Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Canım doğumu nasıl düşünüyorsun? Doktorun ne diyor?
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Canım doğumu nasıl düşünüyorsun? Doktorun ne diyor?
canım Allah analı babalı büyütsün...bol su ve hoşaf iç süt için...
Dun 1 saat ugrastim banyoda jiletle bile, amma velakin tam istedigim gibi olmadi, yapabilecegim baska birsey yok napiim oldugu kadar
bir zamanlar kan testi için gün sayıyorduk dimi kabağım... :) nerden nereye..güzel Allahım her isteyene nasip etsin bu mutluluğu...
canım ben avr yakasındayım.. avcılar hospitalda doğum yapcam..doktorum özel..hastaneyle anlaşması var.. sezeryan 1400 lira...normali bilmiyorum...
benim de midem kaynıyor her gün çekiyorum...iyice arttı son zamanlarda..gaviscon içiyorum..ben midemin yanmasını bekliyordum ilaç içmek için ama dr yemeklerden önce de sonra da içmemi söyledi bir de gece yatarken... yani günde 7 kere...
Kizlar iki gögsümde kanamali yara oldu. Süt gelsin diye üc dört saatte emziriyordum. Bugün dayanilmaz oldu meme koruyucu silikon denedim ama dikislerim izin vermedi ugrasmama. Kizda begenmedi almadi. Aklinuzda bulunsun bu meme ucu koruyucudan mutlaka alin ve en iyisinden gögüs ucu kremi alin. Ayrica e vitamini kapsülü var ondan alin. Bunlar gercekten önemli ve ilk gün lazim. Tombis prensesim 110 gr verdi iki gündür sütüm yok. Mama vermediler sütüm gelsin diye. Cay vetiyorlar icini temizlesin diye, ayrica beni emdi iki gündür bir sivi geliyormus. Insaallah sütüm gelir koca bir termos süt yapan cay ictim, yarin yine devam. En az üc litre su icmem gerekiyor. Süt icin baska bisey demedi doktor.
Bu gece cok icemedim sonda cikti, tuvalete gitmek büykük eziyet. Dombili prensesim kilo verince hemsire az mama verelim bebek cok ac dedi. Iyi dedim ama sütüm gelirse dorun olmasin. Bisi olnaz dedi. Esim verfi mamayi 30 mml vermesi lazimdi brnimki bi coklamis kocamda biberonu cekemrmis. 75mml yutuvermis 30 sn de. Hemsire karni agricak büzün gece dedi, yazik esim cok üzüldü. Bende dedim üzlme ögrenecegiz. Ben bu gece yanima alirim takip dderim kusatsa diye dedim. Öyle gitti. Melek hanim odamda ama ben uykudan nasibimi alamadim. Bagirmuyor ama sesler cikariyor uyuyamiyorum endiseden:))€
Mizmizlandi simdi sol gögsümn üzerine yatirdim kalbimin sesini dinlesin diye. Rabbim hepinize yasatsin bu muazzam duyguyu insaallahh. Olmayan arayan hrkese evlat nasip etsin. Kirpiye yavrusu pamuk grlirmus. Bu gercekten dogru hepiniz anlayacaksiniz)
Miamore , gözün aydin canim , melegini almisin kucagina ,agrilarinda en kisa zamanda gecer insallah
Bende bugün hafif bel agrilarim vardi dayanamadim hastaneye gittim , cünkü en sonki kadin doktorundaki kontrolde sadece alttan bakmisdi , bebegin kilosu hakkinda hic birsey dememisti , bide her kontrolde beni biraz korkutuyordu iri bir bebek olacak , kafasida büyük diye neyse bugün hastneds ctg ye bagladilar bebegin kalp atisi iyiydi cok sükür , sonra ebe alttan kontrol etti cok az bir acilmam varmis , dogum baslamis ama dahada acilmasini bekleyecegiz ne kadae sürer belli degil dedi .. Sonra dokrorun ultrasyondan bakmasini bekledik ve en büyük sansim doktor türktü :)) bebege bakti , cok saglikli bir bebek dedi , kafasida büyük degil dedi , heryerini ölctü tekrardan , kilosu 3300 cikti ama makineninde yanilma ihtimali var bence bebegin kilosu biraz fazla 3600 dür dedi , belki bu gecede doguma gelirsin diye eve yolladin, az önce bende 3 de sanciyla uyandim , belimde cok agriyor , bakalim dayanabildigim yere kadar dayanacagim
Bizden haberler bu kadar, bu arada sayfada diger dogum yapan arkadaslarin gözü aydin, ALLAH anali babali büyütsün insallah , darisi bizlere
Allah yardimcin olsun, saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah
Cok gecmis olsun , umarim sütün iner süt ve bol bol su icmek iyi gelir diye duymustum .Bbeklerin büyük kismi dogduktan sonra kilo veriyormus zaten ama 10 güne kadar geri aliyorlarmis. Insaallah o güzel duygulari bize de yasariz, bana hala hayal gibi geliyor.
