2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

49 cm cok ıyıymıs cnm 40 haftada o boyda doğan bebişler var maşallah uzun boylu olcak bebişin... benm kontrolumde 29unda..ondan sonra 15 gunde 1 gıderız sanırım

hepinize iyi akşamlar herkesten Allah razı olsun darısı başınıza inşallah
doğum hikayemi yazıcam inşallah Allah herkese bu duyguyu yaşatsın çok güzel bir şey anlatılmaz yaşanır cinsten... kızım 2800 doğdugu için hastane cıkısı dısındaki kıyafetleri biraz küçük kalıyor:) sütün inmeside biraz zaman aldığı için göğüs uclarım agırıyor biraz ilk emmeye başladığında 7.aydan beri krem kullanıyorum ama pek fayda etmedi..

Kızlar bahsettiğiniz mide ağrısıyla tanıştım bugün.
Off çok fenaymış. Resmen ateş var içinde.
Gaviscon var evde kullanan var mı aranızda?
İçececeğim b,razdan inşallah biraz rahatlatır.

Son düzenleme:
Kızlar bahsettiğiniz mide ağrısıyla tanıştım bugün.
Off çok fenaymış. Resmen ateş var içinde.
Gaviscon var evde kullanan var mı aranızda?

Gaviscon şurup mu canım ben kullandım 5.5ay boyunca rennie yle ikisinin abonesiydim . Geçmiş olsun bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaviscon şurup mu canım ben kullandım 5.5ay boyunca rennie yle ikisinin abonesiydim . Geçmiş olsun bu arada.

İçtim bakalım. İnşallah iyi gelir. Karnım aşağı inerse zaten olmaz böyle. Ben bu konuda şanslıyım biraz. Aylarca çekenler var senin gibi. Çeşit çeşit sıkıntılar artık olsun o kadar.

kızlar okumayı kaçırınca sayfa sayfa üstüne doluyor..yetişemiyorum..

öncelikle geronimo canım başınız sağolsun çok üzüldüm... Allah mekanını cennet etsin...benimde bi tek anneannem var beni o büyüttü..gözünün içine bakıyorum aman iyi olsun diye kıyamıyoprum hiç..yaşı kaç olursa olsun ..insan ölümü sevdiklerine konduramıyor..yaşı yok zaten ölümün...tekrardan Allah rahmet eylesin.

megilara canım senin adınada çok sevindim ne güzel yarın bebişin olacakkk, kısmetse sarılabilıceksin kocaman kocaman...Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin sanada...benim şuan ağrım bile yok denecek kadar az...doğuramayacağım bu gidişle:)..doktora sordum..uzun boylu annelerin gebeliği rahat geçer ...ağrın olmaya bilir..bu doğurmayacağına anlamına gelmez dedi..bazı kimselerin nerdeyse 4-5 cm olana kadar ahım şahım ağrısı olmuyormuş öyle dedi...bakalım beklicem artık..ne zaman gelecek benim oğlum...mide bulantılarımda arttı son zamanlarda sizde oluyor mu kızlar?

iremneva senide tebrik ederim..Allah bebeişine sağlıklı bir ömür nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşallah.

birde ççok üzgünüm ama nickini unuttuğum bi arkadaşım vardı kv si gelip 1 sene kalacaktı galiba.. kv ve kp deyince tüylerim tiken tiken oluyor benimde:)...ben çok fazla kalacağını düşünmüyorum..şimdi yeni doğmuş bebeği 1-2 gün sever 3. gün iş yapmak zor gelir ona çeker gider diye düşünüyorum...biz o kadar ay taşıyalım karnımızda sıkıntılar çekelim sonra hazıra sevmek ne güzel valla...

kızlar bu aralar çocukumu daha doğmadan kıskanmaya başladım kimseye sevdirmek istemiyorum( ben kimsenin çocuğunu izin almadan kucağıma almam..ağlatarak çocuk sevenlerden nefret ederim..zorla çocuğpu öpenlerden falan...çok sıkılması taraftarı hiç değilimdir..zaten çocuk sevdrimek isterse belli eder...şimdi bana sormadan çocukumu belşikten alır severlerse saçını başını yolasım gelir o kişinin ..napayım sizce annemleri eve toplayıp oturma bahanesiyle diyeyim mi bana sormadan çocuğumu sağa sola sevmeye vermiceksiniz diye...demezsem sinirden kudururum çünkü..baştan istemediklerimi söyleyeyimm mi;? bide yarın doktor kontrolüne gidicem...görümcemde benimle kalmak istiyo o gece..bende hastaneye tembih edicem sadece 1 kişiye izin veriliyo deyin diye..ve çocuğumun benle birlikte doğumhaneden çıkmasını istiyorum kesinlikle benden önce kimsenin kucağına almasını istemiyorum..napayım bana bi akıl verin kızlar...

