hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün bebeğini canım
canım ilk günler zor geçer Allah yardımcın olsun, benim anlamadığım niye çay veriyorlar bebeğe, senin sütün gelene
kadar açmı durcak kuzucuk, mama neden vermiyorlar
kızlar, oğlumu dedesi parka götürmüştü, havuzun balıklarına bakarken düşmüş, çırpınmış sularda dedesi atlamış suya çıkarmışlar
ama perişan durumda geldi korkmuş üşümüş kusmaktan ciğerleri ağrıyor, yeni sakinleşti, ağlıyamıyorum yanında, çünkü kokrkuyoırum anne diye ağlıyor , çok şükür iyi, sıcacık çorbada içirdim
doldum taş gibiyim, Allahım korusun hepimizin evlatlarını
Kızlar aranızda clexane ve coraspin kullanan var mı
kızlar, oğlumu dedesi parka götürmüştü, havuzun balıklarına bakarken düşmüş, çırpınmış sularda dedesi atlamış suya çıkarmışlar
ama perişan durumda geldi korkmuş üşümüş kusmaktan ciğerleri ağrıyor, yeni sakinleşti, ağlıyamıyorum yanında, çünkü kokrkuyoırum anne diye ağlıyor , çok şükür iyi, sıcacık çorbada içirdim
doldum taş gibiyim, Allahım korusun hepimizin evlatlarını
amin..
evet canım, Allah'a şükürler olsun ki ilk denememde tuttu. iki embriyo transfer edilmişti, oğluşum tutundu, o bir şampiyon
yaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim koca yine beni deli etti yaaaaa
clexane kullanıyorum cnm, coraspirini ilk dönem kullandım sadece.
ne zaman bırakacaksın ilacı doktorun birşey dedi mi
evet canım bide ısırıyorlar el kadar çocuğu..o kadar bakteri var insan salgısında..içim kalktı düşününce...el kadar çocuğu hırpalayıp insandan soğutuyorlar...öff nasıl sinir bozucu durum...bide vuruyorlar dediğin gibi sanki döver gibi..asla öyle şeylere gelemem günah ya..el kadar yavrular kaçamıyorlarda
Kizlar ben cok kotuyum yaa, anneannem rahatsiz annem beni birakip gidemiyor derken bugunda amcami yogunbakima almislar ve durumu cok kritik... artik icimde hep bi korku var, sanki ben bebegimi kucagima aldigimda birine bisey olacakmis gibi geliyor, ve artik hayirlisi ile bir an once dogum yapmak istiyorum... dogumdan korkmuyordum ama bu dusunceler beni cok etkilemeye basladi
Kizlar annemin bir komsusu on gun kadar once dogum yapmis, doktoru dogumdan bir gun once Lactamil ic demis. Sutyn gelmesine faydasi varmis. Ben de bugun aldim ictim, tadi da cok guzel :) siz de deneyin bence ne kaybederiz
arkadaşlar sağolun desteğiniz için, iyi şimdi, uyumak üzere çizgi film seyrediyor, bugün çoğu kuralımız esnedi
yeterki yavrum iyi olsun, Allah hepimizin evladını korusun
kızlar kantaron yağı duydum gece yatarken göğüs ucuna sürüyorlarmış, yada pamuğa döküp gece göğsünde bırakılcak
9. aydan itibaren uygulanırsa göğüs yaraları olmuyormuş,
gerçi çok vaktimiz kalmadı bizim ama ben dün başladım, inşallah işe yarar,
çok fena acılar çektimde ben bu göğüs yarasından( inşallah bu sefer olmaz
çok geçmiş olsun...stres insanı çok olumsuz etkiler kendini ve bebeğini korumaya çalış. insana bencilce bir öneri gibi gelebilir bu dediklerim ama çok az kaldı doğuma kendini yıpratmamaya çalış, güce ve sabra çok ihtiyacımız olucak...
harika görünüyor canım...yavrunun huzurlu uykuları olsunAy kızlar odamız bitmişti paylaşmamıştım sizle bir tek aydıtlatması takılacak o kadar hevesle yaptım bi babamız takamadı.
Eki Görüntüle 835409 Eki Görüntüle 835411 Eki Görüntüle 835413
Bunlar benim yaptıklarım
Eki Görüntüle 835415 Eki Görüntüle 835417
Allah sağlıkla sıhhatle anne babasıyla mutlu bir ömür nasip etsin...nereye koydun resimlerini kızının göremedim canım?Kizlarrrrrrrr Melek hanim tesrif etti cokkk sükür. 4170 gr 54 cm. Cok sükür iyiyiz. Sütm gelmedi, narkoz tutmadi agrim acim cokkk
Kismetböyleymis. Hepiniz icin dua ettimmm özellikle sonda takilirken. Hepimiz niemal dogurun insaallahhhh sonra yone yazarim.
genital bölgene mi koydun sıcak su torbası canım?işe yarıyormuymuş?şimdi ne haldesin?canım sancılar aynen devam. sabaha kadar arttı şiddeti. hast.ye gittik sancım çıkıyo nst de ama açılmam yok malesef. ilk doğumum olduğu için bikaç günü bulur açılması dedi eve geldik. beklemedeyim. sıcaksu torbasını doldurdum. açılma olsun diye koydum bakalım sıcakdan gevşerse. dünde 3 kez sıcak suya girmişdim bana mısın dememiş açılmam yokk
arkadaşlar sağolun desteğiniz için, iyi şimdi, uyumak üzere çizgi film seyrediyor, bugün çoğu kuralımız esnedi
yeterki yavrum iyi olsun, Allah hepimizin evladını korusun
kızlar kantaron yağı duydum gece yatarken göğüs ucuna sürüyorlarmış, yada pamuğa döküp gece göğsünde bırakılcak
9. aydan itibaren uygulanırsa göğüs yaraları olmuyormuş,
gerçi çok vaktimiz kalmadı bizim ama ben dün başladım, inşallah işe yarar,
çok fena acılar çektimde ben bu göğüs yarasından( inşallah bu sefer olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?