Kızlar benim drum hiç alttan vajinal ultrasonda bakmadı hep karnımdan baktı bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ki?
Kaç gündür resmen adet sancısı çekiyorum geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum iyice ağırlaştık heralde bel fıtığı da var bende ondan heralde. Allah bir an önce kurtarsın bizi de bebekleri de.
canım hadi kolay gelsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Allah.
sezaryan sebebin ne cnm?
hayırlısı olsun cnm rabbim sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin de kasım anneleri hep sezeryan oluyone oldu nazar mı değdi yaa
Insallah az agrili en kolay sekilde alirsin bebegini kucagina canim ..
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar. Hayirlisiyla insallah hepimiz aliriz bebeklerimizi kucagimiza.Canım ne durumdasın doğumun çok yakın gibi görünüyor inşallah bugün sağlıkla alırsın kucağına bebeğini habersiz bırakma bizleri. Allah yardımcın olsun.
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz canım çok özeniyorum artık ben de bi doğursam yaa. Allah yardımcın olsun bizim için de dua et habersiz
Kizlar yarin sabah 8 gibi hastaneye gitcez, sanirim 10 gibi bebisi sezeryanla alacaklar. Normalde cok heyecanli olurum diye dusunuyordum ama ilginc bir sekilde bir sakinlik coktu ustume birkac gundur, doguma degil de kontrole gidiorum sanki
günaydın canlarımm. daha öncede bahsettiğim gibi kasılma sancılarım hala devam ediyordu. dünden beride karnım taş gibiydi. açılmam yok diye eve gönderildim. az önce wc ye kalkdım yine sacı ve ağrılar içinde. kanamam gelmiş kırmızı renkde ama bir iki damla. görüce inanın çok sevindim. doğumum yakınmıdır acaba yine gitsem hastaneye açılman yok diye salarlarmı. :44: biraz daha kanamanın yoğunlaşmasınımı beklesem. bu ağrı ve sancı beni mahvetti kaç gündürbiran evvel doğurayım istiyorum. dünya dursa umrumda değil şu an. normal sezeryan nasıl çıkacaksa çıksın sanki karnımda bi kaya taşıyorum
Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......
Kizlar yarin sabah 8 gibi hastaneye gitcez, sanirim 10 gibi bebisi sezeryanla alacaklar. Normalde cok heyecanli olurum diye dusunuyordum ama ilginc bir sekilde bir sakinlik coktu ustume birkac gundur, doguma degil de kontrole gidiorum sanki
Senin de allah yardımcın olsun gerçekten çok zor yalnız başına ama gelirsin sen üstesinden eşinin de yardımıyla. Allah sağ salim kurtarsın hepimizi.
benimde dün akşamdan beri belim çok ağrıyor hiç olmazdı böyle, sol kalçama da ara ara kramp girerdi ama geçerdi o da geçmedi bir sürü işim var yapamıyorum
çatı muayenesini de 38. haftamda yaptı doktorum bir de 40. haftamda yapacakmış çünkü nst de hiç sancım çıkmıyor
güzel haberlerini bekliyoruz canım ben yazını okuyunca heyecanlandım ama senin sakin olman çok önemli dualarımız seninle hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
Arkadaşım bugün yarın bebeğin seninle sanki, aile hekimine ya da hastaneye gitmişsindir umarım haberlerini bekliyorum inşallah açılman olmuştur da bir avazda doğurup gelirsin evine.
Cok tesekkurler kizlar, hepimiz insallahHadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Allahu teala bir avazda kurtarsın yavruna kavuş.
ay benim daha haftam çok erken ama dünden beri sağ kalçam felaket...
bu arada ağda konusunda yazanlar...
ben acıya dayanıklıydım, kaşlarımın alınması acıtmazdı bile, artık ona bile tahammül edemiyorken kuaförde önümü hiç aldıramam diye jilet yaptım ama o da 1 hafta anca dayanıyorçok sinir bozucu
ne olacak bilmem
Cok tesekkurler kizlar, hepimiz insallah
Dun 1 saat ugrastim banyoda jiletle bile, amma velakin tam istedigim gibi olmadi, yapabilecegim baska birsey yok napiim oldugu kadar
Seninkidemi ters dönmüstü canim bas yukari yani ??
Sagol canim:))megilara az kalmış canım hadi sağlıklı kolay doğumlar inşallah.
olduğu kadar bu arada napacaksın bu halde herşey zor.
Aynen tatlim, epilasyona ara vermek zorunda kaldigim icin agda yapamadim ben deaynen kızlar ya jilet bile sıkıntı kaldı bide agda yapmak gerçi ben epilasyon yaptırıyordum hamilelikte bıraktım o yüzden tekrardan agdaya başlayamazdım zaten de
Kizimda da ayni durumu yasamistik, doguma giderken karar vermistik. Ne esimin istedigi oldu ne de benim, ikimizin ortak karar kildigi bir isim bulabilmistik son dakika: İpek oldu kizimizKızlar ya nerdeyse doğurcam biz hala isim bulamadık kızımıza. Ben beğensem eşim beğenmiyo o beğense benim içime sinmiyo nolcak böyle bilmiyorum var mı aynı durumda olan?
ewt hiç pozisyona gelememişti sürekli oynuyo zaten ama erken oldugu için sezeryan demediler cuma günü ne diyecekler bakalım hem zaten devlet hastaneleri son doğum anına kadar bi sıkıntı yoksa sezeryan yapmıyorlar...
ay benim daha haftam çok erken ama dünden beri sağ kalçam felaket...
bu arada ağda konusunda yazanlar...
ben acıya dayanıklıydım, kaşlarımın alınması acıtmazdı bile, artık ona bile tahammül edemiyorken kuaförde önümü hiç aldıramam diye jilet yaptım ama o da 1 hafta anca dayanıyorçok sinir bozucu
ne olacak bilmem
Kızlar ya nerdeyse doğurcam biz hala isim bulamadık kızımıza. Ben beğensem eşim beğenmiyo o beğense benim içime sinmiyo nolcak böyle bilmiyorum var mı aynı durumda olan?
Kızlar benim drum hiç alttan vajinal ultrasonda bakmadı hep karnımdan baktı bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ki?
Kaç gündür resmen adet sancısı çekiyorum geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum iyice ağırlaştık heralde bel fıtığı da var bende ondan heralde. Allah bir an önce kurtarsın bizi de bebekleri de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?