Kızlar benim drum hiç alttan vajinal ultrasonda bakmadı hep karnımdan baktı bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ki?
Kaç gündür resmen adet sancısı çekiyorum geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum iyice ağırlaştık heralde bel fıtığı da var bende ondan heralde. Allah bir an önce kurtarsın bizi de bebekleri de.
canım 37. haftada falan yapıyorlar ona göre doğum şeklini belirliyor doktorun yönlendiriyor seni benim çatım kemikliymiş darmış. sezeryan olcak herhalde önümüzdeki hafta tekrar bakcak açılma varmı die. elle bakıyor zaten..
Sağolun kızlar ya bütün sevdiğim isimleri yakınlarım koymuş selin pelin hilal büşra betül bunlar çok sevdiğim isimler ama hepsi konmuş ;-)
tatlım biz ırmak ada koyucaz. hira, ecrin, yağmur,güneş, nisa önerebileceğim isimlerden.
kızlar yaa yine aynı konuyla karşınızdayımben de herkes gibi sezaryen istemiyorum en normalinden doğurup organik organik kucaklayayım istiyorum kızımı ama kafam gidip gelmeye başladı son bi kaç gündür. korktuğumdan falan değil annem uzak diye. planlı sezaryen olursa annem yetişebilir bikaç gün önceden yanımda olur beraber hazırlanırız ama normal olursa sancım başlayınca yola çıksa o gelene kadar çoktaaaan doğururum 10 saatlik yoldan gelcek. kafamda şeytanlar uçuşuyo sezaryen mi olsam diye ama kesilmekten daha bi ayrı korkuyorum. bi de planlı sezaryen olunca doğacağı güne müdahale etmiş olacağım belki karnımda gelişimi için bikaç günü daha olacak kuzumun onları çalmış olacağım resmen. bilemedim yaa ne yapacağımı..:26: :18:
eğer normal olma ihtimali varsa bence sezeryan olma tatlım hiç gerek yok kendini kestirmeye. annecin yetişir hızır gibi allahın izniyle.
Canim bu dediğini ben birbuçuk haftadir yaşıyorum bugün dr kanala girmiş dedi
Hareket ettiğinde iğne batmasi gibi his yaşıyorum
o batmalar beni öldürücek canım yürütmüyo yataktan sabahları zor kalkıyorum oturduğum yerden zor kalkıyorum resmen üstten destek alıp kendini aşağıya doğru itiyor bizim prenses...
merhaba kızlar bn geldim ve kafam çok karışık
sabaha kadar sancılarım devam etti ama hep düzensizdi, sabah gittim dok. tek bir sancım olmadı
tosunum 20 günde tam bir kilo olmuş ve 4054 tam kilosu
doktora ne sorduysam cevabını alamadım
kiloyu bile ölçmedi kalktım toprlandım ama o ara baya bi söylendim kilo benim için önemli çok büyüdüyse sezaryan düşünebilirim filan diye son üç haftada kiloya bakmıyoruz dedi neyse sonunda geri hadi bakalım dedi bir zahmet baktı, hımmm çok iriymiş diyo geri zekalı sen bakarken neyine bakıyorsun acaba
doğum ne zaman gözüküyo : öle birşey yok bi tarih veremeyiz
nasıl veremiyorsunuz bana bir kasım dediler: nasıl dediler öle birşey belli olmaz
nasıl yani: olmaz işte
(senin gibi doktorun ben gelmişini geçmişini diye saymaya başladım içimden)
peki sezeryan olabilirmiyim bebek çok iri ve 8 sm miyomum var bu büyük risk
onu ben bilemem o an doğumunuza giren cerrah karar verir diyo
mala bak normal doğum sancısını çektikten sonra sezaryanamı alcan bida, eminmisiniz önceden belirlenmesi gerekmezmi dedim yok öle birşey diyo sinir oldum daha fazla birşey sormadım
yarına özel bir hst randevu aldım
bakalım onlar ne dicek
kızlar bu arada sadece göbeğin uyuşturulduğu sezaryana ne deniyorddu illa sezaryan derlerse ben onu tercih etmek istiyorum
e birde bir hafta daha kalsa bebişim en az 500 gr daha alır düşünsenize nasıl çıkartırım ben onu şu halimle bile 59 kiloyum
bu arada istanbuldayım ben özel hst. önerebilicek olan varmı doktorundan memnun olan birde fiyatlar ne benim yarın gideceğim hst sezayana 1425 diyo
tatlım ist nerede oturuyorsun ki nereye yakınsın ona göre hastane doktor önerisinde bulunalım.
çok çok geçmiş olsun rabbim şafi ismi ile muamele etsin canım hem anneye hem amcaya acil şifalar versin.Kizlar ben cok kotuyum yaa, anneannem rahatsiz annem beni birakip gidemiyor derken bugunda amcami yogunbakima almislar ve durumu cok kritik... artik icimde hep bi korku var, sanki ben bebegimi kucagima aldigimda birine bisey olacakmis gibi geliyor, ve artik hayirlisi ile bir an once dogum yapmak istiyorum... dogumdan korkmuyordum ama bu dusunceler beni cok etkilemeye basladi
mutsuzmutlu çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın. yawrucağım nasılda korkmuş etkilenmiştir. nazara mı geldi annesi acep okuttur bir babasına sende okuyu ver.