2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Boool sütlü ağrısız günleriniz olsun canım...
bende ayva çekirdeğini yaptım şimdiden sürsem mi acaba diye?
Sence şimdiden sürmek bir etki yapar mı? bir de ayva çekirdeği sürünce kurumuyoır mu ben yüzüme sürüyordum daha önceden kurutup gerginleştiriyordu o yüzden korktum hazırladım ama bekliyor öylece...

kızlar daha önce burada konuşulmuştu diye hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam. az önce iç çamaşırımın ve pijamamın iki parmak kalınlığında ıslandığını fark ettim. ama iç çamaşırımda beyaz kıvamlı bir akıntı ve etrafında da su lekesi gibi birşey var. anlayamadım ya, bu amniyon sıvısı olabilir mi? ama beyaz kıvamlı bir akıntı da var. sulu bir akıntı sanırım bu. biri sanki burada amniyon sıvısı leke bırakmaz demişti yanlış hatırlamıyorsam?

canım bu ne demek biliyomusun ben bunları bunları çektim sen de çek ben keyifle izleyeyim.olacakları söylemekten çok dilek gibi istek gibi birşey. bi de dediği olmayınca kuduruyolar o zaman gülesim geliyo:) bana da çok kilo alacaksın yürüyemiceksin kusacaksın gibi şeyler söylediler hiiiiç biri olmadı inşallah sağlıkla kucağımıza alıp sonra da fıldır fıldır gezeriz

benzer bi durumu pazartesi doktoruma sordum amniyon sıvısı ya da enfeksiyon olabilir mi diye?
suyun var su değildir dedi. koku ve kaşıntı yoksa da enfeksiyon değildir dedi. son haftalarda rahim yumuşamaya başladıkça bu tür akıntıları tutamaz hale gelir bu normaldir. ıslak bırakmamaya gaytet et sorun yok dedi

gerçi benim doktoruma göre hiç bir şey sorun değil neredeyse

Aynen öyle canım. Ben onun gibi olmadım, yani 2.5 aydır yattığım halde o kadar kilo almadım. O yatmadan 30 kilo almıştı. Son geldiğinde biraz ters baktı o kadar almamışsın hayret dedi. Ama süt vereceğim diye alacaksın falan dedi sonrasında. Baktı ben takmıyorum benim yaptığım hataları yapma falan demeye başladı. Galiba kırılma noktasına geldi. Olumsuz etkileyemediğini anladı.

anladım canım, içim rahatladı biraz ya ben de daha salı günü doktordaydım, suyu gayet normal demişti. bir dahaki randevum da yine haftaya salı. koku, kaşıntı yok çok şükür. anlamadım. ama resmen pijamam hafif ıslanmış (

Tosunumun kalcasinda sotun cikti. Kizlar dua edin lütfen yanlis tsni olsun
canımmmdua edelim inşallah bi yanlışlık vardır..ama sen üzme kendini bi sorun çıksa bile bu kadar erken teşhisle tedavi edilebiliyor..ama inanıyorum ki melek hanım çok sağlıklı..dualarım seninle

bende şuan 20 kilo almış durumdayım...önemsediğim kimse kilomla ilgili olumsuz bi yorum yapmadı Allaha şükür ama ben içten içe üzülüyorum tabi bu kadar çok almak istemezdim...
neyse doğumdan sonra hepsini verip fıldır fıldır gezen bi anne olmak istiyorum

kızlar bu arada 29 ekimde doktor nst için çağırdı.keşke diyorum oğluşum 29 ekimde doğsa ne kadar anlamlı ve güzel olur dimi.çok istiyorum:)))) oğlum 29 ekimde gel diyorum hep:)dinlermiki beni.

ah cnm bende çok isterdim yaaa.eşim 28 ekim doğumlu..kızım 29 ekim olsa cumhuriyet bayramı çocuğu olsa çok anlamlı olurdu ama daha erken bize..

benim ayakta kaldığımda daha çok oluyor... bi de şunu fark ettim ki, o ıslaklığın bir kısmı da ter olabilir çünkü kilo aldım ve bacaklarımın üst bölgesi doşgunlaştı eskisi gibi rahat değil kapalı duruyor ayaktayken falan terliyor...

tatlım içine şeker koyuyorlarmış yada lavanta netten buldum gittigidiyor hikmetnur bebek şekeri die giresen çıkar.
o 2. resimdekide aslında nar ama dışına sadece tül koymuşlar öyle yazıyor. içinede şeker yada lavanta koyuyorlarmış.
çok kararsızım sende bir incelede banada fikir ver olurmu?

ahhh ikizler burcu olmak nekadar zorrr bu kararsızlıkla ne yapıcam bilmiyorum.

Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin canim.Oglusunu ve seni opuyorum.Ayrica sezeryan konusunda yazdiklari icin tesekkurler ve tebrikler.Benim ilk dogumum sezeryandi ve inanilmaz rahat bir operasyondu 2 saat icinde ayaga kalktim ve bir daha hic yatmadim.Agrim sizim da yok denecek kadar az oldu.Bu da sezeryan olacak annelere umut olsun.Her bunye ayni degil sezeryan öcü degil.Keske sartlar el verse ama kismet:)

ay ivankaaa çok güldüm yaaaaa..boşver papua yeni gineyi ıssız bir adaya gönder yanlarına da 3 şey alsınlarrr
bu ne ya hakkaten senin kv ve görümce sapık gibi..insanın annesi bakmıyo töbe töbeeeee
sen bi foto çek onlara ver meraklarını dindirsinler..hey Allahım ya ne görmeyi umudediyolar acaba..keşke jinekolog olsalarmış..hergün çeşit çeşit tam onlara göreee
normal doğuma girip dr a asistanlık yapmayua kalkabili,rler valla
cnm sen de söyle sen bakarken ben burada rahat edemiyorum de yani..isteyen kızsın isteyen darılsın..yada beni çağır ben icabına bakayım onların

Arkadaşlar ben 3 haftadır yürüyüş yapmıyorum çatı kemiklerim ağrıyor ama doktor mutlaka sabah akşam 30 dkyürü diyor aceba zorlaya zorlaya yürüsem mi? Ayrıca normal dogum olacak gibi gözüküyor dedi bilmiyorum ne yapsam...

İnceledim canım çok zevklisin gerçekten de senin seçtiklerin içlerinde en güzelleri, ben püsküllü narlı modeli ve pusetli modeli beğendim yine. Pusetliyi yaptırırsam da lavanta koydururdum şekerler pek kaliteli olmuyor, Narlı model de çok şık ikisi arasında kararsız kaldım

canım zeytinyagı kurumasını engelliyor olabilir benim kurumadı bide bebek emerken ıslatıyor baya üzerine onu sürünce kurumuyor önceden sürmen gerekirmi bilmiyorum

ben doğuramayacam galiba bu bebek hiç doğucak modda değil yerinden memnun herhalde karışmayın bana mı demek istiyor acaba

Boşver canım ben de aynı durumdayım. Sonrasında da birlikte veririz kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…