Çok teşekkür ederim sana zaten korkuyodum sezaryenden söylediklerin iyice uzaklaştırdı beni. İnşallah normal olur bi aksilik olmaz da. Allah hayırlı doğum nasip etsin sana da allah evlatlarını sana ve babasına bağışlasın.senle nerdeyse aynı zmanlarımız ama benim oğlum sezeryan olacağı için 2 hafta önce gelecek. ilk doğumun olacağından haklı düşünüyosun yanında istiyosun ama annen sana yetişir allahın izniyle sen bi problem olmadıkça sezeryanı at kafandan. bi önce sezeryan yapmış bi arkadaşının tavsiyesi olarak.
merhaba, hepinizin sağlıkla, yavrularınızla güzel doğum hikayelerini okuruz inşallah. bende de muhtemel doğum tarihine daha 3.5 olmasına rağmen aynı hisler, aynı düşünceler var şimdiden. aynı senin gibi kesilmek istemiyorum, normal doğumu denemek istiyorum.
benim ilk bebek olacak inşallah ama bildiğim kadarıyla önce nişan denilen bir madde geliyor, sancılar ve doğum daha sonrasında oluyor. acaba nişan gelince anneciğine telefon etsen, o da yola çıksa. zaten nişandan sonra 1-2 güne kalmaz doğumun olur canım.
Haklısın bu etkilemiş olabilir ben de normal düşünüyorum o anı düşündükçe heycanlanıyorum rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş.
doğum yapan arkadaşlar ( miamore,iremneva, hatin başka varmı okuyamadım) rabbim sağlıkla sıhhatle 4 göz üzere büyütmeyi nasip etsin inş. bol bol sütünüz olsun. kuzucuklarınız çabuk çabuk büyüsün inş.
benimde dün kontrolüm vardı sezeryan için 7-14 kasım arasını söylediler. ameliyathanenin durumuna göre 1 gün öncesinde arayıp haber veriyorlarmış. 7si olursa 2 haftam kaldı ve ben hala çalışıyorum . haftaya cuma izne ayrılıcam kısmetse. bu arada gripte oldum parolla idere etmeye çalışıyorum. kasılmalarım çoğaldı geceleri saatte 3--4 kere olmaya başladı inş. oğluşum 2 hafta daha bekler. kilosu 2500 daha
amin canım hepimize kolay ağrısız sancısız kolay doğumlar nasip olsun. annem topu topu 3-4 hafta kalabilecek yanımda ben de onu doğum sonrasına saklamak istiyorum daha çok ihtiyacım olacak çünkü. doğumdan bikaç gün önce gelsin istiyorum ama normal olunca zamanını bilemiyoruz ki. kimi 39 haftalık doğuruyo kimi 41. o yüzden yani. ama dediğin gibi sezaryen de kabus gibi resmen çok korkuyorum kesilmekten hiç ameliyat olmadım ben hayatımda. hayırlısı olsun hepimizin hakkımızda allah yardım etsin kolaylaştırsın inşallah..:18:
merhaba kızlar bn geldim ve kafam çok karışık
sabaha kadar sancılarım devam etti ama hep düzensizdi, sabah gittim dok. tek bir sancım olmadı
tosunum 20 günde tam bir kilo olmuş ve 4054 tam kilosu
doktora ne sorduysam cevabını alamadım
kiloyu bile ölçmedi kalktım toprlandım ama o ara baya bi söylendim kilo benim için önemli çok büyüdüyse sezaryan düşünebilirim filan diye son üç haftada kiloya bakmıyoruz dedi neyse sonunda geri hadi bakalım dedi bir zahmet baktı, hımmm çok iriymiş diyo geri zekalı sen bakarken neyine bakıyorsun acaba
doğum ne zaman gözüküyo : öle birşey yok bi tarih veremeyiz
nasıl veremiyorsunuz bana bir kasım dediler: nasıl dediler öle birşey belli olmaz
nasıl yani: olmaz işte
(senin gibi doktorun ben gelmişini geçmişini diye saymaya başladım içimden)
