2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Çok teşekkür ederim sana zaten korkuyodum sezaryenden söylediklerin iyice uzaklaştırdı beni. İnşallah normal olur bi aksilik olmaz da. Allah hayırlı doğum nasip etsin sana da allah evlatlarını sana ve babasına bağışlasın.

Düşündüm canım onu da ama nişan herkeste kesin geliyo mu? Anneme sordum 3doğumda da direk suyu gelmiş nişan falan gelmemiş sancı da gelmemiş su gelince suni sancı vermişler. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah zaman yaklaştıkça insanın iyice kafası karışıyo sanki ne bileyim. Sezaryeni aklımdan geçirmeye bile korkarken acaba demeye başladım..

Haklısın bu etkilemiş olabilir ben de normal düşünüyorum o anı düşündükçe heycanlanıyorum rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş.

Amin canım kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip olsun hepimize.

Canımm Allah hayırlı doğumlar nasip etsin işallah hepimize. Oğluşunun 2.5 kilo olduğunu yazmışsın ultrason ölçüm kağıdındami böyle yaziyor yoksa doktor kabacami söyledi .Seninle zamanimiz aşağı yukari ayni benim randevuma henüz var merak ediyorum bende oģlumun kilosunu

canım bende seninle aynıyım.annem 18 saatlik yoldan gelcek.yanımda kimse olmayacak.uçakla gelcek ama oda antalyada iincek.ben eğirdirde oturuyorum.ıspartaya direk uçak yok.eşim antalyaya bide git gel annemi al yapıcak.oda en az git gel 5 saat olur.anlayacağın o sırada eşimde belki olamayacak yanımda.ben diyorumki sancım başlayınca yada nişan gelince hemen annem gelsin.zaten ilk doğum pırt diye hemen çıkmaz diye düşünüyorum:) belli bi süresi olur onun.e arkadaşlarımda var sağolsunlar annem gelene kadar onlardan birini çağırcam.ama en korktuğum şey dediğin gibi o ilk doğum anında 5 saatlik sürece denk gelirde eşim yanımda olmazsa.ben annemden çok o ilk anda eşimin yanımda olmasını istiyorum görmesini istiyorum bebeğinin ilk halini.valla çok düşünüp takmıyorum napiim.Allah yardım eder diyorum ona teslim ediyorum kendimi.sende rahat ol bence ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur.

Drun gerçekten ilginçmiş canım bence de başka bi dra daha danışmalısın. İst. Ne tarafta oturuyosun anadolu yakasındaysan kartal umut hastanesi ümmügülsüm kuyucu tavsiye edebilirim. 750 normal doğum 1500 sezaryen diyorlar. Ben de devlet hastanesine gidiyodum aynı dr olmuyo sürekli başka bi dra hikayeni anlatman gerekiyo diye değiştirdim bi de hijyen devlet hastanelerinde malum sıkıntı. Hayırlı doğumlar nasip olsun canım inş. Normal doğum yapabilirsin sağlıkla kucaklarsın evladını

Senin durumun daha zormuş güzelim ya dua edicem senin için de inşallah annen de eşin de yetişebilir doğumuna. En güzeli beynimizi nötrlemek galiba hamile psikolojisiyle hep kötüsünü düşünüp çağırıyoruz. Allah yardımcımız olsun.

hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün bebeğini canım

canım ilk günler zor geçer Allah yardımcın olsun, benim anlamadığım niye çay veriyorlar bebeğe, senin sütün gelene
kadar açmı durcak kuzucuk, mama neden vermiyorlar

kızlar, oğlumu dedesi parka götürmüştü, havuzun balıklarına bakarken düşmüş, çırpınmış sularda dedesi atlamış suya çıkarmışlar
ama perişan durumda geldi korkmuş üşümüş kusmaktan ciğerleri ağrıyor, yeni sakinleşti, ağlıyamıyorum yanında, çünkü kokrkuyoırum anne diye ağlıyor , çok şükür iyi, sıcacık çorbada içirdim
doldum taş gibiyim, Allahım korusun hepimizin evlatlarını

yaaa canım işte o yüzden evrene olumlu mesajlar verelim.dua edelim doğumda tüüüüm sevdiklerimiz yanımızda olsun.hassas bi dönemdeyiz.duygular tavan.herşeye alınıp ağlıyoeuz.en azından ben öyleyim.bari sonuç istediğimiz gibi olsun.sağlıklı bi şekilde alalım kuzuları kucağımıza gerisi hallolur inş.

okudum sayfalarca ama aklımdada kalmıyor bu halde
doğumu yakın olanlar var, Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

canımm geçmiş olsun.rabbim hepimizin evlatlarına uzuuuuuun sağlıklı ömürler versin.

maşallah boyu iyiymiş

Çok geçmiş olsun canım allah evlatlarını sana bağışlasın sağlıklı uzun ömür versin.

Hande 71 beyaptin canim ???

Sevyus kiz dogurdunmu yoksa :)) meraklardayim ..

beni bir tek sen merak etmişsin teşekkür ederim canım
doğurmadım canım vaz geçti

irem gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

evet kesinlikle gitmeliyim teşekkür ederim canım

çok geçmş olsun canım sakin olmaya çalış kocaman sarıl oğluna

saol canım hepimize inş. ölçüm kagıdında yazıyor. ölçüyor ultrasyon uzmanı. 35+3 de 2500 --33+5 de de 2200 dü.
bende kilo almıyorum çok su içiyorum herhalde ondan . sordum gelişim gösteriyor bebek merak etme dedi. ama sezeryana 15-20 gün olunca sıkıntı ediyorum galiba

yaa öldüm meraktan ya neden mesaj atmadın hiçççç ne yaptın canım .???????????????????özel mesaj attım ama cevap atmadın

Çok üzüldüm. Korkmuştur çok çocuğun. NEyse ki birşey olmamış. Sıkı sıkı sarıl çocuğuna.

Geçmis olsun cnm.Allah korumuş kuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…