Günaydınn güzel anneler, anne adayları 37 Haftalık olduk bugün doktor kontrolum var çatı muayenesi yapılacak ve doğum şekli belli olucak zaman azaldıkça ben çokkkkkkkkkkkk korkmaya başladımm:18:
Günaydınn güzel anneler, anne adayları 37 Haftalık olduk bugün doktor kontrolum var çatı muayenesi yapılacak ve doğum şekli belli olucak zaman azaldıkça ben çokkkkkkkkkkkk korkmaya başladımm:18:
Kizlar yarin sabah 8 gibi hastaneye gitcez, sanirim 10 gibi bebisi sezeryanla alacaklar. Normalde cok heyecanli olurum diye dusunuyordum ama ilginc bir sekilde bir sakinlik coktu ustume birkac gundur, doguma degil de kontrole gidiorum sanki
Kizlar yarin sabah 8 gibi hastaneye gitcez, sanirim 10 gibi bebisi sezeryanla alacaklar. Normalde cok heyecanli olurum diye dusunuyordum ama ilginc bir sekilde bir sakinlik coktu ustume birkac gundur, doguma degil de kontrole gidiorum sanki
Insallah az agrili en kolay sekilde alirsin bebegini kucagina canim ..
Bu sabahtan beri harrketleri kaburga yakinlarimda hissediyorum ben :))) tahmin ettigim sey olsun allahim ..
Esimde evde alet olsada baksak diyor :)) hareketli sipacik bir türlü karar veremedi bas asagimi yukarimi :)
Selam meltem, bence dogum artik heran olabilir.. cunku dogum icin hersey hazir. Allah yardimcin olsun.
dun bende vaginal muayene oldum. Bebek ne kanala girmis ne acikligim var nede agrim varhayirlisi artik. Herseye oglum karar verecek. 10 gun erken 10 gin gec dedi doktorum . Ama gelisi yakin degil.
aynen cnm ya benimkide kıpır kıpır o yana bu yana korkuyorum pozisyon almazsa diye cuma ya yeni bi hastaneye randevu aldım inş bu kez ordan memnun kalırım yoksa hastane konusunda çok üzgün olacagım
canım gözün aydın Allah anali babalı büyütsün dualarimiz seninleNisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......
Kızlar geçen gün kuaföre gittim ağda için. Artık doğum yaklaştı yanii o şekilde hastaneye hayatta gidemem. Kendimde yapamıyorum cok zorlanıyorum. Kuaförüm yoğundu benimde beklemeye vaktim yoktu hemen yan tarafındaki kuaföre gittim. Burayıda pek bilmem iyimi kötümü bilemedim. Önce kol altı sonra özel bölge olsun dedim. Kol altı yapıyo ama spatulayla çekiyo kadın. Canımdan can gitti resmen. Benim bildiğim bezle çekersin ilk defa gördüm. Özel bölgeyidemi böyle alıyosunuz dedim evet başka türlü alınmazki falan diyo sanki hiç kuaför görmedik hayatımızda. Bende yapmayalım o zaman dedim kalktım giyiniyorum sir kazanına bi baktım çok afedersiniz içi tüy dolu. Yani yapıp yapıp içine atıyomuş. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Gördüğüm en iğrenç manzaraydı hemen cıktım ordan. Nasıl bu kadar çirkin iş yapıyolar anlamış değilim. Benim kuaförüm kaş alırken bile maske ve eldiven kullanır öyle titizdir. Asla bir daha kuaför değiştrmem bildiğimden şaşmam. Gittim zaten cok bekletmediler sağolsunlar aldılar hemen. Tabi yarısını yaptırdım yarısını gene yaptıramadım dayanamadım cok acıdı. Dedim etimi kopar bana ağda yapmaaHala gözümün önünde o sir kazanı. Çok tiksindim yaa allahtan yaptırmamışımda görmüşüm Allah korusun mikrop kapabilirdimdee.
Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş.
canım ne güzel yakın doğumun. peki sancın var mı benim sancım var açıklığım yok. sancı açıklığı sağlıcakmışsende durum nasıl
günaydın canlarımm. daha öncede bahsettiğim gibi kasılma sancılarım hala devam ediyordu. dünden beride karnım taş gibiydi. açılmam yok diye eve gönderildim. az önce wc ye kalkdım yine sacı ve ağrılar içinde. kanamam gelmiş kırmızı renkde ama bir iki damla. görüce inanın çok sevindim. doğumum yakınmıdır acaba yine gitsem hastaneye açılman yok diye salarlarmı. :44: biraz daha kanamanın yoğunlaşmasınımı beklesem. bu ağrı ve sancı beni mahvetti kaç gündürbiran evvel doğurayım istiyorum. dünya dursa umrumda değil şu an. normal sezeryan nasıl çıkacaksa çıksın sanki karnımda bi kaya taşıyorum
Kızlar geçen gün kuaföre gittim ağda için. Artık doğum yaklaştı yanii o şekilde hastaneye hayatta gidemem. Kendimde yapamıyorum cok zorlanıyorum. Kuaförüm yoğundu benimde beklemeye vaktim yoktu hemen yan tarafındaki kuaföre gittim. Burayıda pek bilmem iyimi kötümü bilemedim. Önce kol altı sonra özel bölge olsun dedim. Kol altı yapıyo ama spatulayla çekiyo kadın. Canımdan can gitti resmen. Benim bildiğim bezle çekersin ilk defa gördüm. Özel bölgeyidemi böyle alıyosunuz dedim evet başka türlü alınmazki falan diyo sanki hiç kuaför görmedik hayatımızda. Bende yapmayalım o zaman dedim kalktım giyiniyorum sir kazanına bi baktım çok afedersiniz içi tüy dolu. Yani yapıp yapıp içine atıyomuş. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Gördüğüm en iğrenç manzaraydı hemen cıktım ordan. Nasıl bu kadar çirkin iş yapıyolar anlamış değilim. Benim kuaförüm kaş alırken bile maske ve eldiven kullanır öyle titizdir. Asla bir daha kuaför değiştrmem bildiğimden şaşmam. Gittim zaten cok bekletmediler sağolsunlar aldılar hemen. Tabi yarısını yaptırdım yarısını gene yaptıramadım dayanamadım cok acıdı. Dedim etimi kopar bana ağda yapmaaHala gözümün önünde o sir kazanı. Çok tiksindim yaa allahtan yaptırmamışımda görmüşüm Allah korusun mikrop kapabilirdimdee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?