peki sezeryan olabilirmiyim bebek çok iri ve 8 sm miyomum var bu büyük risk
onu ben bilemem o an doğumunuza giren cerrah karar verir diyo
mala bak normal doğum sancısını çektikten sonra sezaryanamı alcan bida, eminmisiniz önceden belirlenmesi gerekmezmi dedim yok öle birşey diyo sinir oldum daha fazla birşey sormadım
yarına özel bir hst randevu aldım
bakalım onlar ne dicek
kızlar bu arada sadece göbeğin uyuşturulduğu sezaryana ne deniyorddu illa sezaryan derlerse ben onu tercih etmek istiyorum
e birde bir hafta daha kalsa bebişim en az 500 gr daha alır düşünsenize nasıl çıkartırım ben onu şu halimle bile 59 kiloyum
bu arada istanbuldayım ben özel hst. önerebilicek olan varmı doktorundan memnun olan birde fiyatlar ne benim yarın gideceğim hst sezayana 1425 diyo
canım bende seninle aynıyım.annem 18 saatlik yoldan gelcek.yanımda kimse olmayacak.uçakla gelcek ama oda antalyada iincek.ben eğirdirde oturuyorum.ıspartaya direk uçak yok.eşim antalyaya bide git gel annemi al yapıcak.oda en az git gel 5 saat olur.anlayacağın o sırada eşimde belki olamayacak yanımda.ben diyorumki sancım başlayınca yada nişan gelince hemen annem gelsin.zaten ilk doğum pırt diye hemen çıkmaz diye düşünüyorum:) belli bi süresi olur onun.e arkadaşlarımda var sağolsunlar annem gelene kadar onlardan birini çağırcam.ama en korktuğum şey dediğin gibi o ilk doğum anında 5 saatlik sürece denk gelirde eşim yanımda olmazsa.ben annemden çok o ilk anda eşimin yanımda olmasını istiyorum görmesini istiyorum bebeğinin ilk halini.valla çok düşünüp takmıyorum napiim.Allah yardım eder diyorum ona teslim ediyorum kendimi.sende rahat ol bence ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur.
hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün bebeğini canımNisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......
canım ilk günler zor geçer Allah yardımcın olsun, benim anlamadığım niye çay veriyorlar bebeğe, senin sütün geleneBen yine uyandim. Dünde 1 de uyanmistim. Cok yorgunum ama acidan uyuyamadim. Simdi agri kesici aldim daha iyiyim sükür. Tosuncuk hemsire ablasinda, anne yorgun ve yerinden kipirdayamaz diye vermiyorlar odaya. Ama cok acikiyor, acikinca agliyor. Sütüm gelmedi gelsede vermezler. Cok uyusturucu verdiler. Cay veriyorlar ama tosunum doymuyor. Odadan duyuyorum agladigini icim gidiyor kalkamiyorum. En acaibide o kadar bebek icinde aglayanin o oldugunu biliyorum.
Bugün bir kere kaldirdilar, Allah hemsirelerimden ebemden binlerce kez razi olsun. Bebekle ilgilenir gibi ilgileniyorlar. Bin kere tatli söz, acim olunca sarilip teselli etmeler. Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin. Banyoya kadar yürüdüm, mümkün oldugunca temizlediler. Yeni gecelikler yeni carsaf falan geri yatirdilar. Kanama icin olan pedleri buradan veriyorlar, ama yaninda götürmek zorunda kalanlar en kalini en büyügü ne ise ondan alsinlar. Ben banyoya gidene kadar ortalik batti. Hayatimda hastane, narkoz, ameliyat yasamamis biri olarak cok etkileniyorum. Kalkiveresim biseyleri yapiveresim var. Ayrica gecelik cok götürün, hemen kirleniyir degismesi lazim.