Miamore , gözün aydin canim , melegini almisin kucagina ,agrilarinda en kisa zamanda gecer insallah
Bende bugün hafif bel agrilarim vardi dayanamadim hastaneye gittim , cünkü en sonki kadin doktorundaki kontrolde sadece alttan bakmisdi , bebegin kilosu hakkinda hic birsey dememisti , bide her kontrolde beni biraz korkutuyordu iri bir bebek olacak , kafasida büyük diye neyse bugün hastneds ctg ye bagladilar bebegin kalp atisi iyiydi cok sükür , sonra ebe alttan kontrol etti cok az bir acilmam varmis , dogum baslamis ama dahada acilmasini bekleyecegiz ne kadae sürer belli degil dedi .. Sonra dokrorun ultrasyondan bakmasini bekledik ve en büyük sansim doktor türktü :)) bebege bakti , cok saglikli bir bebek dedi , kafasida büyük degil dedi , heryerini ölctü tekrardan , kilosu 3300 cikti ama makineninde yanilma ihtimali var bence bebegin kilosu biraz fazla 3600 dür dedi , belki bu gecede doguma gelirsin diye eve yolladin, az önce bende 3 de sanciyla uyandim , belimde cok agriyor , bakalim dayanabildigim yere kadar dayanacagim
Bizden haberler bu kadar, bu arada sayfada diger dogum yapan arkadaslarin gözü aydin, ALLAH anali babali büyütsün insallah , darisi bizlere
Amanin dogum sancisi mi ki. Haxirlisiyls insaalh normal dogurursun. Haberlerini bekliyorum. Sakin unutma.
Cok sükür benim dogum isi bitti. Rabbim diger bekleyenleri bir nefeste kurtarsin insasllahhh
çok fena canım hiç sorma bi kaç haftada dahada arttıkızlar çatlaklarınız ne durumda?
Kizlar iki gögsümde kanamali yara oldu. Süt gelsin diye üc dört saatte emziriyordum. Bugün dayanilmaz oldu meme koruyucu silikon denedim ama dikislerim izin vermedi ugrasmama. Kizda begenmedi almadi. Aklinuzda bulunsun bu meme ucu koruyucudan mutlaka alin ve en iyisinden gögüs ucu kremi alin. Ayrica e vitamini kapsülü var ondan alin. Bunlar gercekten önemli ve ilk gün lazim. Tombis prensesim 110 gr verdi iki gündür sütüm yok. Mama vermediler sütüm gelsin diye. Cay vetiyorlar icini temizlesin diye, ayrica beni emdi iki gündür bir sivi geliyormus. Insaallah sütüm gelir koca bir termos süt yapan cay ictim, yarin yine devam. En az üc litre su icmem gerekiyor. Süt icin baska bisey demedi doktor.
Bu gece cok icemedim sonda cikti, tuvalete gitmek büykük eziyet. Dombili prensesim kilo verince hemsire az mama verelim bebek cok ac dedi. Iyi dedim ama sütüm gelirse dorun olmasin. Bisi olnaz dedi. Esim verfi mamayi 30 mml vermesi lazimdi brnimki bi coklamis kocamda biberonu cekemrmis. 75mml yutuvermis 30 sn de. Hemsire karni agricak büzün gece dedi, yazik esim cok üzüldü. Bende dedim üzlme ögrenecegiz. Ben bu gece yanima alirim takip dderim kusatsa diye dedim. Öyle gitti. Melek hanim odamda ama ben uykudan nasibimi alamadim. Bagirmuyor ama sesler cikariyor uyuyamiyorum endiseden:))€
Mizmizlandi simdi sol gögsümn üzerine yatirdim kalbimin sesini dinlesin diye. Rabbim hepinize yasatsin bu muazzam duyguyu insaallahh. Olmayan arayan hrkese evlat nasip etsin. Kirpiye yavrusu pamuk grlirmus. Bu gercekten dogru hepiniz anlayacaksiniz)
Dramasanat gecmis olsun canim. Bazan herseyinustuste geldigi zamanlar oluyor. Bu zamanlari en az hasarla atlatmaya calis. Hicbirimizin 1 saat sonrasina cikacaginin garantisi yok..Allah sevdiklerimize saglik sihhat versin. Bol bol dua et.
