Canim bu dediğini ben birbuçuk haftadir yaşıyorum bugün dr kanala girmiş dedi
Hareket ettiğinde iğne batmasi gibi his yaşıyorum
günaydın cnm .. erken degılmi çatı muanesi için.. geldiğide nasıl gectıgını yazarsın beklıyoruz cnm
kızlar yaa yine aynı konuyla karşınızdayımben de herkes gibi sezaryen istemiyorum en normalinden doğurup organik organik kucaklayayım istiyorum kızımı ama kafam gidip gelmeye başladı son bi kaç gündür. korktuğumdan falan değil annem uzak diye. planlı sezaryen olursa annem yetişebilir bikaç gün önceden yanımda olur beraber hazırlanırız ama normal olursa sancım başlayınca yola çıksa o gelene kadar çoktaaaan doğururum 10 saatlik yoldan gelcek. kafamda şeytanlar uçuşuyo sezaryen mi olsam diye ama kesilmekten daha bi ayrı korkuyorum. bi de planlı sezaryen olunca doğacağı güne müdahale etmiş olacağım belki karnımda gelişimi için bikaç günü daha olacak kuzumun onları çalmış olacağım resmen. bilemedim yaa ne yapacağımı..:26: :18:
Kizlar yarin sabah 8 gibi hastaneye gitcez, sanirim 10 gibi bebisi sezeryanla alacaklar. Normalde cok heyecanli olurum diye dusunuyordum ama ilginc bir sekilde bir sakinlik coktu ustume birkac gundur, doguma degil de kontrole gidiorum sanki
Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......
kanamam biraz arttı çok koyu renkte ve sümüğümsü.öyle aşırı derecede değil kanama. nişan dedikleri galiba bu. sancım zaten hep vardı. sıcak duşa gircem şimdi. karnım taş gibi bebeğimin hareketleride sınırlı. en çok bebeğime bişey olursa diye endişem. yoksa en son ana kadar evde durma taraftarıydım. duşa gireyim duruma görede hastaneye gideriz. dualarınızı eksik etmeyin. benimde dualarım sizinle.
Eşin bir arkadaşın olabilecekse yanında bence normali tercih et. Mümkünse NORMAL tercih edelim arkadaşlar.kızlar yaa yine aynı konuyla karşınızdayımben de herkes gibi sezaryen istemiyorum en normalinden doğurup organik organik kucaklayayım istiyorum kızımı ama kafam gidip gelmeye başladı son bi kaç gündür. korktuğumdan falan değil annem uzak diye. planlı sezaryen olursa annem yetişebilir bikaç gün önceden yanımda olur beraber hazırlanırız ama normal olursa sancım başlayınca yola çıksa o gelene kadar çoktaaaan doğururum 10 saatlik yoldan gelcek. kafamda şeytanlar uçuşuyo sezaryen mi olsam diye ama kesilmekten daha bi ayrı korkuyorum. bi de planlı sezaryen olunca doğacağı güne müdahale etmiş olacağım belki karnımda gelişimi için bikaç günü daha olacak kuzumun onları çalmış olacağım resmen. bilemedim yaa ne yapacağımı..:26: :18:
Benim eşimin dedesiydi canım. Allah geride kalanların ömürlerine ömür katsın.Arkadaşım nicini unuttum telden girdiğim içinde toplu alinti yapamiyorum aklimda nekadar kalirsa :-(
Basiniz sağolsun Rabbim yar ve yardımcısı olsun dedenizin, geride kalanlara uzun ömür ve sabir versin yüce mevlam
Kanala inince rahatlayacaksın. Yüksek yastıkta yat, az ve sık ye. Özellikle akşamları az ye. Bir seferde çok su içme kısacası mideni çok şişirme. Hepimizde benzer sıkıntılar oluyor maalesef. Karnından derin nefes alma egzersizleri yap bir de.Merabalar,
Bende Kasım annesiyim, takip ediyordum sürekli ama hiç yazmadım buraya. Şuanda 36 haftalık hamileyim. Son birkaç gündür geceleri nefes alamıyorum. Yatağa ne zmn girsem aynı şey oluyor. Ne burnumdan ne ağzımdan aldığım nefes yetmiyor, haliyle uyuyamıyorum. Sürekli eşimi uyandırıyorum, kolunu çek, diğer tarafına dön, sığmıyorum öteye git diye. Onunda uykularının içine ettim haftalardır yani. Dün sabah 5 e kdr salonda tv izledim, en son o kdr uykum gelmişki uykusuzluktan bayılmışım. Ancak öyle uyuyabiliyorum zaten. Siz nefes alabilmek için neler yapıyorsunuz? Nasıl geçecek bu günler
annenin erken gelme ihtimali yokmu canım . öyle bir durum varsa kesinlikle normal doğum olsun. benim ilki zorunlu sezeryandı .keşke olmasaydı inan bu ameliyat yarası sonrası sıkıntısı kolay bişiy değil 4 yıldır karnımın atında iz var. şimdi aynı yer tekrar açılıcak doktorlar normal doğuma cesaret bile edemiyo. eğer imkanın varsa normal olsun hiç sezeryan düşünme. annen gelemese bile eşin olur yanında sonunda onun çocuğuda gelen . ayrıca rabbim bi kolaylık verir unutma. rabbim bi avazda kolay doğum nasip etsin inş. sana
canım ben de araya gireyim :) benim de poliplerim alındı, akabinde tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür.
