2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Canım doğumu nasıl düşünüyorsun? Doktorun ne diyor?

canım sezeryan olacak inşallah. yani doktor tercihi bana bırakıyor ama bende tansiyon sorunu da olduğundan normale cesaret edemiyorum, hele tüp bebek olunca..

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Canım doğumu nasıl düşünüyorsun? Doktorun ne diyor?

canım Allah analı babalı büyütsün...bol su ve hoşaf iç süt için...

Dun 1 saat ugrastim banyoda jiletle bile, amma velakin tam istedigim gibi olmadi, yapabilecegim baska birsey yok napiim oldugu kadar

canım ben de ne güzel ağda yaptırıyordum ama genital bölgede varis oluştu bayağı da şişti..doktor da ağda yaptırma artık dedi...ben de mecburen jilet yapıyorum ayna karşısında...napcaz katlancaz

canım biz 5. ayımızda belirledik defne olacak kısmetse...bir an önce ismini belirleyin de şimdiden seslen kızına... o da alışsın.. :)

ay canım evet ya az mı stres yaşadık, günleri birer birer saydık, kan testleri bekledik :) Rabbime şükürler olsun..

arkadaşlar bizim yumurcaktan fırsat bulupta giremiyorum.birde kimsemiz olmayınca ancak yetişiyorum malum dikişler falan derken sürekli emzirmeye çalışıyorum yeni doğan sarılığı yaşamamak için..o yüzden baya ihmal ettim ne güzel yeni doğum yapanlar olmuş.rabbim hepsinin ömrünü uzunsağlıkla yaşamalarını nasip etsin inş.bizim emzirme saatimiz geldi teyzeleri hepinizi öpt.herkesten allah razı olsun mesajlar okudum çok güzel dilekler de bulunmuşsunuz rabim hepsini sizlerede nasip etsin.

Kizlar iki gögsümde kanamali yara oldu. Süt gelsin diye üc dört saatte emziriyordum. Bugün dayanilmaz oldu meme koruyucu silikon denedim ama dikislerim izin vermedi ugrasmama. Kizda begenmedi almadi. Aklinuzda bulunsun bu meme ucu koruyucudan mutlaka alin ve en iyisinden gögüs ucu kremi alin. Ayrica e vitamini kapsülü var ondan alin. Bunlar gercekten önemli ve ilk gün lazim. Tombis prensesim 110 gr verdi iki gündür sütüm yok. Mama vermediler sütüm gelsin diye. Cay vetiyorlar icini temizlesin diye, ayrica beni emdi iki gündür bir sivi geliyormus. Insaallah sütüm gelir koca bir termos süt yapan cay ictim, yarin yine devam. En az üc litre su icmem gerekiyor. Süt icin baska bisey demedi doktor.

Bu gece cok icemedim sonda cikti, tuvalete gitmek büykük eziyet. Dombili prensesim kilo verince hemsire az mama verelim bebek cok ac dedi. Iyi dedim ama sütüm gelirse dorun olmasin. Bisi olnaz dedi. Esim verfi mamayi 30 mml vermesi lazimdi brnimki bi coklamis kocamda biberonu cekemrmis. 75mml yutuvermis 30 sn de. Hemsire karni agricak büzün gece dedi, yazik esim cok üzüldü. Bende dedim üzlme ögrenecegiz. Ben bu gece yanima alirim takip dderim kusatsa diye dedim. Öyle gitti. Melek hanim odamda ama ben uykudan nasibimi alamadim. Bagirmuyor ama sesler cikariyor uyuyamiyorum endiseden:))€

Mizmizlandi simdi sol gögsümn üzerine yatirdim kalbimin sesini dinlesin diye. Rabbim hepinize yasatsin bu muazzam duyguyu insaallahh. Olmayan arayan hrkese evlat nasip etsin. Kirpiye yavrusu pamuk grlirmus. Bu gercekten dogru hepiniz anlayacaksiniz)

Miamore , gözün aydin canim , melegini almisin kucagina ,agrilarinda en kisa zamanda gecer insallah

Bende bugün hafif bel agrilarim vardi dayanamadim hastaneye gittim , cünkü en sonki kadin doktorundaki kontrolde sadece alttan bakmisdi , bebegin kilosu hakkinda hic birsey dememisti , bide her kontrolde beni biraz korkutuyordu iri bir bebek olacak , kafasida büyük diye neyse bugün hastneds ctg ye bagladilar bebegin kalp atisi iyiydi cok sükür , sonra ebe alttan kontrol etti cok az bir acilmam varmis , dogum baslamis ama dahada acilmasini bekleyecegiz ne kadae sürer belli degil dedi .. Sonra dokrorun ultrasyondan bakmasini bekledik ve en büyük sansim doktor türktü :)) bebege bakti , cok saglikli bir bebek dedi , kafasida büyük degil dedi , heryerini ölctü tekrardan , kilosu 3300 cikti ama makineninde yanilma ihtimali var bence bebegin kilosu biraz fazla 3600 dür dedi , belki bu gecede doguma gelirsin diye eve yolladin, az önce bende 3 de sanciyla uyandim , belimde cok agriyor , bakalim dayanabildigim yere kadar dayanacagim

Bizden haberler bu kadar, bu arada sayfada diger dogum yapan arkadaslarin gözü aydin, ALLAH anali babali büyütsün insallah , darisi bizlere

Cok gecmis olsun , umarim sütün iner süt ve bol bol su icmek iyi gelir diye duymustum .Bbeklerin büyük kismi dogduktan sonra kilo veriyormus zaten ama 10 güne kadar geri aliyorlarmis. Insaallah o güzel duygulari bize de yasariz, bana hala hayal gibi geliyor.

