2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canim bu dediğini ben birbuçuk haftadir yaşıyorum bugün dr kanala girmiş dedi
Hareket ettiğinde iğne batmasi gibi his yaşıyorum

benim batma yok da aşağı baskı oluyor işte itiyo sürekli diyorum çıkıverecek heralde:) korkuyorumda.benimkide kanala girme belirtisi değil mi?

annenin erken gelme ihtimali yokmu canım . öyle bir durum varsa kesinlikle normal doğum olsun. benim ilki zorunlu sezeryandı .keşke olmasaydı inan bu ameliyat yarası sonrası sıkıntısı kolay bişiy değil 4 yıldır karnımın atında iz var. şimdi aynı yer tekrar açılıcak doktorlar normal doğuma cesaret bile edemiyo. eğer imkanın varsa normal olsun hiç sezeryan düşünme. annen gelemese bile eşin olur yanında sonunda onun çocuğuda gelen . ayrıca rabbim bi kolaylık verir unutma. rabbim bi avazda kolay doğum nasip etsin inş. sana

Kizlar yarin sabah 8 gibi hastaneye gitcez, sanirim 10 gibi bebisi sezeryanla alacaklar. Normalde cok heyecanli olurum diye dusunuyordum ama ilginc bir sekilde bir sakinlik coktu ustume birkac gundur, doguma degil de kontrole gidiorum sanki

Allah yardimcin olsun insaallah saglikla alirsin bebegini kucagina

Allah bagislasin yasi uzun olsun insaallah

Dualarimiz seninle insaallah hayirlisiyla bebegine kavusursun

Eşin bir arkadaşın olabilecekse yanında bence normali tercih et. Mümkünse NORMAL tercih edelim arkadaşlar.
Arkadaşım nicini unuttum telden girdiğim içinde toplu alinti yapamiyorum aklimda nekadar kalirsa :-(
Basiniz sağolsun Rabbim yar ve yardımcısı olsun dedenizin, geride kalanlara uzun ömür ve sabir versin yüce mevlam
Benim eşimin dedesiydi canım. Allah geride kalanların ömürlerine ömür katsın.
Kanala inince rahatlayacaksın. Yüksek yastıkta yat, az ve sık ye. Özellikle akşamları az ye. Bir seferde çok su içme kısacası mideni çok şişirme. Hepimizde benzer sıkıntılar oluyor maalesef. Karnından derin nefes alma egzersizleri yap bir de.

amin canım hepimize kolay ağrısız sancısız kolay doğumlar nasip olsun. annem topu topu 3-4 hafta kalabilecek yanımda ben de onu doğum sonrasına saklamak istiyorum daha çok ihtiyacım olacak çünkü. doğumdan bikaç gün önce gelsin istiyorum ama normal olunca zamanını bilemiyoruz ki. kimi 39 haftalık doğuruyo kimi 41. o yüzden yani. ama dediğin gibi sezaryen de kabus gibi resmen çok korkuyorum kesilmekten hiç ameliyat olmadım ben hayatımda. hayırlısı olsun hepimizin hakkımızda allah yardım etsin kolaylaştırsın inşallah..:18:

Son düzenleme:
Sağolun kızlar ya bütün sevdiğim isimleri yakınlarım koymuş selin pelin hilal büşra betül bunlar çok sevdiğim isimler ama hepsi konmuş ;-)

canım biz kızımızın ismini Elvin koyacağız.. bu ismi düşün istersen bir de:) pek kimsede yok ve anlamı çok güzel : ''Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak''

senle nerdeyse aynı zmanlarımız ama benim oğlum sezeryan olacağı için 2 hafta önce gelecek. ilk doğumun olacağından haklı düşünüyosun yanında istiyosun ama annen sana yetişir allahın izniyle sen bi problem olmadıkça sezeryanı at kafandan. bi önce sezeryan yapmış bi arkadaşının tavsiyesi olarak.

merhaba, hepinizin sağlıkla, yavrularınızla güzel doğum hikayelerini okuruz inşallah. bende de muhtemel doğum tarihine daha 3.5 olmasına rağmen aynı hisler, aynı düşünceler var şimdiden. aynı senin gibi kesilmek istemiyorum, normal doğumu denemek istiyorum.
benim ilk bebek olacak inşallah ama bildiğim kadarıyla önce nişan denilen bir madde geliyor, sancılar ve doğum daha sonrasında oluyor. acaba nişan gelince anneciğine telefon etsen, o da yola çıksa. zaten nişandan sonra 1-2 güne kalmaz doğumun olur canım.

Selam kizlar nasilsiniz, disaridaydim yeni geldim eve... doguran falan var mi . Benim dunden beri adet sancisi gibi sancim var ve her sancida akintim oluyo, ama akinti oyle boyle degil yani... sizce nisan olsa nasil anlarim, akinti boyle sarimsi bi renkte...

Dediğiniz gibi benimki de o haftalarda yapıcak heralde. Ben hep normal doğum istediğim için drum da normal doğum taraftarı olduğu için belki de gerek duymamıştır.belki de doğumdan hemen önce bakar.

Haklısın bu etkilemiş olabilir ben de normal düşünüyorum o anı düşündükçe heycanlanıyorum rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş.

slm. 19unda doktora gittik gene.bebeğimiz sağlıklıymış çok şükür. kilosu 2330 gr mış. boy 49 cm miş. hamdolsun. siz neler yaptınız tekrar doktora gittinizmi? biz bi daha 6 kasımda gitcez çalışamaz raporu alcaz. 36.haftamızı da doldurmuş oluyoruz hem.

merhaba kızlar bn geldim ve kafam çok karışık
sabaha kadar sancılarım devam etti ama hep düzensizdi, sabah gittim dok. tek bir sancım olmadı
tosunum 20 günde tam bir kilo olmuş ve 4054 tam kilosu
doktora ne sorduysam cevabını alamadım
kiloyu bile ölçmedi kalktım toprlandım ama o ara baya bi söylendim kilo benim için önemli çok büyüdüyse sezaryan düşünebilirim filan diye son üç haftada kiloya bakmıyoruz dedi neyse sonunda geri hadi bakalım dedi bir zahmet baktı, hımmm çok iriymiş diyo geri zekalı sen bakarken neyine bakıyorsun acaba
doğum ne zaman gözüküyo : öle birşey yok bi tarih veremeyiz
nasıl veremiyorsunuz bana bir kasım dediler: nasıl dediler öle birşey belli olmaz
nasıl yani: olmaz işte
(senin gibi doktorun ben gelmişini geçmişini diye saymaya başladım içimden)
peki sezeryan olabilirmiyim bebek çok iri ve 8 sm miyomum var bu büyük risk
onu ben bilemem o an doğumunuza giren cerrah karar verir diyo
mala bak normal doğum sancısını çektikten sonra sezaryanamı alcan bida, eminmisiniz önceden belirlenmesi gerekmezmi dedim yok öle birşey diyo sinir oldum daha fazla birşey sormadım

yarına özel bir hst randevu aldım
bakalım onlar ne dicek
kızlar bu arada sadece göbeğin uyuşturulduğu sezaryana ne deniyorddu illa sezaryan derlerse ben onu tercih etmek istiyorum

e birde bir hafta daha kalsa bebişim en az 500 gr daha alır düşünsenize nasıl çıkartırım ben onu şu halimle bile 59 kiloyum
bu arada istanbuldayım ben özel hst. önerebilicek olan varmı doktorundan memnun olan birde fiyatlar ne benim yarın gideceğim hst sezayana 1425 diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…