Sen melekmisin yaaa nasıl içim rahatladı anlatamam :)) allahım sana bebeğine uzun ömürler nasip eder inşallah :))
Sen melekmisin yaaa nasıl içim rahatladı anlatamam :)) allahım sana bebeğine uzun ömürler nasip eder inşallah :))
amin canım, amiiiinn..
estağfurullah, ne demek :) hem bende daha ne sorunlar vardı, tiroit mi dersin, polikistik over mi dersin, kapalı tüpler mi dersin.. ama Allah dileyince oluyor. bak şimdi gün sayar oldum :)
Sağolun kızlar ya bütün sevdiğim isimleri yakınlarım koymuş selin pelin hilal büşra betül bunlar çok sevdiğim isimler ama hepsi konmuş ;-)
amin canım, amiiiinn..
estağfurullah, ne demek :) hem bende daha ne sorunlar vardı, tiroit mi dersin, polikistik over mi dersin, kapalı tüpler mi dersin.. ama Allah dileyince oluyor. bak şimdi gün sayar oldum :)
Deme yaaa üzüldümçok şükür az kalmış bebişine çok kolay doğum olur inşallah dünyaya bi melek daha geliyor :) sağlıklı sıhatlı doğar inşallah ... İlk denemede mi tuttu cnm ?
senle nerdeyse aynı zmanlarımız ama benim oğlum sezeryan olacağı için 2 hafta önce gelecek. ilk doğumun olacağından haklı düşünüyosun yanında istiyosun ama annen sana yetişir allahın izniyle sen bi problem olmadıkça sezeryanı at kafandan. bi önce sezeryan yapmış bi arkadaşının tavsiyesi olarak.amin canım hepimize kolay ağrısız sancısız kolay doğumlar nasip olsun. annem topu topu 3-4 hafta kalabilecek yanımda ben de onu doğum sonrasına saklamak istiyorum daha çok ihtiyacım olacak çünkü. doğumdan bikaç gün önce gelsin istiyorum ama normal olunca zamanını bilemiyoruz ki. kimi 39 haftalık doğuruyo kimi 41. o yüzden yani. ama dediğin gibi sezaryen de kabus gibi resmen çok korkuyorum kesilmekten hiç ameliyat olmadım ben hayatımda. hayırlısı olsun hepimizin hakkımızda allah yardım etsin kolaylaştırsın inşallah..:18:
amin canım hepimize kolay ağrısız sancısız kolay doğumlar nasip olsun. annem topu topu 3-4 hafta kalabilecek yanımda ben de onu doğum sonrasına saklamak istiyorum daha çok ihtiyacım olacak çünkü. doğumdan bikaç gün önce gelsin istiyorum ama normal olunca zamanını bilemiyoruz ki. kimi 39 haftalık doğuruyo kimi 41. o yüzden yani. ama dediğin gibi sezaryen de kabus gibi resmen çok korkuyorum kesilmekten hiç ameliyat olmadım ben hayatımda. hayırlısı olsun hepimizin hakkımızda allah yardım etsin kolaylaştırsın inşallah..:18:
Dediğiniz gibi benimki de o haftalarda yapıcak heralde. Ben hep normal doğum istediğim için drum da normal doğum taraftarı olduğu için belki de gerek duymamıştır.belki de doğumdan hemen önce bakar.
konuştuğumuz gibi pazar gunu yıne gıttım canım kan tahlılı ıcın.. ultrasona da baktı, 29 eylulde 31+3 1700 gr cıktı 12 gunde 400 gr almış ama gelısımı hala geride yeni dogum tarıhımız 4 aralık gorunuyor
Deme yaaa üzüldümçok şükür az kalmış bebişine çok kolay doğum olur inşallah dünyaya bi melek daha geliyor :) sağlıklı sıhatlı doğar inşallah ... İlk denemede mi tuttu cnm ?
amin..
evet canım, Allah'a şükürler olsun ki ilk denememde tuttu. iki embriyo transfer edilmişti, oğluşum tutundu, o bir şampiyon
Genel dusunmuyorum, hic dusunmedim. Spinal olacakne güzel heycan olmaması bana dün dr gün verdi şimdiden heycanlandım :), hayırlı sağlıklı rahat kolay bi doğum olur inşallah, genel anestesimi düşünüyosun?
Allah yardimcin olsun insaallah saglikla alirsin bebegini kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?