2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

benimde dün akşamdan beri belim çok ağrıyor hiç olmazdı böyle, sol kalçama da ara ara kramp girerdi ama geçerdi o da geçmedi bir sürü işim var yapamıyorum
çatı muayenesini de 38. haftamda yaptı doktorum bir de 40. haftamda yapacakmış çünkü nst de hiç sancım çıkmıyor

canım hadi kolay gelsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Allah.

sezaryan sebebin ne cnm?

hayırlısı olsun cnm rabbim sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin de kasım anneleri hep sezeryan oluyone oldu nazar mı değdi yaa

Insallah az agrili en kolay sekilde alirsin bebegini kucagina canim ..

İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar. Hayirlisiyla insallah hepimiz aliriz bebeklerimizi kucagimiza.
Bizimgiz arkadasim sezeryan sebebimi sormussun. İlk bebegim de sezeryandi, suan biraz mecburiyetten sezeryan oluyor gibi. Ama ilk dogumum olsaydi normal dusunur muydum bilmiyorum. Sahsi fikrim : Normal risk gibi geliyor bana, korkuyorum birsey olursa diye. Sezeryan daha garanti diye dusunuyorum. Ama normal dogum yapan annelere de ayrica hayranim, takdir ediyorum

Kizlar yarin sabah 8 gibi hastaneye gitcez, sanirim 10 gibi bebisi sezeryanla alacaklar. Normalde cok heyecanli olurum diye dusunuyordum ama ilginc bir sekilde bir sakinlik coktu ustume birkac gundur, doguma degil de kontrole gidiorum sanki

güzel haberlerini bekliyoruz canım ben yazını okuyunca heyecanlandım ama senin sakin olman çok önemli dualarımız seninle hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

Arkadaşım bugün yarın bebeğin seninle sanki, aile hekimine ya da hastaneye gitmişsindir umarım haberlerini bekliyorum inşallah açılman olmuştur da bir avazda doğurup gelirsin evine.

Maşaallah gözün aydın bebeğini güle güle büyüt inşallah.hırıltısı biran evvel geçer inşaallah yanına verirler...

Kizlar yarin sabah 8 gibi hastaneye gitcez, sanirim 10 gibi bebisi sezeryanla alacaklar. Normalde cok heyecanli olurum diye dusunuyordum ama ilginc bir sekilde bir sakinlik coktu ustume birkac gundur, doguma degil de kontrole gidiorum sanki

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Allahu teala bir avazda kurtarsın yavruna kavuş.

ay benim daha haftam çok erken ama dünden beri sağ kalçam felaket...

bu arada ağda konusunda yazanlar...
ben acıya dayanıklıydım, kaşlarımın alınması acıtmazdı bile, artık ona bile tahammül edemiyorken kuaförde önümü hiç aldıramam diye jilet yaptım ama o da 1 hafta anca dayanıyor çok sinir bozucu
ne olacak bilmem

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Allahu teala bir avazda kurtarsın yavruna kavuş.
Cok tesekkurler kizlar, hepimiz insallah

Dun 1 saat ugrastim banyoda jiletle bile, amma velakin tam istedigim gibi olmadi, yapabilecegim baska birsey yok napiim oldugu kadar

Cok tesekkurler kizlar, hepimiz insallah

Dun 1 saat ugrastim banyoda jiletle bile, amma velakin tam istedigim gibi olmadi, yapabilecegim baska birsey yok napiim oldugu kadar

megilara az kalmış canım hadi sağlıklı kolay doğumlar inşallah.
olduğu kadar bu arada napacaksın bu halde herşey zor.

aynen kızlar ya jilet bile sıkıntı kaldı bide agda yapmak gerçi ben epilasyon yaptırıyordum hamilelikte bıraktım o yüzden tekrardan agdaya başlayamazdım zaten de

Kızlar ya nerdeyse doğurcam biz hala isim bulamadık kızımıza. Ben beğensem eşim beğenmiyo o beğense benim içime sinmiyo nolcak böyle bilmiyorum var mı aynı durumda olan?

megilara az kalmış canım hadi sağlıklı kolay doğumlar inşallah.
olduğu kadar bu arada napacaksın bu halde herşey zor.
Sagol canim:))

aynen kızlar ya jilet bile sıkıntı kaldı bide agda yapmak gerçi ben epilasyon yaptırıyordum hamilelikte bıraktım o yüzden tekrardan agdaya başlayamazdım zaten de
Aynen tatlim, epilasyona ara vermek zorunda kaldigim icin agda yapamadim ben de

Kızlar ya nerdeyse doğurcam biz hala isim bulamadık kızımıza. Ben beğensem eşim beğenmiyo o beğense benim içime sinmiyo nolcak böyle bilmiyorum var mı aynı durumda olan?
Kizimda da ayni durumu yasamistik, doguma giderken karar vermistik. Ne esimin istedigi oldu ne de benim, ikimizin ortak karar kildigi bir isim bulabilmistik son dakika: İpek oldu kizimiz
Oglumuz icin benim istedigim oldu gibi. Ben iki secenek sundum esime, birini sec dedim: Dora ya da Alp , O da Alp secti.

Benimkide her pozisyonda poz verdi :) bas asagi , sagdan sola , sonra yine bas asagi ve en son kafa yukarda .. Hepsine gözlerimle sahit oldum :)..
Bizim burda szeryan son cözüm canim , yurt disindayim .. Istege bagli sezeryan yok burda .. Mecbur durumlarda kalinirsa yapiliyor .. Vana gün verdiler hersey hazir olsun diye önden bütün islemler yapiliyor .. Mesela pazartesi anestezi uzmanuyla randevum var ..
Ama sezeryan günü bile dönerse hersey iptal olacak ..

canım doğum öncesi sık dişini ağda yaptır bence lohusalik döneminde hem uzun süre seni idare eder hemde o dönemde jilet sonrası kaşıntı seni mahveder diye düşünüyorum

kızlar bişey sorcam ben aarada sırada idrara çıkarken sanki sağ yumurtalık kısmında bi acı oluyo.karnımı tutup biraz tutup yukarı kaldırınca hafifliyor.ama yanma koku yok.yani acaba enfeksiyonmu acaba.ağırlık yapıyo olabilir bebek.doktor bi süre önce fitil vermişti kullanmamıştım.acaba kullansammı onu bilemedim.yaşayan varmı böyle bi durum.

ben fikir vereyim sana canım liva çok güzel mahşer yerinde biz muslumanlar bir bayragin altında toplanacağız ışte o sancagin ismi bana anlamlı geldi ama benim oğlum olacak :)

Benim doktor aynen hep ultrasyondan bakıyordu ama 38+1 de vajinal baktı belki sana da o zaman bakar...

Mrb arkadaşım ben doktoruma sorduğumda 38.haftada çatı muayenesi yaptığını söyledi hem bebeğin doğum kilosunu tahmin edebilmek hem de pelvis kemiğinin genişlemesini beklemek için.bana biraz geçmiş gibi geldi hatta iyi de 38.haftada insanlar sezeryan oluyo çok geç değil mi diye tepki göstermiştim.ama düşününce mantıklı geldi.

Dediğiniz gibi benimki de o haftalarda yapıcak heralde. Ben hep normal doğum istediğim için drum da normal doğum taraftarı olduğu için belki de gerek duymamıştır.belki de doğumdan hemen önce bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…