canım doğum öncesi sık dişini ağda yaptır bence lohusalik döneminde hem uzun süre seni idare eder hemde o dönemde jilet sonrası kaşıntı seni mahveder diye düşünüyorum
Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......
Kizlar yarin sabah 8 gibi hastaneye gitcez, sanirim 10 gibi bebisi sezeryanla alacaklar. Normalde cok heyecanli olurum diye dusunuyordum ama ilginc bir sekilde bir sakinlik coktu ustume birkac gundur, doguma degil de kontrole gidiorum sanki
valla doğumdan sonra isim ne dendiğinde kalakalmayalım diye zor da olsa karar verdik biz, Hande olcak inşallah kızımızın ismi, ama çok zor vallahi, bikaçisim önerebilirim benim sevdiklerim, pelin, aylin, şebnem, ayça, beste, inşallah içinize sinen bi isim bulursunuzKızlar ya nerdeyse doğurcam biz hala isim bulamadık kızımıza. Ben beğensem eşim beğenmiyo o beğense benim içime sinmiyo nolcak böyle bilmiyorum var mı aynı durumda olan?
eğer jilet yaptıysan hemen uzar zaten canım :)evet sorma bir de o kaşıntı var. şimdi dayanılmazken lohusalıkta mahveder di mi pedle...
off offf acaba ne zamana uzar ağdalık olur, doğurup kalacağım kuaför köşelerinde ağda yaptırayım diye
Canım Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah, kızoşun hemen düzelir de annesine kavuşur, bol bol da sütün olur inşallah,
ne güzel heycan olmaması bana dün dr gün verdi şimdiden heycanlandım :), hayırlı sağlıklı rahat kolay bi doğum olur inşallah, genel anestesimi düşünüyosun?
valla doğumdan sonra isim ne dendiğinde kalakalmayalım diye zor da olsa karar verdik biz, Hande olcak inşallah kızımızın ismi, ama çok zor vallahi, bikaçisim önerebilirim benim sevdiklerim, pelin, aylin, şebnem, ayça, beste, inşallah içinize sinen bi isim bulursunuz
ben fikir vereyim sana canım liva çok güzel mahşer yerinde biz muslumanlar bir bayragin altında toplanacağız ışte o sancagin ismi bana anlamlı geldi ama benim oğlum olacak :)
Nabersiniz güzel anneler.. valla canim cok sıkkın her yanim agriyo..esim grip olmus dun gecede onunla ilgilendim bugun bi ayrica halsizlik var ustumde.. daha karyolamz gelmedi,, emin onune gidemedim bu kapi susu bebek sekeri icin vs... ooooofff cok is var. Kiyafetletini bile yikamadim bebegimin cantami hazrlamadim... kipirdicak halim yok cok useniyorum cok cok keyifszim
ne kadar güzel kasım anneleri ayakta yanlışlıkla girdim topiğe ama duygulandım hele altlarda 10 gün kaldı 15 gün kaldı bebeğinize kavuşmayı yazısını görünce iç geçirdim inşallah darısı bizlere siz cennet kokulularınızı yakında evlerinize alacaksınız peki girmişken sormadan edemiycem sizin yerinizde olsam hamileliğin yarısındayken şunu yapardım yada yapmazdım dediğiniz bi şey var mı şimdiden teşekkürler. allah hepinizin bebeğini en doğru zamanda en sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
kızlar 2 gündür aşağıma doğru bir baskı oluyor hemen idrarım geliyor. daha önce bu baskı leğen kemiğimizin çıkıntısı varya iki tarafta soldaydı şimdi ortada ve aşağı itiyor aceba kanala mı ilerliyor bilginiz var mı?
hey Alahım nasıl insanlar var ya....neyse sen güzelce uyu dinlen bebişini güzel karşıla...eve dönünce bir daha görmeyeceksin o terbiyesizi...
Cnm daha önce başka bi yerde okudum sanırım daha önceden seninde polip sorunun var mış aldırıcam yazmıştın .. Bende de polip varda ikinciye aldırıcam hamilesin sanırım analı babalı büyür inşallah :) polibi aldırdıktan sonra mı hamile kaldın yoksa tüp bebek Yada aşılama gibi bi işlem gördünme...
canım ben de araya gireyim :) benim de poliplerim alındı, akabinde tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?