2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Mrb canım ben 38+1 ile 2 gün önce muayene oldum ve 1-2 cm açıklık var dedi. İlk bebeğim olduğu için nasıl davranacağımı bilmiyorum sadece regl sancısı gibi ağrılar çekiyorum onun haricinde bir şey yok.bu açıklık kaç günde 1 artıyor onu bilmiyorum...

Merhaba sevgili kasim anneleri, hepinize sag salim dogumlar diliyorum, Allah hepimizin bebeklerine saglik versin, huzurla, mutlulukla buyutelim onlari insallah...
Ben pazartesi gunu dogum yaptim sezaryenle ve hikayemi "2013 ekim anneleri dogum hikayeleri" basliginda paylastim.
Ozellikle cesitli nedenler yuzunden benim gibi sezaryen olacaklara umarim moral olur hikayem. Sezaryen bir operasyon sonucta, normal dogumla kiyaslanmasi soz konusu olamaz ama yine de sonucta bebeginize oyle ya da boyle kavusmak esas olan...
Oglum ve ben bebeklerinizi ve sizi cok opuyoruz. Sevgiler...dogum ve sonrasi icin akliniza takilan bir sey olura bu "acemi anneye" sorabilirsiniz

Sabah sabah ağzım ayrıldı gülmekten :-D allahım o nasıl bi kv öyle:-D bi de ben olsam söylerdim hastanede annemin yanımda olmasını istiyorum diye sonuçta doğum yapan sensin ne demek annene hastanede ben kalmak istiyorum demek bi kere çok ayıp. Bence hala söyleyebilirsin. Bi de sınırı çizmen lazım arkanı dönebilir misin çekiniyorum falan diyebilirsin çok merak ediyosa açsın aynaya baksın :-D

Miamore geçmiş olsun kızına canım inşallah toparlar bir an önce.

demek hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.ben anlamıyorum zaten insanları hamile kadına moral verilir dimi bana herkes yok uykunun tadını çıkar daha uyku olmayacak yok şimdi gez sonra evde tıkılı kalacaksın gibi neler neler söylüyolar sağolun iyi moral oldu doğum öncesi diyorum bende.hatta bazen diyorum hiç görüşme böyle tiplerle yok yere zaten burnumda olan canımı sıkıyorlar

Yazık kocana yaa. Tecrübesizlik işte biz neler yaşayacağız kim bilir. Ben aventin göğüs kalkanını almıştım onu mu almamızı önerdin yoksa başka birşey mi istediğin. Canım sen yine de bol sıvı almaya çalış wc ye gitmek zor ama süt sudan oluşuyor o yüzden almak lazım. Bence sütün şakır şakır gelecek ben inanıyorum canım. Benim kuzenimin eşinin sütü 3 gün hiç gelmemişti. Sonra bir geldi pir geldi. Çocuk 1 yaşından fazla emdi annesini. İlk 3 gün dışında da 1 kez mama vermediler çocuğa.
kızlar çatlaklarınız ne durumda?
Benim sağ bacağımda 3 tane kısa ve çok da kalın olmayan mor çatlak var, eskiden de vardı aynı yerde ama biraz büyüdüler. Karnımda yok hala inşallah da olmaz. 19 kilo aldım ama Karnım çok büyük değil benim.

Canlarım size bişey sormak istiyorum aklıma takıldı bu vücudumuzda oluşan mor gibi kırmızı çatlaklar sonradan beyazlıyormu bilginiz varmı ? :26:

Aynen ben de eşimin kuzeninin eşi var, 2 yaşında kızları var şimdi, hamileliğimin başından beni her gördüğünde şu an çok rahatsın, artık hiç eskisi gibi olmayacak. Ben 2.5 aydır yatıyorum ve çok sıkıntılı zamanlar geçirdim, bebeğimize birşey olacak diye haftalarca korktum hep. Kendi hamileliğinde çok kilo kaldı, 30dan fazla, en baştan beri çok kilo alacaksın deyip duruyor. 19 kilo aldım ama öyle kilo falan çok belli değil bende boyum uzun çünkü. Doğum sonrası daha çok kilo alacaksın diyor. Kendisinde öyle oldu çünkü. Ya niye doğum sonrası daha çok kilo alayım Hey Yarabbim. Gülüp geçiyorum. Her görüşünde aynı cümleler. İnsanı sıkıyor. Fenalık getiriyor gerçekten.

Canlarım size bişey sormak istiyorum aklıma takıldı bu vücudumuzda oluşan mor gibi kırmızı çatlaklar sonradan beyazlıyormu bilginiz varmı ? :26:

Annemin karnındaki çatlaklara baktım dün. Cildiyle aynı renkte diyebilirim. Uzaktan bakınca hiç belli bile olmuyor. Bende çatlak olmadı ama olsa da öyle kötü olmayacak diye düşündüm.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var iş yeri için bebek şekeri yaptırıcam 20-25 adet kadar sizce hangisini yaptırayım fikirlerinizi bekliyorum.
nerdeyse doğurucam halen hazırlayamadım.

bende hazırlayamadım daha internetten sipariş vereceğim senin bu modellerin internetten mi ben 2. pusetli modeli beğendim... 3. narlı olan model de çok şık canım narın sağında solunda şeker ya da koku falan mı var?

Tosunumun kalcasinda sotun cikti. Kizlar dua edin lütfen yanlis tsni olsun

Geçmiş olsun canım içini ferah tut inşallah hiç bişy çıkmayacak stres olursan sütünü etkiler...

ivanka kv ve görümcene çok güldüm ya bir arkadaş da yazmış ya sende iyice aç belki böylesini hiç görmemişlerdir
Ben eşime doğumumda kendi annemi istiyorum senin annen ablan vs ben onların yanında oramı buramı açamam faydaları olmaz zararları olur zaten dedim... İnşallaaaah annem de haftaya gelecek ben doğurmadan burda ol dedim gurbetlik zor isterdim ki kv nin samimi ve sıcak kanlı birisi olmasını ama olmadı fesatlar kendileri

Canım gözün aydın sende doğum yapmışsın aynı gün yaptık sanırım:) benimde göğüs uclarımda ağrı çok oluyor emzirirken ama emin ol krem falan fayda etmedi ben 32.haftamdan beri sürüyorum krem ama çare olmadı sadece 2 gün önce gül suyu ve zeytinyagının içine ayva çekirdeği koydum jöle kıvamına gelince her emzirmeden sonra ondan sürüyorum ve emzirmeden öncede ılık suya batırdığım pamukla siliyorum baya hafifletti gibi yarayı... Benimde sütüm sanırım az geliyor ama bol su iciyorum 4 lt yi geçiyor sanırım ama doktorum süt içme gaz yapar dedi aklında olsun... bende okadar acemiyim ki bide beyzam çok küçük 2800 gr doğdu korkuyorum çok ama hiç kucagımdan indirmek istemiyorum sürekli koklamak istiyorum... Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah....

Ayyy ne güzel bende kızımla ilgilenmek, emzirme saatim geldi demek istiyorum Allahım hepimize bu güzel saatleri nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…