Canım gözün aydın sende doğum yapmışsın aynı gün yaptık sanırım:) benimde göğüs uclarımda ağrı çok oluyor emzirirken ama emin ol krem falan fayda etmedi ben 32.haftamdan beri sürüyorum krem ama çare olmadı sadece 2 gün önce gül suyu ve zeytinyagının içine ayva çekirdeği koydum jöle kıvamına gelince her emzirmeden sonra ondan sürüyorum ve emzirmeden öncede ılık suya batırdığım pamukla siliyorum baya hafifletti gibi yarayı... Benimde sütüm sanırım az geliyor ama bol su iciyorum 4 lt yi geçiyor sanırım ama doktorum süt içme gaz yapar dedi aklında olsun... bende okadar acemiyim ki bide beyzam çok küçük 2800 gr doğdu korkuyorum çok ama hiç kucagımdan indirmek istemiyorum sürekli koklamak istiyorum... Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah....
Aynen ben de eşimin kuzeninin eşi var, 2 yaşında kızları var şimdi, hamileliğimin başından beni her gördüğünde şu an çok rahatsın, artık hiç eskisi gibi olmayacak. Ben 2.5 aydır yatıyorum ve çok sıkıntılı zamanlar geçirdim, bebeğimize birşey olacak diye haftalarca korktum hep. Kendi hamileliğinde çok kilo kaldı, 30dan fazla, en baştan beri çok kilo alacaksın deyip duruyor. 19 kilo aldım ama öyle kilo falan çok belli değil bende boyum uzun çünkü. Doğum sonrası daha çok kilo alacaksın diyor. Kendisinde öyle oldu çünkü. Ya niye doğum sonrası daha çok kilo alayım Hey Yarabbim. Gülüp geçiyorum. Her görüşünde aynı cümleler. İnsanı sıkıyor. Fenalık getiriyor gerçekten.
kızlar daha önce burada konuşulmuştu diye hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam. az önce iç çamaşırımın ve pijamamın iki parmak kalınlığında ıslandığını fark ettim. ama iç çamaşırımda beyaz kıvamlı bir akıntı ve etrafında da su lekesi gibi birşey var. anlayamadım ya, bu amniyon sıvısı olabilir mi? ama beyaz kıvamlı bir akıntı da var. sulu bir akıntı sanırım bu. biri sanki burada amniyon sıvısı leke bırakmaz demişti yanlış hatırlamıyorsam?
canım bu ne demek biliyomusun ben bunları bunları çektim sen de çek ben keyifle izleyeyim.olacakları söylemekten çok dilek gibi istek gibi birşey. bi de dediği olmayınca kuduruyolar o zaman gülesim geliyo:) bana da çok kilo alacaksın yürüyemiceksin kusacaksın gibi şeyler söylediler hiiiiç biri olmadı inşallah sağlıkla kucağımıza alıp sonra da fıldır fıldır gezeriz
benzer bi durumu pazartesi doktoruma sordum amniyon sıvısı ya da enfeksiyon olabilir mi diye?
suyun var su değildir dedi. koku ve kaşıntı yoksa da enfeksiyon değildir dedi. son haftalarda rahim yumuşamaya başladıkça bu tür akıntıları tutamaz hale gelir bu normaldir. ıslak bırakmamaya gaytet et sorun yok dedi
gerçi benim doktoruma göre hiç bir şey sorun değil neredeyse
canımmmdua edelim inşallah bi yanlışlık vardır..ama sen üzme kendini bi sorun çıksa bile bu kadar erken teşhisle tedavi edilebiliyor..ama inanıyorum ki melek hanım çok sağlıklı..dualarım seninleTosunumun kalcasinda sotun cikti. Kizlar dua edin lütfen yanlis tsni olsun
canım bu ne demek biliyomusun ben bunları bunları çektim sen de çek ben keyifle izleyeyim.olacakları söylemekten çok dilek gibi istek gibi birşey. bi de dediği olmayınca kuduruyolar o zaman gülesim geliyo:) bana da çok kilo alacaksın yürüyemiceksin kusacaksın gibi şeyler söylediler hiiiiç biri olmadı inşallah sağlıkla kucağımıza alıp sonra da fıldır fıldır gezeriz
kızlar bu arada 29 ekimde doktor nst için çağırdı.keşke diyorum oğluşum 29 ekimde doğsa ne kadar anlamlı ve güzel olur dimi.çok istiyorum:)))) oğlum 29 ekimde gel diyorum hep:)dinlermiki beni.
anladım canım, içim rahatladı birazya ben de daha salı günü doktordaydım, suyu gayet normal demişti. bir dahaki randevum da yine haftaya salı. koku, kaşıntı yok çok şükür. anlamadım. ama resmen pijamam hafif ıslanmış (
kızlar kontrole gidiyorum dualarınızı bekliyorum inşallah.
bende hazırlayamadım daha internetten sipariş vereceğim senin bu modellerin internetten mi ben 2. pusetli modeli beğendim... 3. narlı olan model de çok şık canım narın sağında solunda şeker ya da koku falan mı var?
