan denk geliyor temizliğe dikkat etmiyorlar. ee sürdüğü spatula ile çekiyor tekrar onu ağda kutusuna sokuyor haliyle tüy dolar içi. ben kuaföre bana ayı al demiştim onu sadece bana kullanıyor işi bitince kapatıpp kaldırıyor ben tekrar gelince tekrar benim kutuyu kullanıyor. aklınızda olsun bu yöntem.

canım ne güzel yakın doğumun. peki sancın var mı benim sancım var açıklığım yok. sancı açıklığı sağlıcakmış sende durum nasıl

Canım ben sancıyı anlıyamıyorum tabi arada sertleşmelere bağlı ağrı oluyor veya regl sancısı gibi bir şey... Bunlar sancı mı bilmiyorum. Tabi geceleri hiç uyuyamıyorum ne tarafa dönsem rahatsız oluyorum.

Canım ne durumdasın doğumun çok yakın gibi görünüyor inşallah bugün sağlıkla alırsın kucağına bebeğini habersiz bırakma bizleri. Allah yardımcın olsun.

İnşallah sağlıkla kavuşursunuz canım çok özeniyorum artık ben de bi doğursam yaa. Allah yardımcın olsun bizim için de dua et habersiz bırakma..

Geronimo canım başınız sağ olsun üzme kendini bebişini düşün. Allah sıralı ölüm versin genç ölümlerden korusun bizi ve sevdiklerimizi.

Bir sürü alıntı yapmıştım telefondan girince sığmadı heralde gitmiş hepsi. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun allah uzun ömürler versin bebişlerine.

Kızlar benim drum hiç alttan vajinal ultrasonda bakmadı hep karnımdan baktı bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ki?

Kaç gündür resmen adet sancısı çekiyorum geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum iyice ağırlaştık heralde bel fıtığı da var bende ondan heralde. Allah bir an önce kurtarsın bizi de bebekleri de.

Canım bende geçen gün yaptırdım tüm vücudu 20 dk da aldı tertemiz ve hijyen... inanılmaz rahatladım... Bence tüm kadınlar buna özen göstermeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…