Bu arada ben uyuyamiyorum kizlar..kafamda soru isaretlerinden sepet oldu:) isi savas olayina doktum. Ben ve bebisim haricindekileri dış mihraklar olarak goruyorum:)) simdi yatin domtor kontrolum var,her kontrolden sonra dogim ne zaman diye soruyorlar gonul isterki herkese 7 kasim saat 15:32 demek ama elinin korunde olacak cevabi daha mantikli geliyor:) yarin annem gelecekti ama gorumcem ben gelmek istiyorum hastaneye demis anneme. Ya varya her yere gelemk istiyorlar. Annemde tam demis ne desin kadincagiz. Ben bu kadar merakli insan gormedim. O da anasi gibi seyimi gormeye cok merakli. Bi gece basimda refakatci kalmisti 1 kerw tuvalete goturdu ne kadar ayip bisey ki..gozleri hep oramdaydi ama varya hic ayirmadan bakiyor terbiyesiz. Simdi yine ayni teraneler olacak. Emzirirken orama burama bakacaklar. Suan bi mucize olsa ve esimin ailesi 1 seneligine papua yeni gineye gitse:)) cok seymi istiyorum yaaaaaaa
öncelikle gözün aydın canım rabbim uzuzn sağlıklı ömür nasip etsin inş.göğüs ucu çatlağı ilk 3 gün bende de oldu ne krem fayda etti nede başka bişi ama ben 30 dk bir sürekli emzirdim.artık dayanamıycak duruma gelince sütümde gelince göğüs pedi hayatımı kurtardı.süt gelipte akmaya başlayınca göğüs pedine oda nemli olunca göğsümü kurutmadı ve geçti en pahalı ilaç dahi fayda etmedi istersen sende dene bebek emince çok feleket acıyor.ben kendimi çekincede etkileniyordu galiba hemen memeyi bırakıyordu 3 gün dişimi sıkarak emzirdim çok şükür şimdi iyiyiz.bol süt içinde benim kendime uyguladığım yönten ayva kompostu ve kayısı üzüm kompostu acayip işe yaradı.inş çabuk düzelir ve hemen emer annesini.benim bir tecrübemde emzirme sütyeni ve normal sütyeni hatımdan çıkardım çünkü onlar sıkıyor ve sütü engelliyor en güzeli atlet ve göğüs pediKizlar iki gögsümde kanamali yara oldu. Süt gelsin diye üc dört saatte emziriyordum. Bugün dayanilmaz oldu meme koruyucu silikon denedim ama dikislerim izin vermedi ugrasmama. Kizda begenmedi almadi. Aklinuzda bulunsun bu meme ucu koruyucudan mutlaka alin ve en iyisinden gögüs ucu kremi alin. Ayrica e vitamini kapsülü var ondan alin. Bunlar gercekten önemli ve ilk gün lazim. Tombis prensesim 110 gr verdi iki gündür sütüm yok. Mama vermediler sütüm gelsin diye. Cay vetiyorlar icini temizlesin diye, ayrica beni emdi iki gündür bir sivi geliyormus. Insaallah sütüm gelir koca bir termos süt yapan cay ictim, yarin yine devam. En az üc litre su icmem gerekiyor. Süt icin baska bisey demedi doktor.
Bu gece cok icemedim sonda cikti, tuvalete gitmek büykük eziyet. Dombili prensesim kilo verince hemsire az mama verelim bebek cok ac dedi. Iyi dedim ama sütüm gelirse dorun olmasin. Bisi olnaz dedi. Esim verfi mamayi 30 mml vermesi lazimdi brnimki bi coklamis kocamda biberonu cekemrmis. 75mml yutuvermis 30 sn de. Hemsire karni agricak büzün gece dedi, yazik esim cok üzüldü. Bende dedim üzlme ögrenecegiz. Ben bu gece yanima alirim takip dderim kusatsa diye dedim. Öyle gitti. Melek hanim odamda ama ben uykudan nasibimi alamadim. Bagirmuyor ama sesler cikariyor uyuyamiyorum endiseden:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?