2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım doğum öncesi sık dişini ağda yaptır bence lohusalik döneminde hem uzun süre seni idare eder hemde o dönemde jilet sonrası kaşıntı seni mahveder diye düşünüyorum

evet sorma bir de o kaşıntı var. şimdi dayanılmazken lohusalıkta mahveder di mi pedle...
off offf acaba ne zamana uzar ağdalık olur, doğurup kalacağım kuaför köşelerinde ağda yaptırayım diye

Canım Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah, kızoşun hemen düzelir de annesine kavuşur, bol bol da sütün olur inşallah,

Kizlar yarin sabah 8 gibi hastaneye gitcez, sanirim 10 gibi bebisi sezeryanla alacaklar. Normalde cok heyecanli olurum diye dusunuyordum ama ilginc bir sekilde bir sakinlik coktu ustume birkac gundur, doguma degil de kontrole gidiorum sanki

ne güzel heycan olmaması bana dün dr gün verdi şimdiden heycanlandım :), hayırlı sağlıklı rahat kolay bi doğum olur inşallah, genel anestesimi düşünüyosun?

Kızlar ya nerdeyse doğurcam biz hala isim bulamadık kızımıza. Ben beğensem eşim beğenmiyo o beğense benim içime sinmiyo nolcak böyle bilmiyorum var mı aynı durumda olan?
valla doğumdan sonra isim ne dendiğinde kalakalmayalım diye zor da olsa karar verdik biz, Hande olcak inşallah kızımızın ismi, ama çok zor vallahi, bikaçisim önerebilirim benim sevdiklerim, pelin, aylin, şebnem, ayça, beste, inşallah içinize sinen bi isim bulursunuz

ben fikir vereyim sana canım liva çok güzel mahşer yerinde biz muslumanlar bir bayragin altında toplanacağız ışte o sancagin ismi bana anlamlı geldi ama benim oğlum olacak :)

Sağolun kızlar ya bütün sevdiğim isimleri yakınlarım koymuş selin pelin hilal büşra betül bunlar çok sevdiğim isimler ama hepsi konmuş ;-)

Nabersiniz güzel anneler.. valla canim cok sıkkın her yanim agriyo..esim grip olmus dun gecede onunla ilgilendim bugun bi ayrica halsizlik var ustumde.. daha karyolamz gelmedi,, emin onune gidemedim bu kapi susu bebek sekeri icin vs... ooooofff cok is var. Kiyafetletini bile yikamadim bebegimin cantami hazrlamadim... kipirdicak halim yok cok useniyorum cok cok keyifszim

Yaparsın üzülme bende 5-6 haftadır uğraşıyorum işte çanta, bebek odası, kıyafetleri takımları hastane o bu şu walla ancak bitti...

Merabalar,
Bende Kasım annesiyim, takip ediyordum sürekli ama hiç yazmadım buraya. Şuanda 36 haftalık hamileyim. Son birkaç gündür geceleri nefes alamıyorum. Yatağa ne zmn girsem aynı şey oluyor. Ne burnumdan ne ağzımdan aldığım nefes yetmiyor, haliyle uyuyamıyorum. Sürekli eşimi uyandırıyorum, kolunu çek, diğer tarafına dön, sığmıyorum öteye git diye. Onunda uykularının içine ettim haftalardır yani. Dün sabah 5 e kdr salonda tv izledim, en son o kdr uykum gelmişki uykusuzluktan bayılmışım. Ancak öyle uyuyabiliyorum zaten. Siz nefes alabilmek için neler yapıyorsunuz? Nasıl geçecek bu günler

Arkadaşlar yepyeni ürünlerimle karşınızdayım İşte size hediyelik anahtarlıklarımızzz detaylar için özelden ulaşabilirsiniz...

kızlar 2 gündür aşağıma doğru bir baskı oluyor hemen idrarım geliyor. daha önce bu baskı leğen kemiğimizin çıkıntısı varya iki tarafta soldaydı şimdi ortada ve aşağı itiyor aceba kanala mı ilerliyor bilginiz var mı?

