2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım 37. haftada falan yapıyorlar ona göre doğum şeklini belirliyor doktorun yönlendiriyor seni benim çatım kemikliymiş darmış. sezeryan olcak herhalde önümüzdeki hafta tekrar bakcak açılma varmı die. elle bakıyor zaten..

Sağolun kızlar ya bütün sevdiğim isimleri yakınlarım koymuş selin pelin hilal büşra betül bunlar çok sevdiğim isimler ama hepsi konmuş ;-)

tatlım biz ırmak ada koyucaz. hira, ecrin, yağmur,güneş, nisa önerebileceğim isimlerden.

eğer normal olma ihtimali varsa bence sezeryan olma tatlım hiç gerek yok kendini kestirmeye. annecin yetişir hızır gibi allahın izniyle.

Canim bu dediğini ben birbuçuk haftadir yaşıyorum bugün dr kanala girmiş dedi
Hareket ettiğinde iğne batmasi gibi his yaşıyorum

o batmalar beni öldürücek canım yürütmüyo yataktan sabahları zor kalkıyorum oturduğum yerden zor kalkıyorum resmen üstten destek alıp kendini aşağıya doğru itiyor bizim prenses...

tatlım ist nerede oturuyorsun ki nereye yakınsın ona göre hastane doktor önerisinde bulunalım.

çok çok geçmiş olsun rabbim şafi ismi ile muamele etsin canım hem anneye hem amcaya acil şifalar versin.

mutsuzmutlu çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın. yawrucağım nasılda korkmuş etkilenmiştir. nazara mı geldi annesi acep okuttur bir babasına sende okuyu ver.

Geçmiş olsun canım Allah korusun evladını neyse ki canına birşey olmamış ama korkmuştum yavrucak elbette...
Kantaron yağı mantıklı geldi bana da her derde deva diye duymuştum, sürdüm geldim göğüs pedi koydum sabaha kadar dursun bakalım...

Hande 71 meraklandırdın beni en son ağrıların ve kanaman vardı ne durumdasın?
Evde olsaydın gelirdin buraya diye düşünüyorum sanırım hastanedesin hayırlı güzel haberlerle gel inşallah

Kızlar size yazdıktan 5 dakika sonra vefat etmiş .

canım başınız sağ olsun mekaı cennet olsun inşallah

Kizlar annemin bir komsusu on gun kadar once dogum yapmis, doktoru dogumdan bir gun once Lactamil ic demis. Sutyn gelmesine faydasi varmis. Ben de bugun aldim ictim, tadi da cok guzel :) siz de deneyin bence ne kaybederiz

bende bir kaç gün sonra humana ve lactamil alıp kullanmaya başlıcaktım. tadının güzel olmasına sewindim. :))

canım doğum yaptın mııı?
nasılsın?
bebişin nasılll?

yaptı tatlım iremcimde doğurdu hatinde çok şükür heside iyiler..

Arkadaşımın doktoru göğüs uçlarını uyaracak şekilde krem, yağ benzeri şeyler sürmemesini, bunun erken doğuma yol açabileceğini söylemiş...

tatlım ben yaklasık bir aydır lansinoh göğüs kremi kullanıyorum ama öyle erken doğum moğum olduğu yok ki okadarda göğüslerime dokunuyorum artık gü nümüz yaklaştı birşey olucağını sanmıyorum. ama tabi herkesin fikri farklı

canım Allah analı babalı büyütsün...bol su ve hoşaf iç süt için...

Dun 1 saat ugrastim banyoda jiletle bile, amma velakin tam istedigim gibi olmadi, yapabilecegim baska birsey yok napiim oldugu kadar[/QUOTE]

canım ben de ne güzel ağda yaptırıyordum ama genital bölgede varis oluştu bayağı da şişti..doktor da ağda yaptırma artık dedi...ben de mecburen jilet yapıyorum ayna karşısında...napcaz katlancaz

Kızlar ya nerdeyse doğurcam biz hala isim bulamadık kızımıza. Ben beğensem eşim beğenmiyo o beğense benim içime sinmiyo nolcak böyle bilmiyorum var mı aynı durumda olan?

Sağolun kızlar ya bütün sevdiğim isimleri yakınlarım koymuş selin pelin hilal büşra betül bunlar çok sevdiğim isimler ama hepsi konmuş ;-)

canım biz 5. ayımızda belirledik defne olacak kısmetse...bir an önce ismini belirleyin de şimdiden seslen kızına... o da alışsın.. :)

bu arada erkek bebek bekleyen ve henüz bebek şekerini yaptırmamış annişler için bir önerim olcak ...

fes şeklinde bebek şekeri. benim çok hoşuma gitti değişik geldi sizlerlede paylaşmak istedim.