Geçmiş olsun canım içini ferah tut inşallah hiç bişy çıkmayacak stres olursan sütünü etkiler...
ivanka kv ve görümcene çok güldüm ya bir arkadaş da yazmış ya sende iyice aç belki böylesini hiç görmemişlerdir
Ben eşime doğumumda kendi annemi istiyorum senin annen ablan vs ben onların yanında oramı buramı açamam faydaları olmaz zararları olur zaten dedim... İnşallaaaah annem de haftaya gelecek ben doğurmadan burda ol dedim gurbetlik zor isterdim ki kv nin samimi ve sıcak kanlı birisi olmasını ama olmadı fesatlar kendileri
Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin canim.Oglusunu ve seni opuyorum.Ayrica sezeryan konusunda yazdiklari icin tesekkurler ve tebrikler.Benim ilk dogumum sezeryandi ve inanilmaz rahat bir operasyondu 2 saat icinde ayaga kalktim ve bir daha hic yatmadim.Agrim sizim da yok denecek kadar az oldu.Bu da sezeryan olacak annelere umut olsun.Her bunye ayni degil sezeryan öcü degil.Keske sartlar el verse ama kismet:)Merhaba sevgili kasim anneleri, hepinize sag salim dogumlar diliyorum, Allah hepimizin bebeklerine saglik versin, huzurla, mutlulukla buyutelim onlari insallah...
Ben pazartesi gunu dogum yaptim sezaryenle ve hikayemi "2013 ekim anneleri dogum hikayeleri" basliginda paylastim.
Ozellikle cesitli nedenler yuzunden benim gibi sezaryen olacaklara umarim moral olur hikayem. Sezaryen bir operasyon sonucta, normal dogumla kiyaslanmasi soz konusu olamaz ama yine de sonucta bebeginize oyle ya da boyle kavusmak esas olan...
Oglum ve ben bebeklerinizi ve sizi cok opuyoruz. Sevgiler...dogum ve sonrasi icin akliniza takilan bir sey olura bu "acemi anneye" sorabilirsiniz
Geronimocugum alaska da olur ki:)) benim kv denin libidisu cok yuksekzevk duyuyor bakmaktan ben oyle dusunuyorum. Hastanede kaldigim aksam wc genisti arkasini donebilirdi..hep bakti isimi bitirip ellerimi yikayama kadar. Simdide kiziyla ayni durum olacal. Dogum sirasinda annemin yanina oda gelecekmis. Yine ayni terane. Bazen onlarda kaliyoruz kapiyi calmadan odaya giriyorlar kiz8da kendide. Bi kere pijamalarimi giyiyordum. Dumur oldum kaldim. Othelloya yorgan almak icin gittigimde satici adamin yaninda kalin yorgan alma oglum seni isitir demisti. Haydariye dumen cinsel hayat uzmani dogurganliklar kralicesi..hanisu yuzlerce gogusu (kendide oyle zaten 3 4 kadina rahat gogus cikar nadide sultan ) olan antik tanrica heykeli varya artemismiydi hatirlamadim ona benzetiyorum onu..:)))
Dramasanat gecmis olsun canim. Bazan herseyinustuste geldigi zamanlar oluyor. Bu zamanlari en az hasarla atlatmaya calis. Hicbirimizin 1 saat sonrasina cikacaginin garantisi yok..Allah sevdiklerimize saglik sihhat versin. Bol bol dua et.
Bu arada ben uyuyamiyorum kizlar..kafamda soru isaretlerinden sepet oldu:) isi savas olayina doktum. Ben ve bebisim haricindekileri dış mihraklar olarak goruyorum:)) simdi yatin domtor kontrolum var,her kontrolden sonra dogim ne zaman diye soruyorlar gonul isterki herkese 7 kasim saat 15:32 demek ama elinin korunde olacak cevabi daha mantikli geliyor:) yarin annem gelecekti ama gorumcem ben gelmek istiyorum hastaneye demis anneme. Ya varya her yere gelemk istiyorlar. Annemde tam demis ne desin kadincagiz. Ben bu kadar merakli insan gormedim. O da anasi gibi seyimi gormeye cok merakli. Bi gece basimda refakatci kalmisti 1 kerw tuvalete goturdu ne kadar ayip bisey ki..gozleri hep oramdaydi ama varya hic ayirmadan bakiyor terbiyesiz. Simdi yine ayni teraneler olacak. Emzirirken orama burama bakacaklar. Suan bi mucize olsa ve esimin ailesi 1 seneligine papua yeni gineye gitse:)) cok seymi istiyorum yaaaaaaa
tatlım içine şeker koyuyorlarmış yada lavanta netten buldum gittigidiyor hikmetnur bebek şekeri die giresen çıkar.
o 2. resimdekide aslında nar ama dışına sadece tül koymuşlar öyle yazıyor. içinede şeker yada lavanta koyuyorlarmış.
çok kararsızım sende bir incelede banada fikir ver olurmu?
ahhh ikizler burcu olmak nekadar zorrr bu kararsızlıkla ne yapıcam bilmiyorum.
Boool sütlü ağrısız günleriniz olsun canım...
bende ayva çekirdeğini yaptım şimdiden sürsem mi acaba diye?
Sence şimdiden sürmek bir etki yapar mı? bir de ayva çekirdeği sürünce kurumuyoır mu ben yüzüme sürüyordum daha önceden kurutup gerginleştiriyordu o yüzden korktum hazırladım ama bekliyor öylece...
Boşver canım ben de aynı durumdayım. Sonrasında da birlikte veririz kiloları.bende şuan 20 kilo almış durumdayım...önemsediğim kimse kilomla ilgili olumsuz bi yorum yapmadı Allaha şükür ama ben içten içe üzülüyorum tabi bu kadar çok almak istemezdim...
neyse doğumdan sonra hepsini verip fıldır fıldır gezen bi anne olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?