2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ahhh kuzuma, öperim korkmus minik suratindan. Kaza olmus aglanacal bisi yok, Allahim bagislamis sana. Cok sükür

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

amin..
evet canım, Allah'a şükürler olsun ki ilk denememde tuttu. iki embriyo transfer edilmişti, oğluşum tutundu, o bir şampiyon

Canım doğumu nasıl düşünüyorsun? Doktorun ne diyor?

Son düzenleme:
Mutsuzmutlu canim cook cook gecms olsun yavrusuna , aglama annesi cok dogru yapmisin iyice korkmasin ..

baskasının çocuguna yaparlarken bile sinir oluyorum kendi bebegime yaparlarsa ne yaparım bilmiyorum kalp kırmak istemiyorum dua edin biran önce ayrılalım evden

Kizlar ben cok kotuyum yaa, anneannem rahatsiz annem beni birakip gidemiyor derken bugunda amcami yogunbakima almislar ve durumu cok kritik... artik icimde hep bi korku var, sanki ben bebegimi kucagima aldigimda birine bisey olacakmis gibi geliyor, ve artik hayirlisi ile bir an once dogum yapmak istiyorum... dogumdan korkmuyordum ama bu dusunceler beni cok etkilemeye basladi

Kizlar annemin bir komsusu on gun kadar once dogum yapmis, doktoru dogumdan bir gun once Lactamil ic demis. Sutyn gelmesine faydasi varmis. Ben de bugun aldim ictim, tadi da cok guzel :) siz de deneyin bence ne kaybederiz

çok geçmiş olsun...stres insanı çok olumsuz etkiler kendini ve bebeğini korumaya çalış. insana bencilce bir öneri gibi gelebilir bu dediklerim ama çok az kaldı doğuma kendini yıpratmamaya çalış, güce ve sabra çok ihtiyacımız olucak...

arkadaşlar sağolun desteğiniz için, iyi şimdi, uyumak üzere çizgi film seyrediyor, bugün çoğu kuralımız esnedi
yeterki yavrum iyi olsun, Allah hepimizin evladını korusun

kızlar kantaron yağı duydum gece yatarken göğüs ucuna sürüyorlarmış, yada pamuğa döküp gece göğsünde bırakılcak
9. aydan itibaren uygulanırsa göğüs yaraları olmuyormuş,
gerçi çok vaktimiz kalmadı bizim ama ben dün başladım, inşallah işe yarar,
çok fena acılar çektimde ben bu göğüs yarasından ( inşallah bu sefer olmaz

Aynen benim de kizimda ilk bir hafta goguslerimle basim dertteydi kantarin yagini yara varken bile surulse ise yarar gibime geliyor, cok sifali birsey oldugunu duymustum. Aktarda vardir heralde

Bende dusunmemeye etkilenmemeye calisiyorum ama tam anlamiyla basaramiyorum sanirim... insallah hayirlisi ile dogumumu yaparim kizim bana derman olur...

harika görünüyor canım...yavrunun huzurlu uykuları olsun
Allah sağlıkla sıhhatle anne babasıyla mutlu bir ömür nasip etsin...nereye koydun resimlerini kızının göremedim canım?
genital bölgene mi koydun sıcak su torbası canım?işe yarıyormuymuş?şimdi ne haldesin?

Göğüs uçlarına yağ, krem benzeri şeyler sürerek uyrılmamalarıgerekiyormuş. Erken doğuma sebep olabiliyormuş. Arkadaşımın doktoru söylemiş bunu..

Arkadaşımın doktoru göğüs uçlarını uyaracak şekilde krem, yağ benzeri şeyler sürmemesini, bunun erken doğuma yol açabileceğini söylemiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…