slm. 19unda doktora gittik gene.bebeğimiz sağlıklıymış çok şükür. kilosu 2330 gr mış. boy 49 cm miş. hamdolsun. siz neler yaptınız tekrar doktora gittinizmi? biz bi daha 6 kasımda gitcez çalışamaz raporu alcaz. 36.haftamızı da doldurmuş oluyoruz hem.
Kızlar bahsettiğiniz mide ağrısıyla tanıştım bugün.
Off çok fenaymış. Resmen ateş var içinde.
Gaviscon var evde kullanan var mı aranızda?
Gaviscon şurup mu canım ben kullandım 5.5ay boyunca rennie yle ikisinin abonesiydim . Geçmiş olsun bu arada.
kızlar okumayı kaçırınca sayfa sayfa üstüne doluyor..yetişemiyorum..
öncelikle geronimo canım başınız sağolsun çok üzüldüm...Allah mekanını cennet etsin...benimde bi tek anneannem var beni o büyüttü..gözünün içine bakıyorum aman iyi olsun diye kıyamıyoprum hiç..yaşı kaç olursa olsun ..insan ölümü sevdiklerine konduramıyor..yaşı yok zaten ölümün...tekrardan Allah rahmet eylesin.
megilara canım senin adınada çok sevindim ne güzel yarın bebişin olacakkk, kısmetse sarılabilıceksin kocaman kocaman...Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin sanada...benim şuan ağrım bile yok denecek kadar az...doğuramayacağım bu gidişle:)..doktora sordum..uzun boylu annelerin gebeliği rahat geçer ...ağrın olmaya bilir..bu doğurmayacağına anlamına gelmez dedi..bazı kimselerin nerdeyse 4-5 cm olana kadar ahım şahım ağrısı olmuyormuş öyle dedi...bakalım beklicem artık..ne zaman gelecek benim oğlum...mide bulantılarımda arttı son zamanlarda sizde oluyor mu kızlar?
iremneva senide tebrik ederim..Allah bebeişine sağlıklı bir ömür nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşallah.
birde ççok üzgünüm ama nickini unuttuğum bi arkadaşım vardı kv si gelip 1 sene kalacaktı galiba.. kv ve kp deyince tüylerim tiken tiken oluyor benimde:)...ben çok fazla kalacağını düşünmüyorum..şimdi yeni doğmuş bebeği 1-2 gün sever 3. gün iş yapmak zor gelir ona çeker gider diye düşünüyorum...biz o kadar ay taşıyalım karnımızda sıkıntılar çekelim sonra hazıra sevmek ne güzel valla...
kızlar bu aralar çocukumu daha doğmadan kıskanmaya başladım kimseye sevdirmek istemiyorum( ben kimsenin çocuğunu izin almadan kucağıma almam..ağlatarak çocuk sevenlerden nefret ederim..zorla çocuğpu öpenlerden falan...çok sıkılması taraftarı hiç değilimdir..zaten çocuk sevdrimek isterse belli eder...şimdi bana sormadan çocukumu belşikten alır severlerse saçını başını yolasım gelir o kişinin ..napayım sizce annemleri eve toplayıp oturma bahanesiyle diyeyim mi bana sormadan çocuğumu sağa sola sevmeye vermiceksiniz diye...demezsem sinirden kudururum çünkü..baştan istemediklerimi söyleyeyimm mi;? bide yarın doktor kontrolüne gidicem...görümcemde benimle kalmak istiyo o gece..bende hastaneye tembih edicem sadece 1 kişiye izin veriliyo deyin diye..ve çocuğumun benle birlikte doğumhaneden çıkmasını istiyorum kesinlikle benden önce kimsenin kucağına almasını istemiyorum..napayım bana bi akıl verin kızlar...
Miamore birazdan bebegin dunyaya gözlerini acacak cok heyecanlı. Pazartesi sevmez senden de iyiyim diye mesajlarini bekliyoruz bence dogurmuyorsun canim.
İçececeğim b,razdan inşallah biraz rahatlatır.
Hayır, hayır biz de merak ettik... İyi misin nasılsın?
İçececeğim b,razdan inşallah biraz rahatlatır.
Tatlım evet gerçekten sinir bozar öyle insanlar bizim kvlerde öyle bi çocuk gördülermi agzına yüzüne vura vura severler üstelik ısırırlar biz böyle severiz derler zorla aglatırlar ben bide aynı evde yaşıyorum bu insanlarla bebegimi onlardan nasıl korurum bilmiyorum kıskançlık degil benimkisi sevsinler bebegimde onları sevsin saygısızlık felan asla etmesin büyüdügünde ama öylede sıkmalarını istemiyorum nasıl sakıncam bilmiyorum
Allah razı olsun canım.Mekanı cennet olsun inşallah.
Canım benim de boyum uzun ve ağrım olmuyor. Hiç sancım da olmuyor. Ama daha 38 hf bitmedi. O yüzden olabilir. İnşallah kolay doğum olur. Son yazdığın paragrafa yapabileceğim bir yorum yok.Ben de şimdiden biraz kıskanmaya başladım ne yapmak doğru olur bilmiyorum. Senin bebek kaç kilo olmuştu.
hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün bebeğini canım
canım ilk günler zor geçer Allah yardımcın olsun, benim anlamadığım niye çay veriyorlar bebeğe, senin sütün gelene
kadar açmı durcak kuzucuk, mama neden vermiyorlar
kızlar, oğlumu dedesi parka götürmüştü, havuzun balıklarına bakarken düşmüş, çırpınmış sularda dedesi atlamış suya çıkarmışlar
ama perişan durumda geldi korkmuş üşümüş kusmaktan ciğerleri ağrıyor, yeni sakinleşti, ağlıyamıyorum yanında, çünkü kokrkuyoırum anne diye ağlıyor , çok şükür iyi, sıcacık çorbada içirdim
doldum taş gibiyim, Allahım korusun hepimizin evlatlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?