Birde dogum hikayemi bekliyordunuz. Nasil olsun, üstü kapalimi, gercekker mi?? Brn önceden sorayim sonra sikinti yasamayalim)
Günlerdir dualarinizi esirgemediniz, hepinizden Allah razi olsun, cümle dogum bekleyenleri Allahim bir nefeste kurtarsin. Gercekten de bir nefeste kurtarsinnnn
Senin durumun daha zormuş güzelim ya dua edicem senin için de inşallah annen de eşin de yetişebilir doğumuna. En güzeli beynimizi nötrlemek galiba hamile psikolojisiyle hep kötüsünü düşünüp çağırıyoruz. Allah yardımcımız olsun.
hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün bebeğini canım
canım ilk günler zor geçer Allah yardımcın olsun, benim anlamadığım niye çay veriyorlar bebeğe, senin sütün gelene
kadar açmı durcak kuzucuk, mama neden vermiyorlar
kızlar, oğlumu dedesi parka götürmüştü, havuzun balıklarına bakarken düşmüş, çırpınmış sularda dedesi atlamış suya çıkarmışlar
ama perişan durumda geldi korkmuş üşümüş kusmaktan ciğerleri ağrıyor, yeni sakinleşti, ağlıyamıyorum yanında, çünkü kokrkuyoırum anne diye ağlıyor , çok şükür iyi, sıcacık çorbada içirdim
doldum taş gibiyim, Allahım korusun hepimizin evlatlarını
slm. 19unda doktora gittik gene.bebeğimiz sağlıklıymış çok şükür. kilosu 2330 gr mış. boy 49 cm miş. hamdolsun. siz neler yaptınız tekrar doktora gittinizmi? biz bi daha 6 kasımda gitcez çalışamaz raporu alcaz. 36.haftamızı da doldurmuş oluyoruz hem.
canım ilk günler zor geçer Allah yardımcın olsun, benim anlamadığım niye çay veriyorlar bebeğe, senin sütün gelene
kızlar, oğlumu dedesi parka götürmüştü, havuzun balıklarına bakarken düşmüş, çırpınmış sularda dedesi atlamış suya çıkarmışlar
ama perişan durumda geldi korkmuş üşümüş kusmaktan ciğerleri ağrıyor, yeni sakinleşti, ağlıyamıyorum yanında, çünkü kokrkuyoırum anne diye ağlıyor , çok şükür iyi, sıcacık çorbada içirdim
Hande 71 beyaptin canim ???
Sevyus kiz dogurdunmu yoksa :)) meraklardayim ..
Drun gerçekten ilginçmiş canım bence de başka bi dra daha danışmalısın. İst. Ne tarafta oturuyosun anadolu yakasındaysan kartal umut hastanesi ümmügülsüm kuyucu tavsiye edebilirim. 750 normal doğum 1500 sezaryen diyorlar. Ben de devlet hastanesine gidiyodum aynı dr olmuyo sürekli başka bi dra hikayeni anlatman gerekiyo diye değiştirdim bi de hijyen devlet hastanelerinde malum sıkıntı. Hayırlı doğumlar nasip olsun canım inş. Normal doğum yapabilirsin sağlıkla kucaklarsın evladını
saol canım hepimize inş. ölçüm kagıdında yazıyor. ölçüyor ultrasyon uzmanı. 35+3 de 2500 --33+5 de de 2200 dü.Canımm Allah hayırlı doğumlar nasip etsin işallah hepimize. Oğluşunun 2.5 kilo olduğunu yazmışsın ultrason ölçüm kağıdındami böyle yaziyor yoksa doktor kabacami söyledi .Seninle zamanimiz aşağı yukari ayni benim randevuma henüz var merak ediyorum bende oģlumun kilosunu
amin..
evet canım, Allah'a şükürler olsun ki ilk denememde tuttu. iki embriyo transfer edilmişti, oğluşum tutundu, o bir şampiyon
Yakışıklı şampiyon :)) sorularma cvp verdiğniz için teşekkür ederim artık gönül rahatlığıyla polip ameliyatı olup tüp bebeğe başlaya bilirim kendimi hazır hissettim :)
iYaparsın üzülme bende 5-6 haftadır uğraşıyorum işte çanta, bebek odası, kıyafetleri takımları hastane o bu şu walla ancak bitti...
beni bir tek sen merak etmişsin teşekkür ederim canım
doğurmadım canım vaz geçti
Çok üzüldüm. Korkmuştur çok çocuğun. NEyse ki birşey olmamış. Sıkı sıkı sarıl çocuğuna.hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün bebeğini canım
Geçmis olsun cnm.Allah korumuş kuzunuhayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün bebeğini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?