Allah yardimcin olsun, saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah

Hahaha canim benimmm bana bile haka hayalll:)) icgüdüel yapiyirsn herseyi. Mesela gögsünün acidigini biliyorsun ama emzirmek istiyorsun. Acaip bir sey. 4170gr dogdu az önce tartil 3945. tosunum ac kaliyor:))) galiba sütm geliyor.

Amanin dogum sancisi mi ki. Haxirlisiyls insaalh normal dogurursun. Haberlerini bekliyorum. Sakin unutma.

Cok sükür benim dogum isi bitti. Rabbim diger bekleyenleri bir nefeste kurtarsin insasllahhh

Amanin dogum sancisi mi ki. Haxirlisiyls insaalh normal dogurursun. Haberlerini bekliyorum. Sakin unutma.

Cok sükür benim dogum isi bitti. Rabbim diger bekleyenleri bir nefeste kurtarsin insasllahhh

Insallah canimm , simdi dustan ciktim bakalim sancilari sayiyorum artik , doktor dustan sonra gecerse yalanci dogum sancidie dedi ama gececege benzemiyor , bebegim kafasi zaten iyice asagidaymis , bu arada melek in kilosuna masallah canim , ilk dogduklari zaman ister istemez bir kac gram veriyolar canim , benim kizda öyle olmustu , bir anda öyle toparlandiki , eve gelen ebede diyordu sen bunu neyle besliyorsun diye. , sadece sütüm yetiyordu . Insallah seninde öyle olur

HERKESE GÜNAYDIN:))
kızlar çatlaklarınız ne durumda?
çok fena canım hiç sorma bi kaç haftada dahada arttı(( o kadarşeyler sürmeme rağmen.olacağı varsa oluyor demekki.

canımmmm o duyguyu artık bende yaşamak istiyorum valla.konuşuyorum artık ne zaman geliceksin diye.keyfini bekliyorum kuzunun.canım yaaa sezeryan için zor diyolar acba ondan dolayımı ağrıların geçmedi.şu göğüsteki yara olayı benim tüm arkadaşlarımda ve tanıdıklarımda oldu.inşallah en kısa zamanda geçer.onun acısıda kötüymüş.melek hanımı öp yerime gıdısından kokla ayriyeten:))) miss gibidir şimdi.

kızlar bu arada 29 ekimde doktor nst için çağırdı.keşke diyorum oğluşum 29 ekimde doğsa ne kadar anlamlı ve güzel olur dimi.çok istiyorum:)))) oğlum 29 ekimde gel diyorum hep:)dinlermiki beni.

ayhh ivanka hiç güleceğim yoktu sabah sabah patlattım kahkahayı amannn takma sende o baktıkca iyce açı ver belki öylesini görmemişdir. iyide doktor seni muayene ederken dışarıda bekleyi versin görümcen ne işi var doktorun yanında...

öncelikle gözün aydın canım rabbim uzuzn sağlıklı ömür nasip etsin inş.göğüs ucu çatlağı ilk 3 gün bende de oldu ne krem fayda etti nede başka bişi ama ben 30 dk bir sürekli emzirdim.artık dayanamıycak duruma gelince sütümde gelince göğüs pedi hayatımı kurtardı.süt gelipte akmaya başlayınca göğüs pedine oda nemli olunca göğsümü kurutmadı ve geçti en pahalı ilaç dahi fayda etmedi istersen sende dene bebek emince çok feleket acıyor.ben kendimi çekincede etkileniyordu galiba hemen memeyi bırakıyordu 3 gün dişimi sıkarak emzirdim çok şükür şimdi iyiyiz.bol süt içinde benim kendime uyguladığım yönten ayva kompostu ve kayısı üzüm kompostu acayip işe yaradı.inş çabuk düzelir ve hemen emer annesini.benim bir tecrübemde emzirme sütyeni ve normal sütyeni hatımdan çıkardım çünkü onlar sıkıyor ve sütü engelliyor en güzeli atlet ve göğüs pedi

kızlar yardımınıza ihtiyacım var iş yeri için bebek şekeri yaptırıcam 20-25 adet kadar sizce hangisini yaptırayım fikirlerinizi bekliyorum.
nerdeyse doğurucam halen hazırlayamadım.

Eklentiler

• $92434358_tn24_0.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $92438683_tn50_0.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $hikmet nur bebek şekeri.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…