Ablacim Allah anali babali büyütsun inşallah, hayirli imanli akilli istahli uslu gazsiz bir.bebek olsun yavrun

Arkadaşım nicini unuttum telden girdiğim içinde toplu alinti yapamiyorum aklimda nekadar kalirsa :-(
Basiniz sağolsun Rabbim yar ve yardımcısı olsun dedenizin, geride kalanlara uzun ömür ve sabir versin yüce mevlam

Senin yaramaz bence sezeryan tarihine kadar dönecek :-D sürekli pozisyon değiştirdi bugüne kadar ve sonkez değiştirecek annesini uzmeyecek

Atladigim unuttuğum kimler varsa bütün iyi dileklerim kasim anneleri ile bilesiniz, dua ederken sizler hep aklimda oluyorsunuz sizede dua etmeden bitirmiyorum duami.

Kontrolü olanlar sancisi olanlar doğuma gidenler Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun, hayirli haberlerle gelin, sancilariniz hafiflesin, doğuma gidenler bir abazda kurtulsun inşallah.

Bugün bizimde kontrolumuz vardi 38+6 dayiz ama untrasonda karin 36 hafta, baş 37 hafta, bacak 36 hafta çıktı şaşırdım hiçbir gelişmemiş 2 hafta da dedim hatta 2 hafta öncesinin sonuçlarına göre gerilemiş bile üzüldüm, ölçümler de fark olabilirmiş dogalmis mm hesapmis bunlar bir mm oynamasi bir hafta one yada arkaya atarimis :-( simdi ben neye göre bilcem haftami :-( kilomuz 3200 olmuş 50 vm boyumuz olmuş çok şükür, suyun yeterli baş geliş başı yerleşmiş haftaya tekrar konttole gel dedi. Bütün gece kasılma sanci hak getireydi dedim ben sabaha doğururum ama hastaneye adim attığım andan itibaren sanci kasilma namina birsey kalmadi, nst dede doğal olarak sanci cikmadi.
Bizden haberler böyle teyzeleri

doğum yapan arkadaşlar ( miamore,iremneva, hatin başka varmı okuyamadım) rabbim sağlıkla sıhhatle 4 göz üzere büyütmeyi nasip etsin inş. bol bol sütünüz olsun. kuzucuklarınız çabuk çabuk büyüsün inş.
benimde dün kontrolüm vardı sezeryan için 7-14 kasım arasını söylediler. ameliyathanenin durumuna göre 1 gün öncesinde arayıp haber veriyorlarmış. 7si olursa 2 haftam kaldı ve ben hala çalışıyorum . haftaya cuma izne ayrılıcam kısmetse. bu arada gripte oldum parolla idere etmeye çalışıyorum. kasılmalarım çoğaldı geceleri saatte 3--4 kere olmaya başladı inş. oğluşum 2 hafta daha bekler. kilosu 2500 daha

kızlar yaa yine aynı konuyla karşınızdayım ben de herkes gibi sezaryen istemiyorum en normalinden doğurup organik organik kucaklayayım istiyorum kızımı ama kafam gidip gelmeye başladı son bi kaç gündür. korktuğumdan falan değil annem uzak diye. planlı sezaryen olursa annem yetişebilir bikaç gün önceden yanımda olur beraber hazırlanırız ama normal olursa sancım başlayınca yola çıksa o gelene kadar çoktaaaan doğururum 10 saatlik yoldan gelcek. kafamda şeytanlar uçuşuyo sezaryen mi olsam diye ama kesilmekten daha bi ayrı korkuyorum. bi de planlı sezaryen olunca doğacağı güne müdahale etmiş olacağım belki karnımda gelişimi için bikaç günü daha olacak kuzumun onları çalmış olacağım resmen. bilemedim yaa ne yapacağımı..:26::18:

canım ben kesinlikle az tuzlu yerdim, hatta tuzu en başından hayatımdan çıkarırdım. karbonhidrat yerine kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışır, aldığım kilolara dikkat ederdim. tuz, tansiyon, vücutta ödem ve Allah korusun ilerisi preeklampsi olarak sorun yaratıyor. ben preeklampsinin eşiğinden döndüm. çok şükür Allahıma ilerlemedi. yediklerine dikkat etmeden kilo almak ve hamurişine abanmak şekeri tetikliyor. 21. haftamdan beri diyetteyim, bıktım artık. bunları yaşamaktansa en başından dikkat et çok daha mantıklı ve kolay..

Canim bu dediğini ben birbuçuk haftadir yaşıyorum bugün dr kanala girmiş dedi
Hareket ettiğinde iğne batmasi gibi his yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…