çoklu alıntı yapamıyorum ya yine çorba yapmışım kusura bakmayın kızlar...miamorecum sen de.. :) bugün benim de kontrolüm vardı 2600 olmuş bizim cadı..doktor 36 ya kadar rahatsın dedi..nst de sancı çıkmadı..ama hıçkırık tuttu garibimi...ondan sonra 37 de çatıya bakılacak 20 sine kadar gelirsek korkma artık dedi..sonraya ne kaldı ki zaten...reflüden şikayet ettim napcan çekçeeeen dedi :)

Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce iyi haberler alırsınız.Ama korkulara kapılıp bebeğini de üzme. Bol bol dua edip kendini rahatlat kötü düşünceleri kafandan atmaya bak. Zor tabi ama herşey bebeğin için.

CAnım böyle sıkma canını. Birr çaresini bulursun elbet. Bence 3100 senin bebiş...

Herkese selam kücük anneler, biz iyiyiz cok sükür. Sondam cikti daha rahat ama daha eziyetli. Tuvalete kendim her seferinde yaraktan kalkmakbzorundayim. Bu cok zor ve acili. Melek hanim sütümü getirsin diye meme vermistimm, yara oldu sag olsun. Eger bu duruma düsmek ustemiyorsaniz koruyucu meme basligiyla deneyin.

Esim ve ben inanilmaz acemilikler yapiyiruz. Herkes yapicak ve böyle ögrenecek:))

ayyy cnm ya ne heyecanlı yaa siz böle anlattıkça kızım bi an önce gelsin istiyrum tai saglıckla tez vakitte rabbim şifa versin sana da cnm

Dramasanat gecmis olsun canim. Bazan herseyinustuste geldigi zamanlar oluyor. Bu zamanlari en az hasarla atlatmaya calis. Hicbirimizin 1 saat sonrasina cikacaginin garantisi yok..Allah sevdiklerimize saglik sihhat versin. Bol bol dua et.
Bu arada ben uyuyamiyorum kizlar..kafamda soru isaretlerinden sepet oldu:) isi savas olayina doktum. Ben ve bebisim haricindekileri dış mihraklar olarak goruyorum:)) simdi yatin domtor kontrolum var,her kontrolden sonra dogim ne zaman diye soruyorlar gonul isterki herkese 7 kasim saat 15:32 demek ama elinin korunde olacak cevabi daha mantikli geliyor:) yarin annem gelecekti ama gorumcem ben gelmek istiyorum hastaneye demis anneme. Ya varya her yere gelemk istiyorlar. Annemde tam demis ne desin kadincagiz. Ben bu kadar merakli insan gormedim. O da anasi gibi seyimi gormeye cok merakli. Bi gece basimda refakatci kalmisti 1 kerw tuvalete goturdu ne kadar ayip bisey ki..gozleri hep oramdaydi ama varya hic ayirmadan bakiyor terbiyesiz. Simdi yine ayni teraneler olacak. Emzirirken orama burama bakacaklar. Suan bi mucize olsa ve esimin ailesi 1 seneligine papua yeni gineye gitse:)) cok seymi istiyorum yaaaaaaa

Ivanka Supersin :) Alaska ya gitseler olur mu :)
Senin kv biraz sapik mi niye orana bakiyor

Sevyus az kaldi sıkma canini kocayi da bosver
yarin net cevaplar bulursun insallah.

merhaba hanımlar
nasılsınız pazartesi doktora gittik bizim ufaklık 42 cm olmuş 2080 gram da kilosu herşey normal dedi doktor haftaya tekrar gel dedi artık her hafta gideceğim
bavulu hazırlayacağım ama ne koymam gerektiğine karar veremedim siz neler koydunuz liste hazırlayan varsa yazabilir mi

Geronimocugum alaska da olur ki:)) benim kv denin libidisu cok yuksek zevk duyuyor bakmaktan ben oyle dusunuyorum. Hastanede kaldigim aksam wc genisti arkasini donebilirdi..hep bakti isimi bitirip ellerimi yikayama kadar. Simdide kiziyla ayni durum olacal. Dogum sirasinda annemin yanina oda gelecekmis. Yine ayni terane. Bazen onlarda kaliyoruz kapiyi calmadan odaya giriyorlar kiz8da kendide. Bi kere pijamalarimi giyiyordum. Dumur oldum kaldim. Othelloya yorgan almak icin gittigimde satici adamin yaninda kalin yorgan alma oglum seni isitir demisti. Haydariye dumen cinsel hayat uzmani dogurganliklar kralicesi..hanisu yuzlerce gogusu (kendide oyle zaten 3 4 kadina rahat gogus cikar nadide sultan) olan antik tanrica heykeli varya artemismiydi hatirlamadim ona benzetiyorum onu..:)))

Aman Yarabbim o ne öyle cok fenaymis azicik eglrnceli takmamaya calis artik. Boşver sen ama yine de sınırlarını koyman lazim o ne oyle yaa

ben neredeyse hamileliğin 3. ayından beri mide yanmasını çekiyorum. felaket birşey. sana rennie tablet de tavsiye edebilirim canım, çiğneme tabletleri. rahatlatıyor. soğuk süt de çok iyi geliyor.

Kızlar aranızda clexane ve coraspin kullanan var mı

canım ben kullanıyordum ama bıraktım. sezeryan tarihim 11 Kasım inşallah, o yüzden artık bıraktık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…