Canım geçmiş olsun kendisi korktu belliki yüregi kalkmış derler bizim burda hasta olmaz insallah ayetel kürsi oku üfle canım bol bol

Tatlım evet gerçekten sinir bozar öyle insanlar bizim kvlerde öyle bi çocuk gördülermi agzına yüzüne vura vura severler üstelik ısırırlar biz böyle severiz derler zorla aglatırlar ben bide aynı evde yaşıyorum bu insanlarla bebegimi onlardan nasıl korurum bilmiyorum kıskançlık degil benimkisi sevsinler bebegimde onları sevsin saygısızlık felan asla etmesin büyüdügünde ama öylede sıkmalarını istemiyorum nasıl sakıncam bilmiyorum

Allah razı olsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah.
Canım benim de boyum uzun ve ağrım olmuyor. Hiç sancım da olmuyor. Ama daha 38 hf bitmedi. O yüzden olabilir. İnşallah kolay doğum olur. Son yazdığın paragrafa yapabileceğim bir yorum yok. Ben de şimdiden biraz kıskanmaya başladım ne yapmak doğru olur bilmiyorum. Senin bebek kaç kilo olmuştu.

kızar iyi geceler hepinize... internetimin azizliğine uğradım anca halloldu merakla hemen attım kendimi buraya...
ne var ne yok doğuran var mı?miamore doğurdu mu nolur hemen yazın okuyamadım tüm sayfalarrrıııı

Miamore birazdan bebegin dunyaya gözlerini acacak cok heyecanlı. Pazartesi sevmez senden de iyiyim diye mesajlarini bekliyoruz bence dogurmuyorsun canim.

doğurmadım doğurmadım magnezyumumumu içtim uyudum. uyandığımda geçmişgti o korkunç acılar

ben 9 aydır kullanıyorum canım . gaviscon un hapını vermişti doktor ama hapı çiğniypsun ıykkk ona alışamadım sonrar rennie verdi doktorum şurup alkolik gibi geçiyorum. midem öyle Ğrıyo ve asit üretiyoki anlatamam.. uyuyamıyosun bile :18:

yaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim koca yine beni deli etti yaaaaa
ben tutuşmuşum burada ne yapıcamı bilmiyorum beni hiç tanımayan insanlar doktor araştırıyo benim koc açmış vampir filmi izliyo
dayanamadım söledim en sonunda
yani sinirlenmyim diyorum ama sen insanı deli edersin dedim,
niye napıym diyo
ben seninle konuşuyorum sen filma bakarak cevap veriyorsun bu ne rahatlık dedim
kapattı filmi astı suratını
allahım yarabbim yaaaaa

Hayır, hayır biz de merak ettik... İyi misin nasılsın?

sinirliyim canım moralim çok bozuk kasılmalarım başladı şimdi yine
doğum başlasa ne yapıcamı bilemiyorum
sezaryanmı, sezaryansa nereye son anda nasıl karar vercem ben bunlara
dört kiloyu geçmiş bebeği normal doğurmaya kalksam nasıl doğurucam
birde stajer doktorlar giriyormuş doğumada gittiğim hst. bu ne yaaaaa

ben hiç birşey içmedim canım mümkün olduğu kadar ilaçtan kaçanlardanım, sürünüyom yinede içmiyom geçti beniim çok şükür

avrupa hospital hakkında bilgisi olan varmı

evet canım bide ısırıyorlar el kadar çocuğu..o kadar bakteri var insan salgısında..içim kalktı düşününce...el kadar çocuğu hırpalayıp insandan soğutuyorlar...öff nasıl sinir bozucu durum...bide vuruyorlar dediğin gibi sanki döver gibi..asla öyle şeylere gelemem günah ya..el kadar yavrular kaçamıyorlarda

canım benim de 38 hafta bitmedi henüz cumartesi bitecek..bende bazen endişeleniyorum şimdiye kadar 2-3 kez ağrı oldu bitanesi çok şiddetliydi ama 2 si normal regl sancısı gibiydi....bende endişeleniyorum..doğum sancısı birden başlayacak heralde bizde..korkuyorum çok kilo konusundada kafam akrışık açıkçası canım..şöyle k,i; geçen cumartesi doktora gittim 2900 grölçtüm dedi..neyse sonra beni dooplere gönderdi pazarteside dooplere gittim...oradaki radyoloji uzmanıda 3400 kg ölçtüm dedi..bende sapma ne kadar var dedim o da 3100 ile 3700 arası bebek dedi -/+ 300 oluyomuş sanırım şimdi hangisi doğru bilmiyorum.yarın yine kontrolüm var..sabahtan gidicem. öğlen haber veririm hastanedende yazarım canım..bu ultrason kişiden kişiye değişiyor galiba..en son bakan adam..ultrason bilgisayarı 3400 ü veriyor dedi..1 kişiye daha gitsem o da farklı söyleyecekti sanırım..ne bileyim biri baş ölçüsünü 40 hafta biri 38 ölçüyor anlamadım ki:S

kıskançlık konusuda gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor...iki ucu keskin bıçak ve yanlış anlaşılmaya müsait...annemde boşver bişey deme diyor..annemler polyanna zaten..polyanna geni taşıdıklarından :)) beni anlamıyor işte..bana mesajlar yazıyorlar doğsunda sevelim kucaklayalım bilmem ne falan...o an ürperiyorum..bu sabah 4 te kalktım bi daha uyumadım bunları düşüne düşüne

Canim cok gecmis olsun.Allah korumus oglunu.
Sen de uzme kendini Allah beterinden korusun

kizlar meraba dun kontrolum vardi 37 nin icindeyim 1 cm acilmam varmis doktor bu hafta dogum olmaz gibi dedi sonrasi icin bisi diyemicem dedi 3200 olmus bebegin kilosu bide ikinci gebelik ilki 38 haftalikken 1 cm dedi gene 3 gun sonra 2 cm olmustu ikinci hamileliklerde hemen dogum oluyor acilmadan sonra diyolar ben anlamadim bu isi agrilarim cok ama duzensiz doktor kontrol ettikten sonrada cogaldi oglumla yanliziz evde 12 ye kadar gece sabah 11 den, korkuyorum varmi acilmasi olup evde bekliyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…