kızlar yardımınıza ihtiyacım var iş yeri için bebek şekeri yaptırıcam 20-25 adet kadar sizce hangisini yaptırayım fikirlerinizi bekliyorum.
nerdeyse doğurucam halen hazırlayamadım.
kizlar meraba dun kontrolum vardi 37 nin icindeyim 1 cm acilmam varmis doktor bu hafta dogum olmaz gibi dedi sonrasi icin bisi diyemicem dedi 3200 olmus bebegin kilosu bide ikinci gebelik ilki 38 haftalikken 1 cm dedi gene 3 gun sonra 2 cm olmustu ikinci hamileliklerde hemen dogum oluyor acilmadan sonra diyolar ben anlamadim bu isi agrilarim cok ama duzensiz doktor kontrol ettikten sonrada cogaldi oglumla yanliziz evde 12 ye kadar gece sabah 11 den, korkuyorum varmi acilmasi olup evde bekliyen
Tosunumun kalcasinda sotun cikti. Kizlar dua edin lütfen yanlis tsni olsun
Dramasanat gecmis olsun canim. Bazan herseyinustuste geldigi zamanlar oluyor. Bu zamanlari en az hasarla atlatmaya calis. Hicbirimizin 1 saat sonrasina cikacaginin garantisi yok..Allah sevdiklerimize saglik sihhat versin. Bol bol dua et.
Bu arada ben uyuyamiyorum kizlar..kafamda soru isaretlerinden sepet oldu:) isi savas olayina doktum. Ben ve bebisim haricindekileri dış mihraklar olarak goruyorum:)) simdi yatin domtor kontrolum var,her kontrolden sonra dogim ne zaman diye soruyorlar gonul isterki herkese 7 kasim saat 15:32 demek ama elinin korunde olacak cevabi daha mantikli geliyor:) yarin annem gelecekti ama gorumcem ben gelmek istiyorum hastaneye demis anneme. Ya varya her yere gelemk istiyorlar. Annemde tam demis ne desin kadincagiz. Ben bu kadar merakli insan gormedim. O da anasi gibi seyimi gormeye cok merakli. Bi gece basimda refakatci kalmisti 1 kerw tuvalete goturdu ne kadar ayip bisey ki..gozleri hep oramdaydi ama varya hic ayirmadan bakiyor terbiyesiz. Simdi yine ayni teraneler olacak. Emzirirken orama burama bakacaklar. Suan bi mucize olsa ve esimin ailesi 1 seneligine papua yeni gineye gitse:)) cok seymi istiyorum yaaaaaaa
Geronimocugum alaska da olur ki:)) benim kv denin libidisu cok yuksekzevk duyuyor bakmaktan ben oyle dusunuyorum. Hastanede kaldigim aksam wc genisti arkasini donebilirdi..hep bakti isimi bitirip ellerimi yikayama kadar. Simdide kiziyla ayni durum olacal. Dogum sirasinda annemin yanina oda gelecekmis. Yine ayni terane. Bazen onlarda kaliyoruz kapiyi calmadan odaya giriyorlar kiz8da kendide. Bi kere pijamalarimi giyiyordum. Dumur oldum kaldim. Othelloya yorgan almak icin gittigimde satici adamin yaninda kalin yorgan alma oglum seni isitir demisti. Haydariye dumen cinsel hayat uzmani dogurganliklar kralicesi..hanisu yuzlerce gogusu (kendide oyle zaten 3 4 kadina rahat gogus cikar nadide sultan ) olan antik tanrica heykeli varya artemismiydi hatirlamadim ona benzetiyorum onu..:)))
canım ben sürekli gerginim gamlı baykuş gibi:) eşim doğur seni yumuşatmak iç.in kaplıcaya götürücem sinirlerin gevşesin diyor:) tahammül sınırlarım sanırım biraz aşağı çekildi hamilelikte....kim ne yaparsa yapsın bana yaranamama durumu var...bakalım doğumdan sonra ne olacak...bi de herkesin yok bebek olunca gezemezsin yok hayatın değişicek..bilmem ne zırvalarıda sinirimi bozuyor..madem şikayetçisiniz o zaman yurda verin çocuğu madem bu kadar sırtınıza kambur..sanki 15 tane çocuk doğurmuşlar:) mağdurum da mağdurum nolcak benim sinirlerimde son durum:)
bugün benim minik kuş çok az hareket etti...uzun süre sonra ilk defa dışarı çıktım ama çok dolaşamadım..çabucak yoruldum...yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek merak ediyorum sanki bebeğim yukarı döndü gibime geliyor..çünkü karnım yine yukarı çıkmış bu sabah detaylıca inceledim....yarın 37 b,tecek 38 haftaya giricem...nasıl heyecanlıyım ne zaman gelecek acaba miniğim..birde çatı muayenesi yapar mı ki beni doktor...siz çatı muayenesi oldunuz mu kızlar..nasıl yapılıyor
Kizlar iki gögsümde kanamali yara oldu. Süt gelsin diye üc dört saatte emziriyordum. Bugün dayanilmaz oldu meme koruyucu silikon denedim ama dikislerim izin vermedi ugrasmama. Kizda begenmedi almadi. Aklinuzda bulunsun bu meme ucu koruyucudan mutlaka alin ve en iyisinden gögüs ucu kremi alin. Ayrica e vitamini kapsülü var ondan alin. Bunlar gercekten önemli ve ilk gün lazim. Tombis prensesim 110 gr verdi iki gündür sütüm yok. Mama vermediler sütüm gelsin diye. Cay vetiyorlar icini temizlesin diye, ayrica beni emdi iki gündür bir sivi geliyormus. Insaallah sütüm gelir koca bir termos süt yapan cay ictim, yarin yine devam. En az üc litre su icmem gerekiyor. Süt icin baska bisey demedi doktor.
Bu gece cok icemedim sonda cikti, tuvalete gitmek büykük eziyet. Dombili prensesim kilo verince hemsire az mama verelim bebek cok ac dedi. Iyi dedim ama sütüm gelirse dorun olmasin. Bisi olnaz dedi. Esim verfi mamayi 30 mml vermesi lazimdi brnimki bi coklamis kocamda biberonu cekemrmis. 75mml yutuvermis 30 sn de. Hemsire karni agricak büzün gece dedi, yazik esim cok üzüldü. Bende dedim üzlme ögrenecegiz. Ben bu gece yanima alirim takip dderim kusatsa diye dedim. Öyle gitti. Melek hanim odamda ama ben uykudan nasibimi alamadim. Bagirmuyor ama sesler cikariyor uyuyamiyorum endiseden:))
Mizmizlandi simdi sol gögsümn üzerine yatirdim kalbimin sesini dinlesin diye. Rabbim hepinize yasatsin bu muazzam duyguyu insaallahh. Olmayan arayan hrkese evlat nasip etsin. Kirpiye yavrusu pamuk grlirmus. Bu gercekten dogru hepiniz anlayacaksiniz)
Benim sağ bacağımda 3 tane kısa ve çok da kalın olmayan mor çatlak var, eskiden de vardı aynı yerde ama biraz büyüdüler. Karnımda yok hala inşallah da olmaz. 19 kilo aldım ama Karnım çok büyük değil benim.kızlar çatlaklarınız ne durumda?
demek hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.ben anlamıyorum zaten insanları hamile kadına moral verilir dimi bana herkes yok uykunun tadını çıkar daha uyku olmayacak yok şimdi gez sonra evde tıkılı kalacaksın gibi neler neler söylüyolar sağolun iyi moral oldu doğum öncesi diyorum bende.hatta bazen diyorum hiç görüşme böyle tiplerle yok yere zaten burnumda olan canımı sıkıyorlar
Canlarım size bişey sormak istiyorum aklıma takıldı bu vücudumuzda oluşan mor gibi kırmızı çatlaklar sonradan beyazlıyormu bilginiz varmı ? :26:
Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin doğum hikayeni bekliyorum
kızlar yardımınıza ihtiyacım var iş yeri için bebek şekeri yaptırıcam 20-25 adet kadar sizce hangisini yaptırayım fikirlerinizi bekliyorum.
nerdeyse doğurucam halen hazırlayamadım.
Geronimocugum alaska da olur ki:)) benim kv denin libidisu cok yuksekzevk duyuyor bakmaktan ben oyle dusunuyorum. Hastanede kaldigim aksam wc genisti arkasini donebilirdi..hep bakti isimi bitirip ellerimi yikayama kadar. Simdide kiziyla ayni durum olacal. Dogum sirasinda annemin yanina oda gelecekmis. Yine ayni terane. Bazen onlarda kaliyoruz kapiyi calmadan odaya giriyorlar kiz8da kendide. Bi kere pijamalarimi giyiyordum. Dumur oldum kaldim. Othelloya yorgan almak icin gittigimde satici adamin yaninda kalin yorgan alma oglum seni isitir demisti. Haydariye dumen cinsel hayat uzmani dogurganliklar kralicesi..hanisu yuzlerce gogusu (kendide oyle zaten 3 4 kadina rahat gogus cikar nadide sultan ) olan antik tanrica heykeli varya artemismiydi hatirlamadim ona benzetiyorum onu..:)))
Herkese selam kücük anneler, biz iyiyiz cok sükür. Sondam cikti daha rahat ama daha eziyetli. Tuvalete kendim her seferinde yaraktan kalkmakbzorundayim. Bu cok zor ve acili. Melek hanim sütümü getirsin diye meme vermistimm, yara oldu sag olsun. Eger bu duruma düsmek ustemiyorsaniz koruyucu meme basligiyla deneyin.
Esim ve ben inanilmaz acemilikler yapiyiruz. Herkes yapicak ve böyle ögrenecek:))
arkadaşlar bizim yumurcaktan fırsat bulupta giremiyorum.birde kimsemiz olmayınca ancak yetişiyorum malum dikişler falan derken sürekli emzirmeye çalışıyorum yeni doğan sarılığı yaşamamak için..o yüzden baya ihmal ettim ne güzel yeni doğum yapanlar olmuş.rabbim hepsinin ömrünü uzunsağlıkla yaşamalarını nasip etsin inş.bizim emzirme saatimiz geldi teyzeleri hepinizi öpt.herkesten allah razı olsun mesajlar okudum çok güzel dilekler de bulunmuşsunuz rabim hepsini sizlerede nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?